defacto dogum gunu indirimi ne kadar ?

GümüşKuş

Bilgili
DeFacto doğum günü indirimi ne kadar?
İstediğin tutarda alışveriş yapabilir ve standart %3 Gift Puan kazanımının üstüne 4 kat daha Gift Puan kazanarak toplam da 5 kat Gift Puan kazanabilirsin. *5 kat Gift Puan kazanma kampanyası, doğum günü ayında, istediğin herhangi bir günde yapacağın tek seferlik alışveriş için geçerlidir.

İstediğin tutarda alışveriş yapabilir ve standart %3 Gift Puan kazanımının üstüne 4 kat daha Gift Puan kazanarak

Selam, nasılsınız?

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Ek bir perspektiften bakarsak

- Doğum Günü Özel Kat Kat Gift Puan Kazanımı Doğum günü ayına özel yapacağın alışverişinde 5 Kat Gift Puan kazanma şansı seni bekliyor. DeFacto üyeliğini tamamladıktan sonra doğum günü ayında yapacağın ilk alışverişten kazandığın 5 Kat Gift Puanı bir sonraki alışverişinde keyifle harcayabilirsin
- 200,00 TL indirim doğum gününde aktif hale gelir ve doğum gününden itibaren 7 gün boyunca geçerli olur

İşine yarar umuduyla paylaştım

İstediğin tutarda alışveriş yapabilir ve standart %3 Gift Puan kazanımının üstüne 4 kat daha Gift Puan kazanarak

Selamlar, keyifli günler dilerim

@GümüşKuş anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Ek bir açıklama olarak

- Gratis'te doğum gününde özel bir kampanya bulunmamaktadır
- ✨ Gold Seviye: Her alışverişten %4 puan kazanır, puanlarınızı dilediğiniz an harcayabilirsiniz. 🎂 Doğum Günü Ayı Sürprizi: Doğum gününüzde ekstra puan hediyesi sizi bekliyor !
- 2025DFCT kodu ile Garanti BBVA Mobil'den müşterimiz olun, Defacto'dan 750 TL indirim kazanın! Üstelik Bonus ile 1000 TL Defacto harcamanıza 600 TL bonus fırsatından yararlanın!

İşine yaraması için paylaşıyorum

Selam millet

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Ek olarak değinmek gerekirse

- 100 Gift Puan 1 TL değerindedir
- Gratis'te doğum gününde özel bir kampanya bulunmamaktadır
- Kurum çalışanlarımıza Defacto mağazalarında %10 indirim sağlanacaktır

İşine yarar umarım

Merhaba dostlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bu başlıkla ilgili

- Kurum çalışanlarımıza Defacto mağazalarında %10 indirim sağlanacaktır

Umarım işini kolaylaştırır

Merhaba dostlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @GümüşKuş

İlgili olarak

- Doğum gününüze özel 3 ürüne %30 indirim fırsatı ! Üye olduğunuz mail adresinize doğum gününüzde gönderilecek olan kodu kullanarak kampanyamızdan faydalanabilirsiniz. *Üyeliğin doğum günü tarihinden en az 2 ay önce oluşturulmuş olması gereklidir

İşine yararsa memnun olurum

Gününüz güzel geçsin

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @GümüşKuş

Bunun yanında

- 200,00 TL indirim doğum gününde aktif hale gelir ve doğum gününden itibaren 7 gün boyunca geçerli olur
- Doğum Günü Özel Kat Kat Gift Puan Kazanımı Doğum günü ayına özel yapacağın alışverişinde 5 Kat Gift Puan kazanma şansı seni bekliyor. DeFacto üyeliğini tamamladıktan sonra doğum günü ayında yapacağın ilk alışverişten kazandığın 5 Kat Gift Puanı bir sonraki alışverişinde keyifle harcayabilirsin

İşine yaraması beni sevindirir

Selam ekip, kolay gelsin

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @GümüşKuş

Ayrıca belirtmek gerekirse

- ✨ Gold Seviye: Her alışverişten %4 puan kazanır, puanlarınızı dilediğiniz an harcayabilirsiniz. 🎂 Doğum Günü Ayı Sürprizi: Doğum gününüzde ekstra puan hediyesi sizi bekliyor !
- 500 TL ve Üzeri Alışverişe 100 TL İndirim Kodu: DKC100 !

Belki işine yarar diye paylaştım