Arzu
Bilgili
CMXD 9100 Beko A Enerji 9kg 1000d Çamaşır Makinası En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
CMXD 9100 Beko A Enerji 9kg 1000d Çamaşır Makinası Güncel Fiyatı 17699.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
CMXD 9100 Beko A Enerji 9kg 1000d Çamaşır Makinası Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
CMXD 9100 Beko A Enerji 9kg 1000d Çamaşır Makinası Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
CMXD 9100 Beko A Enerji 9kg 1000d Çamaşır Makinası Detaylı Açıklama
CMXD 9100 Beko A Enerji 9kg 1000d Çamaşır Makinası Ürününün Satıcısı, Beko CMXD 9100 Beko A Enerji 9kg 1000d Çamaşır Makinası ürününü 17699.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
CMXD 9100 Beko A Enerji 9kg 1000d Çamaşır Makinası Son Yorumlar
17699.0 Tl ye satışta olan CMXD 9100 Beko A Enerji 9kg 1000d Çamaşır Makinası Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Daha önce böyle büyük bir ürün almamıştım tereddüt ederek bir cesaretsipariş verdim satıcı ile sürekli irtibat halindeydik kargo durumu takipettiler ve kurulum için servis randevusunu onlar aldılar. Makinemgeldikten bir gün sonrası için randevu oluşturdular hiç bir sorunyasamadan montaj gerçekleşti. İlginiz için teşekkür ederim. ( makinehakkında deDevamını Oku
İsim: A** S**
Tarih: 01 Ekim 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: GÖZDEN MOBİLYA & DEKORASYON
Yorum: bunlardan birey almayın ürünlerinin arkasında durmuyorlar hep bir dalavere
İsim: **** ****
Tarih: 24 Eylül 2024
Satıcı: ÇİTİLLER DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI
Yorum: cok ilgili bir satici kargom elime ulasana denk devamli takip edilerekaradilar urundende cok menmunum cok tavsiye edetim muhtesem yikiyor makina
İsim: k** ç**
Tarih: 17 Eylül 2024
Satıcı: atesler60
Yorum: ürün güzel ama çok geç geldi 10 gün ona göre alin
İsim: Y** o**
Tarih: 14 Eylül 2024
Yorum: Çok ilgili bir satıcı siparişin başından sonuna kadar takip ediyorsürekli bilgi veriyor keyifli bir alışveriş oldu satıcıya çok teşekkür ediyorum
İsim: D** K**
Tarih: 13 Eylül 2024
Yorum: ürün elime ulaştı,satıcı nerdeyse hergun arayıp bilgi verdi çokilgiliydi ,ayrıca Beko yetkili servis garantisi vardi ayrıca hergun Bekoservisi de aradı bizi her sorumuzu anında cevapladilar ,gönülrahatlığıyla satıcıyı tercih edebilirsiniz.kullanımı kolay sesçıkarmıyor,çok geniş o yüzden tek seferde baya çamaşır aldi üsteliktemizliğini iyi yapıyor .Devamını Oku
İsim: H** A** a**
CMXD 9100 Beko A Enerji 9kg 1000d Çamaşır Makinası Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Çamaşır sıkma özelliği var mı
Cevap: Evet vardır
Soru: Merhaba ön yıkama varmı
Cevap: Beko resmi sayfasında kodu yazarak tüm detaylarını öğrenebilirsiniz
Soru: Merhaba kolaygelsin. Ürünler teşhir ürünümü öğrenebilir iyim.?
Cevap: Merhabalar hayır efendim kapalı ürün gelecek sizlere
Soru: merhab montaj ile mi?
Cevap: EVET ÜCRETSİZ MONTAJ
Soru: Leke çıkarma özelliği varmı?
Cevap: Leke programı mevcuttur efendim
Soru: Cevap bekliyorum
Cevap: merhabalar efendim tabikide ürünü ne zaman kurdurursanız garantisi o zaman başlar
Soru: wifi varmı
Cevap: WİFİ YOK EFENDIM
Soru: meraba ben beko bayisinden aldim kurulum yaptılar bu gün ama yorumlari görunce teredüt etim değışim olurmu bayiden kulabmadim daha
Cevap: aldığınız yerle görüşmeniz gerekiyor
Soru: Merhaba hangi ilden gönderim yapıyorsunuz ?
Cevap: merhaba izmirden gönderim sağlıyoruz
Soru: merhaba üründe kurutma özelliği yok diyor nedir o acaba
Cevap: Merhaba yani kurutma özelliği yön ürün camasir makinesi sadece .hem kurutma hem camsir olan modellerden değil
Soru: beyaz perdeler için hangi ayarda yıkanması lazım
Cevap: Merhaba kurulum yapan servisten destek alabilirsiniz
CMXD 9100 Beko A Enerji 9kg 1000d Çamaşır Makinası Görsel Galerisi
CMXD 9100 Beko A Enerji 9kg 1000d Çamaşır Makinası En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
CMXD 9100 Beko A Enerji 9kg 1000d Çamaşır Makinası Güncel Fiyatı 17699.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
CMXD 9100 Beko A Enerji 9kg 1000d Çamaşır Makinası Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
CMXD 9100 Beko A Enerji 9kg 1000d Çamaşır Makinası Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
CMXD 9100 Beko A Enerji 9kg 1000d Çamaşır Makinası Detaylı Açıklama
CMXD 9100 Beko A Enerji 9kg 1000d Çamaşır Makinası Ürününün Satıcısı, Beko CMXD 9100 Beko A Enerji 9kg 1000d Çamaşır Makinası ürününü 17699.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
CMXD 9100 Beko A Enerji 9kg 1000d Çamaşır Makinası Son Yorumlar
17699.0 Tl ye satışta olan CMXD 9100 Beko A Enerji 9kg 1000d Çamaşır Makinası Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Daha önce böyle büyük bir ürün almamıştım tereddüt ederek bir cesaretsipariş verdim satıcı ile sürekli irtibat halindeydik kargo durumu takipettiler ve kurulum için servis randevusunu onlar aldılar. Makinemgeldikten bir gün sonrası için randevu oluşturdular hiç bir sorunyasamadan montaj gerçekleşti. İlginiz için teşekkür ederim. ( makinehakkında deDevamını Oku
İsim: A** S**
Tarih: 01 Ekim 2024
Satıcı: GÖZDEN MOBİLYA & DEKORASYON
Yorum: bunlardan birey almayın ürünlerinin arkasında durmuyorlar hep bir dalavere
İsim: **** ****
Tarih: 24 Eylül 2024
Satıcı: ÇİTİLLER DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI
Yorum: cok ilgili bir satici kargom elime ulasana denk devamli takip edilerekaradilar urundende cok menmunum cok tavsiye edetim muhtesem yikiyor makina
İsim: k** ç**
Tarih: 17 Eylül 2024
Yorum: ürün güzel ama çok geç geldi 10 gün ona göre alin
İsim: Y** o**
Tarih: 14 Eylül 2024
Yorum: Çok ilgili bir satıcı siparişin başından sonuna kadar takip ediyorsürekli bilgi veriyor keyifli bir alışveriş oldu satıcıya çok teşekkür ediyorum
İsim: D** K**
Yorum: ürün elime ulaştı,satıcı nerdeyse hergun arayıp bilgi verdi çokilgiliydi ,ayrıca Beko yetkili servis garantisi vardi ayrıca hergun Bekoservisi de aradı bizi her sorumuzu anında cevapladilar ,gönülrahatlığıyla satıcıyı tercih edebilirsiniz.kullanımı kolay sesçıkarmıyor,çok geniş o yüzden tek seferde baya çamaşır aldi üsteliktemizliğini iyi yapıyor .Devamını Oku
İsim: H** A** a**
CMXD 9100 Beko A Enerji 9kg 1000d Çamaşır Makinası Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Çamaşır sıkma özelliği var mı
Cevap: Evet vardır
Soru: Merhaba ön yıkama varmı
Cevap: Beko resmi sayfasında kodu yazarak tüm detaylarını öğrenebilirsiniz
Soru: Merhaba kolaygelsin. Ürünler teşhir ürünümü öğrenebilir iyim.?
Cevap: Merhabalar hayır efendim kapalı ürün gelecek sizlere
Soru: merhab montaj ile mi?
Cevap: EVET ÜCRETSİZ MONTAJ
Soru: Leke çıkarma özelliği varmı?
Cevap: Leke programı mevcuttur efendim
Soru: Cevap bekliyorum
Cevap: merhabalar efendim tabikide ürünü ne zaman kurdurursanız garantisi o zaman başlar
Soru: wifi varmı
Cevap: WİFİ YOK EFENDIM
Soru: meraba ben beko bayisinden aldim kurulum yaptılar bu gün ama yorumlari görunce teredüt etim değışim olurmu bayiden kulabmadim daha
Cevap: aldığınız yerle görüşmeniz gerekiyor
Soru: Merhaba hangi ilden gönderim yapıyorsunuz ?
Cevap: merhaba izmirden gönderim sağlıyoruz
Soru: merhaba üründe kurutma özelliği yok diyor nedir o acaba
Cevap: Merhaba yani kurutma özelliği yön ürün camasir makinesi sadece .hem kurutma hem camsir olan modellerden değil
Soru: beyaz perdeler için hangi ayarda yıkanması lazım
Cevap: Merhaba kurulum yapan servisten destek alabilirsiniz
CMXD 9100 Beko A Enerji 9kg 1000d Çamaşır Makinası Görsel Galerisi

CMXD 9100 Beko A Enerji 9kg 1000d Çamaşır Makinası En Uygun Satış Linki

Beko CMXD 9100 Beko A Enerji 9kg 1000d Çamaşır Makinası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Beko CMXD 9100 Beko A Enerji 9kg 1000d Çamaşır Makinası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.