EW7WP361ST DualCare 10kg-6kg 1600 Devir Buharlı A-D Enerji Sınıfı Kurutmalı Çamaşır Makinesi Alınır Mı-

Idil

Bilgili
EW7WP361ST DualCare 10kg/6kg 1600 Devir Buharlı A/D Enerji Sınıfı Kurutmalı Çamaşır Makinesi En Ucuzu Nerede Bulunur?
EW7WP361ST DualCare 10kg/6kg 1600 Devir Buharlı A/D Enerji Sınıfı Kurutmalı Çamaşır Makinesi Şu Andaki Fiyatı 27999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

EW7WP361ST DualCare 10kg/6kg 1600 Devir Buharlı A/D Enerji Sınıfı Kurutmalı Çamaşır Makinesi Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

EW7WP361ST DualCare 10kg/6kg 1600 Devir Buharlı A/D Enerji Sınıfı Kurutmalı Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

EW7WP361ST DualCare 10kg/6kg 1600 Devir Buharlı A/D Enerji Sınıfı Kurutmalı Çamaşır Makinesi Ürün Özellikleri

EW7WP361ST DualCare 10kg/6kg 1600 Devir Buharlı A/D Enerji Sınıfı Kurutmalı Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, Electrolux EW7WP361ST DualCare 10kg/6kg 1600 Devir Buharlı A/D Enerji Sınıfı Kurutmalı Çamaşır Makinesi ürününü 27999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

EW7WP361ST DualCare 10kg/6kg 1600 Devir Buharlı A/D Enerji Sınıfı Kurutmalı Çamaşır Makinesi En Son Yapılan Yorumlar
27999.0 Tl ye satışta olan EW7WP361ST DualCare 10kg/6kg 1600 Devir Buharlı A/D Enerji Sınıfı Kurutmalı Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: çok memnunum tavsiye ederim
İsim: M** A**
Tarih: 29 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Alicandanal

Yorum: Şimdilik memnunuz
İsim: Ö** Ö**
Tarih: 24 Ağustos 2024

Yorum: Bu satıcıyı tavsiye ederim. Hem hızlı cevap hem de hızlı aksiyon aldım.Profesyonel ve çok efendi insanlar. Horoz Lojistik'e de teşekkür ederim.Söz verdiği gibi getirdi, hasarsız teslim etti. Arkadaşlar da çoknazikti. Electrolux servisi kurulum için hemen yarına randevu verdi.Eski makinem Miele'ydi. Performansından beklentim yüksek :)Güncelleme: NefDevamını Oku
İsim: U** S**
Tarih: 21 Ocak 2024

Yorum: Horoz lojistik kaynaklı birkaç günlük aksama dışında süreç oldukçadüzgün ilerledi. Satıcı firma tarafından eksiksiz gönderildi. Kurulumiçin aynı gün yardımcı oldular. Kullanımı da oldukça kolay teşekkürler.
İsim: G** E** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 27 Mart 2024
Satıcı: FixKırmızıBeyaz

EW7WP361ST DualCare 10kg/6kg 1600 Devir Buharlı A/D Enerji Sınıfı Kurutmalı Çamaşır Makinesi Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: Ürün teşhir mi yoksa kapalı kutu mu? Hangi ilden gönderim yapıyorsunuz?
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutudur. Eskişehirden gönderim sağlıyoruz.

Soru: Merhaba urun yikama ve kurutmada yani her ikisinde de A enerji sinifina mi ait ogrenebilir miyim?
Cevap: Yıkamada A sınıfı Kurutma da D sınıfı dır.

Soru: merhaba tüy toplama haznesi var mj
Cevap: Var efendim

Soru: samimi cevap verirseniz sevinirim. kurutma ve yıkama bir arada mı yoksa ayrı ayrı mı daha faudalı olur..
Cevap: AYRI AYRI DAHA FAYDALI OLUR.

Soru: Makinede kurutma seçeneği var ama kırışıklık azaltıcı özelliği de var mı acaba?
Cevap: Resmî siteden bakabilirsiniz Efendim

Soru: Merhaba Kurulumu satıcımı ayarlıyacak acaba nasıl olacak
Cevap: Electrolux YETKİLİ SERVİSİ İLE GÖRÜŞMELİSİNİZ.

Soru: Ürün Enerji sınıfı A++ ?
Cevap: ELRKTROLÜX TÜRKİYE OFFİCİAL SİTESİNDEN DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ

Soru: Yorgan yıkama ayarı yok bu modelde yıkamada sıkıntı olurmu
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Kurutma kullanmayıp sadece çamaşır makinesi olarak kullanabilir miyim
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: kurulumunu servismi yapıyor ?
Cevap: MERHABALAR EVET EFENDİM

Soru: sizden kurutma makinesi aldim 20 subatta. hala elime ulasmadi. rica etsem takibini yapabilir misiniz. urun bu degil stoklarinizda bittigi icin buna yaziyorum
Cevap: Hemen ilgileniyoruz

EW7WP361ST DualCare 10kg/6kg 1600 Devir Buharlı A/D Enerji Sınıfı Kurutmalı Çamaşır Makinesi Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

EW7WP361ST DualCare 10kg/6kg 1600 Devir Buharlı A/D Enerji Sınıfı Kurutmalı Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki