Dbd700 Gardırop Tipi Inox Buzdolabı En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim-

Duygu

Bilgili
Dbd700 Gardırop Tipi Inox Buzdolabı En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Dbd700 Gardırop Tipi Inox Buzdolabı Güncel Satış Fiyatı 29799.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Dbd700 Gardırop Tipi Inox Buzdolabı Kullanıcılar Memnun Mu?

Dbd700 Gardırop Tipi Inox Buzdolabı Hakkında yaklaşık 24 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .

Dbd700 Gardırop Tipi Inox Buzdolabı Ürün Açıklaması

Dbd700 Gardırop Tipi Inox Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Dijitsu Dbd700 Gardırop Tipi Inox Buzdolabı ürününü 29799.0 Tl'den Satılmaktadır.

Dbd700 Gardırop Tipi Inox Buzdolabı Kullanıcı Geri Dönüşleri
29799.0 Tl ye satışta olan Dbd700 Gardırop Tipi Inox Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
24 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8

Yorum: Buzdolabı çok güzel.Bayramdan önce aldım ve kullanıyorum memnunum .Kargohızlıydı ve kapıma kadar getirdiler .
İsim: C** H**
Tarih: 25 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Teknosa

Yorum: ürün hasarlı geldi ve iade edemiyorum çok pişmanım
İsim: H** T**
Tarih: 16 Eylül 2024

Yorum: çok iyi geldiği gibi açtım hemen buz gibi oldu yer konusunda tereddütettim ama çok şükür sığdı düşünmeden alabilirsiniz
İsim: Y** E**
Tarih: 20 Nisan 2024
Satıcı: TVSHOOP

Yorum: şu ana kadar sorunsuz kullandık tavsiye ederim
İsim: M** M**
Tarih: 27 Mart 2024

Yorum: güzel dolap
İsim: C** H** K**
Tarih: 11 Mart 2024

Yorum: Mükemmel tavsiye ederim
İsim: S** A**
Tarih: 11 Şubat 2024

Yorum: çok iyi herkese tavsiye ederim
İsim: C** K**
Tarih: 01 Şubat 2024
Satıcı: CarrefourSA

Yorum: Harika bir ürün çok kullanışlı ve çok sessiz.
İsim: S** N**
Tarih: 29 Ocak 2024

Yorum: Fiyat performans ürünü. Gayet geniş, güzel ve kullanışlı
Tarih: Elite Üye
Beden: 02 Ocak 2024

Yorum: her şey cok güzel
Tarih: 28 Aralık 2023

Yorum: çok güzel beğendim
İsim: **** ****
Tarih: 14 Aralık 2023

Yorum: teslim almadığım halde neden teslim edildi yazılmış ??
İsim: R** K**
Tarih: 16 Mayıs 2024

Yorum: 20 yıl sonra geldi Allah bildiği gibi yapsın.
İsim: A** M** B**
Tarih: 16 Nisan 2024

Yorum: daha teslim almamişim teslim edildi diyorsunuz ürün tarafıma tesliedilmemişti PTT kargoyla gelecek diyorlar bekliyorum
Tarih: 23 Şubat 2024

Yorum: merhabalar aldığım ürününün ilanında 551-575 LT yazıyordu ama gelen169-305 lt geldi bunun ne yapmam gerek
Tarih: 14 Aralık 2023

Yorum: ürün geldi güzel ama kargo firması nasıl insanlarla nasıl muhaptapolmasını bilmiyorlar çok saygisizlar
İsim: ö** g**
Tarih: 05 Temmuz 2023

Yorum: Ürünü değerlendiremiyoruz çünkü geçen hafta cumartesi teslim edilenürüne yaklaşık on gündür servis randevusu alamıyoruz çok enteresan birdurum diğer firmalar anında randevu verirken biz servise ulaşamıyoruzservisi gerçekten kötü belki de sırf bu yüzden ürünün iade edeceğim
İsim: F** N** Y**
Tarih: 15 Nisan 2024

Dbd700 Gardırop Tipi Inox Buzdolabı Akıllarda Kalan Sorular

Soru: Merhaba. Mutfağımda buzdolabı yerim 100 cm boşluk bırakılmış oraya uygun olur mu ?
Cevap: Merhabalar, - Ürün Genel Boyutları (mm)(GxDxY): 833*653*1775 - Kullanım için gerekli alan (GxDxY): 933*753*2075 - Toplam Kullanım için gerekli alan (mm)(GxDxY). 1400*1000*2075 şeklindedir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Merhaba ürünün ölçüleri nedir
Cevap: Merhabalar, - Ürün Genel Boyutları(mm)(GxDxY): 833*653*1775 - Kullanım için gerekli alan (GxDxY): 933*753*2075 - Toplam Kullanım için gerekli alan (mm)(GxDxY). 1400*1000*2075 şeklindedir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: bu modelin beyazi var mi
Cevap: Merhabalar, Sadece İnox renk satışımız vardır. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: enerji tuketimi hangi sinifta A++ mi
Cevap: Merhabalar, Ürüne ait tüm enerji bilgileri aşağıda belirtilmiştir. - Enerji Verimliliği Sınıfı: F - Enerji Tüketimi(kWh/24h): 0.985kWh/24h - Yıllık enerji tüketimi AE [kWh/a]: 368kWh/a - Enerji tüketimi E16 (kWh/24h): 0,545 - Enerji tüketimi E32 (kWh/24h): 1,426 - Yardımcı enerji tüketimi (kWh/a): 8,24 Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Merhaba , ürünün rengi inox gri mi beyaz mı?
Cevap: Merhabalar, İnox gridir. Keyifli alışverişler dileriz

Soru: eni kac cm
Cevap: Merhaba, ürünün genişliği 90cm olmaktadır. Teknik özellikler kısmında da yer almaktadır. Dilerseniz ilgili markanın müşteri hizmetlerini arayarak teyit edebilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba genişlik 83 cm yazmışsınız ama özelliklerinde 90 cm yazıyor
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Bu üründen elinizde varmı
Cevap: Merhaba, güncel stoklarımız yayında satışta bulunan model ve renkte ürünlerimizdir. Güncel stoklar için mağazamızı takip edebilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: dondurucu ve buzdolabı kısmı kaç litre acaba
Cevap: Merhaba, ürünün soğutucu net hacmi 305 lt, dondurucu net hacmi ise 169 lt'dir. İyi günler dileriz.

Soru: Türkiye'nin her yerine gönderim var mı lojistik firmaları ile.
Cevap: Merhaba konuyla ilgili horoz lojıstıkten bilgi alabilirsiniz. iyi günler dileriz.

Soru: Alt kısım komple dondurucumu acaba
Cevap: Merhaba, ürünün alt kısmı dondurucudur. İyi günler dileriz.

Soru: Türkiye ait urtimi
Cevap: Merhabalar, Marka Türkiye'ye aittir. Keyifli alışverişler dileriz

Soru: Kaç litre acaba?
Cevap: Merhaba, ürün 551-575 L' dir. İyi günler dileriz.

Soru: Kaç litre dolap
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Bu dolabın beyazı var mı
Cevap: Merhabalar, stoklarımız devamlı olarak güncellenmektedir. Takip etmenizi rica eder, sağlıklı günler dileriz.

Soru: merhaba 90 cm yazmıssınız bilgilere fakat soruları okumasam 83 cm oldugunu bilmicektim

Soru: merhabalar Balıkesir/Gönene hangi servis gelip kuruyor bilgi verirmisiniz

Soru: hem 83 hem 90 santim genişlik diyor dış genişliği kaç santim kapıdan geçebilecek mi dış genişliği kaç cm

Soru: hangi kargo ile gönderim yapıyorsunuz
Cevap: HOROZ LOJİSTİK İLE GÖNDERİM YAPILMALTADIR

Soru: Boş ağrlığı nedir

Dbd700 Gardırop Tipi Inox Buzdolabı Resim Galerisi

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

Dbd700 Gardırop Tipi Inox Buzdolabı En Uygun Satış Linki