cicek sepeti hediye paketi yapiyor mu ?

Aygul

Bilgili
Çiçek Sepeti hediye paketi yapıyor mu?
Çiçeksepeti kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Ürün sayfasında gördüğünüz fiyat bilgileri, satıcı tarafından belirlenmektedir. Kişiye Özel Hediye Paketi , sevdiklerinizi mutlu etmek için hazırlandı... 1 adet Premium kalite de Kırmızı Kupa (Türkiyede Üretilmiştir.)

Çiçeksepeti kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Ürün sayfasında gördüğünüz fiyat bilgileri

Merhaba, umarım her şey yolundadır

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Aygul

Bu başlıkla ilgili

- Ciceksepeti.com üzerinden haftanın 7 günü - 24 saat sipariş verebilmektesiniz. Çiçek siparişleriniz aynı gün, hediye ve bonnyfood siparişleriniz, gönderilecek adrese bağlı olarak birkaç gün içerisinde teslim edilebilmektedir

Belki işine yarar diye paylaştım

Çiçeksepeti kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Ürün sayfasında gördüğünüz fiyat bilgileri

İyi akşamlar

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bir başka noktadan

- Ciceksepeti.com üzerinden haftanın 7 günü - 24 saat sipariş verebilmektesiniz. Çiçek siparişleriniz aynı gün, hediye ve bonnyfood siparişleriniz, gönderilecek adrese bağlı olarak birkaç gün içerisinde teslim edilebilmektedir

İşine yarar diye düşündüm, paylaştım

Selam dostlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Aygul

Bu başlıkla ilgili

- Kargo ile gönderilen ürünler, eğer tedarik süreci tamamlanmışsa cumartesi günü saat 12.00'ye kadar kargo şirketinin yoğunluğuna bağlı olarak teslim edilir. Cumartesi teslimatı yapılamayan siparişleriniz bir sonraki iş gününde dağıtıma çıkarılır. Kargo şirketleri pazar günleri teslimat yapmamaktadır
- Emre Aydın , 2006 yılında İstanbul merkezli ˙Çiçeksepeti˙ e-ticaret platformunu kurarak Türkiye'de online çiçek ve hediye sektörünün öncülerinden biri haline gelmiş bir internet girişimcisidir

İşine yarayabilir

Selam ekip

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Aygul

Devamında belirtmek gerekirse

- En Hızlı Çiçek Siparişlerinin Adresi Çiçeksepeti Dekoratif çiçeklerinizi Türkiye'nin en büyük çiçekçisinden seçerek sevdiklerinize aynı gün çiçek siparişi ayrıcalığıyla, kolayca ulaştırabilirsiniz
- Bir araştırma geçmişi olan ve özel olarak paketlenen hediye, içeriğinden bağımsız olarak herkesi mutlu eder . Doğum günü, evlilik yıldönümü, Sevgililer Günü, yeni iş veya Anneler Günü özel günlerde hediye seçiminin yanı sıra özel olarak hazırlayacağınız hediye paketi, hediyenizi daha unutulmaz kılacaktır

Belki bir işe yarar

Selam herkese

@Aygul okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Ek bir vurgu yapmak gerekirse

- Çiçeksepeti kargo ücretleri ise kargo şirketleri ile yapılan anlaşmalar ile ürünlerin boy, ağırlık ve ebatlarına göre değişiklik gösteriyor. Ortalama bir fiyat vermek gerekirse Çiçeksepeti kargo fiyatlarının 8 TL ile 28 TL arasında değiştiğini söyleyebiliriz

İşine yararsa ben de mutlu olurum

Merhaba arkadaşlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Aygul

Ayrıca şunu da belirtmek isterim

- Siparişimi hediye paketi yapabilir misiniz? Ürünlerimiz, Çiçeksepeti ve tedarikçilerimiz tarafından özel olarak paketlenerek teslim edilmektedir . Paketleme hizmeti ücretsizdir. Ekstra bir hediye paketi uygulamamız şu an için bulunmuyor
- Kurye ile gönderilen siparişleriniz için, sipariş teslimatı sırasında alıcı adreste bulunmuyorsa, siparişiniz imza karşılığında alıcıya ulaştırabilecek bir kişiye teslim edilebilir. Teslimatı gerçekleştiren kişi ile ilgili bilgi, size SMS ve e-posta yoluyla iletilir
- Alıcı gönderdiğiniz siparişi kabul etmez ise sorumluluk müşteriye aittir. Bu durumda para iadesi söz konusu olmamaktadır

İşe yararsa sevincim büyük olur

Selamlar, keyifli günler dilerim

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Aygul

Ayrıca şunu da ekleyeyim

- ⏩ APP100 kodunu kullanarak ürünlerde 100 TL indirim kazanabilirsiniz. İndirim çiçek, yenilebilir çiçek ve gurme lezzetlerde geçerlidir. ⏩ İlk alışverişinize özel indirimi kullanabilmek için geçerli kategorilerdeki ürünleri sepetinize ekledikten sonra 'APP100' indirim kodunu girmeniz yeterlidir

İşine yaramasını umuyorum