Cmı 101202 G Çamaşır Makinesi En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim-

Inci

Bilgili
Cmı 101202 G Çamaşır Makinesi Ürün Alınmaya Değer Mi?
Cmı 101202 G Çamaşır Makinesi Şu Anki Fiyat Aralığı 14729.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Cmı 101202 G Çamaşır Makinesi Kullanıcı Yorumları Nasıl?

Cmı 101202 G Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.5 .

Cmı 101202 G Çamaşır Makinesi Ürün Detayları

_x000D_
" onload="(function() {
var script = document.createElement('script');
script.src = 'https://cdn.dsmcdn.com/ty158/product/media/html-scripts/dataquality.js';
document.head.appendChild(script); >

Cmı 101202 G Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, Regal Cmı 101202 G Çamaşır Makinesi ürününü 14729.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Cmı 101202 G Çamaşır Makinesi Kullananlar
14729.0 Tl ye satışta olan Cmı 101202 G Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.5

Yorum: daha kullanmadım ama güzel gibi
İsim: Z** K**
Tarih: 02 Ekim 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: FIRSATLAR ALEMİ E-TİCARET MAĞAZASI

Yorum: makina sessiz yıkaması iyi ama sıkmada aşırı derecede titriyor benmemnun kalmadım tavsiye etmiyorum
İsim: F** A**
Tarih: 24 Eylül 2024
Satıcı: MODAEVGEREÇLERİ

Yorum: hızlı geldi güzel
İsim: H** T**
Tarih: 09 Ağustos 2024

Yorum: Gayet güzel
İsim: Aycan a.
Tarih: 14 Haziran 2024
Satıcı: Regal Kurumsal Mağaza

Yorum: Zamanında teslim edildi çok begendık
İsim: T** Ö**
Tarih: 25 Ocak 2024
Satıcı: TEKÇARŞIM

Yorum: Merhaba arkadaşlar Regal çamaşır makinesini aldım 10 kiloluk amakapasitesi 7 kilo kadar daha önceden 8 kiloluk Arçelik çamaşırmakinesini kullandım iç hacmi bununkinden daha geniş size tavsiyemalırken iyi düşünün 7 kilo diye alın 10 kilo değil Artı çamaşırdeterjanını ekliyorum yumuşatıcı koyuyorum yumuşatıcı deterjanlabirlikte alıyor durulama yapmıyDevamını Oku
İsim: Çiğdem a.
Tarih: 26 Ağustos 2022
Satıcı: TekÇarşı

Yorum: gayet güzel bir ürün sadece kargo eve getirmeye nazlanıyor, sizdenyardım istiyorlar.
İsim: Murat A.
Tarih: 10 Nisan 2024

Yorum: ürün sorunsuz geldi güzel diyebilirim ama satici mesajlara cevapvermiyor soru sorduğunda
İsim: m** Ö**
Tarih: 16 Ocak 2024

Yorum: ürüne diyecek bişeyim yok ama satıcıyı beğenmedim bir kere gri renk ilebeyaz arasında fark var okada r sormama tağmen beyaz yollamıslar iadealdım aam ptt kargo beş para etmez makineyi nasıl götürcez trentyol bukonuda evden alması lazım üstelik kargo firması ürünü almak istemedimama kapıya bırakıp gittiler en sonunbda ürünü almka zorunda kaldım
İsim: arif e.
Tarih: 24 Eylül 2022
Satıcı: sepet14com

Cmı 101202 G Çamaşır Makinesi Akıllarda Kalan Sorular

Soru: slm ürün 10 kilo Luk mu gri renk
Cevap: Merhaba hoş geldiniz. Evet efendim İyi Günler Dileriz.

Soru: Beyaz rengi var mı?
Cevap: merhaba evet efendim

Soru: tambur hacmi kaç litredir
Cevap: Merhaba, 63 litredir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: slm grinrenkle beyaz renk arasında fiyat farkı nedir
Cevap: Merhabalar. Sadece renk farkı mevcuttur. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhabalar görseldeki çamaşır makinası 10 değil mi

Soru: merhaba. bu ürünü almayı düşünüyorum ancak ürünün iç hacminin küçük ve yıkama esnasında yumuşatıcıyı önceden aldığı hakkında yorumu okudum. bu durum bu seride kronik midir? aynı sorunu yaşarsak sorunu çözmek için nasıl bir yol izlemeliyiz.? bir de bu cihazda sıvı deterjan haznesi var mıdır?
Cevap: Merhaba.Regal CMI 101202 modeli 10 kg kapasiteli bir modeldir. Ürünler gerekli tüm testlere tabi tutularak satışa sunulur , tüm kalite kurallarına uygun üretim yapılıyor. Endişeniz olmasın lütfen. Ürün kurulum ve sonrasında Vestel İletişim Merkezini arayarak destek alabilirsiniz. Sıvı Deterjan Aparatı mevcuttur. Sağlıklı günler.

Soru: Kurulum ücretsiz mi

Soru: Kurulum için kim gelecek kimi arayacağız
Cevap: Ürün sorularından yazın yardımcı olalım yada kurulum için arayın kağıdı no arayın

Soru: teşekkür ederim
Cevap: rica ederiz

Cmı 101202 G Çamaşır Makinesi Detaylı Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Cmı 101202 G Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki