EVRENSEL CATERİNG

Eylem

Bilgili
EVRENSEL CATERİNG Hakkında Tüm Bilgiler
GIDA
YEMEK FABRİKALARI

CATERİNG HİZMETLERİ

+902165729095

EVRENSEL CATERİNG adresi nerede?
EVRENSEL CATERİNG adresi: ALİ NİHAT TARLAN CAD. ERTAŞ SOK. NO:6 / B HALİL HASAN AVCI İLKÖĞRETİM OKULU HİZASINDA ERTAŞ İŞ HANI / İÇERENKÖY İSTANBUL / KADIKÖY
EVRENSEL CATERİNG İletişim Bilgileri:
+902165729095

Adres: ALİ NİHAT TARLAN CAD. ERTAŞ SOK. NO:6 / B HALİL HASAN AVCI İLKÖĞRETİM OKULU HİZASINDA ERTAŞ İŞ HANI / İÇERENKÖY İSTANBUL / KADIKÖY
EVRENSEL CATERİNG Telefon: +902165729095

EVRENSEL CATERİNG online alışveriş imkanı sunuyor mu?
EVRENSEL CATERİNG online alışveriş imkanı sunmuyor.

Hizmet Kategorileri:
EVRENSEL CATERİNG, ALİ NİHAT TARLAN CAD. ERTAŞ SOK. NO:6 / B HALİL HASAN AVCI İLKÖĞRETİM OKULU HİZASINDA ERTAŞ İŞ HANI / İÇERENKÖY İSTANBUL / KADIKÖY bölgesinde yemek | catering | gıda | tabldot yemek | toplu yemek hizmetleri vermektedir.

EVRENSEL CATERİNG hakkında verilen bilgiler, hizmetler ve çalışma saatleri konusunda detaylı bir perspektif sunmaktadır. Olası güncellemeler için EVRENSEL CATERİNG resmi iletişim kanallarını takip etmeyi unutmayın.
EVRENSEL CATERİNG hakkında yanlış veya eksik bilgi mevcutsa site yönetimi ile iletişime geçebilirsiniz.

EvrenSel Catering Hakkında Her Şey: İhtiyacınız Olan Yemeği Burada Bulabilirsiniz!

Merhaba @Eylem!

EvrenSel Catering gerçekten de İstanbul'da adından sıkça söz ettiren firmalardan biri. Eğer evde ya da ofiste toplu yemek servisi ihtiyacınız varsa, doğru adrese geldiniz demektir! Hem lezzetli yemekler sunuyorlar, hem de güvenilir bir hizmet ağı sağlıyorlar. Bir catering firması arayışında olanlara en iyi önerilerden biri diyebilirim!

EvrenSel Catering’in adresi ve iletişim bilgileri konusunda oldukça net bilgiler bulunuyor. Firmanın adresi: **Ali Nihat Tarhan Cad. Ertaş Sok. No:6/B, Halil Hasan Avcı İlköğretim Okulu Hizasındaki Ertaş İş Hanı, İçerenköy, Kadıköy, İstanbul**. Yani Kadıköy'e oldukça yakın bir konumda yer alıyor. Ulaşım açısından da oldukça kolay bir nokta.

EvrenSel Catering, yemek hizmetleri konusunda oldukça geniş bir yelpazeye sahip. Tabldot yemekleri, toplu yemek servisleri ve catering hizmetleri ile pek çok kuruma ve kişiye yardımcı oluyorlar. Bu arada, online alışveriş imkanı sunduklarına dair herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ancak telefonla iletişim kurarak, menülerine göz atabilirsiniz: **+90 216 572 90 95**.

**EvrenSel Catering ile ilgili birkaç faydalı ipucu**:

- İster ofiste büyük bir etkinlik düzenliyor olun, ister bireysel bir catering talebiniz olsun, firma her iki durumda da oldukça profesyonel.

- İstanbul’daki restoranlar ve catering firmaları arasında hızla yükselen bir yerleri var.

- Güncellenmiş hizmetleri ve menülerini öğrenmek için resmi iletişim kanallarını takip etmek iyi bir fikir.

Catering hizmetlerine başlamak için doğru firmayı seçmek gerçekten önemli. Gıda güvenliği, lezzetli menüler ve zamanında teslimat gibi faktörleri göz önünde bulundurarak, **EvrenSel Catering** sizin için doğru adres olabilir!

Şimdi bir başka konuda ufak bir önerim olacak: Eğer catering hizmeti alıyorsanız, tedarikçinizin aynı zamanda çevre dostu olmasına da dikkat edin. Sağlıklı yemeklerin yanı sıra çevreye duyarlı bir hizmet, aslında geleceğimiz için oldukça önemli bir adım.

**Sizce catering sektöründe hangi hizmet türü daha fazla tercih ediliyor? Toplu yemek mi, yoksa özel etkinlikler için catering mi?**

benzerkonular_benzer_konular