Chromakey Green Screen Greenbox Yeşil Fon Perde Çekim Seti (2x3m) Ürün Alınmaya Değer Mi-

Reyhan

Bilgili
Chromakey Green Screen Greenbox Yeşil Fon Perde Çekim Seti (2x3m) En Düşük Fiyat Nerede?
Chromakey Green Screen Greenbox Yeşil Fon Perde Çekim Seti (2x3m) Güncel Satış Fiyatı 4200.0 Tl'den Satılmaktadır.

Chromakey Green Screen Greenbox Yeşil Fon Perde Çekim Seti (2x3m) Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

Chromakey Green Screen Greenbox Yeşil Fon Perde Çekim Seti (2x3m) Hakkında yaklaşık 22 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

Chromakey Green Screen Greenbox Yeşil Fon Perde Çekim Seti (2x3m) Ürün Hakkında Bilgi

Chromakey Green Screen Greenbox Yeşil Fon Perde Çekim Seti (2x3m) Ürününün Satıcısı, Genel Markalar Chromakey Green Screen Greenbox Yeşil Fon Perde Çekim Seti (2x3m) ürününü 4200.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Chromakey Green Screen Greenbox Yeşil Fon Perde Çekim Seti (2x3m) Son Yorumlar
4200.0 Tl ye satışta olan Chromakey Green Screen Greenbox Yeşil Fon Perde Çekim Seti (2x3m) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
22 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: okula aldık. öğrencilerimiz çok memnun
İsim: A** y**
Tarih: 07 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ADA GREENBOX-SALİH ÖZER

Yorum: Tek kelimeyle harika kaliteli ve sağlam çok teşekkür ediyorum satıcı daharika hersey ile hemen ilgilendiler teşekkür ediyorum hepsine
İsim: Hakan T.
Tarih: 10 Şubat 2023
Satıcı: AA PLUS

Yorum: ürün bence parasının karşılığıdır. perde yeterli büyüklük başlangıç içinideal tek olumsuz yönü softboxun önündeki perde ışık konusunda en iyisideğil ama genel küçük alıştırma ve başlangıçlar için iş görecektir rahat olun
İsim: A** F** U**
Tarih: 13 Ekim 2023

Yorum: Ürün güzel, çok teşekkür ederiz :)
İsim: F** B**
Tarih: 01 Ekim 2023

Yorum: güzel teşekkürler
İsim: b** a**
Tarih: 22 Eylül 2023

Yorum: Cok kaliteli,hizli kargo,ilgili satici,cok tesekkurler
İsim: M** A**
Tarih: 12 Temmuz 2023

Yorum: güzel beğendim
İsim: RUwida a.
Tarih: 26 Eylül 2022

Yorum: beklentimin üstünde
İsim: N** Ö**
Tarih: 02 Eylül 2022

Yorum: Ürün güzel. Başlangıç için iş görür.
İsim: **** ****
Tarih: 25 Aralık 2023

Yorum: daha ucuza daha güzeli alinabilir
İsim: S** A**
Tarih: 02 Haziran 2022

Yorum: Arkadaşlar bu fiyata ancak bu kadar oluyor iş görür, yalnız softboxayakları çok dengesiz ve yere iyice tutunmuyor, ışığı yansıtmasını daçok beğenemedim. Ben astım hastasıyım kurduğumdan beri evi çok kötü birkoku sardı ve çok rahatsız etti o yüzden iade etmek zorunda kaldım.Ailem rahatsız olmadı kokudan ama sadece benim gibi olanlar rahatsızolabilirDevamını Oku
İsim: D** N**
Tarih: 02 Ağustos 2024

Yorum: Ürünler çok iyi her şey resimdeki gibi fakat ürünün malzeme kalitesi çokiyi değil uzun süreli kullanımda problem yaratacaktır
İsim: Caner A.
Tarih: 07 Ekim 2023

Yorum: Ürün güzel, tabi ki perdeyi paketten çıkarttıktan sonra ütülemek şart.Perdeyi askı borusuna geçirince perde geniş kalıyor dikkat etmek lazım.ışık ve perde ayakları malzeme kalitesi orta, boru et kalınlığı düşükpaketleme güzel olamsına karşın, kargoda ezilme yaşanmış. Ürün kullanımamacına hizmet ediyor mu? evet ancak daha iyi olabilir miydi, şüphesiDevamını Oku
Tarih: 28 Nisan 2023

Yorum: Hızlı gönderim ve özenli kargo için firmaya çok teşekkür ederim. Ürünüdaha denemedim. Şuan yazma fırsatım oluyor. Denedikten sonra tekrardanyorum yazacağım. Alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun.
Tarih: 17 Ekim 2023

Yorum: ürünler on numara ben bukadar beklemiyordum efsane sadece kolıyı bırazdaha bantlarsanız iyi olur kargoda yırtılma yapmış ama malzemelere hiçzarar gelmemiş :D
İsim: S** A**
Tarih: 07 Ocak 2023

Yorum: Ürün gayet güzel ve satıcı firma çok ilgili. perde ayaklarında kaydırmazvar, buda perdenin düZgün durmasını sağlıyor. Stantlardan birinin ayağıkırık çıktı, verdikleri whatsapp numarasından yazdım, anında yenisinigönderdiler. İlginiz için çok teşekkürler…
İsim: R** E**
Tarih: 03 Kasım 2022

Chromakey Green Screen Greenbox Yeşil Fon Perde Çekim Seti (2x3m) Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Merhaba yeşil perde yok
Cevap: Tamamdır. Yarın perdeyi göndeririz. Yaşanan aksaklık için özür dileriz.

Soru: Merhaba ben bu ürünü beyaz perdeli olarak almak istiyorum ama nota yazınca göndermediğinizi yazmışlar nasıl yardımcı olabilirsiniz
Cevap: Ürünü aldıktan sonra mesaj atarsanız. Size yeşil yerine beyaz perde gönderimi sağlarız.

Soru: stüdyo ışıkları dahil mi acaba?
Cevap: Merhaba. Resimdeki 2 Softbox ışıkları dahildir.

Soru: ürünün daha ufak ölçüsü var mı?
Cevap: Mrb. 1,5x2 şeklinde T standlı ürünümüz mağazamızda mevcut. Softboxlarımızda mevcut. O şekilde ayrı ayrı alıp kendiniz yeni bir set oluşturabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: softboxlar kaç ampulden oluşuyor 4+4 toplam 8 mi 1+1 toplam 2 mi ?
Cevap: Merhaba 1+1 toplam 2 adet büyük 50 wat led ampul

Soru: merhaba softbox için grid varmi
Cevap: Grid ne demek ?

Soru: sete ne dahil?
Cevap: 2x3 metre yeşil fon perde + 2x2 Fon standı + 2 softbox ve ayakları + 4 Mandal

Soru: Merhaba ürün boyutları başka var mı acaba 2*3 harici
Cevap: merhaba diğer ilanlarda var

Soru: Ürünün 3x6 ölçüleri mevcut mudur?
Cevap: Mrb evet diğer ilanlara bakabilirsiniz

Soru: Merhabalar beyaz rengi mevcut mudur?
Cevap: merhaba malesef yok.diğer modelden var

Soru: Egıtım vıdeolarını evde çekmek ıcın şet almak istiyorum ama hafif mı?yesıl mı?beyaz mı?kurulum nasıl?kolay edıtleme programı hangısı?
Cevap: Mrb. Ürünümüz hafif kolay kullanıma sahiptir. Yeşil daha çok tercih ediliyor. Editleme programı içinde OBS programını kullanabilirsiniz.

Soru: merhaba perdenin beyazı var mı?
Cevap: Mrb. Beyazı var. Ama çekim öncesi ütülenmesi gerekiyor.

Soru: Merhaba perde beyaz dimi ?
Cevap: Hayır efendim. Perde yeşildir. Ayrıca Beyaz çeşidimizde mevcuttur.

Soru: mankenle abiye çekimi için yeterli olur mu bu sistem
Cevap: Mrb. Evet efendim yeterli olur? Ürünü alan müşterilerimiz memnun kalmışlar. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: İki spot ışık dahil mi ?
Cevap: MERHABA EVET RESİMDEKİ GİBİ TÜM ÜRÜNLER GELECEK

Soru: Beyaz opsiyonu var mı fon için ?
Cevap: beyaz stoklarda yok.

Soru: Merhaba softbox'un içinde kaç lamba var?.. kaç watt ?
Cevap: Merhaba. Her bir Softbox için 50 watt lık 1 er lamba gönderim sağlıyoruz.

Soru: Merhaba Perde başka renk varmı ? Siyah ya beyaz
Cevap: merhaba siyah var

Soru: ÜRÜN İÇERİĞİ TAM OLARAK NEDİR IŞIK SİSTEMİ İÇERİSİNDE Mİ?
Cevap: Mrb. Evet efendim. Görseldeki gibi bütün ürünler dahildir. 2x3 yeşil fon perde + 2x2 stand+ 2 tane Softbox + 2 tane Softbox ayağı + 2 tane 50 watt lık lamba+ 4 tane fon mandalı + 1 tane fon stand çantası.

Soru: yeşil fon yerine başka renk varmı
Cevap: var diğer ilanlara bakın.ışıklı bu şekilde yok.ayrı ayrı almanız gerekiyor beyaz fon için

Chromakey Green Screen Greenbox Yeşil Fon Perde Çekim Seti (2x3m) Ürüne Ait Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Chromakey Green Screen Greenbox Yeşil Fon Perde Çekim Seti (2x3m) En Uygun Satış Linki