Erkek Sarı Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Fiyatına Göre Alınır Mı ?

9 Ağu 2023
228
0
0
Erkek Sarı Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Alanlar Memnun Mu?
Erkek Sarı Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Şuanki Fiyatı Ne Kadar 249.99 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Erkek Sarı Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

Erkek Sarı Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Hakkında yaklaşık 4872 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

Erkek Sarı Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Detaylı Açıklama

Kısa Kollu, %100 Pamuk, Pike Kumaş, Nefes alır, Serin tutar, Standart Fit Normal Kesim 3 Düğmeli Polo Yaka T-Shirt;Stüdyo Çekimlerinde Renkler Işık Farklılığından Dolayı Değişiklik Gösterebilir.;Online Özel koleksiyonu ürünüdür.;Model Boy: 186 cm Göğüs: 96 cm Bel: 77 cmBasen:99 cm;Numune Bedeni: M;%100 Pamuk; >_x000D_

Erkek Sarı Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Ürününün Satıcısı, Avva Erkek Sarı Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 ürününü 249.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Erkek Sarı Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Kullanıcı Geri Dönüşleri
249.99 Tl ye satışta olan Erkek Sarı Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4872 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: Ürün kalitesi çok güzel tam bedeninizi alın
İsim: adem k.
Tarih: 14 Şubat 2023
Beden: Beden:L
Satıcı: AVVA

Yorum: Kalitesi çok güzel tam beden alabilirsiniz
İsim: M** B** H**
Tarih: 04 Ocak 2023
Beden: Beden:M

Yorum: kaliteli indirimde aldım tavsiye ederim tam beden alabilirsiniz 184 boy 85 kilo l aldım tam oldu
İsim: c** d**
Tarih: 10 Ocak 2022

Yorum: babalar günü için aldık tam beden
İsim: **** ****
Tarih: 20 Ağustos 2022

Yorum: Çok iyi tam beden alın
İsim: M** K**
Tarih: 18 Aralık 2022
Beden: Beden:XXL

Yorum: ürünü çok beğendim tam bedeninizi alabilirsiniz.
İsim: L** D**
Tarih: 08 Eylül 2022

Yorum: Ürün güzel tam bedeninizi alın
İsim: G** K**
Tarih: 20 Ocak 2023
Beden: Beden:S

Yorum: Gayet kullanışlı bir ürün zaten marka bilindik nir marka tavsiye ederim bedeniniz ne ise onu alın.
İsim: Berat M. D.
Tarih: 28 Eylül 2022

Yorum: Ürün gayet iyi kendi bedeninizi değil bir beden küçük almanızda fayda var zira slim fit değil.
İsim: I** G**
Tarih: 25 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok

Yorum: Bedeni tam güzel ve kaliteli
İsim: Z** T** u**
Tarih: 15 Ocak 2023

Yorum: Ürüne dicek söz yok , indirimdeyken almıştık baya bütün renklerini stokladık resmen. 1.78 boy 87 kiloya M beden tam oluyor
İsim: Y** D**
Tarih: 18 Mart 2023

Yorum: Kocama aldım çok yakıştı çok mutlu oldu kocamda yakışıklı ama 😊
İsim: F** Ş**
Tarih: 27 Haziran 2022

Yorum: eşime aldım çok güzel
İsim: S** D**
Tarih: 03 Şubat 2023

Yorum: Eşim için normal bedenini almamıza ragmen büyük geldi bir beden küçük terçih edilebilir kalitesi orta denecek seviyede
İsim: G** T**
Tarih: 06 Eylül 2022

Yorum: eşime almıştim kumasi çok kaliteli
İsim: m** b**
Tarih: 10 Eylül 2022

Yorum: Arkadaşlar gene yorumumu değiştiriyorum çeker diye bir kez makinaya attım gene bol geldi 1.63 boy 70 kg s beden de büyük grldi kalıbınıza dikkat edin pişman olmayın
Tarih: 11 Eylül 2022

Yorum: Oğluma aldım gayet güzel
İsim: arzu y.
Tarih: 01 Şubat 2023
Beden: Beden:XL

Yorum: Severek giydiğim bir tshirt oldu. Kumaşı ve kesimi gayet güzel alışveriş yaparken bedeninizi alın.
İsim: M** Ö**
Tarih: 05 Kasım 2022

Yorum: M beden daha önce yeşil ve siyah almıştım. Memnun kalmıştım. Renk ve kumaş kalitesi çok güzel sadece sarı renk penye kalıbı farklı biraz büyük geliyor. M yazıyor ancak tam oturmuyor bol duruyor ancak iade etmedim. Hediye edeceğim.
İsim: İ** G**
Tarih: 14 Eylül 2021

Yorum: Yumuşak kaliteli kendi bedeninizi alın
İsim: S** D**
Tarih: 21 Mayıs 2022

Yorum: İndirimdeyken aldım. Çok güzel. Tam bedeninizi alabilirsiniz.
İsim: B** Ö**
Tarih: 13 Ocak 2023

Yorum: Tam beden alabilirsiniz, indirimde alınacak en güzel ürün
İsim: E** n** K**
Tarih: 17 Temmuz 2022

Yorum: İndirimde olduğu için aldım yazın kullanacağım tam bedeninizi alabilirsiniz
İsim: Samed Ç.
Tarih: 01 Nisan 2023

Yorum: Babam için aldık çok kaliteli ve herkes kendi bedenini almalı
İsim: Deniz P.
Tarih: 21 Temmuz 2022

Yorum: Kalıbı geniş kendi bedeninizden bir beden büyük alın bence.
İsim: G** Ç**
Tarih: 21 Haziran 2022

Yorum: kalıp çok bol bedeninizden bir beden küçüğünü alın
Tarih: 22 Mayıs 2022

Yorum: Ürün çok güzel m beden giyordum ancak yorumlara istinaden s beden aldım tam oldu.Alırken bence 1 beden küçük almanız işinizi görecektir
İsim: Ömer Ö.
Tarih: 12 Eylül 2021

Yorum: Tam anlamıyla süper ötesi bir ürün kesinlikle tavsiye ederim tam beden almanız gerekiyor
İsim: Muhammet D.
Tarih: 01 Temmuz 2022

Yorum: biraz fit bir vücuda sahip birisi için mükemmel.tam beden alabilirsiniz
İsim: Dbqrjwtj Q.
Tarih: 25 Ekim 2021

Yorum: hediye olarak aldım. tam beden çok güzel oldu👌
İsim: Z** E**
Tarih: 02 Şubat 2023

Erkek Sarı Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: ürün Regular fit doğru mu?
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürünümüz Regular Fit kalıptır. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Merhaba iyi günler, mankenin üzerindeki tişört hangi beden?
Cevap: Değerli müşterimiz, Numune Bedeni: M 'dir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: ıc gosterıyor mu
Cevap: Değerli Müşterimiz, Belirtmiş olduğunuz ürünümüz iç göstermemektedir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: 190 boy 67 kilo hangi bedeni almalıyım
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda S beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.

Soru: hocam merhaba 1.69 boy 67 kilo beden xs mi olur s mu olur
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda S beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.

Soru: Boy 177 kilo 84
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda L beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.

Soru: İyi günler 1,68 boy 67 kilo baba diğeri 1,74 boy 77 kilo hangi bedenleri almalıyız
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda M beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.

Soru: merhaba 182 boy 115 kilo hangi beden olur
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda 3XL beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.

Soru: 178 boy 70 kg kaç beden olur lo

Soru: tüm özellikleri gör kısmı nerde kardeşim öyle bir şey yok burda
Cevap: Değerli Müşterimiz, ölçüleri talep ettiğiniz bedeni iletmenizi rica eder, iyi günler dileriz.

Soru: 1.70 BOY 127 KİLOYUM HANGİ BEDEN OLUR
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda 3XL beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.

Soru: Bedenlerini yenileyebilir misiniz ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürün stoklarımız belirli aralıklar ile güncellenmektedir. İstemiş olduğunuz beden üzerine gelerek gelince haber ver butonuna tıklayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Soru: 1.80 boy 91 kilo
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda XL beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.

Soru: İyi akşamlar 175 boy kilo 89 kaç beden önerirsiniz
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda L beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.

Soru: 180 boy 85 kg hangi beden olur acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda XL beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.

Soru: 1 75 boy 96 kilo göbek de var hangi bedeni önerirsiniz acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda XXL beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.

Soru: Merhaba dar kesim mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, paylaşmış olduğunuz ürünümüz Standart Fit (Regular Fit) kalıptır. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: stoklar yenilenecek mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürün stoklarımız belirli aralıklar ile güncellenmektedir. İstemiş olduğunuz beden üzerine gelerek gelince haber ver butonuna tıklayabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: 64 Kiloyum Hangı Bedeni Almam Lazım
Cevap: Değerli Müşterimiz, sizlere yardımcı olabilmemiz adına boy ve kilo bilgilerinizi iletmenizi rica eder, iyi günler dileriz.

Soru: Merhaba eşim 110 kilo normalde 2xl giyiyor slim fit olunca 3xl mı almalıyız
Cevap: Değerli Müşterimiz, beden bilgileriniz ile ürün detay kısmındaki ''tüm özellikleri gör'' sayfasında yer alan beden tablomuzdan kontrolünü sağlayabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Erkek Sarı Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Fotoğraf Ve Görseller

Erkek Sarı Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü