Selin
Bilgili
Çok Fonksiyonlu Katlanabilir Şınav Tahtası Platformu Fitness Spor Kondisyon Sağlama Aleti En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Çok Fonksiyonlu Katlanabilir Şınav Tahtası Platformu Fitness Spor Kondisyon Sağlama Aleti Mevcut Fiyatı 249.98 Tl'den Satılmaktadır.
Çok Fonksiyonlu Katlanabilir Şınav Tahtası Platformu Fitness Spor Kondisyon Sağlama Aleti Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
Çok Fonksiyonlu Katlanabilir Şınav Tahtası Platformu Fitness Spor Kondisyon Sağlama Aleti Hakkında yaklaşık 115 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
Çok Fonksiyonlu Katlanabilir Şınav Tahtası Platformu Fitness Spor Kondisyon Sağlama Aleti Ürün Detayları
Çok Fonksiyonlu Katlanabilir Şınav Tahtası Platformu Fitness Spor Kondisyon Sağlama Aleti Push Up Board, Ev Egzersiz Ekipmanları Çok İşlevli Push Up Board Standı Fitness Egzersiz Eğitimi Erkekler ve Kadınlar için Spor Salonu Egzersiz Ekipmanları_x000D_
_x000D_
Katlanır tasarımı kolay taşınır ve monte edilir, taşıması kolaydır. İster evde, ofiste, spor salonunda veya başka herhangi bir yerde olsun, harika bir egzersiz deneyimi yaşatmak için kullanabilirsiniz._x000D_
Kaymaz sap ile sürtünmeyi artırır ve kayma olasılığını azaltır, egzersizinizi daha güvenli ve güçlü hale getirir._x000D_
Belirli kas grupları için farklı renk kodlu şınav tahtaları, çeşitli egzersiz pozisyonları ve açılar sağlar._x000D_
Kalori yakın ve bu yenilikçi şınav sistemi ile fiziksel fitnes geliştirin, vücut gücü ve bakım egzersizleri size yardımcı olur._x000D_
İster fitness acemi ister profesyonel bir sporcu olun, profesyonel spor efektlerine göre uyarlanmış bu destek çubuğu etkili ve planlı bir şekilde egzersiz yapmanıza yardımcı olabilir._x000D_
14 In 1 Push-Up raf kurulu eğitim spor egzersiz spor salonu ekipmanları Push Up Abs karın kas bina egzersiz için standı_x000D_
Ürün bilgisi:_x000D_
Brüt ağırlık: set başına 980g_x000D_
_x000D_
Kolu: bir çift_x000D_
_x000D_
Kaymaz mat: 8_x000D_
_x000D_
Ürün açılmamış boyutu: 63x18.5x2cm_x000D_
_x000D_
Katlanmış boyutu: 31.5X18.5x4cm_x000D_
_x000D_
Ambalaj: bir renk kutusu içine bir dizi ürün_x000D_
_x000D_
Renk kutusu boyutu: 32*19*8 cm_x000D_
_x000D_
Ürün açıklaması:_x000D_
_x000D_
1. Farklı renk kodlu itme plakaları, egzersiz yapmak için kaslara odaklanır._x000D_
_x000D_
2. Sağlam itme plakası sistemi, üst gövdenin konturunu şekillendirmek ve en üst düzeye çıkarmak için birden fazla pozisyon ve açıya sahiptir._x000D_
_x000D_
3. Kalori yakmak ve bu yenilikçi sistem aracılığıyla gücü artırmak ve vücut gücü ve fiziksel eğitim tamamlamak için götürün._x000D_
_x000D_
4. Taşınabilir ve montajı ve saklanması kolaydır._x000D_
_x000D_
5. Yüksek kaliteli, yastıklı kaymaz sap._x000D_
_x000D_
_x000D_
Çok Fonksiyonlu Katlanabilir Şınav Tahtası Platformu Fitness Spor Kondisyon Sağlama Aleti Ürününün Satıcısı, Havana Çok Fonksiyonlu Katlanabilir Şınav Tahtası Platformu Fitness Spor Kondisyon Sağlama Aleti ürününü 249.98 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Çok Fonksiyonlu Katlanabilir Şınav Tahtası Platformu Fitness Spor Kondisyon Sağlama Aleti Yorumlar Ve Değerlendirmeler
249.98 Tl ye satışta olan Çok Fonksiyonlu Katlanabilir Şınav Tahtası Platformu Fitness Spor Kondisyon Sağlama Aleti Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
115 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: son derece kaliteli beklediğim de daha kullanışlı çok memnun kaldım herkese tavsiye ediyorum paketlenmesi de ayrı bir kalite tamamen özenerek paketlenmiş
İsim: M** İ**
Tarih: 16 Eylül 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Hacigo
Yorum: çok kullanışlı ve pratik. Herkese tavsiyemdir. Özellikle her sabah uyandığınızda sadece bir bölgeyi yaparanız zaman içindeki gelişiminizi rahatlıkl fark edersiniz...
İsim: A** V** Ö**
Tarih: 10 Şubat 2024
Yorum: Satın alırken “adi bir şey gelir 1-2 ay kullanır sonra kendi kırılır” gözüyle baktım. Gelen ise çok kaliteli bir malzemeydi baya sağlam çok beğendim. Ürünü daha ucuza almak isteyen varsa göndericisi toptanal.com bilginiz olsun
İsim: Süleyman C. A.
Tarih: 23 Şubat 2024
Yorum: Eşim ve oğlum kullanıyor. kaliteli ürün
İsim: S** K**
Tarih: 08 Şubat 2023
Yorum: Gayet kullanışlı ve beklentinizi karşılayacak bir ürün, tavsiye ederim.
İsim: A** İ** S**
Tarih: 26 Şubat 2024
Yorum: Ürün tam istediğim gibi geldi çok teşekkür ederim
İsim: Aydın Ö.
Tarih: 14 Şubat 2024
Yorum: kargo paketiniz daha sağlam olabilir hocam içinden kırık parçaları çıktı, biz yapıştırıp kullanacağız iade etmeyeceğiz, lakin diğer müşteriler için lütfen daha iyi paketleyiniz.
İsim: E** Ç**
Tarih: 22 Şubat 2024
Yorum: Gayet güzel ürün
İsim: İ** Y**
Tarih: 15 Eylül 2024
Yorum: Elime çok hızlı ulaştı
İsim: E** C** Y**
Yorum: Gayet güzel kullanışlı
İsim: C** S**
Tarih: 20 Şubat 2024
Yorum: ürün çok güzel pratik
İsim: İ** Ö** a**
Tarih: 05 Nisan 2023
Yorum: teşekkürler.
İsim: A** Y**
Tarih: 27 Şubat 2024
Yorum: Çok beğendik zevkle hevesle yapıyor çocuklar
İsim: **** ****
Tarih: 27 Kasım 2023
Yorum: Paketleme çok iyiydi ürün fiyatına göre güzel başarılı
İsim: A** B** T**
Tarih: 22 Ağustos 2024
Yorum: Saglam geldi. Kullanisli.
İsim: U** T**
Tarih: 08 Mart 2024
Yorum: iyi paketlenmisti güzel ürün
İsim: E** D**
Tarih: 31 Mart 2024
Yorum: ürün geldi hoş güzel ama küçük siyah yapıştırıcılar var ne işe yariyor bilgi verir misiniz
İsim: U** K**
Tarih: 11 Mayıs 2023
Yorum: Güzel bir tasarıma sahip, normal çektiğim şınavdan çok daha fazla kas gurubunu çalıştırıyor.
Yorum: 10 gündür kullanıyorum, kullanım olarak gayet başarılı. özellikler aynı ancak ürün fotoğraftakinden farklı. prensip olarak aynı gönderilmesi gerekir puanı oradan kırdım. 82 kiloyum beni taşıyor sağlam bir ürün. bileklerim zorlandığı için şınav çekemiyordum ancak bu tahta sayesinde düzenli olarak şınav çekmeye başladım, özellikle göğüs bölgesi içinDevamını Oku
Tarih: 02 Ağustos 2024
Yorum: yorumlardan dolayi cekinerek siparis vermistim ama ürünüm 4 bölgeli geldi saglam ve dogru ürün gönderdigi icin saticiya cok tesekkur ederim
İsim: Y** M**
Tarih: 04 Mart 2024
Yorum: Mükemmel bir ürün işime çok yaradı teşekkürler
İsim: S** G**
Tarih: 17 Nisan 2024
Yorum: güzel kaliteli
Tarih: 07 Eylül 2024
Yorum: İnanılmaz faydalı
İsim: M** K** İ**
Tarih: 30 Ağustos 2024
Yorum: 3 bölge hareketlisi geliyor trıceps hareketi yok özellikle sordum 4 bölge hareketlisini göndereceksiniz alıcam diye
İsim: A** B**
Tarih: 11 Ocak 2024
Yorum: Çok kullanışlı
İsim: Z** C**
Tarih: 30 Mayıs 2024
Yorum: Güzel ürün
İsim: N** Ü**
Tarih: 22 Temmuz 2024
Yorum: PLASTIGI COK KALİTELİ KESIN KESIN KESIN TAVSIYE EDERIM STOK BILE YAPILABILIR... (⌒‐⌒)
İsim: H** E** U**
Tarih: 05 Mart 2024
Yorum: güzel kullanışlı
İsim: E** A**
Tarih: 10 Temmuz 2024
Yorum: Ürün gayet güzel gözüküyor temiz kargolanmış hayırlı işler
İsim: F** T**
Tarih: 20 Ağustos 2024
Yorum: ilandaki ürün, hızlı sorunsuz kargo
İsim: K** T**
Tarih: 02 Mayıs 2024
Çok Fonksiyonlu Katlanabilir Şınav Tahtası Platformu Fitness Spor Kondisyon Sağlama Aleti Merak Edilenler Neler?
Soru: 4 renkmi gelecek 3 renkmi ?
Cevap: 4 renklidir efendim
Soru: istediğimiz deliğe takabiliyormuyuz
Cevap: Youtubede ürün adını yazıp çıkan videolara bakabilirsiniz efendim
Soru: Merhaba ürünü hediye olarak almayı düşünüyorum fakat yorumlarda çok fazla 3 fonksiyon gönderildiği yazıyor böyle birşey ile karşılaşır mıyım hediye oldugu için öyle bir şey yaşamak istemiyorum.
Cevap: Genel olarak 4 renklidir efendim
Soru: Sizin gönderdiğiniz ürünün toplam 26 mekanizma yuvası mı var sağ tarafta 13 sol tarafta 13 ?
Cevap: Ürün görseli ve içerik ile birebir aynıdır efendim
Soru: Merhaba Ürün Görseldeki Gibi Aynımı Geliyor? Aynı Gelicekse Alırım Ama Bazı Kişiler Aynı Olmadığını Söylüyor…
Cevap: Evet efendim
Soru: merhaba içinden çıkan küçük yuvarlak şeyler ne için?
Cevap: YouTube de kullanım videolarına bakabilirsiniz efendim
Soru: Ürün görseldekiyle aynı mı ? Yeşil renk(Triceps) bölümü var mı ?
Cevap: ürün görsel ve içerik ile birebir aynıdır efendim
Soru: Gönderilen üründe yeşil renkte var mı diğer satıcılarda gördüğümde hiçbirinde yeşil yokta
Cevap: Yarın kontrol edelim
Soru: Yorum fotoğraflarından anladığım kadarıyla ürünün iki çeşidi var. Birinde kollar için gösteriyor ötekinde gövde için. Bana gövde için olandan lazım. Nasıl seçeceğim?
Cevap: Sadece tek çeşit vardır efendim
Soru: abi ben sizden görseldeki ürünü istedim siz bana farklı ürün göndermişssiniz
Cevap: Ürün görsel ve içerik ile birebir aynıdır 4 renklidir
Soru: İyi Günler; Ürünü Alacam ama yorumlarda 3 renk olarak ürün gelmiş ben de boyle sıkıntılar olur mu 4 renk olursa ürünü alacağım
Cevap: ürün 4 renklidir efendim
Soru: Hocam bu yorumlarda yazdığı gibi farklı ürün gelmeyecek değil mi ?
Soru: merhaba 4 bolge icin geliyor demi bazilari yorumda 3 bolge geldi demis birde oaketlemesi saglam yapiliyor demi almak istiyorum da
Cevap: Birebir aynıdır efendim
Soru: ürün 4 renkmi yorum larda 3 renk geldi diyenler var
Cevap: Ürünv4 renklidir efendim
Soru: Ürün 4 bölgeliydi. Hatta yorumlarda da özellikle sormuşlar ve 4 bölge demişsiniz. Buna rağmen 3 bölgeli geldi triceps yok. Ürününüzün arkasında olup doğruları söylerseniz sevinirim.
Cevap: ürün 4 renkli olarak gönderilmektedir efendim
Soru: Ürün görselle aynıdır demişsiniz ama görsellerde 2 farklı ürün var, 4 renkli dedikten sonra 3 renkli yollanmış fotolarda da var tarihle sabit.. kura mı çekiyosunuz yollarken?
Cevap: Ürün 4 renklidir efendim
Soru: Merhaba 4 bölgeli ürün değil mi ona göre alacağım
Cevap: evet efendim 4 bölgelidir
Soru: Ürün dört renklidir, görselde ki içerikle aynıdır demişsiniz herkese lakin yorum yapan adamlar fotoğraf ile beraber yalan mı söylüyor. işinizi düzgün yapın detay verin. iyi çalışmalar.
Cevap: birebir aynıdır 4 renklidir efendim
Soru: Merhabalar 4 bölge hareketlisini gönderecekseniz eğer satın almak istiyorum çoğu 3 bölge hareketli teşekkürler
Cevap: Ürün görsel ve içerik ile birebir aynıdır
Soru: Bazı yorumlar 3 renk geldiğini söylemiş 4 renk mi gönderiyorsunu 3 mü
Çok Fonksiyonlu Katlanabilir Şınav Tahtası Platformu Fitness Spor Kondisyon Sağlama Aleti Detay Resimler
Çok Fonksiyonlu Katlanabilir Şınav Tahtası Platformu Fitness Spor Kondisyon Sağlama Aleti En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Çok Fonksiyonlu Katlanabilir Şınav Tahtası Platformu Fitness Spor Kondisyon Sağlama Aleti Mevcut Fiyatı 249.98 Tl'den Satılmaktadır.
Çok Fonksiyonlu Katlanabilir Şınav Tahtası Platformu Fitness Spor Kondisyon Sağlama Aleti Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
Çok Fonksiyonlu Katlanabilir Şınav Tahtası Platformu Fitness Spor Kondisyon Sağlama Aleti Hakkında yaklaşık 115 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
Çok Fonksiyonlu Katlanabilir Şınav Tahtası Platformu Fitness Spor Kondisyon Sağlama Aleti Ürün Detayları
Çok Fonksiyonlu Katlanabilir Şınav Tahtası Platformu Fitness Spor Kondisyon Sağlama Aleti Push Up Board, Ev Egzersiz Ekipmanları Çok İşlevli Push Up Board Standı Fitness Egzersiz Eğitimi Erkekler ve Kadınlar için Spor Salonu Egzersiz Ekipmanları_x000D_
_x000D_
Katlanır tasarımı kolay taşınır ve monte edilir, taşıması kolaydır. İster evde, ofiste, spor salonunda veya başka herhangi bir yerde olsun, harika bir egzersiz deneyimi yaşatmak için kullanabilirsiniz._x000D_
Kaymaz sap ile sürtünmeyi artırır ve kayma olasılığını azaltır, egzersizinizi daha güvenli ve güçlü hale getirir._x000D_
Belirli kas grupları için farklı renk kodlu şınav tahtaları, çeşitli egzersiz pozisyonları ve açılar sağlar._x000D_
Kalori yakın ve bu yenilikçi şınav sistemi ile fiziksel fitnes geliştirin, vücut gücü ve bakım egzersizleri size yardımcı olur._x000D_
İster fitness acemi ister profesyonel bir sporcu olun, profesyonel spor efektlerine göre uyarlanmış bu destek çubuğu etkili ve planlı bir şekilde egzersiz yapmanıza yardımcı olabilir._x000D_
14 In 1 Push-Up raf kurulu eğitim spor egzersiz spor salonu ekipmanları Push Up Abs karın kas bina egzersiz için standı_x000D_
Ürün bilgisi:_x000D_
Brüt ağırlık: set başına 980g_x000D_
_x000D_
Kolu: bir çift_x000D_
_x000D_
Kaymaz mat: 8_x000D_
_x000D_
Ürün açılmamış boyutu: 63x18.5x2cm_x000D_
_x000D_
Katlanmış boyutu: 31.5X18.5x4cm_x000D_
_x000D_
Ambalaj: bir renk kutusu içine bir dizi ürün_x000D_
_x000D_
Renk kutusu boyutu: 32*19*8 cm_x000D_
_x000D_
Ürün açıklaması:_x000D_
_x000D_
1. Farklı renk kodlu itme plakaları, egzersiz yapmak için kaslara odaklanır._x000D_
_x000D_
2. Sağlam itme plakası sistemi, üst gövdenin konturunu şekillendirmek ve en üst düzeye çıkarmak için birden fazla pozisyon ve açıya sahiptir._x000D_
_x000D_
3. Kalori yakmak ve bu yenilikçi sistem aracılığıyla gücü artırmak ve vücut gücü ve fiziksel eğitim tamamlamak için götürün._x000D_
_x000D_
4. Taşınabilir ve montajı ve saklanması kolaydır._x000D_
_x000D_
5. Yüksek kaliteli, yastıklı kaymaz sap._x000D_
_x000D_
_x000D_
Çok Fonksiyonlu Katlanabilir Şınav Tahtası Platformu Fitness Spor Kondisyon Sağlama Aleti Ürününün Satıcısı, Havana Çok Fonksiyonlu Katlanabilir Şınav Tahtası Platformu Fitness Spor Kondisyon Sağlama Aleti ürününü 249.98 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Çok Fonksiyonlu Katlanabilir Şınav Tahtası Platformu Fitness Spor Kondisyon Sağlama Aleti Yorumlar Ve Değerlendirmeler
249.98 Tl ye satışta olan Çok Fonksiyonlu Katlanabilir Şınav Tahtası Platformu Fitness Spor Kondisyon Sağlama Aleti Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
115 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: son derece kaliteli beklediğim de daha kullanışlı çok memnun kaldım herkese tavsiye ediyorum paketlenmesi de ayrı bir kalite tamamen özenerek paketlenmiş
İsim: M** İ**
Tarih: 16 Eylül 2023
Yorum: çok kullanışlı ve pratik. Herkese tavsiyemdir. Özellikle her sabah uyandığınızda sadece bir bölgeyi yaparanız zaman içindeki gelişiminizi rahatlıkl fark edersiniz...
İsim: A** V** Ö**
Tarih: 10 Şubat 2024
Yorum: Satın alırken “adi bir şey gelir 1-2 ay kullanır sonra kendi kırılır” gözüyle baktım. Gelen ise çok kaliteli bir malzemeydi baya sağlam çok beğendim. Ürünü daha ucuza almak isteyen varsa göndericisi toptanal.com bilginiz olsun
İsim: Süleyman C. A.
Yorum: Eşim ve oğlum kullanıyor. kaliteli ürün
Tarih: 08 Şubat 2023
Yorum: Gayet kullanışlı ve beklentinizi karşılayacak bir ürün, tavsiye ederim.
İsim: A** İ** S**
Tarih: 26 Şubat 2024
Yorum: Ürün tam istediğim gibi geldi çok teşekkür ederim
İsim: Aydın Ö.
Tarih: 14 Şubat 2024
Yorum: kargo paketiniz daha sağlam olabilir hocam içinden kırık parçaları çıktı, biz yapıştırıp kullanacağız iade etmeyeceğiz, lakin diğer müşteriler için lütfen daha iyi paketleyiniz.
İsim: E** Ç**
Tarih: 22 Şubat 2024
Yorum: Gayet güzel ürün
İsim: İ** Y**
Tarih: 15 Eylül 2024
Yorum: Elime çok hızlı ulaştı
İsim: E** C** Y**
Yorum: Gayet güzel kullanışlı
İsim: C** S**
Yorum: ürün çok güzel pratik
İsim: İ** Ö** a**
Tarih: 05 Nisan 2023
Yorum: teşekkürler.
İsim: A** Y**
Tarih: 27 Şubat 2024
Yorum: Çok beğendik zevkle hevesle yapıyor çocuklar

Tarih: 27 Kasım 2023
Yorum: Paketleme çok iyiydi ürün fiyatına göre güzel başarılı
İsim: A** B** T**
Tarih: 22 Ağustos 2024
Yorum: Saglam geldi. Kullanisli.
İsim: U** T**
Tarih: 08 Mart 2024
Yorum: iyi paketlenmisti güzel ürün
İsim: E** D**
Tarih: 31 Mart 2024
Yorum: ürün geldi hoş güzel ama küçük siyah yapıştırıcılar var ne işe yariyor bilgi verir misiniz
İsim: U** K**
Tarih: 11 Mayıs 2023
Yorum: Güzel bir tasarıma sahip, normal çektiğim şınavdan çok daha fazla kas gurubunu çalıştırıyor.
Yorum: 10 gündür kullanıyorum, kullanım olarak gayet başarılı. özellikler aynı ancak ürün fotoğraftakinden farklı. prensip olarak aynı gönderilmesi gerekir puanı oradan kırdım. 82 kiloyum beni taşıyor sağlam bir ürün. bileklerim zorlandığı için şınav çekemiyordum ancak bu tahta sayesinde düzenli olarak şınav çekmeye başladım, özellikle göğüs bölgesi içinDevamını Oku
Tarih: 02 Ağustos 2024
Yorum: yorumlardan dolayi cekinerek siparis vermistim ama ürünüm 4 bölgeli geldi saglam ve dogru ürün gönderdigi icin saticiya cok tesekkur ederim
İsim: Y** M**
Tarih: 04 Mart 2024
Yorum: Mükemmel bir ürün işime çok yaradı teşekkürler
İsim: S** G**
Tarih: 17 Nisan 2024
Yorum: güzel kaliteli
Tarih: 07 Eylül 2024
Yorum: İnanılmaz faydalı
İsim: M** K** İ**
Tarih: 30 Ağustos 2024
Yorum: 3 bölge hareketlisi geliyor trıceps hareketi yok özellikle sordum 4 bölge hareketlisini göndereceksiniz alıcam diye
İsim: A** B**
Tarih: 11 Ocak 2024
Yorum: Çok kullanışlı
İsim: Z** C**
Tarih: 30 Mayıs 2024
Yorum: Güzel ürün
İsim: N** Ü**
Tarih: 22 Temmuz 2024
Yorum: PLASTIGI COK KALİTELİ KESIN KESIN KESIN TAVSIYE EDERIM STOK BILE YAPILABILIR... (⌒‐⌒)
İsim: H** E** U**
Tarih: 05 Mart 2024
Yorum: güzel kullanışlı
İsim: E** A**
Tarih: 10 Temmuz 2024
Yorum: Ürün gayet güzel gözüküyor temiz kargolanmış hayırlı işler
İsim: F** T**
Tarih: 20 Ağustos 2024
Yorum: ilandaki ürün, hızlı sorunsuz kargo
İsim: K** T**
Tarih: 02 Mayıs 2024
Çok Fonksiyonlu Katlanabilir Şınav Tahtası Platformu Fitness Spor Kondisyon Sağlama Aleti Merak Edilenler Neler?
Soru: 4 renkmi gelecek 3 renkmi ?
Soru: istediğimiz deliğe takabiliyormuyuz
Cevap: Youtubede ürün adını yazıp çıkan videolara bakabilirsiniz efendim
Soru: Merhaba ürünü hediye olarak almayı düşünüyorum fakat yorumlarda çok fazla 3 fonksiyon gönderildiği yazıyor böyle birşey ile karşılaşır mıyım hediye oldugu için öyle bir şey yaşamak istemiyorum.
Cevap: Genel olarak 4 renklidir efendim
Soru: Sizin gönderdiğiniz ürünün toplam 26 mekanizma yuvası mı var sağ tarafta 13 sol tarafta 13 ?
Cevap: Ürün görseli ve içerik ile birebir aynıdır efendim
Soru: Merhaba Ürün Görseldeki Gibi Aynımı Geliyor? Aynı Gelicekse Alırım Ama Bazı Kişiler Aynı Olmadığını Söylüyor…
Cevap: Evet efendim
Soru: merhaba içinden çıkan küçük yuvarlak şeyler ne için?
Cevap: YouTube de kullanım videolarına bakabilirsiniz efendim
Soru: Ürün görseldekiyle aynı mı ? Yeşil renk(Triceps) bölümü var mı ?
Cevap: ürün görsel ve içerik ile birebir aynıdır efendim
Soru: Gönderilen üründe yeşil renkte var mı diğer satıcılarda gördüğümde hiçbirinde yeşil yokta
Cevap: Yarın kontrol edelim
Soru: Yorum fotoğraflarından anladığım kadarıyla ürünün iki çeşidi var. Birinde kollar için gösteriyor ötekinde gövde için. Bana gövde için olandan lazım. Nasıl seçeceğim?
Cevap: Sadece tek çeşit vardır efendim
Soru: abi ben sizden görseldeki ürünü istedim siz bana farklı ürün göndermişssiniz
Soru: İyi Günler; Ürünü Alacam ama yorumlarda 3 renk olarak ürün gelmiş ben de boyle sıkıntılar olur mu 4 renk olursa ürünü alacağım
Cevap: ürün 4 renklidir efendim
Soru: Hocam bu yorumlarda yazdığı gibi farklı ürün gelmeyecek değil mi ?
Soru: merhaba 4 bolge icin geliyor demi bazilari yorumda 3 bolge geldi demis birde oaketlemesi saglam yapiliyor demi almak istiyorum da
Cevap: Birebir aynıdır efendim
Soru: ürün 4 renkmi yorum larda 3 renk geldi diyenler var
Cevap: Ürünv4 renklidir efendim
Soru: Ürün 4 bölgeliydi. Hatta yorumlarda da özellikle sormuşlar ve 4 bölge demişsiniz. Buna rağmen 3 bölgeli geldi triceps yok. Ürününüzün arkasında olup doğruları söylerseniz sevinirim.
Cevap: ürün 4 renkli olarak gönderilmektedir efendim
Soru: Ürün görselle aynıdır demişsiniz ama görsellerde 2 farklı ürün var, 4 renkli dedikten sonra 3 renkli yollanmış fotolarda da var tarihle sabit.. kura mı çekiyosunuz yollarken?
Cevap: Ürün 4 renklidir efendim
Soru: Merhaba 4 bölgeli ürün değil mi ona göre alacağım

Cevap: evet efendim 4 bölgelidir
Soru: Ürün dört renklidir, görselde ki içerikle aynıdır demişsiniz herkese lakin yorum yapan adamlar fotoğraf ile beraber yalan mı söylüyor. işinizi düzgün yapın detay verin. iyi çalışmalar.
Cevap: birebir aynıdır 4 renklidir efendim
Soru: Merhabalar 4 bölge hareketlisini gönderecekseniz eğer satın almak istiyorum çoğu 3 bölge hareketli teşekkürler
Cevap: Ürün görsel ve içerik ile birebir aynıdır
Soru: Bazı yorumlar 3 renk geldiğini söylemiş 4 renk mi gönderiyorsunu 3 mü
Çok Fonksiyonlu Katlanabilir Şınav Tahtası Platformu Fitness Spor Kondisyon Sağlama Aleti Detay Resimler

Çok Fonksiyonlu Katlanabilir Şınav Tahtası Platformu Fitness Spor Kondisyon Sağlama Aleti En Uygun Satış Linki

Havana Çok Fonksiyonlu Katlanabilir Şınav Tahtası Platformu Fitness Spor Kondisyon Sağlama Aleti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Havana Çok Fonksiyonlu Katlanabilir Şınav Tahtası Platformu Fitness Spor Kondisyon Sağlama Aleti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.