Dv90bb9445gmah 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Bu Ürünü Almalı Mı-

Zekiye

Bilgili
Dv90bb9445gmah 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi En Ucuzu Nerede Bulunur?
Dv90bb9445gmah 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Anlık Fiyatı 33900.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Dv90bb9445gmah 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

Dv90bb9445gmah 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

Dv90bb9445gmah 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Detaylı Bilgi

Dv90bb9445gmah 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Ürününün Satıcısı, Samsung Dv90bb9445gmah 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi ürününü 33900.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Dv90bb9445gmah 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Yorum Ve Değerlendirmeler
33900.0 Tl ye satışta olan Dv90bb9445gmah 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Harika bir ürün tereddüt etmeden alabilirsiniz
İsim: Z** K**
Tarih: 05 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Blacc

Yorum: Ürün 4-5 gün içinde geldi servisi kurulum için aradım geldiler şimdideniyorum çok araştırıp aldım
İsim: M** Y**
Tarih: 25 Ocak 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Blacc

Dv90bb9445gmah 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: Merhaba, Samsung marka çamaşır makinem var, üzerine Samsung marka kurutma makinesini direk koyabilir miyiz ? Servis arada bir parça olmadan kurulum yapabilir mi ?
Cevap: Merhaba parça olmadan hiç bir makine üzerine koyamazsınız

Soru: Merhaba ayakkabilar için aparatı varmi. Ütü özelliği varmi
Cevap: samsung türkiye official sitesinden detaylı bilgi albilirsiniz

Soru: gri renk varmi onu nasıl sipar iş verebilirim
Cevap: Merhaba yok

Soru: merhaba programda yapay zeka kullanımı mevcutmu
Cevap: Doğru bilgi için Samsung resmi sayfasını ziyaret etmenizi rica ederiz efendim

Soru: Kaç programı mevcut?En kısa program kaç dkk/kg?
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: şuan stokda var mi acaba
Cevap: Merhaba,şuan için stokta mevcuttur

Soru: merhaba..ses seviyesi kaç
Cevap: Doğru bilgi için Samsung resmi sayfasını ziyaret etmenizi rica ederiz efendim

Soru: gecikmeli çalıştırma programı varmı acaba?? t
Cevap: Merhabalar erteleme programı mevcuttur efendim.

Soru: merhabalar, urunun 20 yıl motor garantısı varmıdır.
Cevap: merhaba mevcuttur.

Soru: Atik su giderine baglanabilir mi ?
Cevap: Merhaba ürün kurulum ile ilgili sorularınızı yetkili servisler den bilgi alabilirsiniz

Soru: herhangi bir yere kurabilir miyim bağlantı ya gerek varmı
Cevap: Merhabalar, Servisle görüşme sağlayınız efendim iyi günler dileriz.

Soru: Merhabalar makine halıları ve yastık yorgan kurutulabilir mi
Cevap: Merhaba, halı kurutma özelliği yoktur. Samsung müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Soru: Merhaba temizleme filtresi var mı her çamaşırda kendimiz mi temizliyoruz yoksa kendi temizliyor mu makine
Cevap: Merhaba, Yenilikçi 2’si 1 Arada Filtrenin iki katmanlı ızgara filtresi bulunmaktadır. Böylece Isı Dönüştürücü filtresine gerek kalmaz ve bakım kolaylaşır. Kurutma makinesi, sahip olduğu iki alarmla size Filtrenin ve Isı Dönüştürücünün ne zaman temizlenmesi gerektiğini hatırlatır.

Soru: gri yada siyah rengi va mı? varsa modelini yazar mısınız? benzeri bu mudur renk olarak ? Samsung Dv90bb9445gbah 9 Kg Kurutma Makinesi aynı özellikler mi
Cevap: Merhaba,Samsung Dv90ta240ax/ah 9 Kg A Çamaşır Kurutma Makinesi bu modele baakbilirsiniz.

Soru: Teşir ürün mü
Cevap: Tüm ürünlerimiz kapalı kutu ve Türkiye garantilidir. Müşteri hizmetlerinden ücretsiz kurulum randevusu alıp kurulum yaptırabilirsiniz. Ürün garantisi kurulum ile birlikte başlamış olur.

Dv90bb9445gmah 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Görseller

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

6_org_zoom.jpg

7_org_zoom.jpg

8_org_zoom.jpg

Dv90bb9445gmah 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi En Uygun Satış Linki