Sedef
Bilgili
Erkek Açık Pembe Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Erkek Açık Pembe Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Şu Anki Fiyatı 244.99 Tl'den Satılmaktadır.
Erkek Açık Pembe Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Kullanıcılar Memnun Mu?
Erkek Açık Pembe Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Hakkında yaklaşık 4242 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Erkek Açık Pembe Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Ürün Bilgisi
Kısa Kollu, %100 Pamuk, Pike Kumaş, Nefes alır, Serin tutar, Standart Fit Normal Kesim 3 Düğmeli Polo Yaka T-Shirt;Stüdyo Çekimlerinde Renkler Işık Farklılığından Dolayı Değişiklik Gösterebilir.;Online Özel koleksiyonu ürünüdür.;Model Boy: 189 cm Göğüs: 105 cm Bel: 86 cmBasen:100 cm;Numune Bedeni: M;%100 Pamuk; >_x000D_
Erkek Açık Pembe Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Ürününün Satıcısı, Avva Erkek Açık Pembe Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 ürününü 244.99 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Erkek Açık Pembe Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Hakkında Yapılan Yorumlar
244.99 Tl ye satışta olan Erkek Açık Pembe Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4242 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: gerçekten çok güzel 76 kg s beden tam oluyor
İsim: **** ****
Tarih: 11 Eylül 2022
Beden: Beden:S
Satıcı: AVVA
Yorum: ürün kaliteli 174 boy 81 kilo M beden büyük geldi S beden tam oldu
İsim: E** P**
Tarih: 06 Ocak 2023
Yorum: Çok güzel tam beden alabilirsiniz
İsim: D** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 09 Kasım 2022
Yorum: Çok güzel bir ürün tam beden.
İsim: N** Ö**
Tarih: 08 Ocak 2023
Beden: Beden:L
Yorum: Tam beden alabilirsiniz kalitesi çok iyi
İsim: n** k**
Tarih: 04 Ağustos 2022
Yorum: eşime qldim 95 kg xl aldim tam oldu kalbi çok guzel ve kaliteli
Tarih: 02 Kasım 2022
Beden: Beden:XL
Yorum: bedeni tam oldu indirimde almıstım yine indirime girse yine alırım
İsim: i** t**
Tarih: 20 Ocak 2023
Yorum: Çok güzel tam bedeninizi alabilirsiniz
İsim: Ö** K**
Tarih: 17 Ekim 2022
Yorum: Eşime aldım çok beğendi tam beden
İsim: N** Y**
Beden: Beden:M
Yorum: Çok güzel tam bedenini alın
İsim: m** k** o**
Tarih: 02 Ağustos 2022
Yorum: Çok şık bedeninizi alabilirsiniz
İsim: G** A** G**
Tarih: 23 Ocak 2023
Yorum: rengini çok beğendim bedeni tam oldu
Tarih: 26 Ocak 2022
Yorum: tam beden alınmalı çok güzel . eşim begendi
İsim: u** O**
Tarih: 03 Aralık 2022
Yorum: Tam bedeninizi almanızı tavsiye ederim ürün harika ötesi
Tarih: 23 Aralık 2022
Yorum: çok güzel bedeninizi alabilirsiniz
İsim: S** Ç**
Tarih: 09 Eylül 2022
Yorum: Eşime aldım severek kullanıyor, tam beden alın
İsim: d** z**
Tarih: 27 Eylül 2022
Beden: Beden:XXL
Yorum: Tam bedeninizi alın eşim için almıştım. Kalitesi kumaş çok başarılı.
İsim: n** s**
Tarih: 07 Haziran 2022
Yorum: kaliteli urun tam beden eşime aldim cok sevdi
İsim: H** K**
Tarih: 22 Ocak 2023
Yorum: avva kalitesi zaten tam beden alın güzel
İsim: D** E**
Tarih: 16 Ocak 2023
Yorum: Her rengini eşime aldım çok memnunum bedeninizi aşın
İsim: İ** E**
Tarih: 15 Aralık 2022
Yorum: bedeninizi bulursanız kaçırmayın süper kalite
İsim: s** a**
Tarih: 11 Kasım 2022
Yorum: Eşime aldım başka rengini oğlumada aldım çok beğendiler
Tarih: 19 Ocak 2022
Yorum: Eşime aldım beğendik tam beden
İsim: B** K**
Beden: 18 Temmuz 2022
Yorum: Kalitesi çok iyi. Bedende tam oldu. Tavsiye ederim
İsim: A** T**
Tarih: 20 Haziran 2022
Yorum: güzel beğendim renk olarak beklentimi karşıladı beden olarak herkes kendi bedenini alsin ne uzun ne kısa 1.84 boy 82 kilo L beden tam oldu
İsim: R** E**
Tarih: 18 Haziran 2022
Yorum: bütün beklentileri karşılıyor kendi bedeninizi alın
Tarih: 04 Haziran 2022
Satıcı: DoğaStore
Yorum: Eşime aldik çok beğendik

İsim: M** A**
Yorum: Eşime aldım bayıldı rengi çok tatlı
İsim: M** Ö**
Tarih: 04 Ekim 2022
Yorum: Ürün güzel beğendim , tek sıkıntı kalıpları büyük L beden biraz büyük geldi m beden tam olurdu sanırım
Tarih: 24 Ekim 2022
Yorum: Erkek kardeşim için aldım severek kullanıyor kaliteli
İsim: T** K**
Beden: 13 Aralık 2022
Erkek Açık Pembe Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Ürüne İlişkin Sorular
Soru: hocam slimfit
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtmiş olduğunuz ürünümüz; Slim fit kalıptır. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: boy-1.66, kilo-78
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda M beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: 1.85boy 90 kilo hangi bedeni almalıyım ben biraz bedeni sarmasini istiyorum hangi bedeni önerirsiniz?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda L beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: 1.78 boy kilo 85
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda L beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: merhaba acaba ürünü hediye paketi yapıyor musunuz
Cevap: Değerli Müşterimiz, Tüm siparişlerimiz markamıza ait Avva logolu paketler ile gönderilmekte olup, hediye paketi seçeneğimiz bulunmamaktadır. Anlayışınız ve ilginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Hediye paketiniz varmı
Cevap: Değerli Müşterimiz, Tüm siparişlerimiz markamıza ait Avva logolu paketler ile gönderilmekte olup, hediye paketi seçeneğimiz bulunmamaktadır. Anlayışınız ve ilginiz için teşekkür ederiz.
Soru: boy 177..kilo 88..normalde xl giyorum.Sizin urunde kac bedtavsiyye edireiz?
Soru: m beden gelir mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürün stoklarımız belirli aralıklar ile güncellenmektedir. İstemiş olduğunuz beden üzerine gelerek gelince haber ver butonuna tıklayabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Eşim 1.90 boy 120 kilo kaç beden almalıyım
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda XXL beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: 1.78 105 kg hangi beden önerirsiniz
Cevap: Değerli Müşterimiz, beden bilgileriniz ile ürün detay kısmındaki ''tüm özellikleri gör'' sayfasında yer alan beden tablomuzdan kontrolünü sağlayabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: 15 ağustos tarihinden beri karga firmasında gözükmektedir
Cevap: Değerli Müşterimiz, Hesabınızda yer alan Trendyol Asistan üzerinden görüşme sağlayarak bilgi alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
Soru: 175 boy 72 kilo hangi beden uygundur
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda M beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: iyi gunlee ben boy 1.82 kilo 85 hangi beden almaliyim
Soru: 172 boy 76 kg hangi beden olur ?
Soru: 178 boy 80 kl hangi beden uyğundur?
Soru: herkese cevap vermişsiniz bana ölçüm tablosu diyonuz
Cevap: Değerli Müşterimiz, beden bilgileriniz ile ürün detay kısmındaki ''Tüm Özellikleri Gör'' sayfasında yer alan beden tablomuzdan kontrolünü sağlayabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: ürün slim fit mi regular mı?
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtmiş olduğunuz ürünümüz; Regular fit kalıptır. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: 1.83 boy 90 kilo hangi beden olur
Soru: 183 boy 93 kilo hangi beden uygun olur? Bir de yikaninca kisaliyor mu?
Cevap: Değerli Müşterimiz, paylaşmış olduğunuz kilo, boy vb. ölçüler vücut yapısına göre değişiklik sağladığından dolayı sizleri yanlış yönlendirmemize sebep olacaktır. ‘’Beden tablosu’’ butonuna tıklayarak bel-basen-göğüs gibi beden ölçülerinize göre inceleyip karar vermenizi öneririz. İlginiz için teşekkür eder, keyifli günler dileriz.
Soru: modelin ismi nedir?
Cevap: Değerli müşterimiz, İlgili ürünün kategorisinden talep ettiğiniz özellikleri filtreleyerek tüm ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
Erkek Açık Pembe Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Görseller
Erkek Açık Pembe Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Erkek Açık Pembe Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Şu Anki Fiyatı 244.99 Tl'den Satılmaktadır.
Erkek Açık Pembe Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Kullanıcılar Memnun Mu?
Erkek Açık Pembe Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Hakkında yaklaşık 4242 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Erkek Açık Pembe Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Ürün Bilgisi
Kısa Kollu, %100 Pamuk, Pike Kumaş, Nefes alır, Serin tutar, Standart Fit Normal Kesim 3 Düğmeli Polo Yaka T-Shirt;Stüdyo Çekimlerinde Renkler Işık Farklılığından Dolayı Değişiklik Gösterebilir.;Online Özel koleksiyonu ürünüdür.;Model Boy: 189 cm Göğüs: 105 cm Bel: 86 cmBasen:100 cm;Numune Bedeni: M;%100 Pamuk; >_x000D_
Erkek Açık Pembe Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Ürününün Satıcısı, Avva Erkek Açık Pembe Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 ürününü 244.99 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Erkek Açık Pembe Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Hakkında Yapılan Yorumlar
244.99 Tl ye satışta olan Erkek Açık Pembe Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4242 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: gerçekten çok güzel 76 kg s beden tam oluyor
Tarih: 11 Eylül 2022
Yorum: ürün kaliteli 174 boy 81 kilo M beden büyük geldi S beden tam oldu
İsim: E** P**
Tarih: 06 Ocak 2023
Yorum: Çok güzel tam beden alabilirsiniz
İsim: D** K**
Beden: 09 Kasım 2022
Yorum: Çok güzel bir ürün tam beden.
İsim: N** Ö**
Tarih: 08 Ocak 2023
Yorum: Tam beden alabilirsiniz kalitesi çok iyi
İsim: n** k**
Tarih: 04 Ağustos 2022
Yorum: eşime qldim 95 kg xl aldim tam oldu kalbi çok guzel ve kaliteli
Tarih: 02 Kasım 2022
Yorum: bedeni tam oldu indirimde almıstım yine indirime girse yine alırım
İsim: i** t**
Yorum: Çok güzel tam bedeninizi alabilirsiniz
İsim: Ö** K**
Tarih: 17 Ekim 2022
Yorum: Eşime aldım çok beğendi tam beden
İsim: N** Y**
Yorum: Çok güzel tam bedenini alın
İsim: m** k** o**
Tarih: 02 Ağustos 2022
Yorum: Çok şık bedeninizi alabilirsiniz
İsim: G** A** G**
Yorum: rengini çok beğendim bedeni tam oldu

Tarih: 26 Ocak 2022
Yorum: tam beden alınmalı çok güzel . eşim begendi
İsim: u** O**
Tarih: 03 Aralık 2022
Yorum: Tam bedeninizi almanızı tavsiye ederim ürün harika ötesi
Tarih: 23 Aralık 2022
Yorum: çok güzel bedeninizi alabilirsiniz
İsim: S** Ç**
Tarih: 09 Eylül 2022
Yorum: Eşime aldım severek kullanıyor, tam beden alın
İsim: d** z**
Tarih: 27 Eylül 2022
Yorum: Tam bedeninizi alın eşim için almıştım. Kalitesi kumaş çok başarılı.
İsim: n** s**
Tarih: 07 Haziran 2022
Yorum: kaliteli urun tam beden eşime aldim cok sevdi
İsim: H** K**
Tarih: 22 Ocak 2023
Yorum: avva kalitesi zaten tam beden alın güzel
İsim: D** E**
Tarih: 16 Ocak 2023
Yorum: Her rengini eşime aldım çok memnunum bedeninizi aşın
İsim: İ** E**
Tarih: 15 Aralık 2022
Yorum: bedeninizi bulursanız kaçırmayın süper kalite
İsim: s** a**
Tarih: 11 Kasım 2022
Yorum: Eşime aldım başka rengini oğlumada aldım çok beğendiler
Tarih: 19 Ocak 2022
Yorum: Eşime aldım beğendik tam beden
İsim: B** K**
Beden: 18 Temmuz 2022
Yorum: Kalitesi çok iyi. Bedende tam oldu. Tavsiye ederim

İsim: A** T**
Tarih: 20 Haziran 2022
Yorum: güzel beğendim renk olarak beklentimi karşıladı beden olarak herkes kendi bedenini alsin ne uzun ne kısa 1.84 boy 82 kilo L beden tam oldu
İsim: R** E**
Tarih: 18 Haziran 2022
Yorum: bütün beklentileri karşılıyor kendi bedeninizi alın
Tarih: 04 Haziran 2022
Satıcı: DoğaStore
Yorum: Eşime aldik çok beğendik

İsim: M** A**
Yorum: Eşime aldım bayıldı rengi çok tatlı
İsim: M** Ö**
Tarih: 04 Ekim 2022
Yorum: Ürün güzel beğendim , tek sıkıntı kalıpları büyük L beden biraz büyük geldi m beden tam olurdu sanırım
Tarih: 24 Ekim 2022
Yorum: Erkek kardeşim için aldım severek kullanıyor kaliteli
İsim: T** K**
Beden: 13 Aralık 2022
Erkek Açık Pembe Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Ürüne İlişkin Sorular
Soru: hocam slimfit
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtmiş olduğunuz ürünümüz; Slim fit kalıptır. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: boy-1.66, kilo-78
Soru: 1.85boy 90 kilo hangi bedeni almalıyım ben biraz bedeni sarmasini istiyorum hangi bedeni önerirsiniz?
Soru: 1.78 boy kilo 85
Soru: merhaba acaba ürünü hediye paketi yapıyor musunuz
Soru: Hediye paketiniz varmı
Soru: boy 177..kilo 88..normalde xl giyorum.Sizin urunde kac bedtavsiyye edireiz?
Soru: m beden gelir mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürün stoklarımız belirli aralıklar ile güncellenmektedir. İstemiş olduğunuz beden üzerine gelerek gelince haber ver butonuna tıklayabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Eşim 1.90 boy 120 kilo kaç beden almalıyım
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda XXL beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: 1.78 105 kg hangi beden önerirsiniz
Cevap: Değerli Müşterimiz, beden bilgileriniz ile ürün detay kısmındaki ''tüm özellikleri gör'' sayfasında yer alan beden tablomuzdan kontrolünü sağlayabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: 15 ağustos tarihinden beri karga firmasında gözükmektedir
Cevap: Değerli Müşterimiz, Hesabınızda yer alan Trendyol Asistan üzerinden görüşme sağlayarak bilgi alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
Soru: 175 boy 72 kilo hangi beden uygundur
Soru: iyi gunlee ben boy 1.82 kilo 85 hangi beden almaliyim
Soru: 172 boy 76 kg hangi beden olur ?
Soru: 178 boy 80 kl hangi beden uyğundur?
Soru: herkese cevap vermişsiniz bana ölçüm tablosu diyonuz
Cevap: Değerli Müşterimiz, beden bilgileriniz ile ürün detay kısmındaki ''Tüm Özellikleri Gör'' sayfasında yer alan beden tablomuzdan kontrolünü sağlayabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: ürün slim fit mi regular mı?
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtmiş olduğunuz ürünümüz; Regular fit kalıptır. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: 1.83 boy 90 kilo hangi beden olur
Soru: 183 boy 93 kilo hangi beden uygun olur? Bir de yikaninca kisaliyor mu?
Cevap: Değerli Müşterimiz, paylaşmış olduğunuz kilo, boy vb. ölçüler vücut yapısına göre değişiklik sağladığından dolayı sizleri yanlış yönlendirmemize sebep olacaktır. ‘’Beden tablosu’’ butonuna tıklayarak bel-basen-göğüs gibi beden ölçülerinize göre inceleyip karar vermenizi öneririz. İlginiz için teşekkür eder, keyifli günler dileriz.
Soru: modelin ismi nedir?
Cevap: Değerli müşterimiz, İlgili ürünün kategorisinden talep ettiğiniz özellikleri filtreleyerek tüm ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
Erkek Açık Pembe Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Görseller

Erkek Açık Pembe Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 En Uygun Satış Linki

Avva Erkek Açık Pembe Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Avva Erkek Açık Pembe Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.