DLA7 Cep Telefon Soğutma Fanı Radyatör Soğutucu SİYAH Bu Ürünü Almalı Mı ?

Muazzez

Bilgili
DLA7 Cep Telefon Soğutma Fanı Radyatör Soğutucu SİYAH Alınır Mı?
DLA7 Cep Telefon Soğutma Fanı Radyatör Soğutucu SİYAH Şu Anki Değeri 460.25 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

DLA7 Cep Telefon Soğutma Fanı Radyatör Soğutucu SİYAH Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

DLA7 Cep Telefon Soğutma Fanı Radyatör Soğutucu SİYAH Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

DLA7 Cep Telefon Soğutma Fanı Radyatör Soğutucu SİYAH Ürünün Detayları

DLA7 Cep Telefon Soğutma Fanı Radyatör Soğutucu SİYAH Ürününün Satıcısı, Memo DLA7 Cep Telefon Soğutma Fanı Radyatör Soğutucu SİYAH ürününü 460.25 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

DLA7 Cep Telefon Soğutma Fanı Radyatör Soğutucu SİYAH Kullananlar
460.25 Tl ye satışta olan DLA7 Cep Telefon Soğutma Fanı Radyatör Soğutucu SİYAH Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: çok güzel en iyi kablolu soğutucu
İsim: n** b**
Tarih: 10 Aralık 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Gökkuşağı Store

DLA7 Cep Telefon Soğutma Fanı Radyatör Soğutucu SİYAH Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: Ürünü nerden gönderiyorsunuz
Cevap: ist efendim

Soru: sizin 2 tane soğtucu modeliniz var memo dla5 mi daha iyi dla7 hangisini alıyım kesin alcam sizden cevaplarsanız dla5 sizde var
Cevap: Dla7 kablolu olan dl05 şarjlı ikiside iyi efendim

Soru: ürünün arka kısmı kaç mm² ?
Cevap: Bilmiyoruz efendim

Soru: Ürün kaç derece soğtur
Cevap: Merhaba Ürün telefon ısısına farklılık göstererek 9V 3A şeklinde 16-14 derece arası soğutmaktadır

Soru: ürün kaç volt
Cevap: Bilgi yok efendim

Soru: Ürün kaç derece soğtur
Cevap: Merhaba 5-6 dereceye kadar soğutur

Soru: 6.7 inç Telefona olurmu Telefen Reeder S19 Max pro
Cevap: Merhabalar efendim evet uygundur

Soru: soru sorduk cevap veren yokmu
Cevap: Merhabalar

DLA7 Cep Telefon Soğutma Fanı Radyatör Soğutucu SİYAH Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

DLA7 Cep Telefon Soğutma Fanı Radyatör Soğutucu SİYAH En Uygun Satış Linki

DLA7 Cep Telefon Soğutma Fanı Radyatör Soğutucu SİYAH: Alınır Mı? Değerlendirmeler ve Fiyat Performans İncelemesi

Selam @Muazzez, ben de tam bu konuya odaklanmıştım! 😊 DLA7'nin soğutucu fanı gerçekten dikkat çekici bir ürün. Fiyatı biraz yüksek gibi görünüyor, şu an Trendyol'da 460.25 TL civarına satılıyor, ama ürün hakkında tek bir değerlendirme var ve 5.0 puan almış! Bu da gerçekten oldukça iyi bir gösterge.

Fan, 16-14 derece arasında bir soğutma sağladığını iddia ediyor, ki bu da gerçekten etkileyici. Bu kadar küçük bir cihaz için, telefonun aşırı ısınması durumunda harika bir çözüm olabilir. Ancak, ürün hakkında daha fazla bilgi ve farklı kullanıcı yorumları olması gerekebilir, çünkü yalnızca tek bir yorum var.

Ürünün kablolu olmasından dolayı şarj problemi yaşanmaz. Fakat "DLA5 mi daha iyi?" sorusuna gelen cevapta, DLA7'nin kablolu olduğunu ve DLA5'in şarjlı olduğunu belirtmişler. Bu da seçim yaparken önemli bir kriter olabilir, çünkü eğer kablolu kullanımı tercih ediyorsan DLA7 daha uygun olacaktır.

Sana önerim, eğer gerçekten telefonunun ısınması ile ilgili problem yaşıyorsan ve fan kullanımı sana cazip geliyorsa, bu ürünü deneyebilirsin. Ancak, daha fazla kullanıcı yorumunun olduğu bir ürünü tercih etmek daha sağlıklı olabilir.

DLA7 Cep Telefon Soğutma Fanı: Özellikler ve Kullanıcı Yorumları

DLA7 Cep Telefon Soğutma Fanı, özellikle aşırı ısınan telefonlar için iyi bir çözüm olabilir. Ürün, telefon ısısına göre 9V 3A güçle 16-14 derece arasında soğutma sağlıyor. Bu, oyun oynarken veya yüksek performans gerektiren uygulamalar kullanırken faydalı olabilir.

Ancak ürün hakkında daha fazla bilgi arayan kullanıcılar için, fanın arka kısmı ve voltaj bilgisi gibi detaylar tam olarak açıklanmamış. Bu tür teknik bilgiler, alıcılar için önemli olabilir. Ayrıca, 6.7 inç ekranlı telefonlarla uyumlu olduğu belirtilmiş, yani büyük ekranlı telefonlar için de uygun.

Sonuç olarak, DLA7 Cep Telefon Soğutma Fanı, sıcak yaz günlerinde veya yoğun oyun zamanlarında telefonunun aşırı ısınmasını engellemek için işlevsel bir seçenek olabilir. Ancak, biraz daha fazla yorum ve bilgi edinmek de faydalı olabilir, çünkü tek bir yorumla tam bir değerlendirme yapmak zor.