Çene Egzersiz Topu Ve Kiti - 6'lı Set. Çene Kası Egzersiz Topu . Jawline Topu. Tavsiye Edilen Yer Neresi

Mehtap

Bilgili
Çene Egzersiz Topu Ve Kiti - 6'lı Set. Çene Kası Egzersiz Topu . Jawline Topu. En Ucuzu Nerede Bulunur?
Çene Egzersiz Topu Ve Kiti - 6'lı Set. Çene Kası Egzersiz Topu . Jawline Topu. Güncel Fiyatı 163.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Çene Egzersiz Topu Ve Kiti - 6'lı Set. Çene Kası Egzersiz Topu . Jawline Topu. Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

Çene Egzersiz Topu Ve Kiti - 6'lı Set. Çene Kası Egzersiz Topu . Jawline Topu. Hakkında yaklaşık 200 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .

Çene Egzersiz Topu Ve Kiti - 6'lı Set. Çene Kası Egzersiz Topu . Jawline Topu. Ürün Hakkında Bilgi

Çene Egzersiz Topu Ve Kiti - 6'lı Set. Çene Kası Egzersiz Topu . Jawline Topu. Ürününün Satıcısı, JawlineGreat Çene Egzersiz Topu Ve Kiti - 6'lı Set. Çene Kası Egzersiz Topu . Jawline Topu. ürününü 163.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Çene Egzersiz Topu Ve Kiti - 6'lı Set. Çene Kası Egzersiz Topu . Jawline Topu. Kullanıcı Geri Dönüşleri
163.0 Tl ye satışta olan Çene Egzersiz Topu Ve Kiti - 6'lı Set. Çene Kası Egzersiz Topu . Jawline Topu. Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
200 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1

Yorum: İlk öncelikle şunu belirtiyim hemen yorum yapmak istemedim çünkü düzgün bir yorum için zaman vermek istedim. 5 günlük deneyimim: | Eksileri | × İlk başlarda çok ama çok yoğun bir plastik kokusu geliyordu. Her kullanımdan önce yıkayarak ve havalandırarak bundan kurtuldum. × Dişleriniz ve dişDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 24 Ekim 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Jawline Great

Yorum: kardeşim için almıştım memnun sağlam kullanıyor
İsim: Ş** K**
Tarih: 07 Haziran 2024

Yorum: Ürünlerin hepsi sağlıklı bi şekilde geldi gayet kaliteli fiyat performans ürünü
İsim: F** D**
Tarih: 10 Kasım 2023

Yorum: ağız yapım küçük olduğu için ağzıma büyük geldi bu yüzden öğürdüm ama ürün süper eksiksiz geldi teşekkürler
Tarih: 07 Kasım 2023

Yorum: Kaliteli bir ürün kesinlikle almanızı tavsiye ederim
İsim: A** T**
Tarih: Elite Üye
Beden: 03 Ekim 2023

Yorum: kargonun hızına diyecek birsey yok yarım günde elime ulaştı. urun paketlemesi aşırı özenliydi.kullanımdan sonra etkisini oaylaşacağım
İsim: Ö** K**
Tarih: 23 Kasım 2023

Yorum: alınır fiyatına göre, alıcaksanız şu küplerden alın.
İsim: İ** M**
Tarih: 01 Ağustos 2023

Yorum: bence çok iyi çok kaliteli plastik kokması falan asla yok full kalite , kesinlikle tavsiye ederim
İsim: Z** y**
Tarih: 19 Ekim 2023

Yorum: çok iyi bir ürün
İsim: M** U**
Tarih: 30 Eylül 2023

Yorum: mükemmel bir ürün kesin almanızı tavsiye diyorum
İsim: M** Y**
Tarih: 21 Kasım 2023

Yorum: sapa sağlam eksiksiz geldi yanlarında yedek ağız silikonlarıda var çok teşekkür ederim jawlinegreat ailesi
İsim: m** ç**
Tarih: 02 Kasım 2023

Yorum: Ürün gayet kaliteli, güzel. Beğendim.
İsim: Y** A**
Tarih: 17 Ağustos 2023

Yorum: gerçekten mükemmel bir ürün çok memnunum 🫶
Tarih: 27 Eylül 2023

Yorum: ilk kullanımdan itibaren müthiş etki
İsim: M** A** G**
Tarih: 30 Kasım 2023

Yorum: en hafif olanı bile çenemi çok yordu iki gün ağrıdı kullanamadim
İsim: F** ç**
Tarih: 19 Eylül 2024

Yorum: asıl da bu kadar iyi olduğunu düşünmüyordum aldığım kullandım çok güzel
İsim: İ** A**
Tarih: 17 Eylül 2024

Yorum: 2 aydır kullanıyorum başlangıç seviyesini pek faydasını görmedim ürün ve kargolama sorunsuz tesekkurler
İsim: o** b**
Tarih: 30 Eylül 2023

Yorum: ürün elime sıkıntısız ulaştı. görünüş ve kalite gayet iyi, etkisini kullandıkça göreceğiz. koku yok, evet büyük ama amaçta zaten bu, çene kası küçük bir aparatla nasıl gelişir ki, ben beğendim.
İsim: C** D**
Tarih: 13 Temmuz 2023

Yorum: daha önce başka bir markanın ürününü kullanıyordum yırtılmıştı, şimdi bunu deneyeceğim fiyatına göre cidden çok uygun ve etkisi kesinlikle gözle görülür şekilde.
İsim: H** K**
Tarih: 02 Aralık 2023

Yorum: hwnuz kullanmadinm bece alin ya
Tarih: 15 Eylül 2023

Yorum: bir kaç haftadır kullanıyorum etkisini yavaştan görmeye başladım gayet güzel hazırlanmıştı bi sıkıntı yaşamadım
Tarih: 26 Ağustos 2024

Yorum: Teşekkürler
İsim: Eldar A.
Tarih: 07 Ekim 2023

Yorum: çok kaliteli. herkese tavsiye ederim. hızlı kargo
İsim: M** T**
Tarih: 31 Ağustos 2023

Yorum: Beğendim işe yarayacak gibi
İsim: Cahit A. Ç.
Tarih: 10 Ağustos 2023

Yorum: çok uygun ve çok kaliteli
İsim: B** İ**
Tarih: 15 Ekim 2023

Yorum: sağolun
İsim: E** T**
Tarih: 20 Temmuz 2024

Yorum: çok iyi beğendim
Tarih: 07 Aralık 2023

Yorum: hediye aldim kullandiktan sonraki yorumumu guncellerim
İsim: i** A** A**
Tarih: 03 Temmuz 2024

Yorum: kullanmadim iyi gibi ama
İsim: Z** S** K**
Tarih: 23 Eylül 2023

Yorum: Ürünü aldım teşekkür ederim çok güzel beğendim
İsim: Ovez A.
Tarih: 16 Nisan 2024

Çene Egzersiz Topu Ve Kiti - 6'lı Set. Çene Kası Egzersiz Topu . Jawline Topu. Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: merhaba.urun göreseldeki gibimi?
Cevap: Merhaba efendim evet doğrudur

Soru: merhaba iyi günler benim sol çene kasım sürekli sağ tarafımla çiğnediğim için sağ çene kasıma göre belirgin bir şekilde daha küçük.Bu dikdörtgen olan silikonları sağ ve sola değilde sadece sol tarafımla çiğneyip iki tarafında kaslarını eşitleyebilir miyim?
Cevap: Merhaba arkadaşlar düzenli olarak kullandığınız takdirde düzelir

Soru: Gıdıyı eritirmi
Cevap: Merhaba efendim kesinlikle gıdıyı eritir

Soru: merhaba, ürünü sıcak suda ısıttıktan sonra önce 1 ay boyunca başlangıç olanı mı kullanacağız? yoksa gün içinde 3 ünü de sırayla mı kullanacağız ? başlangıç olanı 1 ay kullanıp sonra diğerlerine mı geçeceğiz bunu tam anlamadım ama birde 5 dk mola mı vermemiz gerekiyor kaç dakikada 1 gerekli ? çok soru sordum kusura bakmayın 🙏
Cevap: MERHABA efendim evet doğrudur 1 ay boyunca sadece başlangıç seviyesi kullanmak gerekiyor daha sonra 1 ay orta seviye kırmızı Sonra yeşil zor seviye teşekkür ederiz sağlıklı günler dileriz

Soru: Asiri derecede mide bulantisi yapiyor.. defalarca sicak suda bekletmeme ragmen.. neyden uretmisler bunu copteki naylonlari mi erittiler de yaptilar
Cevap: Merhaba efendim kesinlikle gıdaya uygun silikon ile üretilmiştir bu şikayeti sizden ilk defa aldık sirkeli su ile kaynatınız faydaları olacaktır teşekkür ederiz sağlıklı günler dileriz

Soru: urunu neden kaynar suya atiyoruz
Cevap: Merhaba efendim ürünü hijyen açısından kaynar suda bekletmek gerekiyor Çene egzersiz kiti aynı anda arka sağ ve sol dişlere yerleştirip çiğnenir çeneyi güçlendirir

Soru: ürününüzü satın aldim,kucuk olanlar nasil kullanılıyor ?
Cevap: Merhaba efendim çene egzersiz kiti olarak kullanılır aynı zamanda arka sağ ve sol dişlere yerleştirip çiğneyebilirsiniz

Soru: Dolguya zarar verir mi
Cevap: Merhaba efendim hayır herhangi bir zararı yoktur teşekkür ederiz sağlıklı günler dileriz

Soru: Merhaba diş telli kullanıyorum zararı olur mu ?
Cevap: Merhaba efendim genelde sorun olmuyor ama diş hekiminize danışınız teşekkür ederiz sağlıklı günler dileriz

Soru: azı dişe konan pakette mevcutmu

Soru: Diş telim var kullanabilirmiyim?
Cevap: Merhaba efendim diş hekiminize danışınız teşekkür ederiz sağlıklı günler dileriz

Soru: 3 top'un da zorluk seviyesi aynu mi yoksa kolay orta zor mu ?
Cevap: Merhaba efendim evet üç seviye de farklıdır başlangıç seviyesi orta seviye ve zor seviye şeklinde teşekkür ederiz sağlıklı günler dileriz

Soru: ünün kaç adet ve en hangi rengi zor
Cevap: Merhaba efendim toplam da 6 adet geliyor mavi başlangıç seviyesi kırmızı orta seviye yeşil zor seviye teşekkür ederiz

Soru: suda ne kadar beklemeliyiz
Cevap: Merhaba efendim hayırlı akşamlar diliyorum kaynar suda birkaç dakika bekletiniz teşekkür ederiz sağlıklı günler dileriz 🙏😊

Soru: Ürün Gayet iyi Allah Bereket versin Lakin Tam olarak nasıl Kullanılıyor Açıklayabilir misiniz
Cevap: Merhaba efendim ürünlerimiz içinde kullanım kılavuzu mevcuttur teşekkür ederiz sağlıklı günler dileriz 🙏😊

Soru: Hocam diğer 3 ürün tam olarak ne işe yarıyo
Cevap: Merhaba efendim onlarda aynı şekilde çene egzersizi yapmak için kullanılıyor

Soru: Hangi tarafı üst-alt çeneye gelecek?
Cevap: Merhaba efendim dişlere rahatça oturucak şekilde yerleştirip kullanabilirsiniz

Soru: Yedekler içinde mi

Soru: gıdımı eritmek için alacağım fakat hijyene çok önem veriyorum ürünü gönderirken bunlara dikkat ediyor musunuz
Cevap: Merhaba efendim elbette dikkat ediyoruz zaten ürünleri kullanmadan önce kaynar suda bekletmeniz gerekiyor

Soru: diş tellerim var kullanabilir miyim
Cevap: Merhaba efendim bir zararı yoktur ama isterseniz diş hekiminize danışınız teşekkür ederiz sağlıklı günler dileriz

Çene Egzersiz Topu Ve Kiti - 6'lı Set. Çene Kası Egzersiz Topu . Jawline Topu. Detaylı Resimler

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

Çene Egzersiz Topu Ve Kiti - 6'lı Set. Çene Kası Egzersiz Topu . Jawline Topu. En Uygun Satış Linki