Erkek Lacivert Slim Fit Dar Kesim 5 Cep Pamuklu Kanvas Esnek Chino Pantolon En Ucuzu Nerede Bulunur?
Erkek Lacivert Slim Fit Dar Kesim 5 Cep Pamuklu Kanvas Esnek Chino Pantolon Şu Anki Satış Fiyatı 599.99 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Erkek Lacivert Slim Fit Dar Kesim 5 Cep Pamuklu Kanvas Esnek Chino Pantolon Gerçekten İyi Mi?
Erkek Lacivert Slim Fit Dar Kesim 5 Cep Pamuklu Kanvas Esnek Chino Pantolon Hakkında yaklaşık 1060 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Erkek Lacivert Slim Fit Dar Kesim 5 Cep Pamuklu Kanvas Esnek Chino Pantolon Ürünün Detayları
Erkek Lacivert Slim Fit Dar Kesim 5 Cep Pamuklu Kanvas Esnek Chino Pantolon Ürününün Satıcısı, AC&Co / Altınyıldız Classics Erkek Lacivert Slim Fit Dar Kesim 5 Cep Pamuklu Kanvas Esnek Chino Pantolon ürününü 599.99 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Erkek Lacivert Slim Fit Dar Kesim 5 Cep Pamuklu Kanvas Esnek Chino Pantolon Kullanıcı Geri Dönüşleri
599.99 Tl ye satışta olan Erkek Lacivert Slim Fit Dar Kesim 5 Cep Pamuklu Kanvas Esnek Chino Pantolon Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1060 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: eşim için aldım çok tam beden alabilirsiniz.
İsim: S** C**
Tarih: 14 Ocak 2023
Beden: Beden:48
Satıcı: Altınyıldız Classics
Yorum: indirimden aldım çok beğendik harika bı pantolon beden tablosuna göre aldık tam oldu.
İsim: B** Y** K**
Tarih: 29 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: 33 bedene karşılık 50 beden aldım cuk dedi ürün zaten süper
İsim: M** A** G**
Tarih: 19 Şubat 2023
Beden: Beden:50
Yorum: Ürün çok güzel, 1.78 boy 85 kg ya 52 beden aldık ve tam oldu. Tavsiye ederim
İsim: K** K**
Tarih: 26 Kasım 2021
Beden: Beden:52
Yorum: Tam beden alabilirsiniz
İsim: g** k**
Tarih: 02 Mart 2023
Beden: Beden:54
Yorum: Kendi bedeninizden 1 beden büyük alınca mukemmel oluyor. Her rengini alacağız
İsim: S** D**
Tarih: 21 Mart 2023
Yorum: çok güzel bir pantalon eşime aldım . boyu 1.83 kilosu 100 ,56 beden tam oldu
İsim: E** S**
Tarih: 08 Ocak 2023
Beden: Beden:56
Yorum: kalitesi gayet güzel 178 boy 87 kg 50 beden aldım bir tık büyük oldu 48 de alabilrmisim.
İsim: Ö** A**
Tarih: 28 Kasım 2021
Yorum: Bedeni tam uydu, ürün güzel.
İsim: D** Ç** G**
Tarih: 26 Ekim 2022
Yorum: İndirimde almıştık, direkt f/p ürünü. Kendi bedeninizi tercih edebilirsiniz. Paçalar boru paça değil ancak slim fit dar kalıp, bilginiz olsun.
İsim: M** Ö** A**
Tarih: 16 Mart 2022
Yorum: eşime aldım çok tereddütlu aldım harika oldu kaliteli bir kumaşı var
İsim: g** u**
Tarih: 29 Kasım 2021
Yorum: biraz dar 1 beden büyük alırsanız daha iyi oluyor. kalitesi iyi
İsim: osman ç.
Tarih: 03 Kasım 2022
Yorum: 175 boyunda, 90 kiloyum. Vücut ölçülerim beden tablosunda 52 geliyor ama ben 50 beden aldım. Çok hafif sıkı oldu ama bence giyilir. Değiştirmeye gerek yok. Hem kilo vermeye de başlıyorum, motivasyonum kırılmaz iyi olur. Kaliteli ürün. Tavsiye ederim.
İsim: S** K**
Tarih: 11 Ekim 2022
Yorum: Beğendik bir beden büyük alın
İsim: P** U**
Tarih: 31 Aralık 2022
Yorum: cok kaliteli. 173 boy 80 kiloyum 50 beden tam oldu
İsim: Sabri A.
Tarih: 03 Ocak 2023
Yorum: güzel ama bi beden büyük almayın
İsim: A** S**
Tarih: 13 Eylül 2021
Yorum: 50 beden aldim nisanlima ben 40 bedenim ben zor sigdim icine birde iade icin adresten teslim almiyorlar sizin ptt kargoya goturmenizi istiyorlar
İsim: S** M**
Tarih: 11 Mart 2023
Beden: Beden:62
Yorum: Tam oldu, kendi bedenimi aldım
İsim: S** Y**
Tarih: 29 Nisan 2023
Yorum: Çok beğendik 180 95 kg 54 beden aldık
İsim: B** Y**
Tarih: 16 Ocak 2023
Yorum: Tam bedeninizi alın 32/30 giyiyorum jean bedeli. 50 beden tam fit duruyor ve terzi ihtiyacınız ortadan kalkıyor. 5 adet aldım severek kullanıyorum.
İsim: V** A**
Tarih: 13 Ocak 2022
Yorum: Tam bedeninizi alın
İsim: F** Y**
Tarih: 03 Mart 2022
Yorum: Kumaşı çok iyi,73 kg 175 boy 50 beden üzerime tam oldu
İsim: M** A**
Tarih: 06 Şubat 2022
Yorum: Ürün tam oldu. Gayet güzel durdu.
İsim: A** D**
Yorum: Bedenimi aldım tam oldu. Güzel görünüyor.
İsim: T** İ**
Tarih: 19 Ocak 2022
Yorum: tam mevsimlik. kendi bedeninizi alabilirsinz
İsim: M** K**
Tarih: 04 Mart 2023
Yorum: Eşime aldım çok güzeller Altınyıldız kalitesi
İsim: M** E**
Tarih: Elite Üye
Beden: 14 Ocak 2022
Yorum: Çok kaliteli tam beden alın
İsim: R** B**
Tarih: 05 Aralık 2022
Yorum: 90 kilo esime 52 aldim tam oldu
Tarih: 06 Ocak 2023
Yorum: Tam üstüme göreydi tavsiye ederim
İsim: E** i**
Tarih: 29 Aralık 2021
Yorum: Eşime aldım ve çok beğendi. Kendi bedeninizi alabilirsiniz.
İsim: K** T** A**
Tarih: 04 Nisan 2023
Erkek Lacivert Slim Fit Dar Kesim 5 Cep Pamuklu Kanvas Esnek Chino Pantolon Merak Edilen Konular
Soru: Merhaba 178 boy 78 kilo biri için 50 beden uygun mudur
Cevap: Merhaba, ürün sayfasında sağ alt köşede bulunan -Beden Tablosu- butonuna tıklayarak ürün ölçülerine ulaşabilirsiniz. İlginize teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Soru: 189 102 kilo hangi beden
Cevap: Merhaba, verdiğiniz bilgilere göre 54 Beden büyük ihtimalle uygun olacaktır. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup, vücut tipine göre değişebildiği için maalesef garantisi yoktur. İlginize teşekkürler.
Soru: kumaşi kalinmidir?
Cevap: Merhaba, ürün kış sezonuna ait olup, ürünlerimizin sezon bilgisine ürün bilgileri kısmından ulaşabilirsiniz. İlginize teşekkürler.
Soru: merhaba 1.70 boy, 97 kiloya hangi beden daha uygun olur
Cevap: Merhaba, verdiğiniz bilgilere göre 56 Beden büyük ihtimalle uygun olacaktır. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup, vücut tipine göre değişebildiği için maalesef garantisi yoktur. İlginize teşekkürler.
Soru: Ürün kışlıkmı?
Cevap: Merhaba, ürün kış sezonuna ait olup, ürünlerimizin sezon bilgisine ürün bilgileri kısmından ulaşabilirsiniz. İlginize teşekkürler.
Soru: 176 boyum 73 de kilom hangi beden olur acaba yardımcı olur musunuz
Cevap: Merhaba, ürün sayfasında sağ alt köşede bulunan -Beden Tablosu- butonuna tıklayarak ürün ölçülerine ulaşabilirsiniz. İlginize teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Soru: kotmu kumasmı
Cevap: Merhaba, ürün açıklamaları kısmından model bilgileri ve diğer tüm ürün bilgilerine ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda beden tablosunu da inceleyebilirsiniz. İlginize teşekkürler.
Soru: 175 boy 65 kilo hangi beden almalıyım 29/32 giyiyorum
Soru: boy 178 kilo 65 48 numara gelermi?
Soru: 183 boy 55 kg
Cevap: Merhaba, verdiğiniz bilgilere göre 46 Beden büyük ihtimalle uygun olacaktır. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup, vücut tipine göre değişebildiği için maalesef garantisi yoktur. İlginize teşekkürler.
Soru: merhaba 56dan sonrası ne zaman güncellenir acaba
Cevap: Merhabalar, stoklarımız haftalık güncellenmekte olup, Gelince Haber Ver butonuna tıklayarak yeniden stoklara girdiğinde haberdar olabilirsiniz. Ancak her ürünümüzden haftalık yeni stok gelmeyebilir. İlginize teşekkürler.
Soru: merhaba, pantolonun kumasi nedir 4 mevsim giyilebilir mi
Cevap: Merhaba, ürün açıklamaları kısmından model bilgileri ve diğer tüm ürün bilgilerine ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda beden tablosunu da inceleyebilirsiniz. İlginize teşekkürler.
Soru: 1.65.boy.85.kiloyum.hangi.beden
Soru: bayadır takip ediyorum pantalonlarım hiçbir renginin bedeni daha güncellenmedi bekliyorum yoksa hepsinden alacağım
Cevap: Merhabalar, stoklarımız haftalık güncellenmekte olup, Gelince Haber Ver butonuna tıklayarak yeniden stoklara girdiğinde haberdar olabilirsiniz. Ancak her ürünümüzden haftalık yeni stok gelmeyebilir. İlginize teşekkürler.
Soru: boy 1.72 kilo 82 acaba hangi beden ?
Soru: Merhaba. Lütfen stoku güncellermisiniz
Cevap: Merhaba, bu ürün tükenmiş olup maalesef satışta olanlar son kalanlardır. Yeni stokların gelmesini beklemiyoruz. Benzer ürünlerimizi incelemenizi rica ederiz. İlginiz için teşekkürler.
Soru: Ürün kışlık mıdır ?
Soru: ürün yazlık mı kışlık mı
Cevap: Merhaba, ürün dört mevsim giyilebilen kumaştır.
Soru: 1.83 boyundayım 70 kiloyum hangi beden olur
Soru: 173 boy 86kg kaç beden almalıyım
Cevap: Merhaba, sağ alt köşede bulunan -Beden Tablosu- butonuna tıklayarak ürün ölçülerine ulaşabilirsiniz. İlginize teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Erkek Lacivert Slim Fit Dar Kesim 5 Cep Pamuklu Kanvas Esnek Chino Pantolon Ürüne Ait Fotoğraflar
Erkek Lacivert Slim Fit Dar Kesim 5 Cep Pamuklu Kanvas Esnek Chino Pantolon En Uygun Satış Linki
Erkek Lacivert Slim Fit Dar Kesim 5 Cep Pamuklu Kanvas Esnek Chino Pantolon Şu Anki Satış Fiyatı 599.99 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Erkek Lacivert Slim Fit Dar Kesim 5 Cep Pamuklu Kanvas Esnek Chino Pantolon Gerçekten İyi Mi?
Erkek Lacivert Slim Fit Dar Kesim 5 Cep Pamuklu Kanvas Esnek Chino Pantolon Hakkında yaklaşık 1060 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Erkek Lacivert Slim Fit Dar Kesim 5 Cep Pamuklu Kanvas Esnek Chino Pantolon Ürünün Detayları
Erkek Lacivert Slim Fit Dar Kesim 5 Cep Pamuklu Kanvas Esnek Chino Pantolon Ürününün Satıcısı, AC&Co / Altınyıldız Classics Erkek Lacivert Slim Fit Dar Kesim 5 Cep Pamuklu Kanvas Esnek Chino Pantolon ürününü 599.99 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Erkek Lacivert Slim Fit Dar Kesim 5 Cep Pamuklu Kanvas Esnek Chino Pantolon Kullanıcı Geri Dönüşleri
599.99 Tl ye satışta olan Erkek Lacivert Slim Fit Dar Kesim 5 Cep Pamuklu Kanvas Esnek Chino Pantolon Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1060 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: eşim için aldım çok tam beden alabilirsiniz.
İsim: S** C**
Tarih: 14 Ocak 2023
Beden: Beden:48
Yorum: indirimden aldım çok beğendik harika bı pantolon beden tablosuna göre aldık tam oldu.
İsim: B** Y** K**
Tarih: 29 Mayıs 2023
Yorum: 33 bedene karşılık 50 beden aldım cuk dedi ürün zaten süper
İsim: M** A** G**
Tarih: 19 Şubat 2023
Yorum: Ürün çok güzel, 1.78 boy 85 kg ya 52 beden aldık ve tam oldu. Tavsiye ederim
İsim: K** K**
Tarih: 26 Kasım 2021
Yorum: Tam beden alabilirsiniz
İsim: g** k**
Tarih: 02 Mart 2023
Yorum: Kendi bedeninizden 1 beden büyük alınca mukemmel oluyor. Her rengini alacağız
İsim: S** D**
Tarih: 21 Mart 2023
Yorum: çok güzel bir pantalon eşime aldım . boyu 1.83 kilosu 100 ,56 beden tam oldu
İsim: E** S**
Yorum: kalitesi gayet güzel 178 boy 87 kg 50 beden aldım bir tık büyük oldu 48 de alabilrmisim.
İsim: Ö** A**
Tarih: 28 Kasım 2021
Yorum: Bedeni tam uydu, ürün güzel.
İsim: D** Ç** G**
Tarih: 26 Ekim 2022
Yorum: İndirimde almıştık, direkt f/p ürünü. Kendi bedeninizi tercih edebilirsiniz. Paçalar boru paça değil ancak slim fit dar kalıp, bilginiz olsun.
İsim: M** Ö** A**
Tarih: 16 Mart 2022
Yorum: eşime aldım çok tereddütlu aldım harika oldu kaliteli bir kumaşı var
İsim: g** u**
Tarih: 29 Kasım 2021
Yorum: biraz dar 1 beden büyük alırsanız daha iyi oluyor. kalitesi iyi
İsim: osman ç.
Tarih: 03 Kasım 2022
Yorum: 175 boyunda, 90 kiloyum. Vücut ölçülerim beden tablosunda 52 geliyor ama ben 50 beden aldım. Çok hafif sıkı oldu ama bence giyilir. Değiştirmeye gerek yok. Hem kilo vermeye de başlıyorum, motivasyonum kırılmaz iyi olur. Kaliteli ürün. Tavsiye ederim.
İsim: S** K**
Tarih: 11 Ekim 2022
Yorum: Beğendik bir beden büyük alın
İsim: P** U**
Tarih: 31 Aralık 2022
Yorum: cok kaliteli. 173 boy 80 kiloyum 50 beden tam oldu
İsim: Sabri A.
Tarih: 03 Ocak 2023
Yorum: güzel ama bi beden büyük almayın
İsim: A** S**
Tarih: 13 Eylül 2021
Yorum: 50 beden aldim nisanlima ben 40 bedenim ben zor sigdim icine birde iade icin adresten teslim almiyorlar sizin ptt kargoya goturmenizi istiyorlar
İsim: S** M**
Tarih: 11 Mart 2023
Beden: Beden:62
Yorum: Tam oldu, kendi bedenimi aldım
İsim: S** Y**
Tarih: 29 Nisan 2023
Yorum: Çok beğendik 180 95 kg 54 beden aldık
İsim: B** Y**
Tarih: 16 Ocak 2023
Yorum: Tam bedeninizi alın 32/30 giyiyorum jean bedeli. 50 beden tam fit duruyor ve terzi ihtiyacınız ortadan kalkıyor. 5 adet aldım severek kullanıyorum.
İsim: V** A**
Tarih: 13 Ocak 2022
Yorum: Tam bedeninizi alın
İsim: F** Y**
Tarih: 03 Mart 2022
Yorum: Kumaşı çok iyi,73 kg 175 boy 50 beden üzerime tam oldu
İsim: M** A**
Tarih: 06 Şubat 2022
Yorum: Ürün tam oldu. Gayet güzel durdu.
İsim: A** D**
Yorum: Bedenimi aldım tam oldu. Güzel görünüyor.
İsim: T** İ**
Tarih: 19 Ocak 2022
Yorum: tam mevsimlik. kendi bedeninizi alabilirsinz
Tarih: 04 Mart 2023
Yorum: Eşime aldım çok güzeller Altınyıldız kalitesi
İsim: M** E**
Tarih: Elite Üye
Beden: 14 Ocak 2022
Yorum: Çok kaliteli tam beden alın
İsim: R** B**
Tarih: 05 Aralık 2022
Yorum: 90 kilo esime 52 aldim tam oldu
Tarih: 06 Ocak 2023
Yorum: Tam üstüme göreydi tavsiye ederim
İsim: E** i**
Tarih: 29 Aralık 2021
Yorum: Eşime aldım ve çok beğendi. Kendi bedeninizi alabilirsiniz.
İsim: K** T** A**
Tarih: 04 Nisan 2023
Erkek Lacivert Slim Fit Dar Kesim 5 Cep Pamuklu Kanvas Esnek Chino Pantolon Merak Edilen Konular
Soru: Merhaba 178 boy 78 kilo biri için 50 beden uygun mudur
Soru: 189 102 kilo hangi beden
Cevap: Merhaba, verdiğiniz bilgilere göre 54 Beden büyük ihtimalle uygun olacaktır. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup, vücut tipine göre değişebildiği için maalesef garantisi yoktur. İlginize teşekkürler.
Soru: kumaşi kalinmidir?
Soru: merhaba 1.70 boy, 97 kiloya hangi beden daha uygun olur
Cevap: Merhaba, verdiğiniz bilgilere göre 56 Beden büyük ihtimalle uygun olacaktır. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup, vücut tipine göre değişebildiği için maalesef garantisi yoktur. İlginize teşekkürler.
Soru: Ürün kışlıkmı?
Soru: 176 boyum 73 de kilom hangi beden olur acaba yardımcı olur musunuz
Soru: kotmu kumasmı
Soru: 175 boy 65 kilo hangi beden almalıyım 29/32 giyiyorum
Soru: boy 178 kilo 65 48 numara gelermi?
Soru: 183 boy 55 kg
Cevap: Merhaba, verdiğiniz bilgilere göre 46 Beden büyük ihtimalle uygun olacaktır. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup, vücut tipine göre değişebildiği için maalesef garantisi yoktur. İlginize teşekkürler.
Soru: merhaba 56dan sonrası ne zaman güncellenir acaba
Soru: merhaba, pantolonun kumasi nedir 4 mevsim giyilebilir mi
Soru: 1.65.boy.85.kiloyum.hangi.beden
Soru: bayadır takip ediyorum pantalonlarım hiçbir renginin bedeni daha güncellenmedi bekliyorum yoksa hepsinden alacağım
Soru: boy 1.72 kilo 82 acaba hangi beden ?
Soru: Merhaba. Lütfen stoku güncellermisiniz
Cevap: Merhaba, bu ürün tükenmiş olup maalesef satışta olanlar son kalanlardır. Yeni stokların gelmesini beklemiyoruz. Benzer ürünlerimizi incelemenizi rica ederiz. İlginiz için teşekkürler.
Soru: Ürün kışlık mıdır ?
Soru: ürün yazlık mı kışlık mı
Cevap: Merhaba, ürün dört mevsim giyilebilen kumaştır.
Soru: 1.83 boyundayım 70 kiloyum hangi beden olur
Soru: 173 boy 86kg kaç beden almalıyım
Cevap: Merhaba, sağ alt köşede bulunan -Beden Tablosu- butonuna tıklayarak ürün ölçülerine ulaşabilirsiniz. İlginize teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Erkek Lacivert Slim Fit Dar Kesim 5 Cep Pamuklu Kanvas Esnek Chino Pantolon Ürüne Ait Fotoğraflar
Erkek Lacivert Slim Fit Dar Kesim 5 Cep Pamuklu Kanvas Esnek Chino Pantolon En Uygun Satış Linki
Yükleniyor…
www.trendyol.com