Erkek Lacivert-beyaz Kolay Ütülenebilir Slim Fit Dar Kesim Polo Yaka Kısa Kollu Jakarlı Tişört En Düşük Fiyat Nerede ?

Cansel

Bilgili
Erkek Lacivert-beyaz Kolay Ütülenebilir Slim Fit Dar Kesim Polo Yaka Kısa Kollu Jakarlı Tişört Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Erkek Lacivert-beyaz Kolay Ütülenebilir Slim Fit Dar Kesim Polo Yaka Kısa Kollu Jakarlı Tişört Şu Anki Fiyatı 197.64 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Erkek Lacivert-beyaz Kolay Ütülenebilir Slim Fit Dar Kesim Polo Yaka Kısa Kollu Jakarlı Tişört Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

Erkek Lacivert-beyaz Kolay Ütülenebilir Slim Fit Dar Kesim Polo Yaka Kısa Kollu Jakarlı Tişört Hakkında yaklaşık 376 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

Erkek Lacivert-beyaz Kolay Ütülenebilir Slim Fit Dar Kesim Polo Yaka Kısa Kollu Jakarlı Tişört Ürün Açıklaması

Erkek Lacivert-beyaz Kolay Ütülenebilir Slim Fit Dar Kesim Polo Yaka Kısa Kollu Jakarlı Tişört Ürününün Satıcısı, AC&Co / Altınyıldız Classics Erkek Lacivert-beyaz Kolay Ütülenebilir Slim Fit Dar Kesim Polo Yaka Kısa Kollu Jakarlı Tişört ürününü 197.64 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Erkek Lacivert-beyaz Kolay Ütülenebilir Slim Fit Dar Kesim Polo Yaka Kısa Kollu Jakarlı Tişört Kullanıcı Geri Dönüşleri
197.64 Tl ye satışta olan Erkek Lacivert-beyaz Kolay Ütülenebilir Slim Fit Dar Kesim Polo Yaka Kısa Kollu Jakarlı Tişört Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
376 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: ürün çok güzel bedeninizi alın
İsim: Y** D**
Tarih: 08 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Altınyıldız Classics

Yorum: Cok guzel tam beden alin
İsim: İrfan A.
Tarih: 17 Nisan 2023

Yorum: bir beden düşüğünü alın
İsim: A** T**
Tarih: 29 Mart 2023
Beden: Beden:L

Yorum: çok güzel göründüğü gibi babama aldım tam kalıp içiniz rahat alabilirsiniz
İsim: **** ****
Tarih: 12 Nisan 2023

Yorum: babama aldık gayet güzel beğendik
İsim: H** A**
Tarih: 11 Nisan 2023

Yorum: babanıza aldık çok begendik
İsim: Z** K** S**
Tarih: 13 Nisan 2023

Yorum: kaliteli ve istediğim gibi geldi.
İsim: h** a**
Tarih: 14 Nisan 2023

Yorum: Ürünü bir iki beden küçük alın kesimi iyi değil
İsim: Şahin Y.
Tarih: 14 Nisan 2023

Yorum: Tamda göründüğü gibi eşime aldım çok begendi
İsim: S** B**
Tarih: 05 Mayıs 2023

Yorum: Slim fit olduğundan L beden aldık gayet güzel oldu kendi bedeninizi alabilirsiniz
İsim: T** C**
Tarih: Elite Üye
Beden: 21 Nisan 2023

Yorum: 168 boy 68 kiloya M beden aldım güzel oldu. kalite zaten tartışılmaz ...
Tarih: 22 Haziran 2023

Yorum: 1.81 boy 92 kilo XL beden tam oldu. Ürün gayet güzel tavsiye ederim
İsim: B** T** Y**
Tarih: 17 Nisan 2023

Yorum: daha önce almıştım diğer renklerini de aldım çok kaliteli tam beden alinabilir
Tarih: 10 Kasım 2023

Yorum: Slimfit dediği için bir beden büyük aldım ama büyük almaya gerek yokmus tam bedeninizi alın
İsim: E** Ö**
Tarih: 15 Ağustos 2023

Yorum: tam kalıp 👍👍
İsim: Z** e**
Tarih: 08 Nisan 2023
Beden: Beden:XL

Yorum: Gerçekten bayıldım, tam beden alabilirsiniz
İsim: H** G** E**
Tarih: 22 Mayıs 2024
Beden: Beden:M
Satıcı: Trendyol

Yorum: Eşime aldım çok şık ve kaliteli 👌
İsim: E** Ç**
Tarih: 17 Ekim 2023

Yorum: Güzel beğendim bedeninizi alabilirsiniz
İsim: Y** K**
Tarih: 19 Haziran 2023

Yorum: gayet iyi ve kaliteli boy 180 kilo 73 L beden tam oldu slim fit olduğu için bedeninizin bir numara üstünü alın clasik bedende M ama slim fitte L bence
İsim: Y** Ş**
Tarih: 28 Temmuz 2023

Yorum: süper eşim bayıldı tam beden alabilirsiniz
İsim: M** y**
Tarih: 14 Haziran 2023
Beden: Boy:165cm

Yorum: Gönül rahatlığıyla alın.Kumaş kalitesi gayet güzel (Boy 1.88 kilo 92) XL tam
İsim: M** Ö**
Tarih: 13 Haziran 2023
Beden: Boy:188cm

Yorum: Beğendim tam bedeni
İsim: S** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 18 Temmuz 2024

Yorum: kumaşı dokulu çok güzel. yakası kıvrışmaz. 100 kg. / xl beden tam oldu.
İsim: E** A**
Tarih: 21 Haziran 2023
Beden: Boy:159cm

Yorum: kumaşı çok kötü ince kalitesiz
İsim: H** K**
Tarih: 04 Eylül 2024

Yorum: gayet güzel binurun
İsim: S** U**
Tarih: 02 Eylül 2024

Yorum: Çok iyi ince bir kumaşı var terletmiyor
İsim: E** E** K**
Tarih: 01 Eylül 2024
Beden: Boy:160cm

Yorum: Polyester gibi yeri var
Tarih: 27 Ağustos 2024

Yorum: harika ütü istemez
İsim: A** B**
Tarih: 18 Ağustos 2024
Beden: Beden:XL

Yorum: hiç göründüğü gibi değil kumaşı kalitesiz
İsim: S** S**
Tarih: 14 Ağustos 2024

Yorum: ürün çok güzel tam beden alın
İsim: E** K**
Tarih: 13 Ağustos 2024

Erkek Lacivert-beyaz Kolay Ütülenebilir Slim Fit Dar Kesim Polo Yaka Kısa Kollu Jakarlı Tişört Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: ürün terletir mi
Cevap: Merhaba, ürün terletme yapmaz. İlginize teşekkürler.

Soru: marhaba. boy 1.78 cakim. 100 hansi ölcuda olar
Cevap: Merhaba, ürün sayfasında sağ alt köşede bulunan -Beden Tablosu- butonuna tıklayarak ürün ölçülerine ulaşabilirsiniz. İlginize teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Soru: merhaba iç gosterirmi ürün çok ince gibi duruyor
Cevap: Merhaba, hayır iç göstermez. İlginize teşekkürler.

Soru: Merhaba hediye paketi gelebilir mi acaba?
Cevap: Merhaba, tüm siparişleriniz markamıza ait Altınyıldız Classics logolu paketlerle gönderilmekte olup, maalesef hediye paketi seçeneğimiz bulunmamaktadır. Anlayışınız ve ilginiz için teşekkürler.

Soru: regüler fit seçiyorum tişört özelliklerini okuduğunda slim fit dar kesim yazıyor bu neden böyledir
Cevap: Merhaba, ürün dar kesimdir. Geri bildiriminizi ekiplerimize ilettik. Bir sorun bulunuyorsa en kısa sürede düzeltilecek. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Salam.Boy 162 kilo 72 .Hangi bədən uyğun?
Cevap: Merhaba, ürün sayfasında sağ alt köşede bulunan -Beden Tablosu- butonuna tıklayarak ürün ölçülerine ulaşabilirsiniz. İlginize teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Soru: boy 1.65 ceki 70 kg hangi olcu olur

Soru: merhaba boy 174.kilo 105 kaç beden uygundur

Soru: Boy 184 cm ve ağırlık 80 kg ise uygun beden nedir?

Soru: mrb boy 175 kilo 75 hangi beden uygundur?

Soru: 63 yaşındayım, boyum 1.74 kilom 75. bana darkesim olurmu, olursa kaç numara olur, teşekkürler.

Soru: 180 boy 72 kilo hangi beden uygundur, tablonuzda boy kiloya gore gosterilmemis
Cevap: Merhaba, kilo, boy, yaş bilgileri ile beden tavsiyesi, sizi yanlış yönlendirebileceğinden, en sağlıklı seçim ürün sayfasındaki beden tablosuna göre olacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Soru: Kardeşim baktım göremedim beden tablosunu siz söyleyin de spariş verelim boy 1.73 kilo 75-78 arası göbek yok hangi beden olur bana
Cevap: Merhaba, kilo, boy, yaş bilgileri ile beden tavsiyesi, sizi yanlış yönlendirebileceğinden, en sağlıklı seçim ürün sayfasındaki beden tablosuna göre olacaktır. Ürünün diğer renklerinde yer alan beden tablosunu baz alabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Soru: Yardımcı olursanız çok sevinirim bilsek zaten sormayız . otomatik makina cevap vermesin. Boy 1.85 kg 106 hangi beden uygun olur?

Soru: Merhaba boyum 1.68 kilom 62 hangi bedeni almalıyım yardımcı olursanız sevinirim

Erkek Lacivert-beyaz Kolay Ütülenebilir Slim Fit Dar Kesim Polo Yaka Kısa Kollu Jakarlı Tişört Ürün Görselleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Erkek Lacivert-beyaz Kolay Ütülenebilir Slim Fit Dar Kesim Polo Yaka Kısa Kollu Jakarlı Tişört En Uygun Satış Linki

Bugün itibari ile baktığımda Erkek Lacivert-beyaz Kolay Ütülenebilir 190,99 TL ile mevcuttur.
Erkek Lacivert-beyaz Kolay Ütülenebilir 404 Yorum Alarak Ortalama 5 üzerinden: ile Memnuniyet oranı almıştır.

Erkek Lacivert-beyaz Kolay Ütülenebilir alıcılar için gerçekten cazip bir seçenek. Çok tercih edilen Erkek Lacivert-beyaz Kolay Ütülenebilir özel teklif alışveriş deneyimi için ideal bir tercihtir.
Fırsatları kaçırmamak adına, bu ürünü incelemenizi tavsiye ederim. Bunu yaparken, normal kalite ve görüş dikkate almak, doğru bir karar vermenizde yardımcı olacaktır.
Alışveriş dünyasında Erkek Lacivert-beyaz Kolay Ütülenebilir gibi Çok tercih edilen ürünler her zaman öne çıkmaktadır.

Sonuç olarak, baktığımda Erkek Lacivert-beyaz Kolay Ütülenebilir 190,99 TL TL ile temin edilebilir. daha fazla bilgi sahibi olmak ve alışverişin keyfini çıkarmak için ürün sayfasını ziyaret etmenizi öneririm. Eğer kaliteli bir ürün arıyorsanız, Erkek Lacivert-beyaz Kolay Ütülenebilir kesinlikle düşünmeniz gereken bir seçenek.