Erkek Siyah Klasik Yaka Gofreli Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Gömlek E002068 Ürün Alınmaya Değer Mi ?

Gozde

Yeni Üye
BaYaN
14 Eyl 2023
478
0
0
Erkek Siyah Klasik Yaka Gofreli Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Gömlek E002068 En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Erkek Siyah Klasik Yaka Gofreli Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Gömlek E002068 Şu Anki Fiyatı 298.26 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Erkek Siyah Klasik Yaka Gofreli Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Gömlek E002068 Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

Erkek Siyah Klasik Yaka Gofreli Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Gömlek E002068 Hakkında yaklaşık 151 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

Erkek Siyah Klasik Yaka Gofreli Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Gömlek E002068 Ürün Açıklaması

Klasik yaka, Gofreli, Göğüste nakış logo detaylı, Pamuk karışımlı, Slim Fit Dar Kesim Gömlek;Stüdyo Çekimlerinde Renkler Işık Farklılığından Dolayı Değişiklik Gösterebilir.;Online Özel koleksiyonu ürünüdür.;Model Boy: 187 cm Göğüs: 90 cm Bel: 71 cmBasen:90 cm;Numune Bedeni: M;%57 Pamuk %42 Polyester %1 Elastan; >_x000D_

Erkek Siyah Klasik Yaka Gofreli Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Gömlek E002068 Ürününün Satıcısı, Avva Erkek Siyah Klasik Yaka Gofreli Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Gömlek E002068 ürününü 298.26 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Erkek Siyah Klasik Yaka Gofreli Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Gömlek E002068 Ürün Hakkındaki Yorumlar
298.26 Tl ye satışta olan Erkek Siyah Klasik Yaka Gofreli Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Gömlek E002068 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
151 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Çok iyi 80-85 kilo arası M beden tam olur
İsim: E** Y**
Tarih: 18 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: AVVA

Yorum: Güzel memnunun kaldım bi beden küçük olması lazım
İsim: A** B** E**
Tarih: 26 Nisan 2023
Beden: Boy:170cm

Yorum: Muhteşem, tam bedeninizi alın. 178-80 (L beden). Yazlık, görünüş olarak çok iyi.
İsim: Ç** Y**
Tarih: 15 Nisan 2023

Yorum: Dokusu falan çok güzel tam bedenimizi alın
İsim: U** S**
Tarih: 15 Mayıs 2023
Beden: Boy:176cm

Yorum: Ürünün dokusu çok güzel kolay ütüleme ile işimizi hızlandırıyor. Eşime aldım 1.85 , bayagi yakışıklı olduğu için ef sa ne durdu. Sizde nasıl durur bilemem
İsim: K** B**
Tarih: 03 Mayıs 2023

Yorum: Mükemmel ürün
İsim: M** H**
Tarih: 28 Nisan 2023
Beden: Boy:165cm

Yorum: Çok beğendik ürünü
İsim: K** B**
Tarih: 19 Mayıs 2023

Yorum: Çok güzel bir ürün
İsim: S** A**
Tarih: 04 Mayıs 2023
Beden: Boy:174cm

Yorum: Güzel bi sıkıntı yok ve kaliteli ❤
İsim: **** ****
Tarih: 04 Eylül 2024
Beden: Boy:170cm
Satıcı: Trendyol

Yorum: Siyah ve beyazını aldım çok şık gömlek lacivertin M gelsin onuda alacağım
İsim: ALPASLAN G.
Tarih: 01 Eylül 2024
Beden: Boy:171cm

Yorum: Resimde görüldüğü gibi geldi.
İsim: Ç** K**
Tarih: 30 Ağustos 2024
Beden: Boy:161cm

Yorum: çok şık çok güzel ve çok rahat teşekkürler
İsim: R** K**
Tarih: 28 Ağustos 2024
Beden: Beden:L

Yorum: Kumaşı çok güzel
Tarih: 28 Ağustos 2024
Beden: Beden:XL

Yorum: avva farkı der bırakırım yorumu avvvanın hiç bir ürünü kötü olamaz zaten
İsim: Ş** A**
Tarih: 24 Ağustos 2024
Beden: Beden:S

Yorum: İşini hakkıyla yapana helal olsun gerçekten çok güzel ürün geldi babama aldım teşekkür ediyorum
İsim: O** V**
Tarih: 19 Ağustos 2024

Yorum: Ürün çok güzel kaliteli
İsim: M** s** B**
Tarih: 17 Ağustos 2024
Beden: Boy:182cm

Yorum: Teşekkür ederim, 57 - 43 pamuk polyester karışımı
İsim: A** Ü**
Tarih: 15 Ağustos 2024
Beden: Boy:175cm

Yorum: gömlek güzel ama kesinlikle kalıbı dar bu yüzden iade ettim
İsim: a** h**
Tarih: 15 Ağustos 2024
Beden: Beden:2XL

Yorum: Eşime aldım kumaşı çok iyi
İsim: S** C**
Tarih: Elite Üye
Beden: 13 Ağustos 2024

Yorum: eşime aldım çok begendi
İsim: P** U**
Tarih: 11 Ağustos 2024
Beden: Beden:M

Yorum: çok güzel ve şık tam beden alabilirsiniz
İsim: B** B**
Tarih: 10 Ağustos 2024

Yorum: babama aldım güzel
Tarih: 07 Ağustos 2024

Yorum: Tam bir fiyat performans ürunu . esim icin almistim cok begendi .
İsim: H** r** A**
Tarih: 07 Ağustos 2024

Yorum: harika bir ürün tam beden oldu. kesinlikle tavsiye ederim
İsim: Ö** Y**
Tarih: 31 Temmuz 2024

Yorum: Bitanecik kocama aldım. Adam bir içim su. Çok yakıştı. Kalıbı falan çok güzel. Alın aldırın.
İsim: a** e**
Tarih: 09 Haziran 2023

Yorum: Göründüğü gibi çok güzel bir gömlek eşime aldım çok beğendi tavsiye ederim
Tarih: 24 Haziran 2023

Yorum: güzel ürün slim fit. bir beden büyük alınabilir ona göre alın
İsim: N** B** Ç**
Tarih: 13 Mayıs 2023
Beden: Boy:178cm

Yorum: Süper ama bence bir beden büyük alın kolları çok dar
İsim: T** K**
Tarih: 27 Ağustos 2023
Beden: Boy:174cm

Yorum: sevgilime aldım beğendik
İsim: n** e**
Tarih: 20 Haziran 2023

Yorum: cok güzel ve kaliteli bor gömlek
İsim: A** B**
Tarih: 10 Mayıs 2023

Erkek Siyah Klasik Yaka Gofreli Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Gömlek E002068 Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: ürün yazlık mı
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirttiğimiz ürünümüzün sezonu 2023 YAZ 'dır. Anlayışınız ve ilginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba kalıbı nedir acaba
Cevap: Merhaba, ürün slim fit kalıptadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: hediye olacakta kutulu gonderme şansınız var mı
Cevap: Merhaba, ürün kutusu marka alternatifine bağlı olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba, ürün ütü yapmaya gerek olmayan bir gömlek midir? teşekkürler.
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürünümüzü orta sıcaklıkta ütüleme yapabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: ürün regular mı Slim fit mi başlıkta slim yazıyor aşağıda regular?)
Cevap: Merhaba, Slim fit dar kesim gömlektir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Bu ürünüm xs bedeni gelecek mi acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürünün tekrar satışa açılma süreci için net bir tarih iletemiyoruz. Ürün stoklarımız belirli aralıklar ile güncellenmektedir. İstemiş olduğunuz beden üzerine gelerek gelince haber ver butonuna tıklayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Soru: 176 boyunda 82 kilodayım kaç beden olur
Cevap: Değerli Müşterimiz, paylaşmış olduğunuz kilo, boy vb. ölçüler vücut yapısına göre değişiklik sağladığından dolayı sizleri yanlış yönlendirmemize sebep olacaktır. ‘’Beden tablosu’’ butonuna tıklayarak bel-basen-göğüs gibi beden ölçülerinize göre inceleyip karar vermenizi öneririz. İlginiz için teşekkür eder, keyifli günler dileriz.

Soru: Merhaba 167 boy 65 kg hangi beden gömlek uygundur
Cevap: Değerli Müşterimiz, paylaşmış olduğunuz kilo, boy vb. ölçüler vücut yapısına göre değişiklik sağladığından dolayı sizleri yanlış yönlendirmemize sebep olacaktır. ‘’Beden tablosu’’ butonuna tıklayarak bel-basen-göğüs gibi beden ölçülerinize göre inceleyip karar vermenizi öneririz. İlginiz için teşekkür eder, keyifli günler dileriz.

Soru: İyi günler .Üründe cep var mı acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürünümüzde cep mevcut değildir. Anlayışınız ve ilginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Ürün yaz sezonu için uygun mudur?
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtmiş olduğunuz ürünümüz; Yaz sezon ürünüdür. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.

Soru: Merhaba 1.73 boy 70 kiloyum hangi beden tercih ediyorsunuz
Cevap: Değerli Müşterimiz, paylaşmış olduğunuz kilo, boy vb. ölçüler vücut yapısına göre değişiklik sağladığından dolayı sizleri yanlış yönlendirmemize sebep olacaktır. ‘’Beden tablosu’’ butonuna tıklayarak bel-basen-göğüs gibi beden ölçülerinize göre inceleyip karar vermenizi öneririz. İlginiz için teşekkür eder, keyifli günler dileriz..

Erkek Siyah Klasik Yaka Gofreli Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Gömlek E002068 Detaylı Fotoğraflar

Erkek Siyah Klasik Yaka Gofreli Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Gömlek E002068 En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü