Merve
Bilgili
Dtxn35ub Duvar Tipi Split Klima 12000btu/h Satın Alır Mısınız?
Dtxn35ub Duvar Tipi Split Klima 12000btu/h Şu Andaki Değeri 33900.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Dtxn35ub Duvar Tipi Split Klima 12000btu/h Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
Dtxn35ub Duvar Tipi Split Klima 12000btu/h Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Dtxn35ub Duvar Tipi Split Klima 12000btu/h Ürün Hakkında Bilgi
_x000D_
Dtxn35ub Duvar Tipi Split Klima 12000btu/h Ürününün Satıcısı, Daylux Dtxn35ub Duvar Tipi Split Klima 12000btu/h ürününü 33900.0 Tl'den Satılmaktadır.
Dtxn35ub Duvar Tipi Split Klima 12000btu/h Kullanıcı Geri Bildirimleri
33900.0 Tl ye satışta olan Dtxn35ub Duvar Tipi Split Klima 12000btu/h Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: güzel
İsim: A** A**
Tarih: 10 Ağustos 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: CEYLANİKLİMLENDİRMEMÜHENDİSLİK
Yorum: kaliteli bir klima
İsim: O** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 14 Mayıs 2023
Satıcı: İklimlendirme Uzmanı
Yorum: Ürün fiyatına göre piyasanın en iyisi
İsim: N** K**
Tarih: 01 Mart 2022
Yorum: Ürünü araştırarak aldim fiyatına göre çok güzel bir ürün.Saticidan yana bir sıkıntımız olmadı gayet hızlı bir gönderim oldu.lakin yurtiçi kargo ile gelen ürünü kontrol etmeye fırsat vermeden kapıya bırakıp telefon ile kod alıp gittiler kargonun fotoğrafı asagidadir.Servisi çağırdık daha gelmedi inşallah bir problem çıkmaz.
İsim: **** ****
Tarih: 18 Nisan 2022
Yorum: ürün çok güzel bir şekilde paketlenip kargo lanmış hızlı teslimat tavsiye ederim servis çok iyi ve özenli calistilar kurulum yaptılar
İsim: İ** Ş**
Tarih: 26 Mart 2023
Dtxn35ub Duvar Tipi Split Klima 12000btu/h Ürüne İlişkin Sorular
Soru: A++ mı sogutma enerji verimliliği? Fiyatı doğrudur değil mi? Sıfır ürün? Bayide fiyat daha yüksek
Cevap: SIFIR ÜRÜN KAPALI KUTU ŞEKLINDE TESLIMATI YAPILACAKTIR. OZEL KAMPANYALI FIYATLARIMIZ
Soru: kurulum ve servis ücretsiz mi.Ayrıca kurulumu kim yapıyor
Cevap: Merhabalar Kurulum ücretsizdir daıkın servis güvencesi altında daıkın servislerimiz kurulumu yapmaktadır. Sağlıklı günler dileriz
Soru: mrh ürün içinde ne kadar boru (uzunluk olarak) çıkıyor
Cevap: 4 metre efendim
Soru: Samsung garanti süresi kaç yıl
Cevap: Merhabalar Cihazımız daylüx markadır daıkın servis garantisi altında Samsung değildir garanti süresi 3 yıldır edendim geçmiş bayramınızı en içten dileklerimizle kutlar iyi günler dileriz
Soru: Kolay gelsin kurulum Daikin servisi tarafından mı yapılıyor ve garantisini servis mi başlatıyor bilgi verebilir misiniz rica etsem
Cevap: Merhaba, Daikın servisi kurulumu gerçekleştiriyor. Kurulumu yapıldığında garanti süreside başlayıp 2 yıl süreyle geçerlidir.
Soru: Ürün rengi ben diyor .Beyazı yok mu.Varsa aynı fiyat mı
Cevap: Merhabalar Rengimiz beyaz sistemde bej olarak geçmiş efendim
Soru: merhaba bu ürünün iç ve dış ünite ses db kaç acaba?
Cevap: İç ünite 25 db Dış ünite 56 db
Soru: Merhaba ürünü servis kurulum yaptı fakat elektrik bağlantısını yapmadı. Ücretsiz kuruluma hepsi dahil olması gerekmez mi?
Cevap: MERHABALAR EFENDİM ÜCRETSİZ KURULUM HİZMETİNDE ELEKTRİK BAĞLANTISI MALASEF YAPILMIYOR.TÜM MARKA VE MODEL SERVİSLERİNDE NE YAZIK Kİ ELEKTRİK BAĞLANTI HİZMETİ VERİLMEMEKTEDİR.
Soru: Merhaba. İç ünite dijital mi acaba
Cevap: Merhaba, derece digital olarak gösterilmekte.
Soru: Ürün elinizde varmı ? Sıfırmı ?
Cevap: Var ve sıfır tabiki efendim
Soru: merhabalar 12000 btu kaç metre kare için yeterli bir klimadır. 30 mt kare için yeterli olurmu?
Cevap: Merhabalar 12000 btu 30 metre kare bir daire için yeterli gelmez İdeal 18000 btu efendim
Soru: İç ünite ve Dış ünite ile beraber satış fiyatı demi
Cevap: Evet efendim takım olarak satışı gerçekleşiyor
Soru: merhabalar 12000 butu 17 metre kareyi soğutur ve ısıtırmı
Cevap: 17 m2 için bu ürün yeterlidir efendim
Soru: merhaba. ürünü şimdi teslim aldım .. kurum montaj nasıl
Cevap: daıkın çagrı merkezi 4449990 arayıp kaydınız oluşturup montajını yapacaklar
Soru: Klima inverter mıdır?
Cevap: Evet inverter ++plas
Soru: s.a ürünü gün içinde yollayabilirsek makbule geçer, malum bayram sonrasına kalmayalım
Cevap: şimdi kargonuzu yollayalım artık gerisi firma ne zaman teslim ederse.bilginize
Soru: fiyatı birden 850 TL arttı.hic etik değil
Cevap: FİYATLARIMIZ KAMPANYADA IDI KAMPANYA BİTTİGINDEN DOLAYI FIYATLARI GÜNCELLEDİK EFENDİM
Soru: Enerji sınıfı / ısıtma hangi kategoride acaba
Cevap: Merhabalar, enerji sınıfı A++'dır.
Soru: Merhaba, firma adına fatura kesebiliyor musunuz?
Cevap: merhabalar evet kesebiliriz efendim
Soru: Merhaba, Klimada R32 gaz mı kullanılıyor..
Cevap: Merhabalar Stoklarımızda R32 gaz mevcuttur efendim
Dtxn35ub Duvar Tipi Split Klima 12000btu/h Detay Resimler
Dtxn35ub Duvar Tipi Split Klima 12000btu/h En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Dtxn35ub Duvar Tipi Split Klima 12000btu/h Şu Andaki Değeri 33900.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Dtxn35ub Duvar Tipi Split Klima 12000btu/h Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
Dtxn35ub Duvar Tipi Split Klima 12000btu/h Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Dtxn35ub Duvar Tipi Split Klima 12000btu/h Ürün Hakkında Bilgi
_x000D_
Dtxn35ub Duvar Tipi Split Klima 12000btu/h Ürününün Satıcısı, Daylux Dtxn35ub Duvar Tipi Split Klima 12000btu/h ürününü 33900.0 Tl'den Satılmaktadır.
Dtxn35ub Duvar Tipi Split Klima 12000btu/h Kullanıcı Geri Bildirimleri
33900.0 Tl ye satışta olan Dtxn35ub Duvar Tipi Split Klima 12000btu/h Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: güzel
İsim: A** A**
Tarih: 10 Ağustos 2022
Yorum: kaliteli bir klima
İsim: O** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 14 Mayıs 2023
Yorum: Ürün fiyatına göre piyasanın en iyisi
İsim: N** K**
Tarih: 01 Mart 2022
Yorum: Ürünü araştırarak aldim fiyatına göre çok güzel bir ürün.Saticidan yana bir sıkıntımız olmadı gayet hızlı bir gönderim oldu.lakin yurtiçi kargo ile gelen ürünü kontrol etmeye fırsat vermeden kapıya bırakıp telefon ile kod alıp gittiler kargonun fotoğrafı asagidadir.Servisi çağırdık daha gelmedi inşallah bir problem çıkmaz.
İsim: **** ****
Tarih: 18 Nisan 2022
Yorum: ürün çok güzel bir şekilde paketlenip kargo lanmış hızlı teslimat tavsiye ederim servis çok iyi ve özenli calistilar kurulum yaptılar
İsim: İ** Ş**
Tarih: 26 Mart 2023
Dtxn35ub Duvar Tipi Split Klima 12000btu/h Ürüne İlişkin Sorular
Soru: A++ mı sogutma enerji verimliliği? Fiyatı doğrudur değil mi? Sıfır ürün? Bayide fiyat daha yüksek
Cevap: SIFIR ÜRÜN KAPALI KUTU ŞEKLINDE TESLIMATI YAPILACAKTIR. OZEL KAMPANYALI FIYATLARIMIZ
Soru: kurulum ve servis ücretsiz mi.Ayrıca kurulumu kim yapıyor
Cevap: Merhabalar Kurulum ücretsizdir daıkın servis güvencesi altında daıkın servislerimiz kurulumu yapmaktadır. Sağlıklı günler dileriz
Soru: mrh ürün içinde ne kadar boru (uzunluk olarak) çıkıyor
Cevap: 4 metre efendim
Soru: Samsung garanti süresi kaç yıl
Cevap: Merhabalar Cihazımız daylüx markadır daıkın servis garantisi altında Samsung değildir garanti süresi 3 yıldır edendim geçmiş bayramınızı en içten dileklerimizle kutlar iyi günler dileriz
Soru: Kolay gelsin kurulum Daikin servisi tarafından mı yapılıyor ve garantisini servis mi başlatıyor bilgi verebilir misiniz rica etsem
Cevap: Merhaba, Daikın servisi kurulumu gerçekleştiriyor. Kurulumu yapıldığında garanti süreside başlayıp 2 yıl süreyle geçerlidir.
Soru: Ürün rengi ben diyor .Beyazı yok mu.Varsa aynı fiyat mı
Cevap: Merhabalar Rengimiz beyaz sistemde bej olarak geçmiş efendim
Soru: merhaba bu ürünün iç ve dış ünite ses db kaç acaba?
Cevap: İç ünite 25 db Dış ünite 56 db
Soru: Merhaba ürünü servis kurulum yaptı fakat elektrik bağlantısını yapmadı. Ücretsiz kuruluma hepsi dahil olması gerekmez mi?
Cevap: MERHABALAR EFENDİM ÜCRETSİZ KURULUM HİZMETİNDE ELEKTRİK BAĞLANTISI MALASEF YAPILMIYOR.TÜM MARKA VE MODEL SERVİSLERİNDE NE YAZIK Kİ ELEKTRİK BAĞLANTI HİZMETİ VERİLMEMEKTEDİR.
Soru: Merhaba. İç ünite dijital mi acaba
Cevap: Merhaba, derece digital olarak gösterilmekte.
Soru: Ürün elinizde varmı ? Sıfırmı ?
Cevap: Var ve sıfır tabiki efendim
Soru: merhabalar 12000 btu kaç metre kare için yeterli bir klimadır. 30 mt kare için yeterli olurmu?
Cevap: Merhabalar 12000 btu 30 metre kare bir daire için yeterli gelmez İdeal 18000 btu efendim
Soru: İç ünite ve Dış ünite ile beraber satış fiyatı demi
Cevap: Evet efendim takım olarak satışı gerçekleşiyor
Soru: merhabalar 12000 butu 17 metre kareyi soğutur ve ısıtırmı
Cevap: 17 m2 için bu ürün yeterlidir efendim
Soru: merhaba. ürünü şimdi teslim aldım .. kurum montaj nasıl
Cevap: daıkın çagrı merkezi 4449990 arayıp kaydınız oluşturup montajını yapacaklar
Soru: Klima inverter mıdır?
Cevap: Evet inverter ++plas
Soru: s.a ürünü gün içinde yollayabilirsek makbule geçer, malum bayram sonrasına kalmayalım
Cevap: şimdi kargonuzu yollayalım artık gerisi firma ne zaman teslim ederse.bilginize
Soru: fiyatı birden 850 TL arttı.hic etik değil
Cevap: FİYATLARIMIZ KAMPANYADA IDI KAMPANYA BİTTİGINDEN DOLAYI FIYATLARI GÜNCELLEDİK EFENDİM
Soru: Enerji sınıfı / ısıtma hangi kategoride acaba
Cevap: Merhabalar, enerji sınıfı A++'dır.
Soru: Merhaba, firma adına fatura kesebiliyor musunuz?
Cevap: merhabalar evet kesebiliriz efendim
Soru: Merhaba, Klimada R32 gaz mı kullanılıyor..
Cevap: Merhabalar Stoklarımızda R32 gaz mevcuttur efendim
Dtxn35ub Duvar Tipi Split Klima 12000btu/h Detay Resimler

Dtxn35ub Duvar Tipi Split Klima 12000btu/h En Uygun Satış Linki

Daylux Dtxn35ub Duvar Tipi Split Klima 12000btu/h Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Daylux Dtxn35ub Duvar Tipi Split Klima 12000btu/h yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.