Eo6c2pb11o Ankastre Ocak Beyaz Bu Ürünü Almalı Mı-

Gozde

Bilgili
Eo6c2pb11o Ankastre Ocak Beyaz Bu Ürünü Almalı Mı?
Eo6c2pb11o Ankastre Ocak Beyaz Şu Anki Satış Fiyatı 6900.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Eo6c2pb11o Ankastre Ocak Beyaz Kullanıcı Yorumları Nasıl?

Eo6c2pb11o Ankastre Ocak Beyaz Hakkında yaklaşık 24 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

Eo6c2pb11o Ankastre Ocak Beyaz Ürün Bilgisi

Yandan kontrollü gazlı ocak _x000D_
Yüksek kalite malzeme ve işçilik, tekli çelik ızgara ocaklar _x000D_
Eşsiz beyaz temper camlı tasarım _x000D_
Silindir düğme, kullanım kolaylığı ile modern tasarımı birleştirir. _x000D_
_x000D_
Cihaz ölçüsü (mm) _x000D_
45 x 590 x 520 mm _x000D_
Net ağırlık (kg) _x000D_
10,345 kg _x000D_
_x000D_

Eo6c2pb11o Ankastre Ocak Beyaz Ürününün Satıcısı, Siemens Eo6c2pb11o Ankastre Ocak Beyaz ürününü 6900.0 Tl'den Satılmaktadır.

Eo6c2pb11o Ankastre Ocak Beyaz Kullanıcı Değerlendirmeleri
6900.0 Tl ye satışta olan Eo6c2pb11o Ankastre Ocak Beyaz Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
24 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: Siemens markası kendini belli ediyor kaliteli duruyor kargo sorunsuz birşekilde hızlı geldi teşekkürler
İsim: K** A**
Tarih: 22 Ocak 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: AKNİSAN DAYANIKLI TÜKETİM

Yorum: Süper ürün tavsiye ederim
İsim: **** ****
Tarih: 22 Temmuz 2022
Satıcı: Teknolojik

Yorum: eski ocağıma bakarak 10 numara 5 yıldız hiç düşünmeden alın derimkalitesi süper servis de iyidi en ince detayına kadar yaptılar
İsim: S** K**
Tarih: 19 Kasım 2021
Satıcı: KitapixNet

Yorum: kargosu çok güzel hızlı teslimat.
İsim: K** N** K**
Tarih: 16 Ekim 2021
Satıcı: sandıkçı ticaret

Yorum: kaliteli, boşh ile aynı banttan çıkma sanırım.
İsim: i** a**
Tarih: 26 Ekim 2021
Satıcı: sandıkçı ticaret

Yorum: Çok güzel paketlenmiş sorunsuz elime ulaştı gayet güzel
İsim: Güliz I.
Tarih: 24 Ekim 2022
Satıcı: Dükkan35

Yorum: Siemens servisi ve kalitesi harika. Tedarikçi de son derece hızlıgönderdi. Çok memnunum.
İsim: İ** S**
Tarih: 05 Ocak 2023
Satıcı: Blacc

Yorum: çeyiz için aldığımdan acamiyorum paketi. inşallah sorun çıkmaz. fiyatı3600 iken almıştım bir ay içinde 2 bin lira artmış. iyi ki almışım.paketleme iyiydi. guvenebilirsiniz
İsim: C** Y** Y**
Tarih: 05 Aralık 2022
Satıcı: Dükkan35

Yorum: Ürün 6 gün içinde elime ulaştı mağaza fiyatından daha uyguna aldımayrıca satıcı çok ilgili ürün ise çok güzel
İsim: E** A**
Tarih: 28 Mart 2022

Yorum: Ürünün ambalajı çok özensiz hazırlanmış. ambalajı açtıktan sonraiçerideki parçaların hasar gördüğünü fark ettim. bu basit bir dolap için14 gün hazırlanma süresi oldu.çekmece rayları çok kısa ve kalitesiz MDFdiye açıklanmış ancak ürünler suntalam montaj vidaları eksik. ankastreocak montaj bağlantılarına uygun olmayan üst kısım.
Tarih: 17 Temmuz 2024
Satıcı: BANCO

Yorum: Ürünün hem metal hem de cam kısmı çizik geldi, paketleme de kötüydü(servis teşhir ürün gönderilmiş olma ihtimali yüksek dedi), Satıcı ileiletişime geçtim, sözde dönecekti, mağduriyeti giderecekti, 10 gündenfazla oldu dönüş tabiki yok. İade ettim kurtuldum, tavsiyem doğrudanbaşka satıcıdan alın hiç bulaşmayın. Müşteri MemnuniyetSİZLİĞİ gayet iyi.
İsim: A** S**
Tarih: 18 Aralık 2022
Satıcı: ODABAŞLAR MOBİLYA

Yorum: Ürün güzel gözüküyor fakat paket dağılmış bir vaziyette geldi şok oldumkırılmamış olması mucize
İsim: Gülten T.
Tarih: 06 Aralık 2022
Satıcı: ODABAŞLAR MOBİLYA

Yorum: Tam yıldız veriyorum ki üstte görünsün 13 ekimde siparişimi oluşturdumve bugün ayın 24 ü elime hala bisey ulaşmadı satıcı ilgisiz ve alakasızve ben hala beklemedeyim resmen rezalet!
Tarih: 24 Ekim 2021
Satıcı: ButikMarktt

Yorum: Horoz lojistik cok bekletti onun disinda sorunsuz teslimat. Servismontaji yapti. Oncesinde mermeri kestirip, priz ve uygun uzunlukta gazhortumunu halletmeniz lazim. Servis hortum destegi vermiyor.
İsim: S** H**
Tarih: 05 Mayıs 2022

Yorum: sanırım teşhiri ürün gönderildi bununda üzeri darbeli çizik onca paraver kontrolsüz bi sekilde gelsin
Tarih: 20 Aralık 2021

Yorum: Ürün elime ulaşmadı satıcı ilgisiz ceva lojistik ilgisiz 20 hündürbekliyorum ses seda yok ne ürünler elime ulaştı nede ğcret iadesigerçekleşti ceva lıjistik ürünler hasarlı diye elime teslim etmediğigibi ne iade edeceğim ğrün var elimde nede ğcret iadem yapıldı!!!!!!!!!!’ Team As firması
İsim: Ö** K**
Tarih: 24 Kasım 2021

Yorum: ürün elime geçmedi ki değerlendireyim. arkadaşlar asla bu satıcıdan birşey almayın. Team Aş. ürünü kargoya vermiyor, mesajlara çok kötü birüslupla dönüyor.ücret iademi de yapmıyor. şikayette bulundum günler önceama halen bekliyoruz. ürün alırken göndericiye dikkat edin zira ürünkadar bu da çok önemli. alırken neden bu daha ucuz diğerlerine göredemDevamını Oku
İsim: o** a**
Tarih: 22 Kasım 2021

Eo6c2pb11o Ankastre Ocak Beyaz Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: iyi günler, bu ürün ile ilgili bilgi Dr solo yazıyor. Tanıtım ise ankastre. hangisi doğrudur.
Cevap: İyi günler efendim ankastre ocak dir mermerin kesik olması lazım 60 liktir ocagimiz

Soru: Tezgahım 59,5 cm genişliğinde ürünün ölçüsü nedir?uyar mı?
Cevap: efendım ürü montaj ölçüsü 56*49 cm olmalıdır

Soru: Merhaba cam olması kırılma çatlama gibi şeylere sebep olur mu?
Cevap: Merhaba, ürün malzemesi sert kırılmaz camdır. Güvenlik nedeni ile eğer ocak yakınında yan duvar mevcut ise yan duvar ile ocak kesim yerinin en az 10 cm olması gerekmektedir.10 cm'den az olması durumunda servis yönetmelik kuralları gereği kurulum yapmamaktadır. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: merhaba. ocak gözleri bulaşık makinasına atilabilir mi ?
Cevap: Atabilirsinz

Soru: eski ocağımın ölçüleri 58 51 bu ocak uyarmı acaba
Cevap: Efendim bu üründe 56 49 şeklindedir

Soru: Merhaba 56*49 ölçüsü olan yere olurmu
Cevap: Evet efendim.

Soru: Bulaşık makinesi varken servis kurulum yapar mı
Cevap: Yapmazlar efendim.

Soru: Merhaba bu ürünün alt gömme öçülerimi üst cam ölçüsümü acil cevap verirmisiniz
Cevap: Merhaba Ölçüler 45 x 590 x 520 mm dir montaj için max genişlik 560 mm derinlik 45 mm

Soru: sizden acil cevap bekliyorum, lütfen. mağdur ediyorsunuz beni
Cevap: Bir ürün 2 kere sipariş edilip bir tanesi iade edilmez Okan bey. Ürün bize geri geldiğinde yenisi gönderilecektir.

Soru: Merhaba mermeri kaça kaç kestirmek gerekir birde cihaZın ölçüsü dıştan dışa kaç cm
Cevap: Efendim 56x49 iç ölçüsüdür. Dış ise 60cm enidir.

Soru: Gaz emniyetlimi otomatik gazı kesiyormu
Cevap: Evet efendim

Soru: Kurulum ücretsiz mi
Cevap: Merhaba, ücretsizdir. Ürünü teslim aldıktan sonra Sıemens çağrı merkezinden randevu almanız gerekmektedir.

Soru: Tüpe bağlanıyor mu acaba
Cevap: Merhaba efendim, konuyla alakalı Siemens müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi alabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: merhaba ürünü şimdi alınca kurulum daha sonra yapılabilir mi 1 yıl sonra ona göre garantisi kurulunca mi baslar
Cevap: Merhaba, Ürünü bir yıl sonra kurdurabilirsiniz. Ama garantisi faturanız ile başlar.

Soru: kolay gelsin kullandigimiz ocak ebatlari 68×56 olculerinde bu urunun bu olculerde olani varmi
Cevap: 70 cm ocak alabilirsinz uygundur

Soru: Kurulum ücretli mi acaba
Cevap: Merhaba ücretsiz kurulum yapılacaktır

Soru: bu ürünün grisi mevcut mudur ve fiyattı nedir elinizde varsa
Cevap: İyi akşamlar Malesef mevcut değil Saygılarımızla

Soru: Tüple çalışır mi bu
Cevap: Siemens Türkiye official siteden detaylı bilgi alabilirsiniz

Soru: cam ocaklarda parlama riski varmış açıkçası korktum neye göre bu risk garanti kapsamınada girmiyor diyorlar
Cevap: Siemensin ocakları 8mm olarak üretilmektedir. O konuda içiniz rahat olsun herhangi bir patlama durumu bulunmamaktadır.

Soru: kutudan aygazin kenarlarıni kapatacak lastik türü birşey çıkmadı
Cevap: Ankastre ocak ürünleri doğalgaz ve tüpe uygun olarak üretilerek fabrikadan bu şekilde çıkarılmaktadır. Doğalgaz ya da tüp gibi kullanım şeklinize göre gerekli aksesuar ve aparatlar için tüp için abone olduğunuz firma ile görüşmenizi tavsiye ederiz.

Eo6c2pb11o Ankastre Ocak Beyaz Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Eo6c2pb11o Ankastre Ocak Beyaz En Uygun Satış Linki