Felix Rgb Gaming Mouse 12800 Dpı 8 Tuşlu Drag Click Makrolu G502 Beyaz KDA Alınması Gereken Bir Ürün Mü

Guzide

Bilgili
Felix Rgb Gaming Mouse 12800 Dpı 8 Tuşlu Drag Click Makrolu G502 Beyaz KDA En Düşük Fiyat Nerede?
Felix Rgb Gaming Mouse 12800 Dpı 8 Tuşlu Drag Click Makrolu G502 Beyaz KDA Şu Andaki Fiyatı 449.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Felix Rgb Gaming Mouse 12800 Dpı 8 Tuşlu Drag Click Makrolu G502 Beyaz KDA Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

Felix Rgb Gaming Mouse 12800 Dpı 8 Tuşlu Drag Click Makrolu G502 Beyaz KDA Hakkında yaklaşık 20 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

Felix Rgb Gaming Mouse 12800 Dpı 8 Tuşlu Drag Click Makrolu G502 Beyaz KDA Ürün Tanıtımı

Rgb aydınlatmalı. 1,80 m örgü kablo. 8 buton. 12.800 dpı. Kullanım amacı oyun. Mouse formu sağ el. Mouse tipi optik. Makro yazılımı. Garanti süresi 24 ay. _x000D_
_x000D_

Felix Rgb Gaming Mouse 12800 Dpı 8 Tuşlu Drag Click Makrolu G502 Beyaz KDA Ürününün Satıcısı, Xrades Felix Rgb Gaming Mouse 12800 Dpı 8 Tuşlu Drag Click Makrolu G502 Beyaz KDA ürününü 449.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Felix Rgb Gaming Mouse 12800 Dpı 8 Tuşlu Drag Click Makrolu G502 Beyaz KDA Kullanıcı Yorumları Nasıl?
449.0 Tl ye satışta olan Felix Rgb Gaming Mouse 12800 Dpı 8 Tuşlu Drag Click Makrolu G502 Beyaz KDA Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
20 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: Ürün Efsane Elime Hemde Tam Uydu Özellikle Mouseun Yazılım UygulamasıMükemmel Ve Çok Güzel Paketlenerek Geldi Herkese Tavsiye Ederim
İsim: M** D**
Tarih: 04 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Xrades

Yorum: Başta ön yargılı yaklaştım AMA ürün hızlı geldi ve fiyatına göre fazlakaliteli . Kesinlikle tavsiye ederim. Küçük süprizde gayet komik veiyiydi :)
İsim: bilal y.
Tarih: 23 Eylül 2024

Yorum: el destek yerinde bir tuş var kardeşimi tek bu konuda rahatsız etmişonun haricinde güzel kullanışlı ele iyi oturuyor kayma sorunu yokmalzeme kalitesi fena değil mouse uygulaması var.
İsim: M** B**
Tarih: 22 Eylül 2024

Yorum: Çok Güzel Dizayn Ve Kulanışı Var Çok Memnun Kaldım
İsim: **** ****
Tarih: 18 Eylül 2024

Yorum: eskiden whatsappdan driver alırdık cok guzel kolum sakat olduğu içindeneyemiyorum ama lutfen aras kargoya vermeyin 3 gun geciktirdigecikmese deneyebilirdim
İsim: R** B**
Tarih: 16 Eylül 2024

Yorum: çok iyi bir mouse kesinlikle öneririm biraz kutu hasar almıştı ama mousehiç bişey olmadı çok güzel bir mouse
İsim: E** t**
Tarih: 13 Eylül 2024

Yorum: ürünün yanında gönderdiğiniz hediye için teşekkür ederiz sorunsuzelimize ulaştı
İsim: B** F** F**
Tarih: 13 Eylül 2024

Yorum: çok hoş gözüküyor, hediyeler için teşekkürler
Tarih: 12 Eylül 2024

Yorum: Uzun zamandır aradığım mükemmel mouse’u XRades sayesinde buldum!XRades’in yeni mouse’u performansıyla beklentilerimin çok ötesine geçti.Özellikle drag click yapabilme özelliği, oyun deneyimimi adeta bir üstseviyeye taşıdı. Click tepkime süresi inanılmaz hızlı ve hassasiyetiharika, bu da oyunlarda büyük bir avantaj sağlıyor. Ergonomik tasarımıve hafDevamını Oku
Tarih: 06 Eylül 2024

Yorum: Ürünü beğendim f/p ele oturuşuda gayet güzel, yanında birde hediyeyolluyorlar sanırım not yazılmış ama benim pakedime koymayı unuttularsanırım yine de teşekkürler.
İsim: T** T**
Tarih: 05 Eylül 2024

Yorum: cidden harika mouse almanızı tavsiye ederim .
İsim: a** ç**
Tarih: 02 Eylül 2024

Yorum: Harika bir mouse alacaksanız 2 tane alın derim ürün tam bir fiyatperformans memnun kaldım .
İsim: S** H**
Tarih: 29 Ağustos 2024

Yorum: Ürün gerçekten çok güzel hissiyatı da güzel tam bir fp ürünü tereddütetmeden alabilirsiniz
İsim: M** R** A**
Tarih: 15 Ağustos 2024

Yorum: çok güzel ürün düşünmeden alın
İsim: E** Ü**
Tarih: 08 Ağustos 2024

Yorum: Ürün güzel ve kulanımı rahat.
Tarih: 03 Eylül 2024

Yorum: Gayet memnunum, bu fiyata bu kalitede bulmak imkansız.
İsim: E** B**
Tarih: 20 Ağustos 2024

Yorum: Ürün aşırı güzel hassasiyettir hissiyatdır mükemmel ürün
Tarih: 15 Ağustos 2024

Yorum: sensörü aşırı kötü. mouse düz yüzeyde çalışmıyor. eğimli yüzeylerdeçalışıyor. sensöre parmak koyup haraket ettireceksiniz.
Tarih: 07 Eylül 2024

Felix Rgb Gaming Mouse 12800 Dpı 8 Tuşlu Drag Click Makrolu G502 Beyaz KDA Merak Edilenler

Soru: Kablosu örgü mü
Cevap: merhaba örgü kablodur

Soru: herhangi bir bant öneriniz varmı yoksa rastgele bir elektrik bandı olurmu
Cevap: Merhaba bant önerimiz yoktur

Soru: benim için sorun yok şimdiden teşekkürler
Cevap: Rica ederiz şimdiden iyi günlerde kullanınız

Soru: sensoru nedir ve kac hz dir hizli reflekslere cevap verirmi
Cevap: Merhaba maksimum 1000 hz dir , 500 hz olarak gelmektedir uygulaması üzerinden 1000 hz ye kadar çıkarabilirsiniz , Sensörü A826 plus pro dur

Soru: drag clik için bant gerek varmı
Cevap: Merhaba vardır , YouTube da g502 kasa drag click videolarına bakabilirsiniz , ama direk uygulamadan kendiniz de bantsız tuşa komut atayıp tek tıkla 5-10 tık tıklama yaptırabilirsiniz

Soru: merhaba kaydırma tekerleğinde sınırsız kaydırma var mı?
Cevap: merhaba sınırsız kaydırma yoktur

Soru: tıklama omrü kaç ve sorun cikartirmi
Cevap: merhaba 20 milyon tıklanma ömrü vardır ayrıca 2 sene komple garantilidir

Soru: Çift tıklama tuşu varmıdır ?
Cevap: merhaba makro üzerinden istediğiniz tuşa double click ekleyebilirsiniz

Soru: Merhabalar, Logitech G502 cihazımın scrollunda sorun var, bu mousenin scrollu yedek parça olarak bire bir uyumlu olur mu acaba?
Cevap: Merhaba iç bağlantı yerleri uyarsa takabilirsiniz , ama farklı ise olmaz o yüzden yüzde yüz olur diyemezyiz denemedik hiç daha önce :)

Soru: Üründe orta teker bozulma problemi olmaz değil mi şuan msi var ama bu problem yüzünden bu ürününüzü alacağım yani orta tekeri üste çekerken alta gitmesi yüzünden. Ürününüz kaliteli midir .
Cevap: Merhaba ürünümüz kalitelidir 2 yıl garantilidir, herhangibi bir sıkıntı olursa bakımları yapılmaktadır henüz orta tekerlek sıkııntısı çeken müşterimiz hiç olmadı :)

Soru: xboxa çalışır mı ve yandan kaç tuş var
Cevap: Merhaba yanda 2 tuşu vardır Xbox da çalışır

Soru: merhaba acaba drag click yapılabiliyor mu
Cevap: Merhaba yapılabiliyor g502 hero drag click diye aratın YouTube da yapılış videoları var logitech ile aynı kasa ürün

Soru: Logitech g502 hero gibi ağırlık azalta çoğaltma gibi bir özelliği var mı acaba mousun
Cevap: Merhaba ağırlık azaltma yoktur 160'gram dır ürün orta ağırlıkta bir üründür

Soru: double click özelliği var demi bir tklayışta iki tıklama
Cevap: Merhaba vardır yazılımı üzerinden yapabilirsiniz

Soru: Selam Kabloyu örgülü mü ve mouse tıklama sesi yüksekmi
Cevap: Merhaba kablo örgülü tıklama sesi mekanik sessiz değil

Soru: mouse kaç hz
Cevap: Merhaba 1000 hz dir

Soru: logitech g502 ile ne farkı var bide drag click cps kaç olur max
Cevap: merhaba scroolu farklıdır drag click maks cps ölçümü yok elimizde firmanın vermiş olduğu ama marko yazılımı ile tuşa atama yapabilirsiniz tek tuşta kaç tuş istiyorsanız

Soru: kablo uzunluğu ne kadar
Cevap: Merhaba 180 cm dir

Soru: bide bişey daha sorucaktım uygulamada frist click falan yokmu ben göremedimde
Cevap: Frist click ne demek acaba

Felix Rgb Gaming Mouse 12800 Dpı 8 Tuşlu Drag Click Makrolu G502 Beyaz KDA Ürüne Ait Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Felix Rgb Gaming Mouse 12800 Dpı 8 Tuşlu Drag Click Makrolu G502 Beyaz KDA En Uygun Satış Linki