Tuba
Bilgili
Erkek Beyaz Ütülemesi Kolay Comfort Fit Rahat Kesim Klasik Yaka Gömlek Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Erkek Beyaz Ütülemesi Kolay Comfort Fit Rahat Kesim Klasik Yaka Gömlek Mevcut Fiyatı 559.99 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Erkek Beyaz Ütülemesi Kolay Comfort Fit Rahat Kesim Klasik Yaka Gömlek Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
Erkek Beyaz Ütülemesi Kolay Comfort Fit Rahat Kesim Klasik Yaka Gömlek Hakkında yaklaşık 819 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Erkek Beyaz Ütülemesi Kolay Comfort Fit Rahat Kesim Klasik Yaka Gömlek Teknik Bilgiler
%50 Pamuk, %50 Polyester, Düz Beyaz, Klasik Model, Regular Fit, Klasik Gömlek Yaka, Uzun Kol, Normal Manşet, Cepli, AC Basics Regular Fit Klasik Gömlek, Ürün Bedeni: M, Manken Ölçüleri: Boy: 1.89cm, Kilo: 80kg, Ürün Kodu: 4A2000000003BYZ, Stüdyo çekim ortamında bulunan ışık ve gölgelenmelere istinaden görsellerde renk farklılıkları veya parlamalar oluşabilir. >_x000D_
_x000D_
Erkek Beyaz Ütülemesi Kolay Comfort Fit Rahat Kesim Klasik Yaka Gömlek Ürününün Satıcısı, AC&Co / Altınyıldız Classics Erkek Beyaz Ütülemesi Kolay Comfort Fit Rahat Kesim Klasik Yaka Gömlek ürününü 559.99 Tl'den Satılmaktadır.
Erkek Beyaz Ütülemesi Kolay Comfort Fit Rahat Kesim Klasik Yaka Gömlek Kullananlar
559.99 Tl ye satışta olan Erkek Beyaz Ütülemesi Kolay Comfort Fit Rahat Kesim Klasik Yaka Gömlek Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
819 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Rahat kalıp bir ürün, tam beden alınabilir
İsim: G** G**
Tarih: 05 Ekim 2022
Beden: Beden:XXL
Satıcı: Altınyıldız Classics
Yorum: tiriltiril tam beden
İsim: n** e**
Tarih: 05 Mart 2022
Beden: Beden:XL
Yorum: Gömlek çok şık duruyor bedenime uygun geldi markanın kalitesi belli ediyor
İsim: **** ****
Tarih: Elite Üye
Beden: 31 Ekim 2021
Yorum: Ürün kaliteli,almak istiyorsanız hiç şüphe etmeden alabilirsiniz.Tek dikkat etmeniz gereken beden ölçünüz.
Tarih: 14 Eylül 2021
Beden: Beden:L
Yorum: Eşime aldım kumaşından çok memnunum
İsim: B** I**
Tarih: 27 Kasım 2022
Yorum: Babama aldım hediye olarak. İç göstermiyor ve kalıbı çok güzel. Kendi bedenine göre aldım, tam oldu.
İsim: H** A**
Tarih: 01 Şubat 2022
Yorum: Paketleme çok güzel, mükemmel şekilde elime ulaştı. Ürün gerçekten kaliteli. Kendi bedeninizi alın. Klasik sevenler için bire-bir.
İsim: vugar n.
Tarih: 09 Nisan 2023
Yorum: Eşim için aldım tam beden alabilirsiniz güzel kaliteli bir ürün
İsim: D** Ç**
Tarih: 18 Ekim 2023
Beden: Boy:163cm
Yorum: cok begendim tam benim bedenim
İsim: P** K**
Tarih: 11 Mart 2023
Beden: Beden:M
Yorum: Eşim için aldım. Tam kalıp kendi bedeninizi alabilirsiniz.
İsim: İ** M**
Tarih: 21 Mayıs 2023
Beden: Boy:168cm
Yorum: Çok kaliteli ürün bedeniniz neyse onu alın. 1.76 85 kilo L aldım hafif geniş seviyorum.
İsim: L** G**
Tarih: 06 Kasım 2021
Yorum: Babam için aldık güzel bedeninizi alın
İsim: B** A**
Beden: 22 Nisan 2022
Yorum: tam bedeninizi alabilirsiniz, kaliteli bir ürün
İsim: M** Y**
Tarih: 28 Mart 2023
Yorum: Kendi bedeninizi alabilirsiniz. Altınyıldız kalitesi çokta yorum yapmaya gerek yok
İsim: y** a**
Tarih: 19 Ocak 2023
Beden: Beden:3XL
Yorum: Babam için aldık çok beğendi kendi bedeninizi alabilirsiniz
İsim: S** D** D**
Tarih: 19 Ocak 2022
Yorum: çox güzel babama aldım tam oldu
Yorum: Gayet iyi eşime aldım tam beden neyseniz onu alın takımlar için ideal . Sürekli beyaz gömlek almaktan sıkılanlar bunu alın hem uygun fiyat hem de kaliteli
İsim: B** K**
Tarih: 05 Kasım 2021
Yorum: Tam oldu. Kaliteli güzel gömlek. Comfort fit olduğu için 1 beden büyük alın rahat olur
İsim: A** S** B**
Tarih: 09 Mayıs 2023
Beden: Boy:1cm
Yorum: super gömlek Bakıdan sipariş verdim emeyinize sağlıq L beden aldım kilo 83 tam oldu
İsim: L** E**
Tarih: 11 Eylül 2023
Yorum: Tam beden alınabilir kumaş kalitesi iyi
İsim: G** B**
Tarih: 02 Şubat 2022
Yorum: Instagram'da @buyenmezmi nin tavsiye lle kampanyadan aldım,uygun fiyati ve kalitesi ile Altınyıldız.kendi bedeninizi tercih edebilirsiniz.
İsim: E** K**
Tarih: 03 Mart 2022
Yorum: Eşime aldım, firma cok hızlı gönderdi. fiyatı da gayat uygun
İsim: F** K**
Tarih: 30 Kasım 2021
Yorum: eşime almıştım tam beden çok güzel ve kaliteli
İsim: T** Q**
Tarih: 02 Aralık 2022
Yorum: ogluma akdim tam oldu uzerine utusu de kolay cok begendim
İsim: s** a**
Tarih: 25 Aralık 2023
Yorum: bütün gömleklerim M beden bu yüzden yine M beden Aldim ancak büyük geldi sanki L Beden gibi gömlek güzel oldugu icin iade etmedim kullaniyorum
İsim: M** K**
Tarih: 14 Nisan 2022
Yorum: Çok beğendik 78 kg ye m beden tam oldu
İsim: M** O**
Tarih: 29 Kasım 2023
Beden: Boy:159cm
Satıcı: UGStore
Yorum: Gayet güzel kumaşı kalitesi yerinde. Damat bohçası için aldım bir beden büyük tercih ettim. Paketleme güzeldi teşekkür ederim.
İsim: V** D**
Tarih: 08 Ağustos 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: Sizden aldığım bu üçüncü gömlek yaka durusu çok guzel kolay utulenıyo
İsim: B** Ö**
Tarih: 03 Eylül 2024
Beden: Boy:175cm
Yorum: Damat bohçasına aldım kaliteli
İsim: B** O**
Yorum: Ütü tutmadı Satıcı çok iyiydi iade
İsim: N** K**
Tarih: 31 Ağustos 2024
Erkek Beyaz Ütülemesi Kolay Comfort Fit Rahat Kesim Klasik Yaka Gömlek Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: 1.72 74kg ?????
Cevap: Merhaba, ürün sayfasında sağ alt köşede bulunan -Beden Tablosu- butonuna tıklayarak ürün ölçülerine ulaşabilirsiniz. İlginize teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Soru: 181cm boy 115 kg için 3XL Uygun olur mu
Cevap: Merhaba, kilo, boy, yaş bilgileri ile beden tavsiyesi, sizi yanlış yönlendirebileceğinden, en sağlıklı seçim ürün sayfasındaki beden tablosuna göre olacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Soru: Boy 1.82 kilo 120 hangi beden almalıyım?
Cevap: Merhaba, kilo, boy, yaş bilgileri ile beden tavsiyesi, sizi yanlış yönlendirebileceğinden, en sağlıklı seçim ürün sayfasındaki beden tablosuna göre olacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Soru: 1.85 boy 100 kilo hangi beden
Cevap: Merhabalar xxl uyar
Soru: 2,05 boy 135 kg hangi beden olur
Cevap: Merhaba, ürün sayfasında sağ alt köşede bulunan -Beden Tablosu- butonuna tıklayarak ürün ölçülerine ulaşabilirsiniz. İlginize teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Soru: MERHABA ürün değişimini mağazalarınızdan yapabilir miyiz ?
Cevap: Merhaba, Trendyol'dan satın aldığınız ürünlerde maalesef teknik olarak değişim mümkün değildir. Ürünü iade edip, yeniden sipariş vermenizi rica ederiz. İlginize teşekkürler.
Soru: Comfort regular arasndaki fark nedir
Cevap: Merhaba, ürün açıklamaları kısmından model bilgileri ve diğer tüm ürün bilgilerine ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda beden tablosunu da inceleyebilirsiniz. İlginize teşekkürler.
Soru: Boy 1.81 kilo 84 hangi beden olur efendim?
Soru: Buradaki pantolonu nerden bulabilirim?
Cevap: Merhaba, görseldeki ürünün stoğu tükenmiştir. Paylaştığımız linkten benzer ürüne ulaşabilirsiniz. İlginiz için teşekkürler.
Soru: Gömlek parlak kumaş mı
Cevap: Merhaba, kumaşı parlak değildir. İlginize teşekkürler.
Soru: 120 kg 180 boy göbekli bir erkek için hangi beden uygundur? 3XL aldım uygun olur mu?
Cevap: Merhaba, verdiğiniz bilgilere göre 3XL Beden büyük ihtimalle uygun olacaktır. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup, vücut tipine göre değişebildiği için maalesef garantisi yoktur. İlginize teşekkürler.
Soru: boy 1 80 kilo 113 xxl olur mu sizce
Cevap: Merhaba, verdiğiniz bilgilere göre XXL Beden büyük ihtimalle uygun olacaktır. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup, vücut tipine göre değişebildiği için maalesef garantisi yoktur. İlginize teşekkürler.
Soru: 1.72 boy 104 kilo xl olurmu
Cevap: Merhaba, verdiğiniz bilgilere göre XXL Beden büyük ihtimalle uygun olacaktır. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup, vücut tipine göre değişebildiği için maalesef garantisi yoktur. İlginize teşekkürler.
Soru: 1,78 boy 99 kilo hangi beden
Soru: Merhaba. 170 boy, 85 kilo. Biraz gobek var. Hangi beden uygun olur?
Soru: merhaba efendim boğaz 43 kaç beden önerirsiz tşk
Cevap: Merabalar efendım boy kg karın olcusu nasıl
Soru: iyi günler.reguler fit sipariş vermiştim ama comfort tip geldi cok fark var mi acaba
Cevap: Merhaba, regulart fit ve comfort fit aynıdır.
Soru: 1,79 boy 110 kilo hangi beden olur
Soru: Merhabalar ürünü kutulu mu gönderiyosunuz yoksa sadece şeffaf pakette mi
Cevap: Merhaba, tüm siparişleriniz markamıza ait Altınyıldız Classics logolu paketlerle gönderilmekte olup, maalesef kutulu gönderim seçeneğimiz bulunmamaktadır. Anlayışınız ve ilginiz için teşekkürler.
Soru: Selam . 169 boy , 76 kilo kaç beden normal olur? önceden teşekkürler
Cevap: Merhaba, verdiğiniz bilgilere göre S Beden büyük ihtimalle uygun olacaktır. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup, vücut tipine göre değişebildiği için maalesef garantisi yoktur. İlginize teşekkürler.
Erkek Beyaz Ütülemesi Kolay Comfort Fit Rahat Kesim Klasik Yaka Gömlek Ürün Resimleri
Erkek Beyaz Ütülemesi Kolay Comfort Fit Rahat Kesim Klasik Yaka Gömlek En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Erkek Beyaz Ütülemesi Kolay Comfort Fit Rahat Kesim Klasik Yaka Gömlek Mevcut Fiyatı 559.99 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Erkek Beyaz Ütülemesi Kolay Comfort Fit Rahat Kesim Klasik Yaka Gömlek Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
Erkek Beyaz Ütülemesi Kolay Comfort Fit Rahat Kesim Klasik Yaka Gömlek Hakkında yaklaşık 819 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Erkek Beyaz Ütülemesi Kolay Comfort Fit Rahat Kesim Klasik Yaka Gömlek Teknik Bilgiler
%50 Pamuk, %50 Polyester, Düz Beyaz, Klasik Model, Regular Fit, Klasik Gömlek Yaka, Uzun Kol, Normal Manşet, Cepli, AC Basics Regular Fit Klasik Gömlek, Ürün Bedeni: M, Manken Ölçüleri: Boy: 1.89cm, Kilo: 80kg, Ürün Kodu: 4A2000000003BYZ, Stüdyo çekim ortamında bulunan ışık ve gölgelenmelere istinaden görsellerde renk farklılıkları veya parlamalar oluşabilir. >_x000D_
_x000D_
Erkek Beyaz Ütülemesi Kolay Comfort Fit Rahat Kesim Klasik Yaka Gömlek Ürününün Satıcısı, AC&Co / Altınyıldız Classics Erkek Beyaz Ütülemesi Kolay Comfort Fit Rahat Kesim Klasik Yaka Gömlek ürününü 559.99 Tl'den Satılmaktadır.
Erkek Beyaz Ütülemesi Kolay Comfort Fit Rahat Kesim Klasik Yaka Gömlek Kullananlar
559.99 Tl ye satışta olan Erkek Beyaz Ütülemesi Kolay Comfort Fit Rahat Kesim Klasik Yaka Gömlek Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
819 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Rahat kalıp bir ürün, tam beden alınabilir
İsim: G** G**
Tarih: 05 Ekim 2022
Yorum: tiriltiril tam beden
İsim: n** e**
Tarih: 05 Mart 2022
Yorum: Gömlek çok şık duruyor bedenime uygun geldi markanın kalitesi belli ediyor
Beden: 31 Ekim 2021
Yorum: Ürün kaliteli,almak istiyorsanız hiç şüphe etmeden alabilirsiniz.Tek dikkat etmeniz gereken beden ölçünüz.
Tarih: 14 Eylül 2021
Yorum: Eşime aldım kumaşından çok memnunum
İsim: B** I**
Tarih: 27 Kasım 2022
Yorum: Babama aldım hediye olarak. İç göstermiyor ve kalıbı çok güzel. Kendi bedenine göre aldım, tam oldu.
İsim: H** A**
Yorum: Paketleme çok güzel, mükemmel şekilde elime ulaştı. Ürün gerçekten kaliteli. Kendi bedeninizi alın. Klasik sevenler için bire-bir.
İsim: vugar n.
Tarih: 09 Nisan 2023
Yorum: Eşim için aldım tam beden alabilirsiniz güzel kaliteli bir ürün
İsim: D** Ç**
Tarih: 18 Ekim 2023
Beden: Boy:163cm
Yorum: cok begendim tam benim bedenim
İsim: P** K**
Tarih: 11 Mart 2023
Yorum: Eşim için aldım. Tam kalıp kendi bedeninizi alabilirsiniz.
İsim: İ** M**
Tarih: 21 Mayıs 2023
Beden: Boy:168cm
Yorum: Çok kaliteli ürün bedeniniz neyse onu alın. 1.76 85 kilo L aldım hafif geniş seviyorum.
İsim: L** G**
Tarih: 06 Kasım 2021
Yorum: Babam için aldık güzel bedeninizi alın
İsim: B** A**
Beden: 22 Nisan 2022
Yorum: tam bedeninizi alabilirsiniz, kaliteli bir ürün
İsim: M** Y**
Tarih: 28 Mart 2023
Yorum: Kendi bedeninizi alabilirsiniz. Altınyıldız kalitesi çokta yorum yapmaya gerek yok
İsim: y** a**
Tarih: 19 Ocak 2023
Yorum: Babam için aldık çok beğendi kendi bedeninizi alabilirsiniz
İsim: S** D** D**
Tarih: 19 Ocak 2022
Yorum: çox güzel babama aldım tam oldu
Yorum: Gayet iyi eşime aldım tam beden neyseniz onu alın takımlar için ideal . Sürekli beyaz gömlek almaktan sıkılanlar bunu alın hem uygun fiyat hem de kaliteli
İsim: B** K**
Tarih: 05 Kasım 2021
Yorum: Tam oldu. Kaliteli güzel gömlek. Comfort fit olduğu için 1 beden büyük alın rahat olur
İsim: A** S** B**
Tarih: 09 Mayıs 2023
Beden: Boy:1cm
Yorum: super gömlek Bakıdan sipariş verdim emeyinize sağlıq L beden aldım kilo 83 tam oldu
İsim: L** E**
Tarih: 11 Eylül 2023
Yorum: Tam beden alınabilir kumaş kalitesi iyi
İsim: G** B**
Tarih: 02 Şubat 2022
Yorum: Instagram'da @buyenmezmi nin tavsiye lle kampanyadan aldım,uygun fiyati ve kalitesi ile Altınyıldız.kendi bedeninizi tercih edebilirsiniz.
İsim: E** K**
Tarih: 03 Mart 2022
Yorum: Eşime aldım, firma cok hızlı gönderdi. fiyatı da gayat uygun
İsim: F** K**
Tarih: 30 Kasım 2021
Yorum: eşime almıştım tam beden çok güzel ve kaliteli
İsim: T** Q**
Tarih: 02 Aralık 2022
Yorum: ogluma akdim tam oldu uzerine utusu de kolay cok begendim
İsim: s** a**
Tarih: 25 Aralık 2023
Yorum: bütün gömleklerim M beden bu yüzden yine M beden Aldim ancak büyük geldi sanki L Beden gibi gömlek güzel oldugu icin iade etmedim kullaniyorum
İsim: M** K**
Tarih: 14 Nisan 2022
Yorum: Çok beğendik 78 kg ye m beden tam oldu
İsim: M** O**
Tarih: 29 Kasım 2023
Satıcı: UGStore
Yorum: Gayet güzel kumaşı kalitesi yerinde. Damat bohçası için aldım bir beden büyük tercih ettim. Paketleme güzeldi teşekkür ederim.
İsim: V** D**
Tarih: 08 Ağustos 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: Sizden aldığım bu üçüncü gömlek yaka durusu çok guzel kolay utulenıyo
İsim: B** Ö**
Beden: Boy:175cm
Yorum: Damat bohçasına aldım kaliteli
İsim: B** O**
Yorum: Ütü tutmadı Satıcı çok iyiydi iade
İsim: N** K**
Tarih: 31 Ağustos 2024
Erkek Beyaz Ütülemesi Kolay Comfort Fit Rahat Kesim Klasik Yaka Gömlek Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: 1.72 74kg ?????
Soru: 181cm boy 115 kg için 3XL Uygun olur mu
Soru: Boy 1.82 kilo 120 hangi beden almalıyım?
Soru: 1.85 boy 100 kilo hangi beden
Cevap: Merhabalar xxl uyar
Soru: 2,05 boy 135 kg hangi beden olur
Soru: MERHABA ürün değişimini mağazalarınızdan yapabilir miyiz ?
Cevap: Merhaba, Trendyol'dan satın aldığınız ürünlerde maalesef teknik olarak değişim mümkün değildir. Ürünü iade edip, yeniden sipariş vermenizi rica ederiz. İlginize teşekkürler.
Soru: Comfort regular arasndaki fark nedir
Cevap: Merhaba, ürün açıklamaları kısmından model bilgileri ve diğer tüm ürün bilgilerine ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda beden tablosunu da inceleyebilirsiniz. İlginize teşekkürler.
Soru: Boy 1.81 kilo 84 hangi beden olur efendim?
Soru: Buradaki pantolonu nerden bulabilirim?
Cevap: Merhaba, görseldeki ürünün stoğu tükenmiştir. Paylaştığımız linkten benzer ürüne ulaşabilirsiniz. İlginiz için teşekkürler.
Soru: Gömlek parlak kumaş mı
Cevap: Merhaba, kumaşı parlak değildir. İlginize teşekkürler.
Soru: 120 kg 180 boy göbekli bir erkek için hangi beden uygundur? 3XL aldım uygun olur mu?
Cevap: Merhaba, verdiğiniz bilgilere göre 3XL Beden büyük ihtimalle uygun olacaktır. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup, vücut tipine göre değişebildiği için maalesef garantisi yoktur. İlginize teşekkürler.
Soru: boy 1 80 kilo 113 xxl olur mu sizce
Soru: 1.72 boy 104 kilo xl olurmu
Soru: 1,78 boy 99 kilo hangi beden
Soru: Merhaba. 170 boy, 85 kilo. Biraz gobek var. Hangi beden uygun olur?
Soru: merhaba efendim boğaz 43 kaç beden önerirsiz tşk
Cevap: Merabalar efendım boy kg karın olcusu nasıl
Soru: iyi günler.reguler fit sipariş vermiştim ama comfort tip geldi cok fark var mi acaba
Cevap: Merhaba, regulart fit ve comfort fit aynıdır.
Soru: 1,79 boy 110 kilo hangi beden olur
Soru: Merhabalar ürünü kutulu mu gönderiyosunuz yoksa sadece şeffaf pakette mi
Cevap: Merhaba, tüm siparişleriniz markamıza ait Altınyıldız Classics logolu paketlerle gönderilmekte olup, maalesef kutulu gönderim seçeneğimiz bulunmamaktadır. Anlayışınız ve ilginiz için teşekkürler.
Soru: Selam . 169 boy , 76 kilo kaç beden normal olur? önceden teşekkürler
Cevap: Merhaba, verdiğiniz bilgilere göre S Beden büyük ihtimalle uygun olacaktır. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup, vücut tipine göre değişebildiği için maalesef garantisi yoktur. İlginize teşekkürler.
Erkek Beyaz Ütülemesi Kolay Comfort Fit Rahat Kesim Klasik Yaka Gömlek Ürün Resimleri

Erkek Beyaz Ütülemesi Kolay Comfort Fit Rahat Kesim Klasik Yaka Gömlek En Uygun Satış Linki

AC&Co / Altınyıldız Classics Erkek Beyaz Ütülemesi Kolay Comfort Fit Rahat Kesim Klasik Yaka Gömlek Fiyatı, Yorumları - Trendyol
AC&Co / Altınyıldız Classics Erkek Beyaz Ütülemesi Kolay Comfort Fit Rahat Kesim Klasik Yaka Gömlek yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.