Erkek Yazlık Beyaz Fitilli Ottoman Dokulu Oversize Gömlek Satın Alır Mısınız ?

Erkek Yazlık Beyaz Fitilli Ottoman Dokulu Oversize Gömlek Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Erkek Yazlık Beyaz Fitilli Ottoman Dokulu Oversize Gömlek Şu Andaki Değeri 399.99 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Erkek Yazlık Beyaz Fitilli Ottoman Dokulu Oversize Gömlek Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

Erkek Yazlık Beyaz Fitilli Ottoman Dokulu Oversize Gömlek Hakkında yaklaşık 573 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .

Erkek Yazlık Beyaz Fitilli Ottoman Dokulu Oversize Gömlek Ürün Açıklaması

Erkek Yazlık Beyaz Fitilli Ottoman Dokulu Oversize Gömlek Ürününün Satıcısı, oneoff Erkek Yazlık Beyaz Fitilli Ottoman Dokulu Oversize Gömlek ürününü 399.99 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Erkek Yazlık Beyaz Fitilli Ottoman Dokulu Oversize Gömlek Yorumlar Hakkında Bilgi
399.99 Tl ye satışta olan Erkek Yazlık Beyaz Fitilli Ottoman Dokulu Oversize Gömlek Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
573 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0

Yorum: Guzel tam bedeninizi alabilirsiniz tavsiye ederim
İsim: M** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 24 Mayıs 2024
Satıcı: Oneoff

Yorum: kalitesi ve kumaşı harika, 1.80 boy 80 kiloyum M beden tam oturdu S beden alsaydım biraz küçük gelirdi
İsim: **** ****
Tarih: 30 Mayıs 2024
Beden: Beden:M

Yorum: Kesinlikle alın aldırın,eşime aldım çok beğendi zaten fiziği vardı süper oldu üstüne kardeşime ve babama da alacağım çok teşekkür ederim kötü yorumlara asla aldırış etmeyin kumaşı harika
İsim: B** S**
Tarih: 23 Mayıs 2024
Beden: Boy:182cm

Yorum: Modeli çok güzel tam beden alabilirsiniz
Tarih: 20 Haziran 2024
Beden: Boy:170cm

Yorum: kardeşim için almıştım kalitesi çok iyi fakat bir beden büyük oldu küçüğünü tekrar alacağım.
İsim: S** D**
Tarih: 23 Temmuz 2024

Yorum: bendeninizi almanızı tavsiye ederim
İsim: İ** g**
Tarih: 20 Mayıs 2024
Beden: Beden:S

Yorum: Ürün gayet güzel sadece kendi bedeninizi almanızı tavsiye ederim
İsim: E** Ö**
Tarih: 16 Mayıs 2024
Beden: Boy:155cm

Yorum: S beden olarak biraz bol
Tarih: 07 Haziran 2024

Yorum: ben aldık gayet rahat güzel bir kumaş ancak normal bedeninizi tercih edin ve gayet şık duruyor yok bir beden büyük yok bir beden küçük falan digenlere bakmayın ben yorumlara bakıp bir beden büyük beden aldim ve çook bol oldu ancak kendi bedenim olan m beden aldim gayet güzel ve şik durdu tam oturdu çekinmeden alabilirsiniz
İsim: S** O**
Tarih: 10 Temmuz 2024

Yorum: S beden aldım ama yinede omuzları çok geniş
İsim: Y** Ö**
Tarih: 29 Mayıs 2024

Yorum: m beden giyiyor eşim çok bol geldi 1 beden küçük almanızı öneririm
Beden: 18 Haziran 2024

Yorum: tam bedenimi aldım oversize olduğu için tam beklediğim gibi oldu. malzeme kalitesi çok güzel
İsim: S** A**
Tarih: 21 Temmuz 2024
Beden: Beden:L

Yorum: Ürün gerçekten çok şık ve rahattı, görseldekinin aynısıydı . satıcı beden konusunda öneride bulundu tam oturdu diğer renkleride alcam tşk ederim
İsim: Cüneyt K.
Tarih: 31 Mayıs 2024
Beden: Boy:180cm

Yorum: 1.71 boy 76 KG M beden baya güzel beğendim. Omuzlar Oversize gerisi regular çok şık uygun fiyat hızlı teslimat teşekkürler.
İsim: Sedat E.
Tarih: 06 Temmuz 2024
Beden: Boy:170cm

Yorum: xl almıştım bi tık bol oldu iade edicem ama kalıbı falan çok iyi kumaşı fiyatına göre aşırı iyi kesinlikle alınmalı.inşallah aldığım large bedende aynı kalitede gelir.
İsim: S** K**
Tarih: 19 Mayıs 2024
Beden: Beden:XL

Yorum: çok kalıtelı bı ürün fıyatıns göre bı tane dahada sıparıs verıcem hıc düşünmeden alın
İsim: E** Y**
Tarih: 26 Mayıs 2024

Yorum: Gömlek çok güzel tam bedenimi aldım oturdu üzerime tavsiye ederim şimdi başka renginide alacağım
İsim: B** D**
Tarih: 26 Haziran 2024
Beden: Boy:183cm
Satıcı: JASENE

Yorum: Gömlek çok güzel biraz büyük almışım şimdi bir beden küçük alıp her renk düşünüyorum malı çok iyi arkadaşlar değerlendirin
İsim: B** B**
Tarih: 13 Haziran 2024
Beden: Boy:184cm

Yorum: fiyatına göre kaliteli , tam bedeninizi alırsanız üzerinizde çok güzel durur . oğlum 182 boy 80 kilo manken gibi aşırı yakışıklı olduğu için inanılmaz yakıştı size yakışır mı bilmem L aldım kusursuz oldu. nazar değmesn diye foto koymadım.
İsim: g** ş**
Tarih: 16 Haziran 2024

Yorum: M istedım ama l beden gelmıs
İsim: Ö** g**
Tarih: 14 Temmuz 2024
Beden: Boy:175cm

Yorum: 182 boy 70kg eşime s beden oldu oversize da değil ama dar gömlek değil omuz dikişleri aşağıda duruyor ama daha genis omuzlu durdu biz sevdik çünkü canım kocam 🤣♥️
İsim: A** A**
Tarih: 16 Mayıs 2024

Yorum: küçük benden sipariş verin
Tarih: 06 Haziran 2024

Yorum: xl söyledim 3 xl giyen birine geldi gömlek kalitesi güzel ama. beden baya büyük geliyor
İsim: E** D**
Tarih: 16 Temmuz 2024

Yorum: Kim gördüyse nerden aldığımı sordu
İsim: Y** Ö**
Tarih: 04 Eylül 2024

Yorum: geniş kalıp 1 beden küçük alın
İsim: İ** A**
Tarih: 03 Eylül 2024

Yorum: iyi akşamlar ben bu ürünü teslim almadım ama teslim edildi deniliyor yardımcı olursanız sevinirim
İsim: M** T**

Yorum: kumaşını hiç begenmedim

Yorum: ürün güzel ama biraz küçük alin
İsim: S** İ**
Tarih: 02 Eylül 2024

Yorum: çok beğendim her ortamda yakışıyor
İsim: S** Y**
Tarih: 02 Eylül 2024

Yorum: ürünü eşime aldım çok beğendi
İsim: S** A**
Beden: 30 Ağustos 2024

Erkek Yazlık Beyaz Fitilli Ottoman Dokulu Oversize Gömlek Akıllarda Kalan Sorular

Soru: 1.70 boy 75 kg spor ile ilgileniyorum hangi beden uygundur?
Cevap: VERMİŞ OLDUĞUNUZ ÖLÇÜLERE M BEDEN UYGUNDUR EFENDİM , PEPULE OLARAK KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLERİZ.

Soru: 171 66 için hangi beden uygun acaba
Cevap: VERMİŞ OLDUĞUNUZ ÖLÇÜLERE M BEDEN UYGUNDUR EFENDİM , PEPULE OLARAK KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLERİZ.

Soru: 1.63 Boy 62 Kilo hangi beden olur ?

Soru: boy 1.80 kilo 85 kaç beden uygundur sizce
Cevap: VERMİŞ OLDUĞUNUZ ÖLÇÜLERE L BEDEN UYGUNDUR EFENDİM , PEPULE OLARAK KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLERİZ.

Soru: merhabalar boy 179 kilo 58 hangi beden uygun

Soru: 185 80 kilo hangi beden
Cevap: VERMİŞ OLDUĞUNUZ ÖLÇÜLERE XL BEDEN UYGUNDUR EFENDİM , PEPULE OLARAK KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLERİZ.

Soru: 176 boy 76 kilo hangi beden iyi olur

Soru: hocam merhabalar -3 beden ne demek oluyor acaba
Cevap: Sistemlerde bir hata var efendim öyle bir beden yok .siz kendi bedeninizi s-m-L-xl hangisiyse onu satın alınız

Soru: 182 boy 84 kilo hangi beden uygundur
Cevap: VERMİŞ OLDUĞUNUZ ÖLÇÜLERE L BEDEN UYGUNDUR EFENDİM , PEPULE OLARAK KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLERİZ.

Soru: 172 53kg ??
Cevap: VERMİŞ OLDUĞUNUZ ÖLÇÜLERE S BEDEN UYGUNDUR EFENDİM , PEPULE OLARAK KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLERİZ.

Soru: 174 boy 74 kilo hangi beden olur

Soru: 1.90 boyunda 90 kiloyum hangi beden almalıyım bir de gömleği giydiğimiz de göguslerimiz gözüküyor mu şeffaf mi yani kızlarımız var ister istemez gözükmesini istemem:)
Cevap: Xl uygun efendim rahat olun iç göstermiyor

Soru: 1.69 68 kilo?
Cevap: VERMİŞ OLDUĞUNUZ ÖLÇÜLERE S BEDEN UYGUNDUR EFENDİM , PEPULE OLARAK KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLERİZ.

Soru: 1.67 64 kilo

Soru: 172 boy 58 kilo

Soru: 1.82 94 kg

Soru: boy 178 kilo 55 hangi ölçü uygun?

Soru: boy 180 kilo 79 kac beden tercih etmeliyim

Soru: Xl beden göğüs ölçüsü nedir Milli sporcuyum göğüs ölçüm 132 cm ancak alt benden olarak 38 giyiyorum. O nedenle benim için önemli olan göğüs ölçüsü. Lütfen boy kilo sormayın
Cevap: xl beden genilşik 56 cm uzunluk 75 cm efendim

Soru: 185 75 kilo
Cevap: VERMİŞ OLDUĞUNUZ ÖLÇÜLERE L BEDEN UYGUNDUR EFENDİM .KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLERİZ.

Erkek Yazlık Beyaz Fitilli Ottoman Dokulu Oversize Gömlek Ürün Görselleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Erkek Yazlık Beyaz Fitilli Ottoman Dokulu Oversize Gömlek En Uygun Satış Linki

Bugün itibari ile baktığımda Erkek Kışlık Mevsimlik Beyaz Fitilli Ottoman Dokulu Oversize Gömlek 274,99 TL ile temin edilebilir.
Erkek Kışlık Mevsimlik Beyaz Fitilli Ottoman Dokulu Oversize Gömlek 832 Yorum Alarak Ortalama 5 üzerinden: ile Memnuniyet oranı almıştır.

Erkek Kışlık Mevsimlik Beyaz Fitilli Ottoman Dokulu Oversize Gömlek alıcılar için gerçekten cazip bir seçenek. Favori Erkek Kışlık Mevsimlik Beyaz Fitilli Ottoman Dokulu Oversize Gömlek teklif alışveriş deneyimi için ideal bir tercihtir.
Fırsatları kaçırmamak adına, bu ürünü incelemenizi öneririm. Bunu yaparken, mükemmel kalite ve geribildirim dikkate almak, doğru bir karar vermenizde yardımcı olacaktır.
Alışveriş dünyasında Erkek Kışlık Mevsimlik Beyaz Fitilli Ottoman Dokulu Oversize Gömlek gibi Çok tercih edilen ürünler her zaman öne çıkmaktadır.

Sonuç olarak, baktığımda Erkek Kışlık Mevsimlik Beyaz Fitilli Ottoman Dokulu Oversize Gömlek 274,99 TL TL ile mevcuttur. daha fazla bilgi sahibi olmak ve alışverişin keyfini çıkarmak için ürün sayfasını ziyaret etmenizi tavsiye ederim. Eğer kaliteli bir ürün arıyorsanız, Erkek Kışlık Mevsimlik Beyaz Fitilli Ottoman Dokulu Oversize Gömlek kesinlikle düşünmeniz gereken bir seçenek.