Erkek Sarı Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Alanlar Memnun Mu?
Erkek Sarı Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Şuanki Fiyatı Ne Kadar 249.99 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Erkek Sarı Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Erkek Sarı Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Hakkında yaklaşık 4872 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Erkek Sarı Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Detaylı Açıklama
Kısa Kollu, %100 Pamuk, Pike Kumaş, Nefes alır, Serin tutar, Standart Fit Normal Kesim 3 Düğmeli Polo Yaka T-Shirt;Stüdyo Çekimlerinde Renkler Işık Farklılığından Dolayı Değişiklik Gösterebilir.;Online Özel koleksiyonu ürünüdür.;Model Boy: 186 cm Göğüs: 96 cm Bel: 77 cmBasen:99 cm;Numune Bedeni: M;%100 Pamuk; >_x000D_
Erkek Sarı Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Ürününün Satıcısı, Avva Erkek Sarı Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 ürününü 249.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Erkek Sarı Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Kullanıcı Geri Dönüşleri
249.99 Tl ye satışta olan Erkek Sarı Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4872 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Ürün kalitesi çok güzel tam bedeninizi alın
İsim: adem k.
Tarih: 14 Şubat 2023
Beden: Beden:L
Satıcı: AVVA
Yorum: Kalitesi çok güzel tam beden alabilirsiniz
İsim: M** B** H**
Tarih: 04 Ocak 2023
Beden: Beden:M
Yorum: kaliteli indirimde aldım tavsiye ederim tam beden alabilirsiniz 184 boy 85 kilo l aldım tam oldu
İsim: c** d**
Tarih: 10 Ocak 2022
Yorum: babalar günü için aldık tam beden
İsim: **** ****
Tarih: 20 Ağustos 2022
Yorum: Çok iyi tam beden alın
İsim: M** K**
Tarih: 18 Aralık 2022
Beden: Beden:XXL
Yorum: ürünü çok beğendim tam bedeninizi alabilirsiniz.
İsim: L** D**
Tarih: 08 Eylül 2022
Yorum: Ürün güzel tam bedeninizi alın
İsim: G** K**
Tarih: 20 Ocak 2023
Beden: Beden:S
Yorum: Gayet kullanışlı bir ürün zaten marka bilindik nir marka tavsiye ederim bedeniniz ne ise onu alın.
İsim: Berat M. D.
Tarih: 28 Eylül 2022
Yorum: Ürün gayet iyi kendi bedeninizi değil bir beden küçük almanızda fayda var zira slim fit değil.
İsim: I** G**
Tarih: 25 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: Bedeni tam güzel ve kaliteli
İsim: Z** T** u**
Tarih: 15 Ocak 2023
Yorum: Ürüne dicek söz yok , indirimdeyken almıştık baya bütün renklerini stokladık resmen. 1.78 boy 87 kiloya M beden tam oluyor
İsim: Y** D**
Tarih: 18 Mart 2023
Yorum: Kocama aldım çok yakıştı çok mutlu oldu kocamda yakışıklı ama
İsim: F** Ş**
Tarih: 27 Haziran 2022
Yorum: eşime aldım çok güzel
İsim: S** D**
Tarih: 03 Şubat 2023
Yorum: Eşim için normal bedenini almamıza ragmen büyük geldi bir beden küçük terçih edilebilir kalitesi orta denecek seviyede
İsim: G** T**
Tarih: 06 Eylül 2022
Yorum: eşime almıştim kumasi çok kaliteli
İsim: m** b**
Tarih: 10 Eylül 2022
Yorum: Arkadaşlar gene yorumumu değiştiriyorum çeker diye bir kez makinaya attım gene bol geldi 1.63 boy 70 kg s beden de büyük grldi kalıbınıza dikkat edin pişman olmayın
Tarih: 11 Eylül 2022
Yorum: Oğluma aldım gayet güzel
İsim: arzu y.
Tarih: 01 Şubat 2023
Beden: Beden:XL
Yorum: Severek giydiğim bir tshirt oldu. Kumaşı ve kesimi gayet güzel alışveriş yaparken bedeninizi alın.
İsim: M** Ö**
Tarih: 05 Kasım 2022
Yorum: M beden daha önce yeşil ve siyah almıştım. Memnun kalmıştım. Renk ve kumaş kalitesi çok güzel sadece sarı renk penye kalıbı farklı biraz büyük geliyor. M yazıyor ancak tam oturmuyor bol duruyor ancak iade etmedim. Hediye edeceğim.
İsim: İ** G**
Tarih: 14 Eylül 2021
Yorum: Yumuşak kaliteli kendi bedeninizi alın
Tarih: 21 Mayıs 2022
Yorum: İndirimdeyken aldım. Çok güzel. Tam bedeninizi alabilirsiniz.
İsim: B** Ö**
Tarih: 13 Ocak 2023
Yorum: Tam beden alabilirsiniz, indirimde alınacak en güzel ürün
İsim: E** n** K**
Tarih: 17 Temmuz 2022
Yorum: İndirimde olduğu için aldım yazın kullanacağım tam bedeninizi alabilirsiniz
İsim: Samed Ç.
Tarih: 01 Nisan 2023
Yorum: Babam için aldık çok kaliteli ve herkes kendi bedenini almalı
İsim: Deniz P.
Tarih: 21 Temmuz 2022
Yorum: Kalıbı geniş kendi bedeninizden bir beden büyük alın bence.
İsim: G** Ç**
Tarih: 21 Haziran 2022
Yorum: kalıp çok bol bedeninizden bir beden küçüğünü alın
Tarih: 22 Mayıs 2022
Yorum: Ürün çok güzel m beden giyordum ancak yorumlara istinaden s beden aldım tam oldu.Alırken bence 1 beden küçük almanız işinizi görecektir
İsim: Ömer Ö.
Tarih: 12 Eylül 2021
Yorum: Tam anlamıyla süper ötesi bir ürün kesinlikle tavsiye ederim tam beden almanız gerekiyor
İsim: Muhammet D.
Tarih: 01 Temmuz 2022
Yorum: biraz fit bir vücuda sahip birisi için mükemmel.tam beden alabilirsiniz
İsim: Dbqrjwtj Q.
Tarih: 25 Ekim 2021
Yorum: hediye olarak aldım. tam beden çok güzel oldu
İsim: Z** E**
Tarih: 02 Şubat 2023
Erkek Sarı Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: ürün Regular fit doğru mu?
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürünümüz Regular Fit kalıptır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba iyi günler, mankenin üzerindeki tişört hangi beden?
Cevap: Değerli müşterimiz, Numune Bedeni: M 'dir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: ıc gosterıyor mu
Cevap: Değerli Müşterimiz, Belirtmiş olduğunuz ürünümüz iç göstermemektedir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 190 boy 67 kilo hangi bedeni almalıyım
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda S beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: hocam merhaba 1.69 boy 67 kilo beden xs mi olur s mu olur
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda S beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: Boy 177 kilo 84
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda L beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: İyi günler 1,68 boy 67 kilo baba diğeri 1,74 boy 77 kilo hangi bedenleri almalıyız
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda M beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: merhaba 182 boy 115 kilo hangi beden olur
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda 3XL beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: 178 boy 70 kg kaç beden olur lo
Soru: tüm özellikleri gör kısmı nerde kardeşim öyle bir şey yok burda
Cevap: Değerli Müşterimiz, ölçüleri talep ettiğiniz bedeni iletmenizi rica eder, iyi günler dileriz.
Soru: 1.70 BOY 127 KİLOYUM HANGİ BEDEN OLUR
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda 3XL beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: Bedenlerini yenileyebilir misiniz ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürün stoklarımız belirli aralıklar ile güncellenmektedir. İstemiş olduğunuz beden üzerine gelerek gelince haber ver butonuna tıklayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
Soru: 1.80 boy 91 kilo
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda XL beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: İyi akşamlar 175 boy kilo 89 kaç beden önerirsiniz
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda L beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: 180 boy 85 kg hangi beden olur acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda XL beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: 1 75 boy 96 kilo göbek de var hangi bedeni önerirsiniz acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda XXL beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: Merhaba dar kesim mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, paylaşmış olduğunuz ürünümüz Standart Fit (Regular Fit) kalıptır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: stoklar yenilenecek mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürün stoklarımız belirli aralıklar ile güncellenmektedir. İstemiş olduğunuz beden üzerine gelerek gelince haber ver butonuna tıklayabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: 64 Kiloyum Hangı Bedeni Almam Lazım
Cevap: Değerli Müşterimiz, sizlere yardımcı olabilmemiz adına boy ve kilo bilgilerinizi iletmenizi rica eder, iyi günler dileriz.
Soru: Merhaba eşim 110 kilo normalde 2xl giyiyor slim fit olunca 3xl mı almalıyız
Cevap: Değerli Müşterimiz, beden bilgileriniz ile ürün detay kısmındaki ''tüm özellikleri gör'' sayfasında yer alan beden tablomuzdan kontrolünü sağlayabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Erkek Sarı Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Fotoğraf Ve Görseller
Erkek Sarı Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 En Uygun Satış Linki
Erkek Sarı Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Şuanki Fiyatı Ne Kadar 249.99 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Erkek Sarı Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Erkek Sarı Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Hakkında yaklaşık 4872 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Erkek Sarı Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Detaylı Açıklama
Kısa Kollu, %100 Pamuk, Pike Kumaş, Nefes alır, Serin tutar, Standart Fit Normal Kesim 3 Düğmeli Polo Yaka T-Shirt;Stüdyo Çekimlerinde Renkler Işık Farklılığından Dolayı Değişiklik Gösterebilir.;Online Özel koleksiyonu ürünüdür.;Model Boy: 186 cm Göğüs: 96 cm Bel: 77 cmBasen:99 cm;Numune Bedeni: M;%100 Pamuk; >_x000D_
Erkek Sarı Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Ürününün Satıcısı, Avva Erkek Sarı Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 ürününü 249.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Erkek Sarı Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Kullanıcı Geri Dönüşleri
249.99 Tl ye satışta olan Erkek Sarı Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4872 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Ürün kalitesi çok güzel tam bedeninizi alın
İsim: adem k.
Tarih: 14 Şubat 2023
Yorum: Kalitesi çok güzel tam beden alabilirsiniz
İsim: M** B** H**
Tarih: 04 Ocak 2023
Yorum: kaliteli indirimde aldım tavsiye ederim tam beden alabilirsiniz 184 boy 85 kilo l aldım tam oldu
İsim: c** d**
Tarih: 10 Ocak 2022
Yorum: babalar günü için aldık tam beden
Tarih: 20 Ağustos 2022
Yorum: Çok iyi tam beden alın
İsim: M** K**
Tarih: 18 Aralık 2022
Beden: Beden:XXL
Yorum: ürünü çok beğendim tam bedeninizi alabilirsiniz.
İsim: L** D**
Tarih: 08 Eylül 2022
Yorum: Ürün güzel tam bedeninizi alın
İsim: G** K**
Tarih: 20 Ocak 2023
Yorum: Gayet kullanışlı bir ürün zaten marka bilindik nir marka tavsiye ederim bedeniniz ne ise onu alın.
İsim: Berat M. D.
Tarih: 28 Eylül 2022
Yorum: Ürün gayet iyi kendi bedeninizi değil bir beden küçük almanızda fayda var zira slim fit değil.
İsim: I** G**
Tarih: 25 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: Bedeni tam güzel ve kaliteli
İsim: Z** T** u**
Tarih: 15 Ocak 2023
Yorum: Ürüne dicek söz yok , indirimdeyken almıştık baya bütün renklerini stokladık resmen. 1.78 boy 87 kiloya M beden tam oluyor
İsim: Y** D**
Tarih: 18 Mart 2023
Yorum: Kocama aldım çok yakıştı çok mutlu oldu kocamda yakışıklı ama
İsim: F** Ş**
Tarih: 27 Haziran 2022
Yorum: eşime aldım çok güzel
Tarih: 03 Şubat 2023
Yorum: Eşim için normal bedenini almamıza ragmen büyük geldi bir beden küçük terçih edilebilir kalitesi orta denecek seviyede
İsim: G** T**
Tarih: 06 Eylül 2022
Yorum: eşime almıştim kumasi çok kaliteli
İsim: m** b**
Tarih: 10 Eylül 2022
Yorum: Arkadaşlar gene yorumumu değiştiriyorum çeker diye bir kez makinaya attım gene bol geldi 1.63 boy 70 kg s beden de büyük grldi kalıbınıza dikkat edin pişman olmayın
Tarih: 11 Eylül 2022
Yorum: Oğluma aldım gayet güzel
İsim: arzu y.
Tarih: 01 Şubat 2023
Yorum: Severek giydiğim bir tshirt oldu. Kumaşı ve kesimi gayet güzel alışveriş yaparken bedeninizi alın.
İsim: M** Ö**
Tarih: 05 Kasım 2022
Yorum: M beden daha önce yeşil ve siyah almıştım. Memnun kalmıştım. Renk ve kumaş kalitesi çok güzel sadece sarı renk penye kalıbı farklı biraz büyük geliyor. M yazıyor ancak tam oturmuyor bol duruyor ancak iade etmedim. Hediye edeceğim.
İsim: İ** G**
Tarih: 14 Eylül 2021
Yorum: Yumuşak kaliteli kendi bedeninizi alın
Tarih: 21 Mayıs 2022
Yorum: İndirimdeyken aldım. Çok güzel. Tam bedeninizi alabilirsiniz.
İsim: B** Ö**
Tarih: 13 Ocak 2023
Yorum: Tam beden alabilirsiniz, indirimde alınacak en güzel ürün
İsim: E** n** K**
Tarih: 17 Temmuz 2022
Yorum: İndirimde olduğu için aldım yazın kullanacağım tam bedeninizi alabilirsiniz
İsim: Samed Ç.
Tarih: 01 Nisan 2023
Yorum: Babam için aldık çok kaliteli ve herkes kendi bedenini almalı
İsim: Deniz P.
Tarih: 21 Temmuz 2022
Yorum: Kalıbı geniş kendi bedeninizden bir beden büyük alın bence.
İsim: G** Ç**
Tarih: 21 Haziran 2022
Yorum: kalıp çok bol bedeninizden bir beden küçüğünü alın
Tarih: 22 Mayıs 2022
Yorum: Ürün çok güzel m beden giyordum ancak yorumlara istinaden s beden aldım tam oldu.Alırken bence 1 beden küçük almanız işinizi görecektir
İsim: Ömer Ö.
Tarih: 12 Eylül 2021
Yorum: Tam anlamıyla süper ötesi bir ürün kesinlikle tavsiye ederim tam beden almanız gerekiyor
İsim: Muhammet D.
Tarih: 01 Temmuz 2022
Yorum: biraz fit bir vücuda sahip birisi için mükemmel.tam beden alabilirsiniz
İsim: Dbqrjwtj Q.
Tarih: 25 Ekim 2021
Yorum: hediye olarak aldım. tam beden çok güzel oldu
İsim: Z** E**
Tarih: 02 Şubat 2023
Erkek Sarı Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: ürün Regular fit doğru mu?
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürünümüz Regular Fit kalıptır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba iyi günler, mankenin üzerindeki tişört hangi beden?
Cevap: Değerli müşterimiz, Numune Bedeni: M 'dir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: ıc gosterıyor mu
Cevap: Değerli Müşterimiz, Belirtmiş olduğunuz ürünümüz iç göstermemektedir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 190 boy 67 kilo hangi bedeni almalıyım
Soru: hocam merhaba 1.69 boy 67 kilo beden xs mi olur s mu olur
Soru: Boy 177 kilo 84
Soru: İyi günler 1,68 boy 67 kilo baba diğeri 1,74 boy 77 kilo hangi bedenleri almalıyız
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda M beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: merhaba 182 boy 115 kilo hangi beden olur
Soru: 178 boy 70 kg kaç beden olur lo
Soru: tüm özellikleri gör kısmı nerde kardeşim öyle bir şey yok burda
Cevap: Değerli Müşterimiz, ölçüleri talep ettiğiniz bedeni iletmenizi rica eder, iyi günler dileriz.
Soru: 1.70 BOY 127 KİLOYUM HANGİ BEDEN OLUR
Soru: Bedenlerini yenileyebilir misiniz ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürün stoklarımız belirli aralıklar ile güncellenmektedir. İstemiş olduğunuz beden üzerine gelerek gelince haber ver butonuna tıklayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
Soru: 1.80 boy 91 kilo
Soru: İyi akşamlar 175 boy kilo 89 kaç beden önerirsiniz
Soru: 180 boy 85 kg hangi beden olur acaba
Soru: 1 75 boy 96 kilo göbek de var hangi bedeni önerirsiniz acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda XXL beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: Merhaba dar kesim mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, paylaşmış olduğunuz ürünümüz Standart Fit (Regular Fit) kalıptır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: stoklar yenilenecek mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürün stoklarımız belirli aralıklar ile güncellenmektedir. İstemiş olduğunuz beden üzerine gelerek gelince haber ver butonuna tıklayabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: 64 Kiloyum Hangı Bedeni Almam Lazım
Cevap: Değerli Müşterimiz, sizlere yardımcı olabilmemiz adına boy ve kilo bilgilerinizi iletmenizi rica eder, iyi günler dileriz.
Soru: Merhaba eşim 110 kilo normalde 2xl giyiyor slim fit olunca 3xl mı almalıyız
Cevap: Değerli Müşterimiz, beden bilgileriniz ile ürün detay kısmındaki ''tüm özellikleri gör'' sayfasında yer alan beden tablomuzdan kontrolünü sağlayabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Erkek Sarı Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Fotoğraf Ve Görseller
Erkek Sarı Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 En Uygun Satış Linki
Yükleniyor…
www.trendyol.com