Ela
Bilgili
Erkek Bej Regular Fit Esnek Likralı Denim Jeans Kot Pantolon Hlthe001933 - Regular Bej Bu Ürünü Almalı Mı?
Erkek Bej Regular Fit Esnek Likralı Denim Jeans Kot Pantolon Hlthe001933 - Regular Bej Anlık Fiyatı 649.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Erkek Bej Regular Fit Esnek Likralı Denim Jeans Kot Pantolon Hlthe001933 - Regular Bej Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Erkek Bej Regular Fit Esnek Likralı Denim Jeans Kot Pantolon Hlthe001933 - Regular Bej Hakkında yaklaşık 412 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Erkek Bej Regular Fit Esnek Likralı Denim Jeans Kot Pantolon Hlthe001933 - Regular Bej Ürün Özellikleri
HLT JEANSErkek Bej Denim Regular Rahat Kesim Jean Ürün Özellikleri: • Erkek Slim Fit Rahat kesim Kot .• Ürün 5 cepli ve Fermuarlıdır. • Çeşitli vücut tipleri için şık görünüm. • Rahat kombinlenebilir ve fonksiyon olarak sezon geçişlerine uygun detaylara sahip. • HLT JEANS'in denim yaşam tarzını rahat giyimde yansıtan kot PANTOLON larından yalnızca birisi. • Comfort Jean normal bel. Model ölçüleri: Boy 190 cm Kilo: 82 model üzerindeki ürün bedeni kot şortlarımız için, Beden: 31'dir. • Ürün içeriği (materyal):%98.5 Pamuk %1.5 Elastan(Likra) Yıkama Talimatı: • Ürünü ters çevirip 30 derecede makinayı tamamen doldurmadan yıkayabilirsiniz. • Ürün kısa programda yıkanabilir. Rahat Kesim.
Erkek Bej Regular Fit Esnek Likralı Denim Jeans Kot Pantolon Hlthe001933 - Regular Bej Ürününün Satıcısı, HLT JEANS Erkek Bej Regular Fit Esnek Likralı Denim Jeans Kot Pantolon Hlthe001933 - Regular Bej ürününü 649.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Erkek Bej Regular Fit Esnek Likralı Denim Jeans Kot Pantolon Hlthe001933 - Regular Bej Ürünü Kullananların Görüşleri
649.0 Tl ye satışta olan Erkek Bej Regular Fit Esnek Likralı Denim Jeans Kot Pantolon Hlthe001933 - Regular Bej Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
412 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: kendi bedeninizi alin
İsim: s** h**
Tarih: 13 Aralık 2023
Beden: Beden:36/32
Satıcı: HLT JEANS
Yorum: Eşim için aldım 3 adet çok güzel
tam beden aldık cuk oturdu
İsim: E** A**
Tarih: 11 Kasım 2022
Beden: Beden:30 - 32
Yorum: esime aliyoruz beden ölculerinden dolayi burdan aliyoruz sürekli birebir oluyor çünkü cok memnun
İsim: Kadriye Ö.
Tarih: 24 Kasım 2022
Beden: Beden:38/32
Yorum: Kurtarıcı rahat bir ürün tam bedeninizi alabilirsiniz
İsim: d** K**
Tarih: 01 Aralık 2022
Beden: Beden:33/32
Yorum: oğluma aldım tam oldu
İsim: A** S**
Tarih: 23 Nisan 2022
Beden: Beden:36/31
Yorum: babama aldık gayet beğendi
İsim: **** ****
Tarih: 06 Mayıs 2024
Yorum: Eşime aldım. Gayet güzel kaliteli
Tarih: 21 Mayıs 2022
Beden: Beden:38/31
Yorum: Güzel oldu beğendim fiyatına göre iyi bedenide tam oldu 1,82 - 90 kg 34/32
İsim: H** Ü**
Tarih: 05 Ağustos 2023
Beden: Boy:182cm
Yorum: Eşime aldım.Tam bedenine göre oldu.Cok cabukta elimize ulaştı teşekkür ederiz.Kesinlile tavsiye ediyorum.
Tarih: 12 Mart 2024
Beden: Beden:34/30
Yorum: Anca yazabiliyorum yorumumu bayramda almıştım kumaşı dokusu gayette güzel ve kaliteli çeken bir kumaş değil sadece bir beden küçük aşsaymışım daha iyi olacakmış onun haricinde sorunu yok
İsim: Sevgi K.
Tarih: Elite Üye
Beden: 04 Eylül 2024
Yorum: muhteşem tek kelimeyle
Tarih: 01 Eylül 2024
Beden: Beden:31/30
Yorum: Cooook iyi geldi tesekkurler
İsim: N** H**
Tarih: 29 Ağustos 2024
Beden: Beden:34/32
Yorum: bu renk çok iyi
İsim: s** a** e**
Yorum: cok guzel ve kaliteli almanizi tavsiye ederim
Tarih: 28 Ağustos 2024
Yorum: esime hediye olarak aldim rengi gorseldeki gibi ayni cok begendi gonul rahatligiyla alabilirsiniz paketleme cok özenilmis
Tarih: 26 Ağustos 2024
Beden: Beden:32/30
Yorum: iyi guzel, hizli geldi
İsim: U** M**
Tarih: 23 Ağustos 2024
Yorum: çok hoş saglam senelerce giyilebilecek altarnatif renkte bir pantolon
İsim: M** i**
Yorum: Ürün elime ulaştı ve şimdiye kadar giyim mağazalarından bulamadığım ürünü sonunda buldum ve üzerime tam oturdu kendi bedeninizi tercih edebilirsiniz diğer renklerinden sipariş vereceğim
İsim: Hakan K.
Beden: Boy:180cm
Yorum: üründe ağır bi koku var yıkamamıza rağmen gitmedi koku
İsim: İ** K**
Tarih: 22 Ağustos 2024
Beden: Beden:36/30
Yorum: eşim çok beğendi tam kalıp
İsim: H** Y**
Tarih: 21 Ağustos 2024
Beden: Beden:30/30
Yorum: Fiyatına değer bir ürün .
İsim: z** y**
Beden: Beden:38/30
Yorum: kaliteli ve güzel pantolon kendi bedeninizi alın
İsim: e** o**
Tarih: 20 Ağustos 2024
Yorum: pantolum çok güzeldi sadece bir beden büyük geldi kalite olarak şahaneydi
İsim: F** i**
Tarih: 16 Ağustos 2024
Yorum: Çok güzel siyahını da aldık bayıldık kalitesine ve kalıbına
İsim: k** k**
Yorum: Güzel görünüyor tercih edebilirsiniz
İsim: M** A**
Tarih: 15 Ağustos 2024
Beden: Beden:33/30
Yorum: rengi göründüğü gibi değil...bedeni olmasına rağmen çok bol paça durdu
Yorum: güzel beğendim
İsim: E** g**
Beden: 12 Ağustos 2024
Yorum: Çok güzel tam beden aldım dizden aşagısı biraz geniş terzide hallederim ama kumaşı rengi güzel
İsim: H** K**
Tarih: 12 Ağustos 2024
Beden: Beden:32/32
Yorum: Teşekkür ederim
İsim: S** A**
Tarih: 10 Ağustos 2024
Yorum: Daha önce de aynı markadan pantolon aldım onda da kötü koku vardı, bunda da aynı koku var. Üretim kalitesi nedeniyle kalıcı bir kimyasal koku var üstünde.
İsim: N** K** P**
Erkek Bej Regular Fit Esnek Likralı Denim Jeans Kot Pantolon Hlthe001933 - Regular Bej Merak Edilenler Neler?
Soru: 1.71 105 kg ?
Cevap: Değerli müşterimiz, vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda 36/31 beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, sağlıklı ve keyifli günler dileriz.
Soru: Yüksek belmi
Cevap: Merhaba ürün yüksek beldir
Soru: merhaba efendim ürün kalinmi
Cevap: Merhaba ürün kalın sayılmaz, yaz için uygundur sonbahar içinde uygundur efendim
Soru: 182cmx130kg?
Cevap: Değerli müşterimiz, vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda 38/32 beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, sağlıklı ve keyifli günler dileriz.
Soru: boy 197,kilo 96 kaç beden almam lazım
Cevap: Merhaba bu ürün sizin boyunuza kısa gelir malesef.
Soru: Pantolon yazlıkmı kışlıkmı
Cevap: Değerli müşterimiz, ürünümüz orta kalınlıktaki kot kumaşından üretilmiştir. 4 mevsim giyilebilir. Yazlık ürünlerimiz için şort grubu ürünlerimize göz atabilirsiniz. İlginiz için teşekkür eder sağlıklı ve keyifli günler dileriz
Soru: Merhabalar. 29/30 var mı?
Cevap: Değerli Müşterimiz, çok yakında yenilenen stok ve ürünlerimizle karşınızda olacağız. Bizi takip etmeye devam edin. Keyifli günler dileriz
Soru: Fermuarlı mı düğmeli mi?
Cevap: Merhaba Ürünümüz fermuarlı
Soru: Dar paçamı bunlar
Cevap: Merhaba bu ürün dar paça değildir
Soru: ürünleriniz çok kaliteli ama bişey soracam normalde baggy pantolon için ve şort için sorduğumda 184 boy 66 kilo için 30 beden demiştiniz bunda ise 29/32 dediniz 29 küçük olmaz mı
Cevap: Bu ürün likralıdır onun için.
Soru: Nefes alma özelliği var mı
Cevap: Değerli müşterimiz, ürünümüz nefes alma özellikli değildir. Kot kumaşından üretilmiştir. İlginiz için teşekkür eder sağlıklı günler dileriz
Soru: ürünü yazda giyinmek olurmu terletirmi?
Cevap: Merhaba ürün mevsimliktir yazın giyilebilir.
Soru: 190 boya 32 beden olur mu
Cevap: Merhaba boydan kısa gelebilir
Soru: bu ürün paça genişliğini ogrenebilirmiyim
Cevap: Merhaba 32 beden paça genişliği 18.2 cm’dir
Soru: Skin fitmi kalıbı darmı yani
Cevap: Merhaba ürün Regularfit kalıptır. Rahat kesimdir
Soru: 32/32 nin bel çevresi kaç cm?
Cevap: Merhaba 32 beden bel çevresi 88 cm dir ürün likralıdır
Soru: bu urunde m beden hangisi?
Cevap: 32 bedendir. Boy kilo söylerseniz yardımcı olabilirim beden konusunda
Soru: Merhaba Ne tür kumaş?
Cevap: Merhaba %98,5 coton %1.5 likradır
Soru: 40/32 bulamıyorum. bana yardım edin
Cevap: Merhaba 40 beden yok malesef. Sizin boy kilo kaç acaba
Soru: Renk veriyor mu?
Cevap: Merhaba ürünü ters çevirip kısa programda 30 derecede tek yıkayın. Rengi uzun süre dayanır. Zamanla renk atar
Erkek Bej Regular Fit Esnek Likralı Denim Jeans Kot Pantolon Hlthe001933 - Regular Bej Detaylı Fotoğraflar
Erkek Bej Regular Fit Esnek Likralı Denim Jeans Kot Pantolon Hlthe001933 - Regular Bej En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Erkek Bej Regular Fit Esnek Likralı Denim Jeans Kot Pantolon Hlthe001933 - Regular Bej Anlık Fiyatı 649.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Erkek Bej Regular Fit Esnek Likralı Denim Jeans Kot Pantolon Hlthe001933 - Regular Bej Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Erkek Bej Regular Fit Esnek Likralı Denim Jeans Kot Pantolon Hlthe001933 - Regular Bej Hakkında yaklaşık 412 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Erkek Bej Regular Fit Esnek Likralı Denim Jeans Kot Pantolon Hlthe001933 - Regular Bej Ürün Özellikleri
HLT JEANSErkek Bej Denim Regular Rahat Kesim Jean Ürün Özellikleri: • Erkek Slim Fit Rahat kesim Kot .• Ürün 5 cepli ve Fermuarlıdır. • Çeşitli vücut tipleri için şık görünüm. • Rahat kombinlenebilir ve fonksiyon olarak sezon geçişlerine uygun detaylara sahip. • HLT JEANS'in denim yaşam tarzını rahat giyimde yansıtan kot PANTOLON larından yalnızca birisi. • Comfort Jean normal bel. Model ölçüleri: Boy 190 cm Kilo: 82 model üzerindeki ürün bedeni kot şortlarımız için, Beden: 31'dir. • Ürün içeriği (materyal):%98.5 Pamuk %1.5 Elastan(Likra) Yıkama Talimatı: • Ürünü ters çevirip 30 derecede makinayı tamamen doldurmadan yıkayabilirsiniz. • Ürün kısa programda yıkanabilir. Rahat Kesim.
Erkek Bej Regular Fit Esnek Likralı Denim Jeans Kot Pantolon Hlthe001933 - Regular Bej Ürününün Satıcısı, HLT JEANS Erkek Bej Regular Fit Esnek Likralı Denim Jeans Kot Pantolon Hlthe001933 - Regular Bej ürününü 649.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Erkek Bej Regular Fit Esnek Likralı Denim Jeans Kot Pantolon Hlthe001933 - Regular Bej Ürünü Kullananların Görüşleri
649.0 Tl ye satışta olan Erkek Bej Regular Fit Esnek Likralı Denim Jeans Kot Pantolon Hlthe001933 - Regular Bej Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
412 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: kendi bedeninizi alin
İsim: s** h**
Tarih: 13 Aralık 2023
Yorum: Eşim için aldım 3 adet çok güzel

İsim: E** A**
Tarih: 11 Kasım 2022
Yorum: esime aliyoruz beden ölculerinden dolayi burdan aliyoruz sürekli birebir oluyor çünkü cok memnun
İsim: Kadriye Ö.
Tarih: 24 Kasım 2022
Yorum: Kurtarıcı rahat bir ürün tam bedeninizi alabilirsiniz
İsim: d** K**
Tarih: 01 Aralık 2022
Yorum: oğluma aldım tam oldu
İsim: A** S**
Tarih: 23 Nisan 2022
Beden: Beden:36/31
Yorum: babama aldık gayet beğendi
Tarih: 06 Mayıs 2024
Yorum: Eşime aldım. Gayet güzel kaliteli
Tarih: 21 Mayıs 2022
Beden: Beden:38/31
Yorum: Güzel oldu beğendim fiyatına göre iyi bedenide tam oldu 1,82 - 90 kg 34/32
İsim: H** Ü**
Tarih: 05 Ağustos 2023
Beden: Boy:182cm
Yorum: Eşime aldım.Tam bedenine göre oldu.Cok cabukta elimize ulaştı teşekkür ederiz.Kesinlile tavsiye ediyorum.
Tarih: 12 Mart 2024
Yorum: Anca yazabiliyorum yorumumu bayramda almıştım kumaşı dokusu gayette güzel ve kaliteli çeken bir kumaş değil sadece bir beden küçük aşsaymışım daha iyi olacakmış onun haricinde sorunu yok
İsim: Sevgi K.
Beden: 04 Eylül 2024
Yorum: muhteşem tek kelimeyle
Tarih: 01 Eylül 2024
Beden: Beden:31/30
Yorum: Cooook iyi geldi tesekkurler
İsim: N** H**
Yorum: bu renk çok iyi
İsim: s** a** e**
Yorum: cok guzel ve kaliteli almanizi tavsiye ederim
Tarih: 28 Ağustos 2024
Yorum: esime hediye olarak aldim rengi gorseldeki gibi ayni cok begendi gonul rahatligiyla alabilirsiniz paketleme cok özenilmis
Tarih: 26 Ağustos 2024
Beden: Beden:32/30
Yorum: iyi guzel, hizli geldi
İsim: U** M**
Yorum: çok hoş saglam senelerce giyilebilecek altarnatif renkte bir pantolon
İsim: M** i**
Yorum: Ürün elime ulaştı ve şimdiye kadar giyim mağazalarından bulamadığım ürünü sonunda buldum ve üzerime tam oturdu kendi bedeninizi tercih edebilirsiniz diğer renklerinden sipariş vereceğim
İsim: Hakan K.
Beden: Boy:180cm
Yorum: üründe ağır bi koku var yıkamamıza rağmen gitmedi koku
İsim: İ** K**
Tarih: 22 Ağustos 2024
Beden: Beden:36/30
Yorum: eşim çok beğendi tam kalıp
İsim: H** Y**
Beden: Beden:30/30
Yorum: Fiyatına değer bir ürün .
İsim: z** y**
Beden: Beden:38/30
Yorum: kaliteli ve güzel pantolon kendi bedeninizi alın
İsim: e** o**
Tarih: 20 Ağustos 2024
Yorum: pantolum çok güzeldi sadece bir beden büyük geldi kalite olarak şahaneydi
İsim: F** i**
Yorum: Çok güzel siyahını da aldık bayıldık kalitesine ve kalıbına
İsim: k** k**
Yorum: Güzel görünüyor tercih edebilirsiniz
İsim: M** A**
Beden: Beden:33/30
Yorum: rengi göründüğü gibi değil...bedeni olmasına rağmen çok bol paça durdu
Yorum: güzel beğendim
İsim: E** g**
Beden: 12 Ağustos 2024
Yorum: Çok güzel tam beden aldım dizden aşagısı biraz geniş terzide hallederim ama kumaşı rengi güzel

İsim: H** K**
Tarih: 12 Ağustos 2024
Beden: Beden:32/32
Yorum: Teşekkür ederim
İsim: S** A**
Yorum: Daha önce de aynı markadan pantolon aldım onda da kötü koku vardı, bunda da aynı koku var. Üretim kalitesi nedeniyle kalıcı bir kimyasal koku var üstünde.
İsim: N** K** P**
Erkek Bej Regular Fit Esnek Likralı Denim Jeans Kot Pantolon Hlthe001933 - Regular Bej Merak Edilenler Neler?
Soru: 1.71 105 kg ?
Cevap: Değerli müşterimiz, vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda 36/31 beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, sağlıklı ve keyifli günler dileriz.
Soru: Yüksek belmi
Cevap: Merhaba ürün yüksek beldir
Soru: merhaba efendim ürün kalinmi
Cevap: Merhaba ürün kalın sayılmaz, yaz için uygundur sonbahar içinde uygundur efendim
Soru: 182cmx130kg?
Cevap: Değerli müşterimiz, vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda 38/32 beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, sağlıklı ve keyifli günler dileriz.
Soru: boy 197,kilo 96 kaç beden almam lazım
Cevap: Merhaba bu ürün sizin boyunuza kısa gelir malesef.
Soru: Pantolon yazlıkmı kışlıkmı
Cevap: Değerli müşterimiz, ürünümüz orta kalınlıktaki kot kumaşından üretilmiştir. 4 mevsim giyilebilir. Yazlık ürünlerimiz için şort grubu ürünlerimize göz atabilirsiniz. İlginiz için teşekkür eder sağlıklı ve keyifli günler dileriz

Soru: Merhabalar. 29/30 var mı?
Cevap: Değerli Müşterimiz, çok yakında yenilenen stok ve ürünlerimizle karşınızda olacağız. Bizi takip etmeye devam edin. Keyifli günler dileriz

Soru: Fermuarlı mı düğmeli mi?
Cevap: Merhaba Ürünümüz fermuarlı
Soru: Dar paçamı bunlar
Cevap: Merhaba bu ürün dar paça değildir
Soru: ürünleriniz çok kaliteli ama bişey soracam normalde baggy pantolon için ve şort için sorduğumda 184 boy 66 kilo için 30 beden demiştiniz bunda ise 29/32 dediniz 29 küçük olmaz mı
Cevap: Bu ürün likralıdır onun için.
Soru: Nefes alma özelliği var mı
Cevap: Değerli müşterimiz, ürünümüz nefes alma özellikli değildir. Kot kumaşından üretilmiştir. İlginiz için teşekkür eder sağlıklı günler dileriz

Soru: ürünü yazda giyinmek olurmu terletirmi?
Cevap: Merhaba ürün mevsimliktir yazın giyilebilir.
Soru: 190 boya 32 beden olur mu
Cevap: Merhaba boydan kısa gelebilir
Soru: bu ürün paça genişliğini ogrenebilirmiyim
Cevap: Merhaba 32 beden paça genişliği 18.2 cm’dir
Soru: Skin fitmi kalıbı darmı yani
Cevap: Merhaba ürün Regularfit kalıptır. Rahat kesimdir
Soru: 32/32 nin bel çevresi kaç cm?
Cevap: Merhaba 32 beden bel çevresi 88 cm dir ürün likralıdır
Soru: bu urunde m beden hangisi?
Cevap: 32 bedendir. Boy kilo söylerseniz yardımcı olabilirim beden konusunda
Soru: Merhaba Ne tür kumaş?
Cevap: Merhaba %98,5 coton %1.5 likradır
Soru: 40/32 bulamıyorum. bana yardım edin
Cevap: Merhaba 40 beden yok malesef. Sizin boy kilo kaç acaba
Soru: Renk veriyor mu?
Cevap: Merhaba ürünü ters çevirip kısa programda 30 derecede tek yıkayın. Rengi uzun süre dayanır. Zamanla renk atar
Erkek Bej Regular Fit Esnek Likralı Denim Jeans Kot Pantolon Hlthe001933 - Regular Bej Detaylı Fotoğraflar

Erkek Bej Regular Fit Esnek Likralı Denim Jeans Kot Pantolon Hlthe001933 - Regular Bej En Uygun Satış Linki

HLT JEANS Erkek Bej Regular Fit Esnek Likralı Denim Jeans Kot Pantolon Hlthe001933 - Regular Bej Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HLT JEANS Erkek Bej Regular Fit Esnek Likralı Denim Jeans Kot Pantolon Hlthe001933 - Regular Bej yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.