Boyner 1.000 TL'ye %15 İndirim Kodu

İndirim kodu: YENISEZON15

Kampanyalı ürünleri görüntülemek için linke tıklayın

Selam millet

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bir başka not olarak

- KOD: APP15 İndirim kodu seçili yeni sezon ürünlerinde ve sadece FashFed mobil uygulamasında geçerlidir. Özel koleksiyonlar, elektronik ürünler, bestseller ve sınırlı sayıda satışta olan lansman ürünlerinde geçerli değildir. Her bir kullanıcı bir kez yararlanabilir, tek kullanımlıktır

İşine yaraması dileğiyle paylaşıyorum

Selam millet

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Gulfidan, gerçekten emeğine sağlık

Bu noktada

- 06 Ocak 2024 Boyner Now'da %20 İndirim! Maximum Kart'ınız ile 6 Ocak 2024 - 31 Ocak 2024 tarihleri arasında Boyner Now alışverişlerinde geçerli kozmetik, eletrikli ev aletleri ,aksesuar, home Columbia,The North Face,Ugg markaları hariç tüm ürünlerde 1750 TL ve üzeri alışverişlerde %20 indirim!
- 5. Boyner mağazasından yapılan ilk alışverişe indirim uygulanır mı? Hayır, Boyner mağazasında böyle bir uygulama yoktur

İşe yaraması dileğiyle sundum

Merhaba, iyi çalışmalar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bu noktada

- Kampanyadan faydalanabilmek için, Türk Telekom Uygulaması Bana Özel menüsünden “Şifre Al” butonuna tıklanarak ya da cep telefonundan BOYNER boşluk TCKN yazıp 6262'ye kısa mesaj göndererek kampanya kodu alınabilir. Kampanyaya katılmak için gelen kod uygulamada indirim kodu alanına girilerek kullanılabilir
- Kazanılan ParaPuan'lar sadece Boyner, YKM, Boyner Sports ve YKM Sports mağazalarında kullanılabilecek olup online alışverişlerde kullanılamayacaktır . Boyner Mobil Uygulaması ve yapılacak alışverişler veya Hopi'den yapılacak mobil ödeme işlemleri kampanyaya dahil değildir

İşine yarayabilir diye düşündüm

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
Gulfidan Sıcak Fırsatlar 9 468

benzerkonular_benzer_konular