Çocuk İçin Anında Kamera Yedek Baskı Kağıdı Fotoğraf Yazıcısı Termal Kağıt Baskı Kamera Kağıdı Tavsiye Eder Misiniz-

Gulnur

Bilgili
Çocuk İçin Anında Kamera Yedek Baskı Kağıdı Fotoğraf Yazıcısı Termal Kağıt Baskı Kamera Kağıdı En Düşük Fiyat Nerede?
Çocuk İçin Anında Kamera Yedek Baskı Kağıdı Fotoğraf Yazıcısı Termal Kağıt Baskı Kamera Kağıdı Şu Andaki Değeri 199.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Çocuk İçin Anında Kamera Yedek Baskı Kağıdı Fotoğraf Yazıcısı Termal Kağıt Baskı Kamera Kağıdı Kaç Kişi Memnun?

Çocuk İçin Anında Kamera Yedek Baskı Kağıdı Fotoğraf Yazıcısı Termal Kağıt Baskı Kamera Kağıdı Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6 .

Çocuk İçin Anında Kamera Yedek Baskı Kağıdı Fotoğraf Yazıcısı Termal Kağıt Baskı Kamera Kağıdı Ürün Bilgisi

Çocuk İçin Anında Kamera Yedek Baskı Kağıdı Fotoğraf Yazıcısı Termal Kağıt Baskı Kamera Kağıdı Ürününün Satıcısı, nextbuy Çocuk İçin Anında Kamera Yedek Baskı Kağıdı Fotoğraf Yazıcısı Termal Kağıt Baskı Kamera Kağıdı ürününü 199.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Çocuk İçin Anında Kamera Yedek Baskı Kağıdı Fotoğraf Yazıcısı Termal Kağıt Baskı Kamera Kağıdı Hakkında Yapılan Yorumlar
199.0 Tl ye satışta olan Çocuk İçin Anında Kamera Yedek Baskı Kağıdı Fotoğraf Yazıcısı Termal Kağıt Baskı Kamera Kağıdı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6

Yorum: aynı fiyata 5 tane alinabilirdi
İsim: F** S**
Tarih: 30 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: indirimhanem

Yorum: çok güzel ve kullanışlı teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 05 Aralık 2023
Satıcı: NEVAPORT

Yorum: Hafif ve kullanışlı
İsim: A** İ**
Tarih: 26 Mayıs 2024
Satıcı: NEVAPORT

Çocuk İçin Anında Kamera Yedek Baskı Kağıdı Fotoğraf Yazıcısı Termal Kağıt Baskı Kamera Kağıdı Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: Cmr 14 ile uyumlumu
Cevap: Uyumludur efendim.

Soru: Merhaba kac adet rulo gonderılıyor
Cevap: Merhaba efendim çıktı baskılı değildir ürün

Soru: Baskı kağıdı kaça kaç çıkartıyor cm cinsinden?
Cevap: Yaklaşık olarak 10 cm efendim

Soru: merhaba kolay gelsin boyu kaç santim
Cevap: 12*12 yaklaşık olarak ölçüleri efendim

Soru: Yapistirmali olarak rulosu varmi birde kac adet urun var
Cevap: merhaba hayır mevcut değildir

Soru: kolay gelsin 1 ruloyla kaç fotoğraf çekilebiliyor
Cevap: Merhaba 150 ad civarında efendim

Soru: Merhaba bir rulo da kaç adet resim çıkıyor ?
Cevap: merhaba 500 adet resim cıkartır

Soru: Merhaba kaç rulo olarak geliyor
Cevap: merhaba 1 adet rulo gelmektedir

Soru: Merhaba sizden aldığımız çocuk fotoğraf makinesi için uygun mudur
Cevap: Hangi ürünü aldınız efendim.

Soru: yazıcıda geliyor değilmi
Cevap: Merhaba sadece ksğıt geliyor efendim

Soru: ben daha öncede sordum ama cevap tatmin etmedi ...şu tasinabilri fotoğraf makineleri için uygun mu
Cevap: hayır bizim sattıklarımıza uygundur

Soru: tesekkür ederim iyi günler
Cevap: Merhabalar , iyi günler.

Soru: Print çocuk fotoğraf makinesi almıştık yanında 3 rulo termal kağıdı vardı, ondan istiyoruz
Cevap: Bu uygundur efendim.

Çocuk İçin Anında Kamera Yedek Baskı Kağıdı Fotoğraf Yazıcısı Termal Kağıt Baskı Kamera Kağıdı Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Çocuk İçin Anında Kamera Yedek Baskı Kağıdı Fotoğraf Yazıcısı Termal Kağıt Baskı Kamera Kağıdı En Uygun Satış Linki