Doğal Kabak Lifli Aloe Vera Sabunu 130 Gr Alanlar Memnun Mu ?

Ayten

Bilgili
Doğal Kabak Lifli Aloe Vera Sabunu 130 Gr Alınır Mı?
Doğal Kabak Lifli Aloe Vera Sabunu 130 Gr Şu Andaki Fiyatı 85.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Doğal Kabak Lifli Aloe Vera Sabunu 130 Gr Kullanıcı Yorumları Nasıl?

Doğal Kabak Lifli Aloe Vera Sabunu 130 Gr Hakkında yaklaşık 4594 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .

Doğal Kabak Lifli Aloe Vera Sabunu 130 Gr Ürün Detayları

Doğal Kabak Lifli Aloe Vera Sabunu 130 Gr Ürününün Satıcısı, rise and shine Doğal Kabak Lifli Aloe Vera Sabunu 130 Gr ürününü 85.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Doğal Kabak Lifli Aloe Vera Sabunu 130 Gr Kullanıcı Geri Bildirimleri
85.0 Tl ye satışta olan Doğal Kabak Lifli Aloe Vera Sabunu 130 Gr Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4594 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3

Yorum: tertemiz bir cilt .uzun zamandır kullanıyorum.stokladigim bir ürün 👍
İsim: R** Y**
Tarih: 10 Mart 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Rise and Shine Kozmetik

Yorum: cildime çok iyi geliyor Stok yaptım bolca tüm ürünleri harika indirimleri asla kaçırmam🙂
İsim: h** a**
Tarih: 26 Şubat 2024

Yorum: bebek gibi bir cildim oldu.Indirimdeyken stokladım
İsim: Derya a.
Tarih: 25 Temmuz 2023
Satıcı: PureGreen

Yorum: Daha önce de kullandığım için tekrar stok yaptım indirimdeyken ☺️🙏🏻
İsim: İ** B**
Tarih: 22 Şubat 2024
Satıcı: R&S Doğal Kozmetik

Yorum: her indirim döneminde stokladigim bı ürün çok memnunum
İsim: K** V**
Tarih: 13 Mart 2024

Yorum: Her zaman alıyorum indirime girsin birdaha alıcam ürünü stokluyorum parlatıyor ve nemlendiriyor yüzümü
İsim: B** Ö**
Tarih: 25 Nisan 2024

Yorum: Çok güzel stokluyorum
İsim: H** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 04 Şubat 2024

Yorum: çok beğendim stok yaptım 3 al 2 ödeye her düştüğümde alıyorumm👌
İsim: F** r**
Tarih: 07 Şubat 2024

Yorum: Sivilcelerime ve sedefime en iyi gelen sabun... rise and shine yeniden satışa başlayınca stokladım..
İsim: D** Y**
Tarih: 25 Ocak 2024

Yorum: Efsane bi ürün ilk kullanımda cildim bebek gibi oldu 👍🏻 yüzüm gözüm açıldı resmen. Yüzümdeki bütün kabukları söktü attı. Kesinlikle stok yapılacak bir ürün 10/10
İsim: B** Y**
Tarih: 15 Haziran 2023
Satıcı: ZURİ DESİGN

Yorum: Bittikçe stokladıgım ürün
İsim: G** T**
Tarih: 05 Şubat 2024

Yorum: sürekli kullandığım her indirimde stok yaptığım muhteşem kokulu bir sabun.
İsim: s** d**
Tarih: 28 Nisan 2024

Yorum: Ürünleri kullandığım için stok yaptım. Paketlemesi de çok özenliydi.
İsim: S** N** K**
Tarih: 10 Mart 2024

Yorum: favori ürünüm stokladim
İsim: Z** K**
Tarih: 17 Mayıs 2024

Yorum: Ürüne bayıldım kullandım cildim parladı kokusuda çok iyi tam stok yapmalık
İsim: **** ****
Tarih: 11 Mart 2024

Yorum: Beğenerek kullanıyorum bittikçe stok yapacağım
İsim: K** Ç**
Tarih: 14 Mart 2024

Yorum: aşığım bu ürüne bittikçe stok yapıyorum
İsim: a** t**
Tarih: 18 Şubat 2024

Yorum: stok yapılacak bir ürün
Tarih: 14 Şubat 2024

Yorum: İndirime girer girmez stok yapıyorum
İsim: N** N** A**
Tarih: 17 Mart 2024

Yorum: sürekli kullanıyorum inanılmaz güzel bir makyaj temizleyici cildi yumuşacık yapıyor kokusu çok güzel indirime girdikçe stok yapıyorum
İsim: A** K**
Tarih: 19 Mart 2024

Yorum: İndirime girdiğinde stok yaptığım bir ürün kokusu güzel yüzünüzü yıkadıktan sonra bebek gbi bir cilt oluyor düzenli kullanmak gerekli
Tarih: 20 Haziran 2023
Satıcı: ZURİ DESİGN

Yorum: dilan Polat farkıı yüzüm yumuşacık ferah oluyor uc al iki odeden aldım stok yapmalıkkk
İsim: S** Ö**
Tarih: 15 Ocak 2024

Yorum: Yüzümü bebek poposu gibi yumuşacık yapıyor. Çok güzel stok yapın
İsim: M** N**
Tarih: 07 Şubat 2024

Yorum: baska sabunlarda deniyorum ama kesinlikle en güzeli bu
İsim: Ş** K**
Tarih: 21 Nisan 2024

Yorum: Stok yapıyorum harika
Tarih: 17 Nisan 2024

Yorum: gerçekten muazam cildime çok iyi geliyor
Tarih: 11 Mart 2024
Satıcı: Dressy Home

Yorum: Harika yumus yumus siyah nokta kalmadi resmen
İsim: S** K**
Tarih: 26 Temmuz 2022
Satıcı: BLACK PEARL Art Studio

Yorum: uzun zamandır kullanıyorum indirimde diye stok yaptım
İsim: r** ç**
Tarih: 21 Haziran 2023
Satıcı: BexoShop

Yorum: çok seviyorum bu sabunu Stok yaptım
İsim: H** A**
Tarih: 27 Haziran 2024
Satıcı: DERMAVISE

Yorum: indirim oldukca stok yapıyorum çok güzel bi ürün
İsim: S** N**
Tarih: 03 Haziran 2024

Doğal Kabak Lifli Aloe Vera Sabunu 130 Gr Merak Edilenler Neler?

Soru: vücuttaki sivilce izleri için hangi sabunu kullanmalıyım
Cevap: Merhabalar, cildinizin ihtyiacına göre kullanabilirsiniz. Pirinç sabunu uygundur içeriğindeki pirinç özleriyle doğallığıylla cilt tonunuzu dengeleyerek düzenli kullanımda parlaklık verici özelliğe sahiptir . Aleovera ve pirinç özlü sabunumuzun ikisinde de nemlendirici bir özellik bulunmamaktadır Hyaluronik Asit & Kolajen Serumumuz ve ya su bazlı nemlendirici ile destekleyebilirsiniz. Cildinizde aktif sivilce mevcut ise lif kısmını kullanmadan sadece sabunu avcunuzda köpürterek yüzünüze uygulayıp 5-10 dk beklettikten sonra bol su ile durulayabilirsiniz.🤍

Soru: hangi kargo ile gelir
Cevap: Merhabalar MNG kargo ve Trendyol Express ile gönderim sağlamaktayız.

Soru: ürünü yeni aldim yüzüm karma kaç günde bir kullanmalıyım nasılsın kullanmalıyım
Cevap: Sabunu sabah akşam kullanım sağlayabilirsiniz.Cildinizde aktif sivilce varsa eğer lif kısmını yüzünüze uygulamanızı önermiyoruz,vücudunuzda kullanım sağlayabilirsiniz.

Soru: 2 adetmıdir
Cevap: Tek adettir efendim görsel iki yüzünü göstermek içindir

Soru: Cook kaliteee çok güzel paketleme çok güzel kokuyor alın aldırın ben çok beğendim
Cevap: Merhabalar, güzel günlerde kullanım sağlamanız dileğiyle ❤️

Soru: faydaları nelerdir
Cevap: Merhabalar, Aleovera sabun cildinizin akneli sivilceli dönemlerinde öncelikli olarak tercih edebileceğiniz bir sabunumuzdur buna bağlı olarak aloe vera özlü kabak lifli sabun etkileri arasında yer alan İltihap sökücü özelliği de ön plana çıkar. Aleovera ve pirinç özlü sabunumuzun ikisinde de nemlendirici bir özellik bulunmamaktadır Hyaluronik Asit & Kolajen Serumumuz ve ya su bazlı nemlendirici ile destekleyebilirsiniz. Cildinizde aktif sivilce mevcut ise lif kısmını kullanmadan sadece sabunu avcunuzda köpürterek yüzünüze uygulayıp 5-10 dk beklettikten sonra bol su ile durulayabilirsiniz.🤍

Soru: Rimel stoğa nezaman girecek acaba
Cevap: Merhabalar, şuanda stoklarda mevcut değildir. En kısa sürede güncellenicektir takipte kalabilirsiniz.❤️

Soru: cilt beyazlatıcı kreminizin adı nedir
Cevap: Merhabalar beyazlatıcı krem olarak geçmektedir.

Soru: yüzüm yağlı ve sivilce var hangi sabunu kullanabilirim
Cevap: Merhabalar, aloevera sabun kullanım sağlayabilirsiniz. Aleovera sabun cildinizin akneli sivilceli dönemlerinde öncelikli olarak tercih edebileceğiniz bir sabunumuzdur buna bağlı olarak aloe vera özlü kabak lifli sabun etkileri arasında yer alan İltihap sökücü özelliği de ön plana çıkar. Aleovera özlü sabunumuzun nemlendirici bir özelliği bulunmamaktadır Hyaluronik Asit & Kolajen Serumumuz ile destekleyebilirsiniz. Cildinizde aktif sivilce mevcut ise lif kısmını kullanmadan sadece sabunu avcunuzda köpürterek yüzünüze uygulayıp 5-10 dk beklettikten sonra bol su ile durulayabilirsiniz.❤️

Soru: her kullanımdan sonra ürünü nasıl muhafaza etmeliyiz?
Cevap: Merhabalar serin yerlerde muhafaza edebilirsiniz.❤️

Soru: Merhaba. Ya bu tam ne işe yarıyor pirinç özlü olanlar arasındaki fark ne neye göre almam lazım
Cevap: Merhabalar, cildinizin ihtyiacına göre kullanabilirsiniz. Aleovera sabun cildinizin akneli sivilceli dönemlerinde öncelikli olarak tercih edebileceğiniz bir sabunumuzdur buna bağlı olarak aloe vera özlü kabak lifli sabun etkileri arasında yer alan İltihap sökücü özelliği de ön plana çıkar. Pirinç sabunu içeriğindeki pirinç özleriyle doğallığıylla cilt tonunuzu dengeleyerek düzenli kullanımda parlaklık verici özelliğe sahiptir . Aleovera ve pirinç özlü sabunumuzun ikisinde de nemlendirici bir özellik bulunmamaktadır Hyaluronik Asit & Kolajen Serumumuz ve ya su bazlı nemlendirici ile destekleyebilirsiniz. Cildinizde aktif sivilce mevcut ise lif kısmını kullanmadan sadece sabunu avcunuzda köpürterek yüzünüze uygulayıp 5-10 dk beklettikten sonra bol su ile durulayabilirsiniz.🤍

Soru: ben aldım hiç bir etkisini görmedim
Cevap: Merhabalar düzenli kullanımda fayda sağlayacaktır.

Soru: merhaba bu sabun burundaki siyah noktaları temizler mi
Cevap: Merhabalar, Lif kısmını sıcak su ile yumuşatarak nazik gareketlerle uygulayabilirsiniz. Aleovera sabun cildinizin akneli sivilceli dönemlerinde öncelikli olarak tercih edebileceğiniz bir sabunumuzdur buna bağlı olarak aloe vera özlü kabak lifli sabun etkileri arasında yer alan İltihap sökücü özelliği de ön plana çıkar. Aleovera ve pirinç özlü sabunumuzun ikisinde de nemlendirici bir özellik bulunmamaktadır Hyaluronik Asit & Kolajen Serumumuz ve ya su bazlı nemlendirici ile destekleyebilirsiniz. Cildinizde aktif sivilce mevcut ise lif kısmını kullanmadan sadece sabunu avcunuzda köpürterek yüzünüze uygulayıp 5-10 dk beklettikten sonra bol su ile durulayabilirsiniz.🤍

Soru: Nasıl kullanılıyor
Cevap: Merhabalar, Aleovera sabun cildinizin akneli sivilceli dönemlerinde öncelikli olarak tercih edebileceğiniz bir sabunumuzdur buna bağlı olarak aloe vera özlü kabak lifli sabun etkileri arasında yer alan İltihap sökücü özelliği de ön plana çıkar. Aleovera ve pirinç özlü sabunumuzun ikisinde de nemlendirici bir özellik bulunmamaktadır Hyaluronik Asit & Kolajen Serumumuz ve ya güneş kremimiz ile destekleyebilirsiniz. Cildinizde aktif sivilce mevcut ise lif kısmını kullanmadan sadece sabunu avcunuzda köpürterek yüzünüze uygulayıp 5-10 dk beklettikten sonra bol su ile durulayabilirsiniz.🤍

Soru: yani ne kdr bı sure günde biz kez kullansak
Cevap: Merhabalar, uygundur ; günlük kullanım sağlayabilirsiniz.

Soru: canım dilan canımm bunlari gordukce umutlaniyorum insallah tez zamanda hersey gecer
Cevap: Tek temennimiz 🤗

Soru: hangi kargoyla gönderilecektir
Cevap: Merhabalar Trendyol Express ve Ptt ile gönderim sağlamaktayız.

Soru: sabun madetise krem pealig jel ve beyazlatıcı krem sirasi nasıl acaba
Cevap: Merhabalar,Aleoveralı sabun ile cildinizi sabah akşam temizleyebilirsiniz.Cildinizde aktif sivilce mevcut ise lif kısmını kullanmadan sadece sabunu avcunuzda köpürterek yüzünüze uygulayıp 5-10 dk beklettikten sonra bol su ile durulayabilirsiniz.Aktif sivilcelerinizin olduğu dönemlerde maderise kullanımını önermemekteyiz.Sivilceli dönem sonlandıktan sonra maderise kullanımına başlayabiliriz.Aktif sivilceleriniz yok ve cildiniz kuru ise haftada 4-5 kez kullanım sağlayabilir,yağlı yada karma bir cilt ise 2-3 kez kullanım sağlayabilirsiniz❤️Pirinç peeling jel, hafta da 2 kere sivilceniz olmadığı dönemlerde kullanım sağlayabilirsiniz. Pirinç peeling kullanımını sağlarken uygulama kısmında peelingi sürdükten ürünü ıslak cildinize yada parmaklar ıslatıldıktan sonra dairesel hareketlerle hafif bir masaj yaparak uygulandığında daha etkili olur. Yüze uygulanan ürünü bekletmeden ılık suyla dairesel hareketlerle yıkanmanızı önermekteyiz. 🤍

Soru: cildim asiri kuru sabun kullanam zarar verirmi çizer mi
Cevap: Merhabalar Hyaluronik Asit & Kolajen Serum kullanım sağlamanızı öneririz ❤️

Soru: Hamile kişide kullanabilirmi
Cevap: Merhabalar, gönül rahatlığı ile kullanım sağlayabilirsiniz Aleovera sabun cildinizin akneli sivilceli dönemlerinde öncelikli olarak tercih edebileceğiniz bir sabunumuzdur buna bağlı olarak aloe vera özlü kabak lifli sabun etkileri arasında yer alan İltihap sökücü özelliği de ön plana çıkar. Aleovera ve pirinç özlü sabunumuzun ikisindede nemlendirici bir özellik bulunmamaktadır Hyaluronik Asit & Kolajen Serumumuz ile destekleyebilirsiniz. Cildinizde aktif sivilce mevcut ise lif kısmını kullanmadan sadece sabunu avcunuzda köpürterek yüzünüze uygulayıp 5-10 dk beklettikten sonra bol su ile durulayabilirsiniz.❤️

Doğal Kabak Lifli Aloe Vera Sabunu 130 Gr Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Doğal Kabak Lifli Aloe Vera Sabunu 130 Gr En Uygun Satış Linki