Ilknur
Bilgili
EW7H458ST GentleCare 8 kg A++ Enerji Sınıfı Isı Pompalı Kurutma Makinesi Alınmaya Değer Mi?
EW7H458ST GentleCare 8 kg A++ Enerji Sınıfı Isı Pompalı Kurutma Makinesi Mevcut Fiyatı 20579.0 Tl'den Satılmaktadır.
EW7H458ST GentleCare 8 kg A++ Enerji Sınıfı Isı Pompalı Kurutma Makinesi Memnuniyet Oranı Nedir?
EW7H458ST GentleCare 8 kg A++ Enerji Sınıfı Isı Pompalı Kurutma Makinesi Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
EW7H458ST GentleCare 8 kg A++ Enerji Sınıfı Isı Pompalı Kurutma Makinesi Detaylı Bilgi
EW7H458ST GentleCare 8 kg A++ Enerji Sınıfı Isı Pompalı Kurutma Makinesi Ürününün Satıcısı, Electrolux EW7H458ST GentleCare 8 kg A++ Enerji Sınıfı Isı Pompalı Kurutma Makinesi ürününü 20579.0 Tl'den Satılmaktadır.
EW7H458ST GentleCare 8 kg A++ Enerji Sınıfı Isı Pompalı Kurutma Makinesi Ürünü Kullananların Görüşleri
20579.0 Tl ye satışta olan EW7H458ST GentleCare 8 kg A++ Enerji Sınıfı Isı Pompalı Kurutma Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Sorunsuz geldi teşekkürler. 2 aydır kullanıyorum çok memnunum.Kıyafetlerde çekme vs gibi sorunlar yaşamadım. Yumuşacık kuruyor çamaşırlar.
İsim: B** B**
Tarih: 21 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MarkaReyon
Yorum: Kurutma makinesi kesinlikle alınması gereken bir makine. Özellikle kışaylarında veya nemli havalı bölgelerde eliniz ayağınız olacak.Electrolux bu kategoride en iyilerden fiyatı da diğerlerne göre uygun.Sesi çok değil, farklı süre ayarları var ama siz kullandıkça yıkadığınızürünlere göre süreleri öğrenip ona göre programlayabilirsiniz. Suhaznesi herDevamını Oku
İsim: B** P** E**
Tarih: 17 Temmuz 2024
Yorum: Uzun uzun araştırdım ve bana en uygun makine buydu çook memnun kaldımayrıca hızlı teslimat yapıldı ve servis çok çabuk kurulum sağladı
İsim: Ş** E**
Tarih: 27 Haziran 2024
Yorum: yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. bazı programlarda çamaşırlar makinedebeklemiş gibi koku yapıyor. servis çağırdık bununla ilgili ancak 5gündür ne arayan var ne soran.satis sonrası servis desteği aşırı zayıf.ilk defa bu markanın bir ürününü aldım. tekrar almayı asla düşünmüyorum.
İsim: D** K**
Tarih: 27 Temmuz 2024
Yorum: Ürün güzel kurutuyor. Kapağı cam değil sert plastik inşallah bir sorunçıkmaz. Çabuk bir şekilde elime ulaştı satıcıya teşekkür ederim.Servisten gelenler ürünün en boş paket olduğunu söylediler. İçindentahliye hortumu çıkmadı servisten 350tl karşılığı almak zorunda kaldım.
İsim: E** U**
Tarih: 11 Temmuz 2024
EW7H458ST GentleCare 8 kg A++ Enerji Sınıfı Isı Pompalı Kurutma Makinesi Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: Senelik servis bakımı gerekiyor mu
Cevap: Gerekmiyor sadece kullanım kılavuzuna uymanız yeterlidir
Soru: camasir makinesinin ustune kurmak icin baglanti elemani ekstra ucrete mi tabi
Cevap: Evet efendim ayrı satılıyor
Soru: Merhabalar, ürün motorunun 10 yıl garantisi var mı?
Cevap: Merhabalar evet üründe 10 yıl motor garantisi vardır.
Soru: Merhabalar başka marka kurutma makinesi yorumlarında çamaşırı yıprattığı yazıyor. Bunda çamaşıra herhangi bir zarar verme durumu söz konusu mu
Cevap: Merhabalar çamaşır kurutmasında herhangi bir yıpratma söz konusu değildir.
Soru: Merhaba ürünün alt tarafındaki kısmını kendimiz açarak temizleyebiliyormuyuz
Cevap: Evet efendim
Soru: kurulum elektrolux tarafından mi yapiliyor
Cevap: Evet doğrudur
Soru: resimdeki ürünün kodun ismin aynısı geliyor değil mi sayın satıcı
Cevap: evet doğrudur.
Soru: kurulum yok diye vermişsiniz sorularda kurulum ücretsiz demişsiniz anlayamadim
Cevap: Kurulum ücretsiz Var efendim
Soru: kapak cam mi plastik mi
Cevap: Merhabalar ; ön kapak sert plastik malzemeden yapılmıştır.
Soru: Merhaba ürün hakkında bir özellik soracaktım. Kurutma esnasında kapağı açtığımda programı başa alır mı yoksa kaldığı yerden devam mı eder
Cevap: Lütfen resmi siteden bilgi alınız
Soru: Bu markanın 9 kilo olanı varmı acaba benim çamaşır makinem 9 kiloluk
Cevap: Maalesef efendim.
Soru: ısı pompalı özellikleri ne oluyor bilgi verirmisin
Cevap: En üst yeni model
Soru: Merhaba tek ürün kurutabiloyormuyuz birde kısa program var mı
Cevap: MERHABALAR EVET EFENDİM
Soru: arcelik camasir makinesinin üstüne konur mu
Cevap: Bunu bilemiyoruz Arçelik müşteri hizmetlerinden bilgi alabilir ya da markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz
Soru: merhaba resimdeki perfectcare 700 yazan ürün geliyor değil mi resmi garantili ürün spor falan değil
Cevap: Ürün marka tarafından 3 yıl garantilidir.
Soru: Electrolux Ew7h458st bu urun elınızde var mı ? electrolux resmı garantılı mı ?
Cevap: Evet resmi garantili sıfır kutusunda ürün. Elimizde son 1 tane kaldı
Soru: ürünün kaç yıl garantisi var
Cevap: 3 yıl efendim
Soru: Bitlis ilinde ikamet ediyorum burada servisin var mı
Cevap: Elektrolüx servisi her yerde mevcuttur
Soru: Kapağın açılış yönü hangi tarafa doğru acaba.
Cevap: sol tarafa doğru acılmaktadır.
Soru: benim çamaşır makinem elektrolux onun üstüne konurmu.Kurulum ücreti varmi
Cevap: Evet efendim üstüne konur Kurulum ücretsiz
EW7H458ST GentleCare 8 kg A++ Enerji Sınıfı Isı Pompalı Kurutma Makinesi Resim Galerisi
EW7H458ST GentleCare 8 kg A++ Enerji Sınıfı Isı Pompalı Kurutma Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
EW7H458ST GentleCare 8 kg A++ Enerji Sınıfı Isı Pompalı Kurutma Makinesi Mevcut Fiyatı 20579.0 Tl'den Satılmaktadır.
EW7H458ST GentleCare 8 kg A++ Enerji Sınıfı Isı Pompalı Kurutma Makinesi Memnuniyet Oranı Nedir?
EW7H458ST GentleCare 8 kg A++ Enerji Sınıfı Isı Pompalı Kurutma Makinesi Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
EW7H458ST GentleCare 8 kg A++ Enerji Sınıfı Isı Pompalı Kurutma Makinesi Detaylı Bilgi
EW7H458ST GentleCare 8 kg A++ Enerji Sınıfı Isı Pompalı Kurutma Makinesi Ürününün Satıcısı, Electrolux EW7H458ST GentleCare 8 kg A++ Enerji Sınıfı Isı Pompalı Kurutma Makinesi ürününü 20579.0 Tl'den Satılmaktadır.
EW7H458ST GentleCare 8 kg A++ Enerji Sınıfı Isı Pompalı Kurutma Makinesi Ürünü Kullananların Görüşleri
20579.0 Tl ye satışta olan EW7H458ST GentleCare 8 kg A++ Enerji Sınıfı Isı Pompalı Kurutma Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Sorunsuz geldi teşekkürler. 2 aydır kullanıyorum çok memnunum.Kıyafetlerde çekme vs gibi sorunlar yaşamadım. Yumuşacık kuruyor çamaşırlar.
İsim: B** B**
Tarih: 21 Ağustos 2024
Yorum: Kurutma makinesi kesinlikle alınması gereken bir makine. Özellikle kışaylarında veya nemli havalı bölgelerde eliniz ayağınız olacak.Electrolux bu kategoride en iyilerden fiyatı da diğerlerne göre uygun.Sesi çok değil, farklı süre ayarları var ama siz kullandıkça yıkadığınızürünlere göre süreleri öğrenip ona göre programlayabilirsiniz. Suhaznesi herDevamını Oku
İsim: B** P** E**
Tarih: 17 Temmuz 2024
Yorum: Uzun uzun araştırdım ve bana en uygun makine buydu çook memnun kaldımayrıca hızlı teslimat yapıldı ve servis çok çabuk kurulum sağladı
İsim: Ş** E**
Tarih: 27 Haziran 2024
Yorum: yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. bazı programlarda çamaşırlar makinedebeklemiş gibi koku yapıyor. servis çağırdık bununla ilgili ancak 5gündür ne arayan var ne soran.satis sonrası servis desteği aşırı zayıf.ilk defa bu markanın bir ürününü aldım. tekrar almayı asla düşünmüyorum.
İsim: D** K**
Tarih: 27 Temmuz 2024
Yorum: Ürün güzel kurutuyor. Kapağı cam değil sert plastik inşallah bir sorunçıkmaz. Çabuk bir şekilde elime ulaştı satıcıya teşekkür ederim.Servisten gelenler ürünün en boş paket olduğunu söylediler. İçindentahliye hortumu çıkmadı servisten 350tl karşılığı almak zorunda kaldım.
İsim: E** U**
Tarih: 11 Temmuz 2024
EW7H458ST GentleCare 8 kg A++ Enerji Sınıfı Isı Pompalı Kurutma Makinesi Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: Senelik servis bakımı gerekiyor mu
Cevap: Gerekmiyor sadece kullanım kılavuzuna uymanız yeterlidir
Soru: camasir makinesinin ustune kurmak icin baglanti elemani ekstra ucrete mi tabi
Cevap: Evet efendim ayrı satılıyor
Soru: Merhabalar, ürün motorunun 10 yıl garantisi var mı?
Cevap: Merhabalar evet üründe 10 yıl motor garantisi vardır.
Soru: Merhabalar başka marka kurutma makinesi yorumlarında çamaşırı yıprattığı yazıyor. Bunda çamaşıra herhangi bir zarar verme durumu söz konusu mu
Cevap: Merhabalar çamaşır kurutmasında herhangi bir yıpratma söz konusu değildir.
Soru: Merhaba ürünün alt tarafındaki kısmını kendimiz açarak temizleyebiliyormuyuz
Cevap: Evet efendim
Soru: kurulum elektrolux tarafından mi yapiliyor
Cevap: Evet doğrudur
Soru: resimdeki ürünün kodun ismin aynısı geliyor değil mi sayın satıcı
Cevap: evet doğrudur.
Soru: kurulum yok diye vermişsiniz sorularda kurulum ücretsiz demişsiniz anlayamadim
Cevap: Kurulum ücretsiz Var efendim
Soru: kapak cam mi plastik mi
Cevap: Merhabalar ; ön kapak sert plastik malzemeden yapılmıştır.
Soru: Merhaba ürün hakkında bir özellik soracaktım. Kurutma esnasında kapağı açtığımda programı başa alır mı yoksa kaldığı yerden devam mı eder
Cevap: Lütfen resmi siteden bilgi alınız
Soru: Bu markanın 9 kilo olanı varmı acaba benim çamaşır makinem 9 kiloluk
Cevap: Maalesef efendim.
Soru: ısı pompalı özellikleri ne oluyor bilgi verirmisin
Cevap: En üst yeni model
Soru: Merhaba tek ürün kurutabiloyormuyuz birde kısa program var mı
Cevap: MERHABALAR EVET EFENDİM
Soru: arcelik camasir makinesinin üstüne konur mu
Cevap: Bunu bilemiyoruz Arçelik müşteri hizmetlerinden bilgi alabilir ya da markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz
Soru: merhaba resimdeki perfectcare 700 yazan ürün geliyor değil mi resmi garantili ürün spor falan değil
Cevap: Ürün marka tarafından 3 yıl garantilidir.
Soru: Electrolux Ew7h458st bu urun elınızde var mı ? electrolux resmı garantılı mı ?
Cevap: Evet resmi garantili sıfır kutusunda ürün. Elimizde son 1 tane kaldı
Soru: ürünün kaç yıl garantisi var
Cevap: 3 yıl efendim
Soru: Bitlis ilinde ikamet ediyorum burada servisin var mı
Cevap: Elektrolüx servisi her yerde mevcuttur
Soru: Kapağın açılış yönü hangi tarafa doğru acaba.
Cevap: sol tarafa doğru acılmaktadır.
Soru: benim çamaşır makinem elektrolux onun üstüne konurmu.Kurulum ücreti varmi
Cevap: Evet efendim üstüne konur Kurulum ücretsiz
EW7H458ST GentleCare 8 kg A++ Enerji Sınıfı Isı Pompalı Kurutma Makinesi Resim Galerisi

EW7H458ST GentleCare 8 kg A++ Enerji Sınıfı Isı Pompalı Kurutma Makinesi En Uygun Satış Linki

Electrolux EW7H458ST GentleCare 8 kg A++ Enerji Sınıfı Isı Pompalı Kurutma Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Electrolux EW7H458ST GentleCare 8 kg A++ Enerji Sınıfı Isı Pompalı Kurutma Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.