Gulsah
Bilgili
F4v3vywkpe 9 Kg 1400 Devir Gri Çamaşır Makinesi Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
F4v3vywkpe 9 Kg 1400 Devir Gri Çamaşır Makinesi Anlık Fiyatı 22150.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
F4v3vywkpe 9 Kg 1400 Devir Gri Çamaşır Makinesi Kaç Kişi Memnun?
F4v3vywkpe 9 Kg 1400 Devir Gri Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7 .
F4v3vywkpe 9 Kg 1400 Devir Gri Çamaşır Makinesi Teknik Detaylar
F4v3vywkpe 9 Kg 1400 Devir Gri Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, LG F4v3vywkpe 9 Kg 1400 Devir Gri Çamaşır Makinesi ürününü 22150.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
F4v3vywkpe 9 Kg 1400 Devir Gri Çamaşır Makinesi Kullanıcı Değerlendirmeleri
22150.0 Tl ye satışta olan F4v3vywkpe 9 Kg 1400 Devir Gri Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7
Yorum: Süper ürün uygun fiyat
İsim: A** A**
Tarih: 16 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: SetEv
Yorum: ürünü yeni aldım ama kullanmadım LG tambur teknoloji nedeni ile bumarkayı ve modelini aldım diğer makinelerden farklı bir çalışmasistemine sahip ve sesiz evdeki makinemde LG 7 yıldır sorunsuz ve sessizçalışıyor içindeki kazanda eşyalarınızı yıpratmaz damla kazana benzerbir yapısı var o yüzden alırken belki fiyatında tereddüt edebilirsinizonun dışıDevamını Oku
İsim: ü** c**
Tarih: 02 Aralık 2022
Satıcı: Smartevim
Yorum: ürünü 2 eylülde aldım aldığım gün satıcı firma aradı ve köyde oturduğumiçin horoz lojistik köye getirmediğini isterseniz ürünü iptaledebileceğimi söylediler aracımız olduğunu yakın bir yerde buluşupalabileceğimi söyledim bundan dolayı 1 yıldız kırdım. 9 eylülde ürünteslim edildi. o gün LG firmasını arayıp servis için kayıt oluşturdum.Ertesi gün KuzDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 10 Eylül 2024
Satıcı: FixKırmızıBeyaz
Yorum: Makine güzel ama çalışrken kokuyor servis çağırdık ana kartınarkasındaki silikon ısınınca kokuyor çözümü yok zamanla alışırsınız dedi
İsim: mud_home
Tarih: Fenomen
Beden: 08 Aralık 2023
F4v3vywkpe 9 Kg 1400 Devir Gri Çamaşır Makinesi Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: iyi akşamlar efendim makinada wifi özelliği mevcutmu acaba
Cevap: Wi-Fi yok efendim
Soru: Kurutma özelliği kaç kg
Cevap: Merhaba, kurutma özelliği bulunmamaktadır. Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba, tambur içinde ışık var mı?
Cevap: Hayır efendim
Soru: Kısa programı kaç dk ?
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: merhaba ürün özelliğinde kurutma var diye yazıyor gerçekten kurutma özelliği varmı?
Cevap: Değerli Müşterimiz İlgili modelde kurutma özelliği bulunmamaktadır. Saygılarımızla.
Soru: Merhaba bu ürün kurutmalı çamaşır makinasımıdır
Cevap: merhaba.bu ürün düz çamaşır makinesidir.kurutma özelliği mevcut değildir.iyi günler dileriz.
Soru: kurutma özelliği varmı arkadadlar memnunmusunuz
Cevap: merhaba.üründe kurutma özelligi mevcut degildir.müsterilerimizde memnundur.takdir sizindir.iyi bayramlar dileriz.
Soru: Merhaba sizinle nasıl iletişime geçebiliriz
Cevap: Değerli Müşterimiz, Site kuralları gereğince iletişim bilgisi paylaşamıyoruz. Sorularınızı buradan iletebilirsiniz. Memnuniyetle yardımcı olunacaktır. Saygılarımızla.
Soru: Ürün başlığında gri renk diye belirtilmis. Ama aciklama kısmında bordo yazıyor. Makinenin rengi nedir. Teşekkürler.
Cevap: merhaba.ürün gri renktir.iyi günler dileriz.
Soru: bu urun icin, tambur kaldiricinin karsisinda sts kaldirici yaziyor. bu ne anlama geliyor. cunku baska bir modelde tambur kaldirinin karsidsnda paslanmaz celik yaziyor.
Cevap: merhaba.konu teknik bir konu olması nedeniyle Lg servislerini arayarak en doğru bilgiyi elde edebilirsiniz.iyi günler dileriz.
Soru: kurutma özelliği varmi
Cevap: Hayır sadece yıkama var, İyi günler dilerim
Soru: Ürünün ön kapağı duz cam mı cukur mu? Renk inox mu?
Cevap: merhaba.ürün ön kapağı çukur şeklindedir.renk inoxtur.iyi günler dileriz.
Soru: merhaba ürün b sınıfı inox 1400 devirmidir reklamda başka siteye girerken başka sepette ekleyip devam edersem başka gözüküyor biz trentyoladamı inanamicaz artık lütfen cevap verin
Cevap: merhaba.ürün 1400 devir ve b sınıfıdır.servisten verilen doğru ve net bilgidir.iyi günler dileriz.
Soru: merhaba ürün kurutma özelliği mevcuttur?
Cevap: Merhaba kurutma özelliği yoktur bu modelde
Soru: Makinenin kurutma kapasitesi nedir?
Cevap: Merhaba, bu modelde kurutma özelliği yoktur.
Soru: merhabalar üründe ilave durulama özelliği var mıdır?
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Yorumlarda çamaşırlar yıkandığında koku yapıyor denmiş. Bu sorun bu modelde giderildi mi ve garanti süresi kaç yıl?
Cevap: Böyle bi sorun oldugundan haberdar değiliz kim neye göre söyledi bilmiyoruz efendim
Soru: niye var yaziyorsunuz o zaman kardesim
Cevap: Merhaba , talebinizi siparişiniz üzerinden iletmenizi rica ederiz. İyi günler dileriz.
Soru: Ürün rengi bordo yazıyor ama gri demi ?
Cevap: Merhaba, ürün rengi inox yani gridir.
Soru: Merhaba alış veriş kredisi ile almak istiyorum nasıl alacağım
Cevap: Trendyolla gorusun efendim
F4v3vywkpe 9 Kg 1400 Devir Gri Çamaşır Makinesi Detaylı Fotoğraflar
F4v3vywkpe 9 Kg 1400 Devir Gri Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
F4v3vywkpe 9 Kg 1400 Devir Gri Çamaşır Makinesi Anlık Fiyatı 22150.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
F4v3vywkpe 9 Kg 1400 Devir Gri Çamaşır Makinesi Kaç Kişi Memnun?
F4v3vywkpe 9 Kg 1400 Devir Gri Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7 .
F4v3vywkpe 9 Kg 1400 Devir Gri Çamaşır Makinesi Teknik Detaylar
F4v3vywkpe 9 Kg 1400 Devir Gri Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, LG F4v3vywkpe 9 Kg 1400 Devir Gri Çamaşır Makinesi ürününü 22150.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
F4v3vywkpe 9 Kg 1400 Devir Gri Çamaşır Makinesi Kullanıcı Değerlendirmeleri
22150.0 Tl ye satışta olan F4v3vywkpe 9 Kg 1400 Devir Gri Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7
Yorum: Süper ürün uygun fiyat
İsim: A** A**
Tarih: 16 Mayıs 2023
Satıcı: SetEv
Yorum: ürünü yeni aldım ama kullanmadım LG tambur teknoloji nedeni ile bumarkayı ve modelini aldım diğer makinelerden farklı bir çalışmasistemine sahip ve sesiz evdeki makinemde LG 7 yıldır sorunsuz ve sessizçalışıyor içindeki kazanda eşyalarınızı yıpratmaz damla kazana benzerbir yapısı var o yüzden alırken belki fiyatında tereddüt edebilirsinizonun dışıDevamını Oku
İsim: ü** c**
Tarih: 02 Aralık 2022
Satıcı: Smartevim
Yorum: ürünü 2 eylülde aldım aldığım gün satıcı firma aradı ve köyde oturduğumiçin horoz lojistik köye getirmediğini isterseniz ürünü iptaledebileceğimi söylediler aracımız olduğunu yakın bir yerde buluşupalabileceğimi söyledim bundan dolayı 1 yıldız kırdım. 9 eylülde ürünteslim edildi. o gün LG firmasını arayıp servis için kayıt oluşturdum.Ertesi gün KuzDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 10 Eylül 2024
Yorum: Makine güzel ama çalışrken kokuyor servis çağırdık ana kartınarkasındaki silikon ısınınca kokuyor çözümü yok zamanla alışırsınız dedi
İsim: mud_home
Tarih: Fenomen
Beden: 08 Aralık 2023
F4v3vywkpe 9 Kg 1400 Devir Gri Çamaşır Makinesi Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: iyi akşamlar efendim makinada wifi özelliği mevcutmu acaba
Cevap: Wi-Fi yok efendim
Soru: Kurutma özelliği kaç kg
Cevap: Merhaba, kurutma özelliği bulunmamaktadır. Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba, tambur içinde ışık var mı?
Cevap: Hayır efendim
Soru: Kısa programı kaç dk ?
Soru: merhaba ürün özelliğinde kurutma var diye yazıyor gerçekten kurutma özelliği varmı?
Cevap: Değerli Müşterimiz İlgili modelde kurutma özelliği bulunmamaktadır. Saygılarımızla.
Soru: Merhaba bu ürün kurutmalı çamaşır makinasımıdır
Cevap: merhaba.bu ürün düz çamaşır makinesidir.kurutma özelliği mevcut değildir.iyi günler dileriz.
Soru: kurutma özelliği varmı arkadadlar memnunmusunuz
Cevap: merhaba.üründe kurutma özelligi mevcut degildir.müsterilerimizde memnundur.takdir sizindir.iyi bayramlar dileriz.
Soru: Merhaba sizinle nasıl iletişime geçebiliriz
Cevap: Değerli Müşterimiz, Site kuralları gereğince iletişim bilgisi paylaşamıyoruz. Sorularınızı buradan iletebilirsiniz. Memnuniyetle yardımcı olunacaktır. Saygılarımızla.
Soru: Ürün başlığında gri renk diye belirtilmis. Ama aciklama kısmında bordo yazıyor. Makinenin rengi nedir. Teşekkürler.
Cevap: merhaba.ürün gri renktir.iyi günler dileriz.
Soru: bu urun icin, tambur kaldiricinin karsisinda sts kaldirici yaziyor. bu ne anlama geliyor. cunku baska bir modelde tambur kaldirinin karsidsnda paslanmaz celik yaziyor.
Cevap: merhaba.konu teknik bir konu olması nedeniyle Lg servislerini arayarak en doğru bilgiyi elde edebilirsiniz.iyi günler dileriz.
Soru: kurutma özelliği varmi
Cevap: Hayır sadece yıkama var, İyi günler dilerim
Soru: Ürünün ön kapağı duz cam mı cukur mu? Renk inox mu?
Cevap: merhaba.ürün ön kapağı çukur şeklindedir.renk inoxtur.iyi günler dileriz.
Soru: merhaba ürün b sınıfı inox 1400 devirmidir reklamda başka siteye girerken başka sepette ekleyip devam edersem başka gözüküyor biz trentyoladamı inanamicaz artık lütfen cevap verin
Cevap: merhaba.ürün 1400 devir ve b sınıfıdır.servisten verilen doğru ve net bilgidir.iyi günler dileriz.
Soru: merhaba ürün kurutma özelliği mevcuttur?
Cevap: Merhaba kurutma özelliği yoktur bu modelde
Soru: Makinenin kurutma kapasitesi nedir?
Cevap: Merhaba, bu modelde kurutma özelliği yoktur.
Soru: merhabalar üründe ilave durulama özelliği var mıdır?
Soru: Yorumlarda çamaşırlar yıkandığında koku yapıyor denmiş. Bu sorun bu modelde giderildi mi ve garanti süresi kaç yıl?
Cevap: Böyle bi sorun oldugundan haberdar değiliz kim neye göre söyledi bilmiyoruz efendim
Soru: niye var yaziyorsunuz o zaman kardesim
Cevap: Merhaba , talebinizi siparişiniz üzerinden iletmenizi rica ederiz. İyi günler dileriz.
Soru: Ürün rengi bordo yazıyor ama gri demi ?
Cevap: Merhaba, ürün rengi inox yani gridir.
Soru: Merhaba alış veriş kredisi ile almak istiyorum nasıl alacağım
Cevap: Trendyolla gorusun efendim
F4v3vywkpe 9 Kg 1400 Devir Gri Çamaşır Makinesi Detaylı Fotoğraflar

F4v3vywkpe 9 Kg 1400 Devir Gri Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki

LG F4v3vywkpe 9 Kg 1400 Devir Gri Çamaşır Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
LG F4v3vywkpe 9 Kg 1400 Devir Gri Çamaşır Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.