EW7H458ST 8 kg Kurutma Makinesi A++ Çamaşır Kurutma En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim-

EW7H458ST 8 kg Kurutma Makinesi A++ Çamaşır Kurutma Satın Alır Mısınız?
EW7H458ST 8 kg Kurutma Makinesi A++ Çamaşır Kurutma Şu Andaki Fiyatı 18999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

EW7H458ST 8 kg Kurutma Makinesi A++ Çamaşır Kurutma Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?

EW7H458ST 8 kg Kurutma Makinesi A++ Çamaşır Kurutma Hakkında yaklaşık 299 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

EW7H458ST 8 kg Kurutma Makinesi A++ Çamaşır Kurutma Ürünün Detayları

EW7H458ST 8 kg Kurutma Makinesi A++ Çamaşır Kurutma Ürününün Satıcısı, Electrolux EW7H458ST 8 kg Kurutma Makinesi A++ Çamaşır Kurutma ürününü 18999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

EW7H458ST 8 kg Kurutma Makinesi A++ Çamaşır Kurutma Ürün Hakkındaki Yorumlar
18999.0 Tl ye satışta olan EW7H458ST 8 kg Kurutma Makinesi A++ Çamaşır Kurutma Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
299 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: Sorunsuz çalışıyor gayet güzel kurutuyor
İsim: m** g**
Tarih: 22 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MarkaReyon

Yorum: harika sorunsuz ve düzgün elime ulaştı güvenerek alabilirsiniz
İsim: P** Ü**
Tarih: 21 Nisan 2024
Satıcı: Teknosa

Yorum: şimdiye kadar almadıgıma çok üzüldüm alın aldırın derim çok araştırdımbu modelde karar kıldım çok memnun kaldım kargoda süperdi aldıgım günservis geldi kurulumunu gerçekleştirdi ilk yıkamamda çıkan toza şokoldum her eve lazım
İsim: Ş** C**
Tarih: 29 Şubat 2024
Satıcı: FixKırmızıBeyaz

Yorum: Kendim için yaptığım en güzel şey bunu almak kızımın hastalığındandolayı evde çamaşır kurutqmiyordum çok şükür şimdiye kadar hiç bir sorunyaşamadım büyük kolaylık mış kıyafetlerde çekme falan olmadı tavsiye ederim
İsim: Tuğba D.
Tarih: 26 Şubat 2024
Satıcı: Tıklakapında

Yorum: harika alın aldırın fiyatı çok iyiydi aldığımda 15000bin .ve ertesi günükargom geldi.hicbir sıkıntı yaşamadım.
İsim: s** D**
Tarih: 22 Kasım 2023
Satıcı: Teknosa

Yorum: makinayı kullanıp öyle yorum yapmak istedim bir haftadir kullaniyorumgeldiginden beri denemek amacli cesit cesit camasir kuruttum son derecememnun kaldim camasirlar kupkuru cikiyor ve asla kirisma vs yok pamukgibi sicacik havlular pofuduk yumusacik sadece nevresimler nevresimmodunda yikaninca hafif nemli cikti ama kirismadi normal programda asirikiDevamını Oku
İsim: ş** p**
Tarih: 31 Mart 2023
Satıcı: MarkaReyon

Yorum: 27 kasımda teslim aldığım kurutma makinemin teslimat servis oluşturmakurulum aşamalarında hiç bir sorun yaşamadım Makinenin performansıbeklentimi karşıladı 1.5 saat gibi bir sürede pamuklu çamaşırlarımkuruyor hemen katladığımda ütülemeye bile ihtiyaç olmuyor çok memnunum
İsim: V** K**
Tarih: 12 Şubat 2023
Satıcı: Anatoptan

Yorum: Ürünün çıkışı çok çabuk sağlandı, sadece kargosu 3-4 gün sürdü. Serviside aradığımızda aynı gün geldi. Her yıkamadan sonra çıkan tozainanamadık. Çok güzel kurutuyor ve ütülenmiş gibi çıkıyor. Kendinizeyapabileceğiniz en güzel hediye ve zamandan tasarruf ediyorsunuz.Kesinlikle alın ve aldırın. Buradaki yorumlardan esinlenerek aldım,iyiki almışım
İsim: Ö** D** C**
Tarih: 27 Kasım 2022
Satıcı: Gizerler

Yorum: kurutma makinesi araştırırken bu markada karar kıldım ürün kısa süredeulaştı electrolux servis 1 gün içinde gelip makineyi kurdu Teşekkürediyorum çamaşır serme yerim olmadığı için evin içinde camasirlkktakurutuyordum yıkanmış temiz kiyafetteki tüy mü toz mu artık neyse benirahatsız ediyordu iyiki almışım hiç ekstra bir ürün değil bence çamaşırmakiDevamını Oku
İsim: T** Ç**
Tarih: 18 Kasım 2022
Satıcı: İKSAVM

Yorum: Keşke önceden alsaydım diyeceksiniz kesinlikle tavsiyedir
İsim: Z** S**
Tarih: Elite Üye
Beden: 11 Ekim 2022
Satıcı: Tıklakapında

Yorum: Ürünü 4 aydır kullanıyorum kullanıp öyle yorum yapmak istedim. Tümyorumlarda olduğu gibi daha önce niye almadık dediğimiz evin temelihtiyaçları arasında kesinlikle yer alıyor. Özellikle balkonsuz bir evdeduruluyorsa kesinlikle ihtiyaç. Toz olayı muhteşem evde toz azaldı,kumaşa göre doğru programı kullandığınız taktirde ne çekme yapıyor nerenk solmaDevamını Oku
İsim: B** O**
Tarih: 22 Eylül 2022

Yorum: Kurutma makinesi alanlara önerilir sorun yaşamadım kurulum vs dahil..
İsim: ş** o**
Tarih: 16 Eylül 2022
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: çok memnun kaldım gerçekten keşke çok daha önce alsaymisim tertemizyıkanmış camasirdan çıkan toza inanamazsınız
İsim: Nuray Ö.
Tarih: 04 Eylül 2022
Satıcı: DilekBeyazEşya

Yorum: Elim kolum her şeyim kurutma makinem 6 ay oldu harika her gün iyi kialmışım diyorum kötü yorumlara inanmayın arkadaşlar gerçekten ef sa ne
İsim: A** N** G**
Tarih: 26 Ağustos 2022

Yorum: Bu makina şu dünyada kendime ve evime yaptığım en iyi yatırımlarınbaşında geliyor. Herkes gibi niye daha önceden almamışım dedirten birürün. Türk kültüründe neden çamaşır kurutma makinesi yok annelerimiz oeziyeti çekmiş anlamak mümkün değil. Siparişi verdikten sonra takribi2-3 gün sonra cihazım kargo firmasi tarafindan getirildi hemen serviskaydi aDevamını Oku
İsim: Ç** Ö**
Tarih: 02 Temmuz 2022

Yorum: iyiki almisim dediklerimden
İsim: H** A**
Tarih: 03 Mayıs 2022

Yorum: Her evde olmasi gereken bir makine gercekten.Cok kararsizdim alipalmamakta ama iyiki almışım hatta neden daha once almamışım. makineyi 6aydir kullaniyorum. gayet guzel kurutuyor.ben kıyafetlerde cekme gibisorun yaşamadım.
İsim: b** e** a**
Tarih: 28 Mart 2022
Satıcı: Smartevim

Yorum: Çok araştırdım içime en çok bu sindi. Ürünü akakçede takip listeme aldımfiyatı düşünce almak için. Uzun süre bekledim. Sonunda aldım kullandımçok memnunum. Annemde de bir düşük modeli vardı o da çok memnun. Kurutmamakinesinde bu marka gayet iyi. En çok çekindiğim nokta Çamaşırmakinemin 9 kilo olmasıydı. Ama 8 kilo kurutma makinesi işimi gördü. İçiçDevamını Oku
İsim: L** S** Y**
Tarih: 02 Mart 2022
Satıcı: Egeizo Dayanıklı Tüketim Malları

Yorum: Keşke daha önce alsaymışım dedirtti. En azından çok daha uygun birfiyata almış olurdum :) Lojistik firması makineyi ambalajlı ve sağlambir şekilde eve kadar getirdi. Servise de ulaşıp randevu aldım. Onlar dagelip hızlıca kurdular. Ben çamaşır makinesinin üzerine kurdurmadığımiçin kurulum sadece fişi takmak oldu ama yine de herkes çokprofesyoneldi.Devamını Oku
İsim: F** N** S** G**
Tarih: 28 Şubat 2022

Yorum: Kısa sürede Horoz lojistikle sağlam bir şekilde elime ulaştı servisgelip kurdu çok memnunum tüm alacaklara tavsiye ederim
İsim: FATMA N. S.
Tarih: 12 Şubat 2022

Yorum: Üründen şu ana kadar çok memnunum asla çekme yapmıyor kazanı çok büyükkuruması sıfır nem olarak kurutuyor çok memnunum. Kargo hızlı , servisilgili iyi ki almışım kesinlikle alın aldırın 👏🏼👏🏼
İsim: A** K**
Tarih: 07 Şubat 2022
Satıcı: İKSAVM

Yorum: Kullanıyorum. Çok memnunum. çamaşırlara zarar vermeden kurutuyor.Özellikle evde hatvan besleyenlere ta siye ederim. bütün tüyleri kıllarıtopluyor. çamaşırlar tertemiz oluyor. Kargo sürecinde de bir sıkıntıyaşamadım. serviste 1 gün içinde kuruluma geldi.
İsim: **** ****
Tarih: 05 Şubat 2022

Yorum: Ürün kalitesinden memnun kaldık, keşke bir üst modelini alsaydık diye dedüşünmedik değil
İsim: S** U**
Tarih: 20 Ocak 2022

Yorum: Ürünü araştırıp aldım. 2 günde teslim edildi servis 1 gün sonra gelipkurulumunu yaptı. ilk defa kurutma makinesi kullanıyorum çıkan tozşaşırttı beni ilerde ne olur bilemem ama şuanda çok memnunum tavsiye ederim
İsim: D** A**
Tarih: 03 Ocak 2022

Yorum: ürün elime hızlı ve sorunsuz ulaştı 3 kere kullandım makineyi çok memnunkaldım herkese korkusuzca almalarını tavsiye ederim çamaşırda ne çekmene esneme hiç bozulma yok
İsim: f** b** ü**
Tarih: 28 Aralık 2021

Yorum: Ürün kesinlikle çok güzel anneme aldık çok memnun electrolux kalitesi detartışılmaz zaten 👍🏻
İsim: T** k**
Tarih: 21 Aralık 2021
Satıcı: Gürbüz Ev Aletleri

Yorum: En uygun fiyata buradaydı çok kullanışlı her eve lazım
İsim: e** d**
Tarih: 16 Aralık 2021

Yorum: Ürün çok çabuk elime ulaştı kapıya kadar getirdiler horoz lojistiklegeldi. Servis ürünü açtıktan sonra 4 kere kullandım ve gerçekten harikabir ürün keşke daha önce alsaydım diorum hiç tereddütsüz alın aldırınayrıca satıcı çok ilgiliydi teşekkürler 👍🏻
İsim: F** D**
Tarih: 03 Aralık 2021
Satıcı: Gürbüz Ev Aletleri

Yorum: Uzun araştırmalar sonucunda aldım. Memnun kaldım, büyük kolaylık.
Tarih: Elite Üye
Beden: 30 Kasım 2021

Yorum: iyi görünüyor. iyi çıkar inşallah
Tarih: 30 Kasım 2021

EW7H458ST 8 kg Kurutma Makinesi A++ Çamaşır Kurutma Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Adıyaman gölbaşı
Cevap: M.Sinan Mah.Arzum Kent Cad.No:77/A 2040, ADIYAMAN

Soru: yurt içi kargo,ürünü yaşadığımız bölge olan villaların olduğu yere bırakmıyor.daha önce bu kargo ile bu sorunu yaşadık gelin dükkandan alın dediler.
Cevap: Değerli Müşterimiz; Boyut, ağırlık ve bölgeye göre Aras Kargo, Yurtiçi Kargo, Kolay Gelsin, Bir Günde Kargo, Borusan Lojistik ve Horoz Lojistik ile sevk edilmektedir. Kargo firması için seçim yapılamamaktadır. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: Merhaba benim banyom da giderim yok bağlantısı nasıl oluyor yani çamaşır mak gibi gider borusu olması şart mı ?
Cevap: Merhabalar gider olmak zorunda değil su tankı var efendim

Soru: merhaba. her sehire gonderim yapilip kurulum yapiliyormu acaba
Cevap: evet efendım her sehıre kurulum ve gonderım mevcuttur

Soru: gider gerektirirmi
Cevap: ELEKTROLÜX TÜRKİYE OFFİCİAL SİTESİNDEN DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ

Soru: Hangi kargo ile gönderiyorsunuz asansör var ise yukarıya çıkarıyorlar mı?
Cevap: Merhaba borusan lojistikle gönderiyoruz. Çıkartıyorlar

Soru: yünlü program bölümü çalısmiyo neden acaba
Cevap: Merhaba, öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Konu ile alakalı servise danışmanız bilginin doğruluğu açısından daha güvenli olacaktır efendim. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: merhaba indirim olurmu tekrar
Cevap: Merhaba, kampanyalar Trendyol tarafından tanımlanıyor net birşey söylememiz imkansız. Bizi takip etmeye devam edin, İyi günler dileriz.

Soru: Siemens çamaşır makinası üstüne kurulum olabilir mi?
Cevap: Merhaba servis ile görüşmeniz lazım

Soru: Koku kıyma yeri var mı yada nasıl koyulur
Cevap: Merhaba bu urunde parfum ozelligi bulunmamaktadir

Soru: merhaba ısı pompalımı ürün
Cevap: Değerli Müşterimiz; Ürünler ile ilgili detaylara ''ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ'' bölümünden ulaşabilirsiniz. Daha detaylı teknik bilgi almak isterseniz Marka Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmenizi rica ederiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: Merhabalar ,bu ürün ile 3966 arasında kilo dışında fark var mı ?
Cevap: Değerli müşterimiz merhaba, 3966 modeli buharlı kurutma özelliğine sahiptir ve seri farklılıklarından dolayı bazı program farklılıkları da mevcuttur. Program farklılıkları ürün açıklamasında detaylıca anlatılmıştır. Bilgilerinize sunar, keyifli alışverişler dileriz. :)

Soru: Merhaba satın aldığımız üründe tahliye kiti çıkmadı, neden?
Cevap: Electrolux yetkili servislerinden bilgi almanızı rica ederiz 0850 250 35 seksendokuz

Soru: kac kwh yazilmamis
Cevap: Detaylı bılgı ıcın electrolıx müşteri hizmetlerını arayabılırsınız efendim

Soru: Merhaba kullandığım makinam 44 derinlik 60 uzunluk üzerine kurulum yapılabilirmi?
Cevap: Merhabalar, Kurutma makinasının üzerine kurulum için kule aparatını servisden satın almanız gerekmketedir. İyi günler dileriz.

Soru: Bosh camasir makina ustune kurilum pluyor nu
Cevap: Merhaba, aynı marka üzerine kurulum uygundur. Teknik servisle iletişime geçip detaylı bilgi alabilirsiniz.

Soru: Merhaba, ilk defa kullanacağım da çamaşır makinasından ayri bir yere kurmayı düşünüyorum, kurutma makinelerinde su tahliyesi gibi durumlar oluyor mu? Yani yakınında bir gider bulunması şart mı?
Cevap: Efendim detaylı bilgi için yetkili servisten destek alabilirsiniz

Soru: Merhaba ürün indirime girer mi?
Cevap: Merhabalar , Kampanyalar trendyol tarafından yapılmaktadır .Ürün indirim ve kampanalarından haberdar olmak için ; ürünü favorilerinize ekleyip trendyol uygulama bildirimlerinizi açık tutunuz . İlginize teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.

Soru: Ne zaman indirime girecek ?
Cevap: kampanya donemlerini takip ediniz efendim

Soru: Merhaba ürünü hangi kargo firmasıyla gönderiyorsunuz
Cevap: Merhaba, horoz lojistik ile tarafınıza gönderilecektir efendim

EW7H458ST 8 kg Kurutma Makinesi A++ Çamaşır Kurutma Ürünün Fotoğrafları

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg