Erkek Bej Keten Ayrobin Bol Kalıp Dokulu Oversize Salaş Gömlek Alınmaya Değer Mi ?

Belgin

Bilgili
Erkek Bej Keten Ayrobin Bol Kalıp Dokulu Oversize Salaş Gömlek Satın Alır Mısınız?
Erkek Bej Keten Ayrobin Bol Kalıp Dokulu Oversize Salaş Gömlek Anlık Fiyatı 429.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Erkek Bej Keten Ayrobin Bol Kalıp Dokulu Oversize Salaş Gömlek Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

Erkek Bej Keten Ayrobin Bol Kalıp Dokulu Oversize Salaş Gömlek Hakkında yaklaşık 558 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9 .

Erkek Bej Keten Ayrobin Bol Kalıp Dokulu Oversize Salaş Gömlek Ürün Bilgisi

Erkek modasında şıklık ve rahatlık her zaman ön planda olmuştur. Özellikle tarzını yansıtan özgün giysilerle dikkatleri üzerinize çekmek ve kendinizi özel hissetmek istiyorsanız, Bej Keten Ayrobin Bol Kalıp Dokulu Oversize Salaş Gömlek tam da aradığınız parça olabilir. >_x000D_
_x000D_
Doğanın Zarafeti: Bej Keten Ayrobin_x000D_
_x000D_

Doğanın en zarif renklerinden biri olan bej, erkek modasında da asaletin ve sadeliğin simgesi haline gelmiştir. Bej rengin yumuşaklığı ve keten kumaşın doğallığı, Bej Keten Ayrobin Bol Kalıp Dokulu Oversize Salaş Gömlek ile buluşarak tarzınızı tamamlayacak eşsiz bir kombin sunar. >_x000D_
_x000D_
Rahatlık ve Serinlik İkilisi: Keten Kumaş_x000D_
_x000D_

Sıcak yaz günlerinde dahi rahatlıkla tercih edilebilen keten kumaş, doğal liflerle dokunmuş hafif ve nefes alabilir bir yapıya sahiptir. Bej Keten Ayrobin Gömlek, ketenin serinletici etkisini sizinle buluştururken, bol kalıp ve salaş tasarımıyla da hareket özgürlüğünüzü kısıtlamadan gün boyu konfor sunar. >_x000D_
_x000D_
Salaş Şıklığın Anahtarı: Oversize Tasarım_x000D_
_x000D_

Oversize tarz, son dönemde erkek modasında büyük bir ilgi görmektedir. Bej Keten Ayrobin Bol Kalıp Dokulu Oversize Salaş Gömlek, salaş kesimiyle rahat ve modern bir görünüm sunarken, tarzınıza eşsiz bir dokunuş katmanıza yardımcı olur. Kendine güvenen erkeklerin tercihi olan bu gömlek, şıklığından ödün vermek istemeyen herkes için ideal bir seçenektir. >_x000D_
_x000D_
Detaylarda Gizli Zarafet_x000D_
_x000D_

Bej Keten Ayrobin Bol Kalıp Dokulu Oversize Salaş Gömlek, dokulu kumaşıyla detaylarda gizli bir zarafet sunar. İnce ve zarif dokunuşlarla süslenmiş bu gömlek, sade ve şık bir tarzı benimseyen erkeklerin gözdesi olmaya adaydır. >_x000D_
_x000D_
Her Anınızda Şıklığı Yakalayın_x000D_
_x000D_

Bej Keten Ayrobin Bol Kalıp Dokulu Oversize Salaş Gömlek, her anınızda size eşlik edecek bir stil yaratmanıza olanak tanır. Gündüzden geceye uzanan kullanım alanıyla, hem iş hayatınızda hem de sosyal etkinliklerde şıklığınızı en üst seviyede yaşayın. >_x000D_
_x000D_
Kendinizi Özel Hissetmek İçin_x000D_
_x000D_

Her erkek özgün bir tarzı yansıtmak ister ve tarzınıza uygun giysilerle kendinizi özel hissetmeniz mümkündür. Bej Keten Ayrobin Bol Kalıp Dokulu Oversize Salaş Gömlek, tarzınızı ve kişiliğinizi ön plana çıkarmak için mükemmel bir seçenektir. >_x000D_
_x000D_
Bej Keten Ayrobin Bol Kalıp Dokulu Oversize Salaş Gömlek ile Şıklığınızı Taçlandırın_x000D_
_x000D_

Sade ve zarif bir tarzın temsilcisi olan Bej Keten Ayrobin Bol Kalıp Dokulu Oversize Salaş Gömlek, erkek modasında fark yaratmak isteyen herkes için özel olarak tasarlandı. Doğanın zarafetini ve ketenin serinliğini üzerinizde hissetmek, tarzınızla öne çıkmak ve şıklığınızı taçlandırmak için bu eşsiz gömleği gardırobunuza eklemeye ne dersiniz? >_x000D_
_x000D_
Kendine Güvenen Erkeğin Tercihi: Bej Keten Ayrobin Bol Kalıp Dokulu Oversize Salaş Gömlek_x000D_
_x000D_

Bej Keten Ayrobin Bol Kalıp Dokulu Oversize Salaş Gömlek ile şıklığınıza ve rahatlığınıza önem verdiğinizi stilinizle gösterin. Tarzınızı yansıtan bu özel gömlek, kombinlerinizin vazgeçilmez tamamlayıcısı olacak. Unutulmaz bir şıklık deneyimi için şimdi satın alın ve kendine güvenen erkeğin tercihi olun! >_x000D_
_x000D_
Bej Keten Ayrobin Bol Kalıp Dokulu Oversize Salaş Gömlek, erkek modasının yükselen trendi ve tarzın simgesi olarak ön plana çıkıyor. _x000D_
Doğanın sıcak renklerinden ilham alan bej, bu gömlek ile asalet ve sadeliği bir araya getiriyor. _x000D_
Rahatlığın öncüsü olan keten kumaş, oversize tasarım ile buluşarak unutulmaz bir giyim deneyimi sunuyor. _x000D_
Zarif dokulu kumaşıyla gömleğe eşsiz bir şıklık ve sofistike bir hava katıyor. _x000D_
Gündüzden geceye uzanan kullanım alanıyla, şıklığınızı gün boyu taçlandırıyor. _x000D_
Detaylarda gizlenen zarafet, bu gömleği her kombinde özel kılıyor. _x000D_
Kendine güvenen erkeklerin tercihi olan bu gömlek, tarzınızı ve kişiliğinizi özgürce yansıtmanızı sağlıyor. _x000D_
Doğanın zarafeti ve ketenin hafifliği, bu gömlek ile buluşarak özgün bir stil ortaya çıkarıyor. _x000D_
Şıklığından ödün vermeden rahat bir giyim deneyimi sunan bu gömlek, gardırobunuzun vazgeçilmez parçası olacak. _x000D_
Bej Keten Ayrobin Bol Kalıp Dokulu Oversize Salaş Gömlek, erkek modasında kalıcı izler bırakmak isteyenlerin tercihi, tarzınıza değer katıyor. _x000D_

Erkek Bej Keten Ayrobin Bol Kalıp Dokulu Oversize Salaş Gömlek Ürününün Satıcısı, Gray Clothing Erkek Bej Keten Ayrobin Bol Kalıp Dokulu Oversize Salaş Gömlek ürününü 429.0 Tl'den Satılmaktadır.

Erkek Bej Keten Ayrobin Bol Kalıp Dokulu Oversize Salaş Gömlek Kullananlar
429.0 Tl ye satışta olan Erkek Bej Keten Ayrobin Bol Kalıp Dokulu Oversize Salaş Gömlek Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
558 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9

Yorum: mükemmel bir gömlek kaliteli. tam bedeninizi alabilirsiniz.
İsim: B** M**
Tarih: Elite Üye
Beden: 17 Mart 2023
Satıcı: EWOY

Yorum: ürünün gorseldeki halinden çok daha güzel teşekkürler yalnız hangi beden giyiyorsqniz onu sipariş verin 1 beden büyüğünü kesinlikle vermeyin tam istenilen bedene göre hazırlıyorlar çok memnun kaldım
İsim: **** ****
Tarih: 14 Mart 2023
Beden: Beden:L

Yorum: baska renginide kullaniyoruz cok gūzel duruyor 1 beden būyuk alin salaş isterseniz
İsim: a** ç**
Tarih: 11 Kasım 2022
Beden: Beden:XL
Satıcı: HAWKKİNG

Yorum: cok iyi geldi hızlı geldi. tam beden. teşekkürler
Tarih: 19 Temmuz 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: QUİK-MAX

Yorum: Kaliteli ürün boy 1.85 kilo 90 L beden tam oldu
İsim: E** E**
Tarih: 27 Eylül 2022

Yorum: abime aldım çok şık ve kaliteli
İsim: G** A**
Tarih: 28 Mart 2023
Satıcı: VEYBEY

Yorum: Kumaşın dokusu çok güzel yumuşacık. Erkek arkadaşıma aldım bir beden büyük almanızı tavsiye ederim ben büyük aldım tam oldu satıcıya teşekkür ediyorum hızlı kargoladı♥️
İsim: A** A**
Tarih: 20 Şubat 2023

Yorum: Tek kelimeyle mükemmel hayatımda bu kadar iyi ve kaliteli keten gömlek aldığımı hatırlamıyorum. En kısa zamanda farklı renklerinide kesinlikle sipariş vericem.Gözünüz kapalı alabilirsiniz
İsim: S** E**
Tarih: 30 Eylül 2022
Beden: Beden:M

Yorum: bedeni kucuk geldi beyaza gore xl aldim ama ustte tam oturdu
İsim: k** c**
Tarih: 09 Mayıs 2023
Satıcı: TUDE BUTİK

Yorum: Verilen sipariş bedenlerini dikkatli okumanızı tavsiye ediyorum!!!
İsim: K** M**
Tarih: 03 Ekim 2022

Yorum: Kumaşı ince ve yazlık bir kumaş. Eşim çok beğendi, 1.80 boy 78 kilo M beden aldık salaş ve çok hoş durdu. Ben 165 liraya aldım ertesi gün 133 liraya düştü buna üzüldüm. 😂
İsim: Yağmur K.
Tarih: 27 Mart 2023
Satıcı: LEYEL MODA

Yorum: Ürün beden olarak çok büyük geldi beden değişimi yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz lütfen
İsim: S** A**
Tarih: 25 Mayıs 2023
Satıcı: JASENE

Yorum: S beden giyenler eyer zayıfsanız boşu boşuna almayın çok büyük oluyor
İsim: Z** M**
Tarih: 03 Temmuz 2023
Beden: Boy:170cm

Yorum: Asla oversize değil 1 beden büyük almama rağmen tam oldu çok dikiş hatası var
İsim: R** S**
Tarih: 08 Mayıs 2023

Yorum: hayatimin aski icin aldim cokk begendik. 188 boy 95 kilo icin xl aldim allah gibi oldu taparim onunde
İsim: t** e**
Tarih: 13 Ağustos 2023
Beden: Boy:160cm
Satıcı: ART OF DRESS

Yorum: Sevgilime aldım çok güzel oldu ama çok salaş
İsim: m** b**
Tarih: 14 Şubat 2023
Satıcı: POZİTİF TEKSTİL

Yorum: Kaliteli güzel alın net
İsim: B** G**
Tarih: 02 Mayıs 2023
Beden: Boy:180cm

Yorum: mezig sayesinde aldim cidden harika
İsim: A** T** A**
Beden: 15 Şubat 2023

Yorum: Sevgilim için almıştım daha önce de siyahını almıştım çok güzel geldi.
İsim: D** Y**
Tarih: 29 Mayıs 2023
Beden: Boy:163cm

Yorum: ürünün kumaşı güzel. yalnız yaka kısmı hoşuma gitmedi, düzgün katlanmıyor. Kesimden kaynaklı mi pek anlayamadim. boy 194 kilo 94 XL beden tam oldu
İsim: D** D**
Tarih: 04 Mayıs 2023

Yorum: Erkek arkadaşıma hediye almıştım siyahını beyazını ve bu rengini de aldık aşırı beğendik mükemmel bir gömlek tereddütsüz alın
İsim: ö** k**
Tarih: 03 Nisan 2023

Yorum: kumaşı harika rengide
İsim: f** e**
Beden: 27 Ağustos 2024
Satıcı: AkınTex

Yorum: ürün hakkında bilgi verecek olursam çok salaş m beden alacak olanlar s alabilir yine de bol durur. rengi hoş kumaşı güzel. fakat satıcıdan memnun kalmadım üründe pembe vişne lekesine benzer leke vardı hem elde hem makinede yıkamama rağmen asla çıkmadı erkek arkadaşımın doğum günü için almıştım fakat elimde kaldı iade etsem yenisini sipariş etsem daDevamını Oku
İsim: İ** B**
Tarih: 20 Ağustos 2024
Satıcı: AkınTex

Yorum: Siyah olanla bunun kalını aynı değil sanırım :/
Tarih: 18 Ağustos 2024
Beden: Beden:S
Satıcı: Moryel

Yorum: Abi resmen manken gibi hissediyorum💪🏻👍🏻
İsim: C** D**
Tarih: 17 Ağustos 2024

Yorum: güzel beğendim
Tarih: 09 Ağustos 2024

Yorum: Gayet güzel fotoğrafta göründüğü gibi
İsim: R** C** S**
Tarih: 08 Ağustos 2024

Yorum: Kardeşime aldım ve çok beğendiii
İsim: İ** İ**
Tarih: 07 Ağustos 2024

Yorum: Ürün güzel sevgilime aldım
İsim: Z** E**
Beden: Beden:S

Yorum: erkek arkadaşım için aldım çok güzel çok beğendiii
İsim: m** t**
Beden: Boy:177cm

Erkek Bej Keten Ayrobin Bol Kalıp Dokulu Oversize Salaş Gömlek Sıkça Sorulan Sorular

Soru: merhaba boy 1.79 kg 65 civarı ne çok dar olsun ne çok salaş olsun istiyorum hangi beden uygun sizce
Cevap: Merhaba verdiğiniz ölçülere ve ürünün kalıbına göre sizin için M beden uygun olacaktır. Keyifli alışverişler

Soru: 178cm 60 kilo
Cevap: Merhaba verdiğiniz ölçülere ve ürünün kalıbına göre sizin için M beden uygun olacaktır. Keyifli alışverişler

Soru: boy 1.74,kilo 78
Cevap: Belirttiğiniz özelliklere göre (L) beden sizin için uygundur. Raiju Ailesi olarak Sizlere keyifli alışverişler dileriz, bizleri değerlendirmeyi unutmayınız.

Soru: 1.93 boy 105 kilo
Cevap: XXl beden alabilirsiniz efendim

Soru: kaliteli bir ürün 187 boy 57-60 kilo hangi beden olur?
Cevap: Belirttiğiniz özelliklere göre (S) beden sizin için uygundur. Raiju Ailesi olarak Sizlere keyifli alışverişler dileriz, bizleri değerlendirmeyi unutmayınız.

Soru: Aldim ama bu keten degilki?!!
Cevap: Ayrobin kumaştır efendim

Soru: iyi akşamlar. 1.84 boy 70-75 kilo için hangi beden uygundur acaba
Cevap: Belirttiğiniz özelliklere göre (M) beden sizin için uygundur. Raiju Ailesi olarak Sizlere keyifli alışverişler dileriz, bizleri değerlendirmeyi unutmayınız.

Soru: 1 73 64 kiloya hangi beden
Cevap: Belirttiğiniz özelliklere göre (S) beden sizin için uygundur. Raiju Ailesi olarak Sizlere keyifli alışverişler dileriz, bizleri değerlendirmeyi unutmayınız.

Soru: L beden ne zaman stoğa girer
Cevap: Yakın zamanda efendim beklemede kalın

Soru: 1.93 boy 94 kilo hangi beden olur
Cevap: Belirttiğiniz özelliklere göre (XL) beden sizin için uygundur. Raiju Ailesi olarak Sizlere keyifli alışverişler dileriz, bizleri değerlendirmeyi unutmayınız.

Soru: boy 174 kilo 89
Cevap: XL Beden Alabilirsiniz

Soru: 170-79 kg hangi beden olur ne çok dar nede çok bol olmasını istemiyorum
Cevap: L beden alabilirsiniz efendim

Soru: 1.68 boy 74 kilo. S beden olurmu?

Soru: merhaba 1.86 boy 67 kilo hangi beden

Soru: Boy 174 kilo 73 ?
Cevap: Belirttiğiniz özelliklere göre (M) beden sizin için uygundur. Raiju Ailesi olarak Sizlere keyifli alışverişler dileriz, bizleri değerlendirmeyi unutmayınız.

Soru: 183 bıy 67 kilo kaç beden
Cevap: L beden alabilirsiniz efendim

Soru: ürün yazlık mı?
Cevap: Evet efendim

Soru: Merhaba 173 boy 95 kilo hangi beden
Cevap: Belirttiğiniz özelliklere göre (L) beden sizin için uygundur. Raiju Ailesi olarak Sizlere keyifli alışverişler dileriz, bizleri değerlendirmeyi unutmayınız.

Soru: Merhaba boyum 1.85 kilom 85 hangi beden mankende ki gibi durur ?

Soru: 183boy 125kilo hangi beden
Cevap: Belirttiğiniz özelliklere göre (XL) beden sizin için uygundur. Raiju Ailesi olarak Sizlere keyifli alışverişler dileriz, bizleri değerlendirmeyi unutmayınız.

Erkek Bej Keten Ayrobin Bol Kalıp Dokulu Oversize Salaş Gömlek Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Erkek Bej Keten Ayrobin Bol Kalıp Dokulu Oversize Salaş Gömlek En Uygun Satış Linki

Bugün itibari ile baktığımda Kışlık Mevsimlik Keten Dokulu Bol Kalıp Dokulu Oversize Salaş Erkek Gömlek Bej 339 TL ile temin edilebilir.
Kışlık Mevsimlik Keten Dokulu Bol Kalıp Dokulu Oversize Salaş Erkek Gömlek Bej 593 Yorum Alarak Ortalama 5 üzerinden: ile Memnuniyet oranı almıştır.

Kışlık Mevsimlik Keten Dokulu Bol Kalıp Dokulu Oversize Salaş Erkek Gömlek Bej alıcılar için gerçekten cazip bir seçenek. Favori Kışlık Mevsimlik Keten Dokulu Bol Kalıp Dokulu Oversize Salaş Erkek Gömlek Bej özel teklif alışveriş deneyimi için ideal bir tercihtir.
Fırsatları kaçırmamak adına, bu ürünü incelemenizi öneririm. Bunu yaparken, üst düzey ve değerlendirme dikkate almak, doğru bir karar vermenizde yardımcı olacaktır.
Alışveriş dünyasında Kışlık Mevsimlik Keten Dokulu Bol Kalıp Dokulu Oversize Salaş Erkek Gömlek Bej gibi Çok tercih edilen ürünler her zaman öne çıkmaktadır.

Sonuç olarak, baktığımda Kışlık Mevsimlik Keten Dokulu Bol Kalıp Dokulu Oversize Salaş Erkek Gömlek Bej 339 TL TL ile satışta. daha fazla bilgi sahibi olmak ve alışverişin keyfini çıkarmak için ürün sayfasını ziyaret etmenizi öneririm. Eğer kaliteli bir ürün arıyorsanız, Kışlık Mevsimlik Keten Dokulu Bol Kalıp Dokulu Oversize Salaş Erkek Gömlek Bej kesinlikle düşünmeniz gereken bir seçenek.