Çift Led Işıklı Ürün Fotoğraf Çekim Çadırı Katlanabilir Resim Fotoğraf Çekme Kutusu 4 Adet Arka Fon Alınması Gereken Bir Ürün Mü-

Cansel

Bilgili
Çift Led Işıklı Ürün Fotoğraf Çekim Çadırı Katlanabilir Resim Fotoğraf Çekme Kutusu 4 Adet Arka Fon Alınmaya Değer Mi?
Çift Led Işıklı Ürün Fotoğraf Çekim Çadırı Katlanabilir Resim Fotoğraf Çekme Kutusu 4 Adet Arka Fon Şu Anki Değeri 455.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Çift Led Işıklı Ürün Fotoğraf Çekim Çadırı Katlanabilir Resim Fotoğraf Çekme Kutusu 4 Adet Arka Fon Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

Çift Led Işıklı Ürün Fotoğraf Çekim Çadırı Katlanabilir Resim Fotoğraf Çekme Kutusu 4 Adet Arka Fon Hakkında yaklaşık 13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

Çift Led Işıklı Ürün Fotoğraf Çekim Çadırı Katlanabilir Resim Fotoğraf Çekme Kutusu 4 Adet Arka Fon Ürün Özellikleri

Çift LED ışıklıdır.>Ürün Fotoğraf Çekim Çadırı_x000D_
Beyaz led ışıklı ürün çekim çadırı ile çok kısa bir sürede fotoğraf çekimleri için mükemmel bir zemin oluşturabilirsiniz._x000D_
Fotoğraf meraklısı, sanatçı, online ürün satıcı, profesyonel fotoğrafçı ve ürün reklamı yapan kişi ve firmalar için tasarlanmış özel bir üründür._x000D_
Takı, aksesuar, oyuncak, saat ve aklınıza gelen diğer nesneler gibi küçük ürünlerin hızlı ve kolay şekilde fotoğrafının çekilmesini sağlar._x000D_
Katlanır manyetik devre yapısı ve yerleşik beyaz led ışıkları sayesinde gerekli maksimum aydınlatmayı sağlarsınız. Bu sayede fotoğraflarınızda gölge ve yansımalar önlenir._x000D_
_x000D_
Ürün Ebatları_x000D_
20x20 cm _x000D_
_x000D_
Paket İçeriği_x000D_
1 Adet Ana Stüdyo Kutusu_x000D_
4 Adet Arka Panel (Siyah, Beyaz, Kırmızı, Yeşil)_x000D_
1 Adet USB Micro Kablo_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_

Çift Led Işıklı Ürün Fotoğraf Çekim Çadırı Katlanabilir Resim Fotoğraf Çekme Kutusu 4 Adet Arka Fon Ürününün Satıcısı, Genel Markalar Çift Led Işıklı Ürün Fotoğraf Çekim Çadırı Katlanabilir Resim Fotoğraf Çekme Kutusu 4 Adet Arka Fon ürününü 455.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Çift Led Işıklı Ürün Fotoğraf Çekim Çadırı Katlanabilir Resim Fotoğraf Çekme Kutusu 4 Adet Arka Fon Kullanıcı Geri Dönüşleri
455.0 Tl ye satışta olan Çift Led Işıklı Ürün Fotoğraf Çekim Çadırı Katlanabilir Resim Fotoğraf Çekme Kutusu 4 Adet Arka Fon Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: Beğendim Güzel yeni başlayanlar için birebir
İsim: Eren Y.
Tarih: 27 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: CingözMarket

Yorum: Ürün güzel kullanışlı küçük ürün çekimler için ideal
İsim: E** A**
Tarih: 24 Mart 2024

Yorum: Ürün inanılmaz hızlı elime ulaştı ve paketleme gayet iyiydi dün öğlensipariş verdim bugun sabah elimdeydi ve bez bir torbayla paketlenmiştisadece ben daha büyük olduğunu sanmıştım biraz küçük geldi dahabüyükleri de oluyor o boy sanmıştım açıklamayı okumakda fayda var. Ufakhediyeniz için çok teşekkür ederim tebessüm ettirdi:)
İsim: N** B**
Tarih: 29 Kasım 2023

Yorum: ürün çok iyi sorunsuz geldi
İsim: Z** E** Y**
Tarih: 06 Temmuz 2024

Yorum: Merhaba ürün elime ulaştı fakat içinde USB kablosu yoktu.
İsim: D** D**
Tarih: 15 Temmuz 2023

Yorum: Ürünün kurulumu çok basit. Ölçülerine dikkat edin. Küçük nesnelerifotoğraftanması için gayet uygun. İçerisinden çok uzun olmayan bir USB-Bkablo çıkıyor. Satıcıya ve Trendyol’a teşekkürler.
İsim: L** B** S**
Tarih: 16 Haziran 2023

Yorum: 4 adet fon gönderileceği yazıyordu sadece siyah ve beyaz gönderilmiş
İsim: ö** ö**
Tarih: 08 Mayıs 2024
Satıcı: ŞUŞA BUTİK

Çift Led Işıklı Ürün Fotoğraf Çekim Çadırı Katlanabilir Resim Fotoğraf Çekme Kutusu 4 Adet Arka Fon Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Arka fonlar ne renk
Cevap: Kırmızı, mavi, siyah, beyaz efendim

Soru: Merhabalar üstü açılıyor mu acaba?
Cevap: Merhaba maalesef açılmaz.

Soru: Bir aksam yemeği tabağı büyüklüğünde bir yemek çekimi yapabilir mi yoksa küçük mu kalir
Cevap: Ürün 23*24*30 cm ölçülerinde efendim.

Soru: boyut ölçüleri ne kadar?
Cevap: 23*24*30 efendim

Soru: merhaba ürünün üstünden de fotoğraf çekme alanı var mı?
Cevap: Merhaba efendim. Özür dileyerek, sorunuzu tam anlamamak ile birlikte, ürünü kurduktan sonra ışıklandırma sistemi ürün iç kısmında yer almaktadır. Bu sebeple fotoğrafdaki gibi ürün kurup, çadır içine ürünlerinizin fotoğrafını çekebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: fon kağıtlarının adı nedir?
Cevap: Sorunuzu anlamadık

Çift Led Işıklı Ürün Fotoğraf Çekim Çadırı Katlanabilir Resim Fotoğraf Çekme Kutusu 4 Adet Arka Fon Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

Çift Led Işıklı Ürün Fotoğraf Çekim Çadırı Katlanabilir Resim Fotoğraf Çekme Kutusu 4 Adet Arka Fon En Uygun Satış Linki