Dv90cgc0a0aeah 9 Kg A Çamaşır Kurutma Makinesi Fiyatına Göre Alınır Mı-

Ayfer

Bilgili
Dv90cgc0a0aeah 9 Kg A Çamaşır Kurutma Makinesi Alınır Mı?
Dv90cgc0a0aeah 9 Kg A Çamaşır Kurutma Makinesi Güncel Fiyatı 20000.0 Tl'den Satılmaktadır.

Dv90cgc0a0aeah 9 Kg A Çamaşır Kurutma Makinesi Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

Dv90cgc0a0aeah 9 Kg A Çamaşır Kurutma Makinesi Hakkında yaklaşık 82 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

Dv90cgc0a0aeah 9 Kg A Çamaşır Kurutma Makinesi Ürün Hakkında Bilgi

Dv90cgc0a0aeah 9 Kg A Çamaşır Kurutma Makinesi Ürününün Satıcısı, Samsung Dv90cgc0a0aeah 9 Kg A Çamaşır Kurutma Makinesi ürününü 20000.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Dv90cgc0a0aeah 9 Kg A Çamaşır Kurutma Makinesi Son Yorumlar
20000.0 Tl ye satışta olan Dv90cgc0a0aeah 9 Kg A Çamaşır Kurutma Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
82 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: alırken biraz tereddüt ettim çünkü hiç değerlendirme yoktu aldık ve cokmemnun kaldım tavsiye ederim özellikle değerlendirme yapmak istedimgüvenle alışveriş yapabileceğiniz Bi sayfa teşekkürler ürün elimizeulaştıktan sonra ssmsung servisi aradık sorunsuz gelip kurulum yaptilar
İsim: d** s**
Tarih: 09 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: İndiriminmerkezi

Yorum: Yorumları okuyarak aldım harika bir makine servisi ilgili hemen geldilerkargodan da aşırı memnun kaldık kalite 👍🏻
İsim: Hatice Ö.
Tarih: 07 Eylül 2024
Satıcı: BANCO

Yorum: çok memnun kaldım servis hemen geldi kurdu alın bu eziyetten kurtulunkupkuru çıkarı yor ayarlari mevcut
İsim: S** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 04 Eylül 2024
Satıcı: Güreller

Yorum: Ürünü yaklaşık 2 ay önce aldım hiç bir sorun yaşamadım çamaşır makinemde Samsung olduğu için ara aparattan ücret almadılar. Servis ilgiliydimüsait olduğumuz zamanda geldi. Kargoda sıkıntı yaşamadım sorunsuzteslim edildi. Ürünün programlarının süresi fazla gibi geliyor amakuruduğu zaman otomatik kapanıyor. Cihazları uygulamaya bağlandığınız daçamaşıDevamını Oku
İsim: İ** R**
Tarih: 02 Eylül 2024
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: gayet güzel memnun kaldim
İsim: T** d**
Tarih: 02 Eylül 2024
Satıcı: Anu Ticaret

Yorum: Teslimat çok hızlı bir günde teslim edildi ürün çok iyi çamaşır asmayason.. hem tozdan hem yerden tasarruf.. kurutmanın ütü moduda var karlaköy dolaba misali.. ben çok memnun kaldım
İsim: **** ****
Beden: 29 Ağustos 2024

Yorum: ilk kullanımda iyki almışım dediğim eşya Samsung kurulumunu yaptı güzel
İsim: E** y**
Tarih: 22 Ağustos 2024
Satıcı: Teknosa

Yorum: Sağlam geldi kocam aldı tesekkürler kocam canımsın 🌺😘
İsim: Nazlı A.
Tarih: 12 Ağustos 2024
Satıcı: SENDEKALDI

Yorum: 23700 e aldım 17500 a düşmesinin bir açıklaması var mıdır
İsim: E** C**
Tarih: 05 Ağustos 2024

Yorum: Ürün harika, ihtiyaç mı istek mi diyordum ama kesinlikle ihtiyaçmışmüthiş hayat kurtarıcı evde koku olmuyor(evimizde doğalgaz ya da sobayok) 3 gün eşyalar kurumuyordu kış için harika oldu hatta yazın dadışarıya çamaşır asmak kan ter içinde kalıyordum ondan da kurtardı 👌🏻Tek üzücü yanı şu an fiyat çok iyi ben artı 4 bin tl daha vermiştim
Tarih: 16 Temmuz 2024

Yorum: sorunsuz geldi kullanınca guncellerim yorumu
İsim: S** k**
Tarih: 08 Haziran 2024
Satıcı: BANCO

Yorum: Samsung kalitesi diyorum. Çok güzel çok kullanışlı. Bir tüy tanesibırakmıyor çamaşırlarda. Benim için önemli olan da bu. Hiç tereddütetmeden alınır.
İsim: H** M**
Tarih: 07 Mayıs 2024

Yorum: Hasarsız sorunsuz kuruldu. İyiki almışım iyikiiiii
İsim: T** K**
Tarih: 18 Nisan 2024

Yorum: kurutma makinesi konusunda çok önyargılıydım, evim çok sıcaktır ve deboş bir odam var orda kurutmalığa asıp aynı gün topluyordum dolayısı ilebana çok gereksiz geliyordu. ama oğluma yazın oda yapıcaz yer kalmıcak,çamaşırlar koridorda sağda solda tozlanmasın diye makine alalım dedik.yaza fiyatı uçar diye de kıştan aldık. tamamen eşim araştırdıkarşılaDevamını Oku
İsim: D** A** Ç**
Tarih: 31 Mart 2024

Yorum: Lojistik firma borusan olarak gönderildi evin içine teslimat artıkyokmuş alacak olanların dikkat etmesini tavsiye ederim, görüntü olarakgüzel görünüyor, henüz kurulum yapılmadı, bakalım ne ile karşılaşacağız
İsim: M** M**
Tarih: 24 Şubat 2024

Yorum: 1 ay oldu alalı şuana kadar neden almamışım kapalı balkona sahip değilimkışın evin içinde sürekli çamaşır kurutmak eziyetti benim için okulagiden çocuğu olan aileler için özellikle olması gereken ihtiyaç bir ürünokul kıyafetleri petek üzerinde kurutmaya çalışıyordum gerçekten çokpratik çamaşır birikmiyor öyle 5 10 tane nevresim gerekli değilmiş çıkDevamını Oku
İsim: s** k**
Tarih: 22 Şubat 2024

Yorum: Bir çok markayı araştırdıktan sonra SAMSUNG aldım çok memnunum ve 2 güniçinde sorunsuz geldi için teşekkür ederim
Tarih: 18 Şubat 2024

Yorum: Kesinlikle kurutma makinesi bir ihtiyaçmış. Bunca zaman boşunabeklemişim. Uzun süre araştırdım ve olması gereken özellikleri taşıyanbir makine. Tavsiye ederim.
İsim: S** I** A**
Beden: 15 Şubat 2024

Yorum: alsak mı die çok kararsız kalmıştık iyikide almışız çamaşır makinesindençıkan çamaşırları karışık bir şekilde direkt kurutmaya atıyoruz hiç birşey olmuyor çekme, renk atma vs olmadı
İsim: K** A**
Tarih: 06 Şubat 2024

Yorum: Ürün sorunsuz ve sağlam bir şekilde elimize ulaştı tek üzen şey ekgaranti uzatması yokmuş gelen serviste çok ilgiliydi teşekkürler
İsim: B** E**
Tarih: 05 Şubat 2024

Yorum: Harika bir makina keşke önceden alsaydık 🧡
İsim: Aslan K.
Tarih: 18 Ocak 2024

Yorum: neden daha önce almadigimi sorguladım çok rahatlıkmış gerçekten çokmemnun kaldım
İsim: g** d**
Tarih: 18 Ocak 2024

Yorum: Harika bir ürün
İsim: E** K**
Tarih: 16 Ocak 2024

Yorum: Sorunsuz alışveriş oldu teşekkürler
İsim: A** A**
Tarih: 16 Ocak 2024

Yorum: iyiki almışım
Beden: 15 Ocak 2024

Yorum: Samsung der tek geçerim kesinlikle alın
İsim: Rumeysa E.
Tarih: 12 Ocak 2024

Yorum: Kurutma makinesi lüks degl gercekten ihtiyac mıs herkese tavsiye ederimproblemsiz elime ulastı ve cok memnun kaldm
İsim: E** Ş**
Tarih: 09 Ocak 2024

Yorum: Şimdiye kadar neden almamışım diye hayıflandığım başka bir ürün, kargokısa sürede ulaştırdı, Servisi ertesi gün gelip kurulumunu yaptısagolsunlar, makine de yeterince sessiz ve mükemmel kurutma sağlıyor,kısacası bu alisveristen çok memnun kaldık, tavsiye ederim.
İsim: E** Ü**
Tarih: 07 Ocak 2024

Yorum: Çok güzel sessiz Alın aldırın harika çok memnun oldum
İsim: H** E**
Tarih: 06 Ocak 2024

Yorum: bir çok marka baktım sonunda Samsung u seçtim iyiki de almışım çokbeğendim çok herkese de Tavsiye sederim
İsim: y** b**
Tarih: 05 Ocak 2024

Dv90cgc0a0aeah 9 Kg A Çamaşır Kurutma Makinesi Merak Edilenler

Soru: Merhaba suyu kendi mi boşaltıyor?
Cevap: Merhaba tahliyesi vardır isterseniz tahliye deposuda vardır kendininzde oradan el ile tahliye edebilirsiniz

Soru: gidere bağlamak zorunda mıyız?
Cevap: Evet efendim.

Soru: merhabalar ütü yapma özelliği var mi
Cevap: 444 77 11 SAMSUNG MÜŞTERİ HİZMETLERİNDEN BİLGİ ALMANIZI RİCA EDERİZ

Soru: eve kadar çıkarıyor larmi
Cevap: Çıkartırlar efendim

Soru: iyi günler çamaşır makinesinin üst kısmı arkadan öne doğru elli santim kurutma makinesi üstüne koyulur mu araya raf mi koysak daha sağlıklı olur
Cevap: Merhaba efendim iki şekilde de kullanan müşterilerimiz var eğer direk üstüne koyacaksanız sabitleme aparatı ile kullanmanız lazım yetkili servis bu konuda yeterli bilgi verip ücretsiz montajını yapar

Soru: Bosch marka camasır makinesi ile uyumlumu birde satın alırsam istanbula gelmiyormu sadece izmire satış derken trendyolda boyle bişeymi var
Cevap: Merhaba efendim , sadece İzmir iline satışımız var.

Soru: Ütü özelligı varmı bunda
Cevap: Yok Efendim

Soru: been izmir disinda satis yapilmiyo biz yenisehirden almak istiyoruz

Soru: Ayakkabı kurutma aparatı mevcut mudur acaba
Cevap: Yok efendim

Soru: Bilecik e satisiniz varmi

Soru: merhaba program bittiğinde belli bir sürede otomatik çevirme yapiyormu kırısmasin diye
Cevap: merhaba. onu yetkili servislerden öğrenebilirsiniz

Soru: Merhaba ğrün dijital sistemde ses tuşu ve ısık var bu ürünün sessize alma ve içinde led oldugu anlamına mı geliyor
Cevap: Merhaba ürünü yeni satmaya başladım. Ses tuşu var doğrudur ama ışık konusunda emin değilim. Syg

Soru: merhaba sadece kurutma makinesi mi yoksa camasir ve kurutma mi
Cevap: bu ürün sadece kurutma makinesidir

Soru: merhaba su kapağa birikmiyormu gider yok evde baglayabilecegim
Cevap: gidere gerek yok

Soru: Ütü özelliği var mı
Cevap: Merhaba Kırışık önleyici özelliği bulunmaktadır.

Soru: Wifi özelliklimi
Cevap: Merhaba, wifi bulunmaktadır.

Soru: su gideri gerekiyor mu yoksa kendi içinde topladığı şu deposu var mı
Cevap: Gidere gerek yok efendim

Soru: Ses tuşu ne işe yarıyor ürünü satıyorsunuz ama ürünle ilgili giçbirşey bilmediğinizi yeni satmaya başladıgınızı söylemek çok etik değil o zaman nasıl ürüne garanti veriyorsunuz
Cevap: Efendim ürünün garantisini samsung Türkiye veriyor.

Soru: merhaba farklı marka çamaşır makinası üzerine monte ediliyomu
Cevap: Kurulur efendim

Soru: Ürünün montajı sırasında aparat için servis ücret talep ediyor mu yoksa ücretsiz mi ?
Cevap: Ucret alirlar efendim

Dv90cgc0a0aeah 9 Kg A Çamaşır Kurutma Makinesi Ürüne Ait Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Dv90cgc0a0aeah 9 Kg A Çamaşır Kurutma Makinesi En Uygun Satış Linki