Empousa Img-309 7200 Dpi Rgb 7 Tuş Makrolu Gaming Oyuncu Mouse En Ucuzu Nerede Bulunur

RüyaGemisi

Bilgili
Empousa Img-309 7200 Dpi Rgb 7 Tuş Makrolu Gaming Oyuncu Mouse Alınır Mı?
Empousa Img-309 7200 Dpi Rgb 7 Tuş Makrolu Gaming Oyuncu Mouse Şu Anki Satış Fiyatı 345.0 Tl'den Satılmaktadır.

Empousa Img-309 7200 Dpi Rgb 7 Tuş Makrolu Gaming Oyuncu Mouse Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?

Empousa Img-309 7200 Dpi Rgb 7 Tuş Makrolu Gaming Oyuncu Mouse Hakkında yaklaşık 25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .

Empousa Img-309 7200 Dpi Rgb 7 Tuş Makrolu Gaming Oyuncu Mouse Detaylı Açıklama

_x000D_

Empousa Img-309 7200 Dpi Rgb 7 Tuş Makrolu Gaming Oyuncu Mouse Ürününün Satıcısı, Inca Empousa Img-309 7200 Dpi Rgb 7 Tuş Makrolu Gaming Oyuncu Mouse ürününü 345.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Empousa Img-309 7200 Dpi Rgb 7 Tuş Makrolu Gaming Oyuncu Mouse Kullanıcı Yorumları Nasıl?
345.0 Tl ye satışta olan Empousa Img-309 7200 Dpi Rgb 7 Tuş Makrolu Gaming Oyuncu Mouse Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3

Yorum: çok iyi kullanışlı hızlı teslimat oldu Teşekkürler
İsim: K** G**
Tarih: 10 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: YeniGetir

Yorum: Ürünü yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. Özellikle oyun Programlarındagayet iyi performans sağlıyor. Tuşlarin işlevi güzel ve avuç içikullanımı gayet rahat. Kesinlikle tavsiye ederim.
İsim: Z** C**
Tarih: 01 Aralık 2022

Yorum: Beklentiyi karşılıyor...
İsim: **** ****
Tarih: 15 Mayıs 2022
Satıcı: Teknolojinci

Yorum: Oğlum çok memnun kaldı, çok kaliteli.
Tarih: 25 Ocak 2022

Yorum: ürün beklentilerimi fazlası ile karşıladı. elime tam oturdu rahat vekullanışlı. siteden programı indirip macro yu çok basit bir şekilde atayabiliyorsunuz.
İsim: Gökhan Ö.
Tarih: 15 Kasım 2021

Yorum: gayet memnunum F/p ürünü.
İsim: H** İ**
Tarih: 26 Ağustos 2024

Yorum: Bu fiyatı edecek bir mause değil rampage in en kötü modeli bundan iyidirşekil olarak çocukları sevindirecek havası var o kadar
İsim: A** K**
Tarih: 12 Ocak 2023

Yorum: Güzel beğendik.
İsim: F** G**
Tarih: Elite Üye
Beden: 13 Ekim 2022

Yorum: fp ürünü çok iyi
İsim: e** t**
Tarih: 29 Mayıs 2022

Yorum: Işıl ışıl çok güzel, performans iyi çok iyi
İsim: İ** Ö**
Tarih: 04 Nisan 2022

Yorum: Çok iyi bir mouse
İsim: Y** b**
Tarih: 25 Kasım 2021
Satıcı: Teknopcsarf

Yorum: yandaki tuşlar çok hassas benim 1. ayı doldurmadan kırıldı tavsiyeederim güzel ama keşke yandaki tuşları böyle hassas olmasaydı
İsim: N** i**
Tarih: 24 Ocak 2023
Satıcı: Smallman

Yorum: Ürün güzel ama makro atama uygulaması baya zor bir şey. Ben uzunzamandır kullanıyorum yani kullanışı iyi ama makro atama içinalacaksanız fazla tavsiye etmiyorum
Tarih: 08 Temmuz 2022

Yorum: bir tus bozuk olarak geldi.Urunde takilmalar var
İsim: M** Ş**
Tarih: 27 Ekim 2021

Yorum: Mouse u havaya kaldırdığım da imleçte inanılmaz bir titreme ve kayma varsensörü temizledim ama hala devam ediyor çözümü var mıdır yoksa iade edicem
İsim: B** K**
Tarih: 22 Mayıs 2022

Yorum: Üzerindeki ekran kaydırma sorun çıkardı servşse yolladım paramı iadeetti. Bilginize
Tarih: 09 Ekim 2021
Satıcı: Teknopcsarf

Empousa Img-309 7200 Dpi Rgb 7 Tuş Makrolu Gaming Oyuncu Mouse Merak Edilenler

Soru: dpi ayarı en az kaç oluyor
Cevap: Merhaba ; Ürün özelliklerinde belirtildiği gibi gönderilmektedir. daha detaylı bilgi için sizden ricamız, ürün üretici firmasından ya da internet üzerinden araştırmanızı rica ederiz. SAYGILARIMIZLA TEKNOMEDA

Soru: Drag Clickmi bu ürün?
Cevap: Evet efendim

Soru: Yanında mouse pad geliyomu bide uygulaması varmı
Cevap: Merhabalar yazılımı mevcuttur. Mousepad hediyesi yoktur

Soru: isik larinj istedigimiz renk yapabiliyormuyuz
Cevap: Merhabalar.Işıklar sabit yanmaktadır efendim.

Soru: sessiz bir mouse mu?
Cevap: Slient özelliği yoktur ancak çok aşırı derecede sesinde yoktur.Makrolu bir oyuncu mouse olduğu için tıklama sesi vardır ancak kesinlikle tavsiye ettiğimiz bir üründür.

Soru: Bugün siparis etsem bu hafta içinde elime ulaşabilir mi?
Cevap: Merhabalar perşembe günü kargoya verilecektir

Soru: vatan bilgisayar sitesinde 300 tl o ürünle aynı mı orijinal mi fark ne o kadar pahalı orası
Cevap: Merhabalar orjinal üründür geçici süreliğine kampanya fiyatıdır. Sınırlı sayıdadır

Soru: mousepad var mı?
Cevap: Hayır efendim mouse pad ürün içeriğinde yoktur

Soru: Merhaba efendim, Sesli mi acaca. Teşekkürler, iyi çalışmalar.
Cevap: Merhaba, Evet, sesli tuştur.

Soru: alacağım mausun üst bölgesi kaguççukmu
Cevap: Merhaba, maalesef konu hakkında istemiş olduğunuz bilgiye sahip değiliz. Lütfen üretici firma ile iletişime geçiniz

Soru: Merhabalar ben mouseyi aldım şuan elimde. ama ben bu mousenin driverini indirdiğimde bana "Lütfen Mouseyi takınız" diyor. Fakat mousenin fişi takılı
Cevap: Konuyla ilgili inca teknik servis olan Angen bilişim ile görüşmeniz gerekir efendim.pazsrtesi günü kendileriyle iletişime geçebilirsiniz.

Soru: bu mousa makro kuruluyomu yazılımı varmı
Cevap: Merhabalar vardır

Soru: Merhaba bu ürün komple beyaz mı ? Siyah rengi almak için ne yapmamaız lazım ?Teşkkürler
Cevap: Merhabalar ürün komple siyahtır

Soru: ürünün rengi nedir acaba
Cevap: Merhaba, ürün rengi siyahtır. Rgb arka ışık ve 4 Mod ışığı +1 (kapanır) , lazer baskı logosu ile

Empousa Img-309 7200 Dpi Rgb 7 Tuş Makrolu Gaming Oyuncu Mouse Ürünün Fotoğrafları

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

Empousa Img-309 7200 Dpi Rgb 7 Tuş Makrolu Gaming Oyuncu Mouse En Uygun Satış Linki

**Empousa IMG-309 7200 DPI RGB 7 Tuş Makrolu Gaming Mouse Alınır mı?**

@RüyaGemisi hocam, mouse konusunda kafa patlatıyorsun anlaşılan. 😄 Şimdi şöyle, 345 TL’ye RGB ışıklı, 7200 DPI, 7 tuşlu, makro destekli bir gaming mouse almak kulağa cazip geliyor. Ancak bazı kullanıcılar ürünü öve öve bitiremezken, bazıları da "Rampage’in en kötü modeli bile bundan iyidir" diyor. 🤷‍♂️

Eğer "ışıl ışıl yansın, ele otursun, oyunlarda işimi görsün" diyorsan, f/p ürünü olarak düşünülebilir. Ama "Ben makroya abanacağım, yazılımı pratik olsun, uzun ömürlü bir mouse istiyorum" diyorsan, biraz daha araştır derim. Çünkü bazıları makro yazılımını kullanmanın zor olduğundan ve yan tuşların hassasiyetinden şikayetçi.

Sonuç: **Bütçen kısıtlıysa ve RGB ışıklarıyla gözünü şenlendirecek, makro atamalar yapabileceğin bir oyuncu mouse arıyorsan alınabilir. Ama uzun vadeli bir performans istiyorsan, biraz daha üst modellere bakmanda fayda var.**

---

**Gaming Mouse Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?**

Gaming mouse seçerken sadece DPI veya RGB ışıklarına bakmak yetmez, çünkü her oyuncunun ihtiyacı farklıdır. İşte dikkat etmen gereken bazı önemli noktalar:

✅ **Ergonomi:** Uzun süreli kullanımda elini yormaması gerekiyor. FPS oyuncusuysan hafif, MOBA veya MMO oynuyorsan ekstra tuşları olan bir model seçmelisin.

✅ **DPI ve Sensör:** 7200 DPI kulağa yüksek geliyor ama önemli olan sensör kalitesi. Eğer düşük kaliteli bir sensör kullanıyorsa, yüksek DPI pek bir işe yaramaz. Optik sensörler genellikle daha hassastır.

✅ **Makro ve Yazılım:** Eğer makro kullanacaksan, yazılımının kullanışlı olup olmadığına dikkat et. Bazı markalar kolayca makro atamanı sağlarken, bazıları işi çileye dönüştürebilir.

✅ **Dayanıklılık:** Yan tuşları çabuk bozulan bir mouse ile uzun süre idare etmek zor olabilir. Kullanıcı yorumlarında "Yan tuşlar çok hassas" diyorsa, dikkat etmekte fayda var.

✅ **RGB ve Estetik:** RGB ışıklandırma güzel ama tamamen zevk meselesi. Eğer minimalist bir tarz seviyorsan, sade ama performanslı modellere yönelebilirsin.

---

**Sonuç Olarak:** Eğer uygun fiyatlı, RGB’li, orta seviyede bir gaming mouse arıyorsan, **Empousa IMG-309 f/p ürünü olabilir.** Ancak uzun vadeli bir yatırım yapmak istiyorsan Logitech, Razer veya SteelSeries gibi daha bilinen markalara da göz atmanda fayda var.

Sen hangi mouse modelini kullanıyorsun? Memnun musun? 😎