Çocuklar İçin Termal Yazıcılı Dijital Fotoğraf Ve Selfie Kamera Bas Çek Yazdır Fiyatına Göre Alınır Mı-

PeriRüzgar

Bilgili
Çocuklar İçin Termal Yazıcılı Dijital Fotoğraf Ve Selfie Kamera Bas Çek Yazdır Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Çocuklar İçin Termal Yazıcılı Dijital Fotoğraf Ve Selfie Kamera Bas Çek Yazdır Güncel Satış Fiyatı 1249.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Çocuklar İçin Termal Yazıcılı Dijital Fotoğraf Ve Selfie Kamera Bas Çek Yazdır Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?

Çocuklar İçin Termal Yazıcılı Dijital Fotoğraf Ve Selfie Kamera Bas Çek Yazdır Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

Çocuklar İçin Termal Yazıcılı Dijital Fotoğraf Ve Selfie Kamera Bas Çek Yazdır Ürün Özellikleri

Çocuklar İçin Termal Yazıcılı Dijital Fotoğraf Ve Selfie Kamera Bas Çek Yazdır Ürününün Satıcısı, beemen Çocuklar İçin Termal Yazıcılı Dijital Fotoğraf Ve Selfie Kamera Bas Çek Yazdır ürününü 1249.0 Tl'den Satılmaktadır.

Çocuklar İçin Termal Yazıcılı Dijital Fotoğraf Ve Selfie Kamera Bas Çek Yazdır En Son Yapılan Yorumlar
1249.0 Tl ye satışta olan Çocuklar İçin Termal Yazıcılı Dijital Fotoğraf Ve Selfie Kamera Bas Çek Yazdır Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Ürün 2 gün içinde elime ulaştı. paketleme çok iyiydi. ürünün kendisi deçok tatlı ve kaliteli. fotoğraflar siyah beyaz olmasına rağmen ışığıniyi ayarlandığı yerlerde çok güzel çıkıyorlar. çocukları için çok iyibir uğraş. kullandıkça yorumu güncellerim
İsim: M** Y** Y**
Tarih: 28 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BEEMEN

Çocuklar İçin Termal Yazıcılı Dijital Fotoğraf Ve Selfie Kamera Bas Çek Yazdır Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: Merhaba görseldekilerin hepsi mevcut mu acaba
Cevap: merhaba genelde timsah modeli

Soru: Günaydın. Modelin penguen olduğunu doğrulayabilir misiniz?
Cevap: Merhaba evet efendim penguen modeli

Soru: merhaba ürünün yanında çıktı için kağıtlar geliyor mu?
Cevap: merhaba evet efendim

Soru: Merhaba baskı kağıdı bitince nasıl temin edeceğiz peki kolay bulunabilen bir kağıt mı acaba
Cevap: merhaba kolay bulanabilen bir kağıt kasiyer fiş kağıdı olabiliyor

Soru: telefondan uygulama ile fotoğraf çıkartılabiliyor mu
Cevap: Sadece gerçek zamanlı baskı alabilirsiniz örneğin bir resim çektiğiniz de size baskıyı verir, yükleme veya benzeri bir özelliği yoktur.

Soru: bluetooth özelliği var mı
Cevap: Merhaba Bluetooth özelliği yok efendim

Soru: KAMERA FİGÜRÜNÜ SEÇEMİYORMUYUZ?
Cevap: Merhaba sadece penguen modeli var efendim

Soru: merhaba kutu içeriğini öğrenebilir miyim?
Cevap: merhaba kamera ekipmanı, rulo kağıt, şarj kablosu, kullanım kılavuzları

Çocuklar İçin Termal Yazıcılı Dijital Fotoğraf Ve Selfie Kamera Bas Çek Yazdır Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Çocuklar İçin Termal Yazıcılı Dijital Fotoğraf Ve Selfie Kamera Bas Çek Yazdır En Uygun Satış Linki