Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Doku Nefes Alan Kumaş Kıvrılmaz Yaka Haki Polo Yaka Tişört Tavsiye Edilen Yer Neresi ?

Hatice

Bilgili
14 Eyl 2023
1,268
0
0
Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Doku Nefes Alan Kumaş Kıvrılmaz Yaka Haki Polo Yaka Tişört Alınır Mı?
Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Doku Nefes Alan Kumaş Kıvrılmaz Yaka Haki Polo Yaka Tişört Şu Anki Fiyatı 198.32 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Doku Nefes Alan Kumaş Kıvrılmaz Yaka Haki Polo Yaka Tişört Memnuniyet Oranı Nedir?

Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Doku Nefes Alan Kumaş Kıvrılmaz Yaka Haki Polo Yaka Tişört Hakkında yaklaşık 2524 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Doku Nefes Alan Kumaş Kıvrılmaz Yaka Haki Polo Yaka Tişört Açıklama Ve Özellikler

Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Doku Nefes Alan Kumaş Kıvrılmaz Yaka Haki Polo Yaka Tişört Ürününün Satıcısı, Tudors Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Doku Nefes Alan Kumaş Kıvrılmaz Yaka Haki Polo Yaka Tişört ürününü 198.32 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Doku Nefes Alan Kumaş Kıvrılmaz Yaka Haki Polo Yaka Tişört Yorumlar Ve Değerlendirmeler
198.32 Tl ye satışta olan Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Doku Nefes Alan Kumaş Kıvrılmaz Yaka Haki Polo Yaka Tişört Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2524 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: 1.72 boy ve 82 kiloyum L beden aldım rahat giyim için ideal
İsim: B** K**
Tarih: 08 Nisan 2024
Beden: Boy:172cm
Satıcı: Tudors

Yorum: Eşime almıştım güzel oldu. 1.70 boy , 75 kilo M beden aldım
İsim: E** S**
Tarih: 23 Mart 2024
Beden: Boy:150cm

Yorum: Boyum 1.80 75 kiloyum I beden aldım birebir oldu. Kargo 1 gün içinde teslim edildi. Turdors Ekibine Tesekkür ederim.
İsim: S** A** B**
Tarih: 11 Mayıs 2024
Beden: Beden:L

Yorum: 175 boy 90 Xl beden aldım az biraz salaş durdu renk çok güzel tavsiye ederim
İsim: İ** D**
Tarih: 20 Haziran 2024
Beden: Beden:XL

Yorum: Hızlı kargo tam bedeninizi alın aldırın bn eşime aldım çok beğendi çokta güzel oldu
İsim: **** ****
Tarih: 09 Nisan 2024

Yorum: mükemmel duruşu boyu kaliteli bir ürün tam beden alın.
Tarih: 01 Nisan 2024
Beden: Beden:M

Yorum: m beden iki renk aldık çok güzel kaliteli
İsim: G** i**
Tarih: 08 Nisan 2024

Yorum: Güzel. Tam beden alınır
İsim: C** Y**
Tarih: 09 Nisan 2024
Beden: Boy:174cm

Yorum: Bir beden büyük alın
İsim: E** Y**
Tarih: 13 Haziran 2024
Beden: Boy:157cm

Yorum: Güzel tam bedeniniz neyse onu alın
İsim: Ö** T**
Tarih: 28 Mart 2024

Yorum: Paketleme çok özenliydi ve kargo çok hızlıydı , bedeni tam oldu rengi de tam istediğim gibi, satıcıya teşekkür ederim , TUDORS farkı 🙌
İsim: Ö** O**
Tarih: 04 Mart 2024
Beden: Boy:175cm

Yorum: Tam beden aldım, rengi çok güzel ve kaliteli 👍
İsim: Rukiye A.
Tarih: 01 Haziran 2024

Yorum: harika yumuşacık
İsim: H** D**
Beden: Beden:2XL

Yorum: Renk biraz soluk bir beden büyük alın
İsim: E** K**
Tarih: 04 Nisan 2024
Beden: Boy:175cm

Yorum: güzel ürün kendi bedeninizi alabilirsiniz
İsim: İ** Y**
Tarih: 04 Mayıs 2024
Beden: Beden:S

Yorum: Boy 178, kilo 76 m beden üstten tam oturdu aşağısıda gayet rahat oldu çok beğendim
İsim: Mehmet U.
Tarih: 05 Nisan 2024
Beden: Boy:178cm

Yorum: Eşime aldım 90 kg boy 1.74 XL beden çok iyi geldi.çok begendik.
İsim: N** T**
Tarih: 20 Mayıs 2024
Beden: Boy:160cm

Yorum: 1.70 - 69kg M beden aldim kollari biraz sıktı ama vücuduma tam oldu kalitesi belli ediyor tavsiyem ederim
İsim: M** K**
Tarih: 03 Haziran 2024
Beden: Boy:170cm

Yorum: ürün çok iyi kaliteli ama bi beden büyük alınmalı
İsim: Ç** Ç**
Tarih: 04 Haziran 2024
Beden: Beden:2XL

Yorum: s beden, 11 yasinda oğluma aldım, bu fiyata çok kaliteli, tam gençlere göre bir t shirt.
İsim: A** A**
Tarih: 23 Mart 2024

Yorum: Tam beden uyumlu
İsim: G** S**
Tarih: 30 Mayıs 2024

Yorum: ürünü beğendik bir beden büyük daha iyi olabilir
Tarih: 16 Mayıs 2024

Yorum: çok güzel tam beden
İsim: E** E**
Tarih: 02 Haziran 2024

Yorum: güzel beğendik tam beden alınmalı
İsim: N** a**
Tarih: 22 Mayıs 2024

Yorum: tam bedeninizi alabilirsiniz,,gayet güzel
İsim: Ö** a** B**

Yorum: Kendi bedeninizi alın gayet güzel
İsim: B** n** Y**
Tarih: 17 Mayıs 2024

Yorum: Tam beden güzel oldu
İsim: M** A** Ö**
Tarih: 25 Mayıs 2024

Yorum: guzeldi begendik babama aldim kendi bedeninizi alin
İsim: Bedia K.
Tarih: 22 Mayıs 2024

Yorum: Eşime aldım çok güzel
Tarih: 06 Mayıs 2024

Yorum: eşime aldım tam bedeninize alabilirsiniz mukemmel
İsim: K** Y**
Tarih: 26 Mayıs 2024

Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Doku Nefes Alan Kumaş Kıvrılmaz Yaka Haki Polo Yaka Tişört Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: 178 boy 80-85 kilo hangı beden olur acaba hafif göbekli
Cevap: Merhaba, slim fit ürünlerde L beden; oversize, relax fit ve rahat kesim ürünlerde M beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: 175 boy 110 kilo kaç beden olur
Cevap: Merhaba, Klasik Fit XXL beden tercih edebilirsiniz, keyifli alışverişler dileriz.

Soru: 174 73 kg hangi beden önerirsiniz?
Cevap: Merhaba, slim fit ürünlerde M beden; oversize, relax fit ve rahat kesim ürünlerde S beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: 170 72 kg hangi beden olur?
Cevap: Merhaba, slim fit ürünlerde M beden; oversize, relax fit ve rahat kesim ürünlerde S beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Merhaba. 1.75 boy 72 kg hangi beden uygundur?

Soru: 173 boy 67 kilo hangi beden olur rahat bol olcak bir beden varmı

Soru: merhaba boy 172 kilo 60 hangi beden önerirsiniz

Soru: merhaba 178 boy 82 kilo hangi beden almalı
Cevap: Merhaba, slim fit ürünlerde L beden; oversize, relax fit ve rahat kesim ürünlerde M beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: boy 182 kilo 94 hangi beden olur
Cevap: Merhaba, slim fit ürünlerde XL beden; oversize, relax fit ve rahat kesim ürünlerde L beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: boy 1.80 kilo 75 hangi beden olur?

Soru: merhaba boy 186 ve kilo 75 biraz bol olmasını istiyorum hangi beden olur?

Soru: merhaba 1.67 boy 65 kilo hangi beden acaba

Soru: 180 boy 80 kilo hangi beden olur

Soru: 176 boy 88 kilo hangi beden olur
Cevap: Merhaba, slim fit ürünlerde XL beden; oversize, relax fit ve rahat kesim ürünlerde L beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: 1.75 boy 62 kilo hangi beden olur

Soru: 175 boy 95 kilo kaç beden almalıyım

Soru: 160 boy 65 kilo hangi beden uygundur

Soru: 1.83 boy 87 kilo hangi beden olur acaba?

Soru: 1.79 boy 80 kilo hangi beden olur

Soru: meraba boy 182 kilo 105kaç beden uygun olur
Cevap: Merhaba, slim fit ürünlerde XXL beden; oversize, relax fit ve rahat kesim ürünlerde XL beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Doku Nefes Alan Kumaş Kıvrılmaz Yaka Haki Polo Yaka Tişört Detaylı Fotoğraflar

Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Doku Nefes Alan Kumaş Kıvrılmaz Yaka Haki Polo Yaka Tişört En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü