Erkek Beyaz Klasik Yaka Gofreli Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Gömlek E002068 Alınır Mı ?

Sevgi

Bilgili
Erkek Beyaz Klasik Yaka Gofreli Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Gömlek E002068 Alanlar Memnun Mu?
Erkek Beyaz Klasik Yaka Gofreli Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Gömlek E002068 Güncel Fiyatı 275.86 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Erkek Beyaz Klasik Yaka Gofreli Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Gömlek E002068 Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

Erkek Beyaz Klasik Yaka Gofreli Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Gömlek E002068 Hakkında yaklaşık 136 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

Erkek Beyaz Klasik Yaka Gofreli Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Gömlek E002068 Ürün Bilgisi

Klasik yaka, Gofreli, Göğüste nakış logo detaylı, Pamuk karışımlı, Slim Fit Dar Kesim Gömlek;Stüdyo Çekimlerinde Renkler Işık Farklılığından Dolayı Değişiklik Gösterebilir.;Online Özel koleksiyonu ürünüdür.;Model Boy: 190 cm Göğüs: 100 cm Bel: 84 cmBasen:96 cm;Numune Bedeni: M;%57 Pamuk %42 Polyester %1 Elastan; >_x000D_

Erkek Beyaz Klasik Yaka Gofreli Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Gömlek E002068 Ürününün Satıcısı, Avva Erkek Beyaz Klasik Yaka Gofreli Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Gömlek E002068 ürününü 275.86 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Erkek Beyaz Klasik Yaka Gofreli Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Gömlek E002068 Ürünü Kullananların Görüşleri
275.86 Tl ye satışta olan Erkek Beyaz Klasik Yaka Gofreli Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Gömlek E002068 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
136 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Çok iyiydi bedeninize göre alın derim
İsim: B** G** D**
Tarih: 17 Temmuz 2023
Beden: Boy:195cm
Satıcı: AVVA

Yorum: Çok güzel bir ürün tam yazlık çok kaliteli bir ürün
İsim: S** A**
Tarih: 04 Mayıs 2023
Beden: Boy:174cm

Yorum: 173-93 XL cok iyi oldu
İsim: A** i** G**
Tarih: Elite Üye
Beden: 05 Haziran 2023

Yorum: Çok beğendik, fakat kesinlikle bir beden büyük alınmalı
İsim: A** O**
Tarih: 16 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok

Yorum: cok sık bir gömlek avvanin gomleklerini seviyorum cunku kolay utuleniyor👍
İsim: e** g**
Tarih: 07 Haziran 2023
Beden: Boy:160cm

Yorum: Eşime aldım çok şık oldu
İsim: B** n** K**
Tarih: 26 Ekim 2023
Beden: Boy:168cm

Yorum: Çok güzel ve kaliteli tam yazlık
İsim: K** B**
Tarih: 19 Mayıs 2023
Beden: Boy:165cm

Yorum: Kalıbı kumaşı duruşu çok güzel eşim çok beğendi 100 kg 1.87 xxl tam oldu oturan bir gömlek gömlek bedeni olarak tam oldu
İsim: M** B**
Tarih: 06 Eylül 2023
Beden: Boy:164cm

Yorum: Sevgilime aldım çok güzel oldu ❣️
İsim: Hatice N. S.
Tarih: 17 Mayıs 2023
Beden: Boy:182cm

Yorum: 175 70 kg M BEDEN TAM , ürün harika
İsim: E** K**
Tarih: 11 Temmuz 2024
Beden: Boy:175cm
Satıcı: Trendyol

Yorum: kendi bedeninizi alın
İsim: M** Ö** Y**
Tarih: 19 Temmuz 2023
Beden: Boy:179cm

Yorum: ürün kalitesi çok hoş ,yumusacik, tam yazlik tavsiye ediliir.
İsim: N** T**
Tarih: 27 Nisan 2023

Yorum: AVVA gofreli gömlek konusunda çok iyi.
İsim: S** A**
Tarih: 17 Mart 2023
Beden: Beden:S

Yorum: Hafif, ince yazlık bir gömlek tavsiye ederim
İsim: s** K**
Beden: Boy:183cm

Yorum: Kumaşı farklı bir kumaş, çok havalı duruyor üstünde, eşime aldık, çok beğendi.
İsim: B** E**
Tarih: 03 Haziran 2023

Yorum: Erkek arkadaşım için aldım, bayıldı. Ama biraz iç gösteriyor
İsim: H** M**
Tarih: 03 Eylül 2024
Beden: Boy:171cm

Yorum: ürünüm geldi,firmanıza çok teşekkür ediyorum,tam istediğim gibi, çok şık çok güzel ve çok rahat TEŞEKKÜRLER
İsim: R** K**
Tarih: 28 Ağustos 2024
Beden: Beden:L

Yorum: Kumaşını beğendim
İsim: **** ****
Tarih: 28 Ağustos 2024
Beden: Beden:XL

Yorum: ürün güzel eşim göbekli bir beden büyük almak daha iyi oldu 😮‍💨
İsim: B** A**
Tarih: 25 Ağustos 2024
Beden: Beden:2XL

Yorum: Çok güzel fiyatı da harika
İsim: İ** A**
Tarih: 24 Ağustos 2024
Beden: Boy:159cm

Yorum: Güzel tam kalıp
İsim: Ö** Ç**
Tarih: 22 Ağustos 2024
Beden: Boy:162cm

Yorum: Teşekkür ederim ürününüz çok güzel fakat yorumlarda ürünün %57 pamuk %43 naylon yani viskon olduğunu bilmiyordum Pamuklu yazınca ben pamuk almıştım komple ama burada benim dikkat etmeme alakalı sormam lazım satıcıya ama ürün çok güzel tavsiye ederim
İsim: A** Ü**
Tarih: 15 Ağustos 2024
Beden: Boy:175cm

Yorum: çok beğenerek almıştım fakat ön kısmında leke var iade edicem
İsim: N** E**
Tarih: 14 Ağustos 2024

Yorum: Gayet güzel 1.82 boy 87 kilo L tam oldu 👍🏻
İsim: Ö** S**
Tarih: Elite Üye
Beden: 12 Ağustos 2024

Yorum: eşime aldın çok begendi
İsim: P** U**
Tarih: 11 Ağustos 2024
Beden: Beden:M

Yorum: aldim
İsim: **** ****
Tarih: 24 Ocak 2024
Beden: Beden:XXL

Yorum: güzel bir ürün kendi bedeninizi alabilirsiniz
İsim: g** Ç**
Tarih: 16 Eylül 2023

Yorum: Güzel ben beğendim 👍
İsim: Ş** a**

Yorum: Kalıbı ve kumaşı gayet güzel teşekkürler
İsim: Y** K**
Tarih: 05 Mayıs 2023

Yorum: Ürün çok güzel ama kesinlikle bir beden büyük alınmalı
İsim: i** ç** ö**
Tarih: 29 Temmuz 2023
Beden: Boy:186cm

Erkek Beyaz Klasik Yaka Gofreli Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Gömlek E002068 Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: ürün yazlık mı
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtmiş olduğunuz ürünümüz; Yaz sezon ürünüdür. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.

Soru: Ütü yapılabilir mi
Cevap: Merhaba, tersten ve düşük ısı ile ütü önerilir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: baslikta slim fit yaziyor , urun ozelliklerinde regular fit yaziyor hangisi dogru ?
Cevap: Merhaba, ürün slim fittir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: 1.77 boy 95 kg hangi beden olur
Cevap: Değerli Müşterimiz, paylaşmış olduğunuz kilo,boy vb. ölçüler vücut yapısına göre değişiklik sağladığından dolayı sizleri yanlış yönlendirmemize sebep olacaktır. ‘’Beden tablosu’’ butonuna tıklayarak bel-basen-göğüs gibi beden ölçülerinize göre inceleyip karar vermenizi öneririz. İlginiz için teşekkür eder, keyifli günler dileriz.

Soru: ürün vücudun içini belli ediyor mu, iç göstermeyen kumaş mı?
Cevap: Değerli Müşterimiz, paylaşmış olduğunuz ürünümüz iç göstermemektedir. İlginiz için teşekkür eder, keyifli günler dileriz.

Soru: kumaş çekme yapar mı
Cevap: Değerli müşterimiz, oluşabilecek deformasyonların önüne geçebilmek adına ürünün iç etiketinde bulunan yıkama talimatlarına uyarak yıkama yapmanızı tavsiye ederiz. İlginiz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Soru: Lütfen M beden gelsin artık
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürünün tekrar satışa açılma süreci için net bir tarih iletemiyoruz. Ürün stoklarımız belirli aralıklar ile güncellenmektedir. İstemiş olduğunuz beden üzerine gelerek gelince haber ver butonuna tıklayabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Beyaz gömlek almak istiyorum kravatla birlikte kullanacağım hangi ürünleri önerirsiniz acaba biraz kravatlık ve genç birisine uygun olsun lütfen
Cevap: Değerli Müşterimiz, kombin tercihiniz kişisel tercihlerdir. Keyifli alışverişler, iyi günler dileriz.

Soru: Merhabalar ürüne kolay ütü yapılıyor mu? Bide takım elbise ve kravat için uygun mudur? Teşekkürler
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtmiş olduğunuz ürünümüz kolay ütü yapılabilir. Takım elbise altına da kullanım sağlayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Soru: Selam ben 39 beden giyiyorum bu durumda S mi yoksa M mi tercih etmeliyim.?
Cevap: Değerli Müşterimiz, paylaşmış olduğunuz kilo, boy vb. ölçüler vücut yapısına göre değişiklik sağladığından dolayı sizleri yanlış yönlendirmemize sebep olacaktır. ‘’Beden tablosu’’ butonuna tıklayarak bel-basen-göğüs gibi beden ölçülerinize göre inceleyip karar vermenizi öneririz. İlginiz için teşekkür eder, keyifli günler dileriz.

Soru: 170 boy 65 kg hangi beden almaliyiz
Cevap: Değerli Müşterimiz, paylaşmış olduğunuz kilo, boy vb. ölçüler vücut yapısına göre değişiklik sağladığından dolayı sizleri yanlış yönlendirmemize sebep olacaktır. ‘’Beden tablosu’’ butonuna tıklayarak bel-basen-göğüs gibi beden ölçülerinize göre inceleyip karar vermenizi öneririz. İlginiz için teşekkür eder, keyifli günler dileriz..

Soru: stoklariniz ne kadar sürede bir yenileniyor ? xs beden alcam bayadır bekliyorum.
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürünün tekrar satışa açılma süreci için net bir tarih iletemiyoruz. Ürün stoklarımız belirli aralıklar ile güncellenmektedir. İstemiş olduğunuz beden üzerine gelerek gelince haber ver butonuna tıklayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Erkek Beyaz Klasik Yaka Gofreli Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Gömlek E002068 Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Erkek Beyaz Klasik Yaka Gofreli Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Gömlek E002068 En Uygun Satış Linki

Bugün itibari ile baktığımda Erkek Beyaz Klasik Yaka 328,99 TL ile temin edilebilir.
Erkek Beyaz Klasik Yaka 213 Yorum Alarak Ortalama 5 üzerinden: ile Memnuniyet oranı almıştır.

Erkek Beyaz Klasik Yaka alıcılar için gerçekten cazip bir seçenek. Çok tercih edilen Erkek Beyaz Klasik Yaka kampanya alışveriş deneyimi için ideal bir tercihtir.
Fırsatları kaçırmamak adına, bu ürünü incelemenizi öneririm. Bunu yaparken, üst düzey ve geribildirim dikkate almak, doğru bir karar vermenizde yardımcı olacaktır.
Alışveriş dünyasında Erkek Beyaz Klasik Yaka gibi Popüler ürünler her zaman öne çıkmaktadır.

Sonuç olarak, baktığımda Erkek Beyaz Klasik Yaka 328,99 TL TL ile mevcuttur. daha fazla bilgi sahibi olmak ve alışverişin keyfini çıkarmak için ürün sayfasını ziyaret etmenizi öneririm. Eğer kaliteli bir ürün arıyorsanız, Erkek Beyaz Klasik Yaka kesinlikle düşünmeniz gereken bir seçenek.