Ferre - Beyaz Inci Ankastre Set ( 5001 - B 3140 - Fd 102 ) Tavsiye Eder Misiniz-

Sukriye

Bilgili
Ferre - Beyaz Inci Ankastre Set ( 5001 - B 3140 - Fd 102 ) Ürün Alınmaya Değer Mi?
Ferre - Beyaz Inci Ankastre Set ( 5001 - B 3140 - Fd 102 ) Şu Anki Satış Fiyatı 13394.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Ferre - Beyaz Inci Ankastre Set ( 5001 - B 3140 - Fd 102 ) Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

Ferre - Beyaz Inci Ankastre Set ( 5001 - B 3140 - Fd 102 ) Hakkında yaklaşık 97 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

Ferre - Beyaz Inci Ankastre Set ( 5001 - B 3140 - Fd 102 ) Teknik Açıklamalar

Beyaz Inci Ankastre Set ( 5001 - B 3140 - Fd 102 ) Ferre Servis Güvencesiyle
Ferre Femaş Beyaz Inci 3'lü Ankastre Set ( 5001 Multifonksiyon Beyaz Fırın + 3140 Ce Beyaz Cam Ocak+ Fd 102 Yatay Beyaz Cam Davlumbaz) >Ferre Femaş Beyaz Inci 3'lü ankastre set, şık tasarımlara ve yüksek teknik özelliklere sahip ocak, fırın ve davlumbazdan meydana gelir. Birbiriyle uyumlu olarak tasarlanmış bu mükemmel pişirme ve havalandırma üniteleri, mutfağınızla bütünleşen gömülebilir ürünlerdir. Elektrik kablosu ya da gaz borusu gibi bağlantı ekipmanlarını da gizleyen ankastre set, mutfağınıza estetik bir görünüm kazandırır. Üstün pişirme ve havalandırma yetenekleri sayesinde benzersiz konfor sunar. Enerjiyi de son derece tasarruflu kullanan ankastre set, çeşitli emniyet sistemleriyle de güvenli bir kullanım avantajına sahiptir.Ferre Femaş Beyaz Inci 3'lü Ankastre SetTemel ÖzellikleriFerre Femaş Beyaz Inci 3'lü ankastre setin birinci parçası olan fırın; 6 adet pişirme fonksiyonu, programlanabilir dijital saat ve zamanlayıcı özelliklerine sahiptir. 64 LT brüt hacmi ile tek seferde çok miktarda yemek pişirebilirsiniz. A enerji sınıfı fırın, maksimum performansı, minimum enerjiyle sağlar.Buz çözme, turbo fan ve soğutma fanı özellikleri ile fırınınızı işlevsel olarak kullanabilirsiniz.Turbo fan sayesinde, fırın içi ısısı fırının her tarafına homojen bir biçimde dağılarak yemeklerinizin hem daha çabuk hem de eşit miktarda pişmesini sağlar. Grill ve ızgara özelliği sayesinde ızgara yemeklerinin tadını çıkarabilir, ailenize ve misafirlerinize lezzetli ızgaralar yapabilirsiniz. Fırının temizliği de kolay sökülebilir iç camı sayesinde son derece basit bir şekilde yapılabilir. Ankastre setin üyelerinden ikincisi olan ocak, düğmeden ateşleme sistemi ile çalışır. Doğalgazla çalışan ocağın 8 mm kalınlığa sahip olan dayanıklı cam yüzeyi güvenli ve temiz bir kullanım konforu sunar. Emaye ızgaralar gerektiğinde çıkarılıp kolayca yıkanabilir. Gaz kesme emniyeti bulunan ocak, herhangi bir tehlike anında gazı otomatik olarak keserek can güvenliğinizi koruma altına alır. Ankastre setin son üyesi de davlumbazdır. 3 kademeli emiş gücüne sahip olan ürün, 1000 W motor gücü sayesinde mutfağınızdaki yemek buharını ve kokuları emer ve daima temiz bir hava akışı sağlar.2x01 W LED aydınlatma sistemine sahip olan davlumbaz, minimum enerjiyle maksimum aydınlatma sağlar. Bulaşık makinesinde yıkanabilir filtreleri sayesinde sık sık ve kolayca temizlenebilir. Öne Çıkan Teknik Özellikler Davlumbaz Genişliği: 60 cmDavlumbaz Şekli: Duvar Tipi Fırın Enerji Sınıfı: APişirme Fonksiyonu/Program Sayısı: 6Ocak Tipi: GazlıEk Özellikler:Ankastre davlumbaz, yüksekliği ayarlanabilir çift baca sistemiyle mutfak dolaplarınızla tam uyum sağlar. Yüksek verimlilik sunan bakır sargılı davlumbaz motoru, sessiz çalışır ve yüksek performans sağlar. Davlumbazı push buton ile kolayca yönetebilirsiniz. Ankastre set içerisinde bulunan fırının ek özellikleri arasında bulunan soğutma fanı, fırının gövde sıcaklığının mutfak dolaplarınıza zarar vermesini önleyen bir emniyet sistemidir. Böylece fırını gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Fırının ısınmayı önleyen iç camı sayesinde dış cam elinizi yakmayacak soğuklukta kalır ve %30 oranında enerji tasarrufu sağlanır. Fırın içerisinde bulunan tel raflar, tepsileri bu raf üzerinde kolayca fırın içine sürüp çıkarmanızı sağlayarak fırınınızın iç yüzeyinin çizilmesini ya da yıpranmasını engeller. Fırınınızda bulunan gizli rezistans, hem yüksek pişirme verimi hem de güvenli bir kullanım konforu sağlar. Marka Hakkında45 yıldan fazla süredir sektörde yer alan Femaş Grup, Türkiye'nin önde gelen sanayi kuruluşlarından biridir ve oldukça geniş bir alan üzerinde üretim yapmakta olan uluslararası bir şirkettir. Kullanım ÖnerileriAnkastre setinizden yüksek verim almak için bazı kullanım kurallarına uymanız yararınıza olacaktır. Ocağınızdan yüksek verim almak için ocak gözleriyle uyumlu büyüklükte tencereler kullanmanız yemeklerinizin daha çabuk ve homojen bir şekilde pişmesini sağlar ve enerji kaybını engeller. Davlumbazınız çalışırken mutfak pencerelerini kapalı tutmak davlumbazın emiş gücüne katkıda bulunur. Davlumbazınızı daima pişirme yoğunluğunuza uygun olan bir fan kademesi ile çalıştırın. Yemeği pişirmeye başladığınız andan başlayıp pişirme sonuna kadar davlumbazı çalıştırmak etkili bir havalandırma yapmanızı sağlar. Ankastre setin tüm parçalarını güvenlik önlemlerine uyarak ve kullanma kılavuzunda bulunan talimatları takip ederek kullanmaya özen gösterin. Ankastre setin temizliğini de aşındırıcı içermeyen temizlik malzemeleriyle yaparsanız ürünler ilk günkü güzellikleriyle kalacak ve uzun ömürlü olacaktır._x000D_
_x000D_

Ferre - Beyaz Inci Ankastre Set ( 5001 - B 3140 - Fd 102 ) Ürününün Satıcısı, Femaş Ferre - Beyaz Inci Ankastre Set ( 5001 - B 3140 - Fd 102 ) ürününü 13394.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Ferre - Beyaz Inci Ankastre Set ( 5001 - B 3140 - Fd 102 ) Kullanıcı Yorumları
13394.0 Tl ye satışta olan Ferre - Beyaz Inci Ankastre Set ( 5001 - B 3140 - Fd 102 ) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
97 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: hemen geldi gelip hemen de kurdular çok güzel
İsim: e** t**
Tarih: 05 Mayıs 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: AKTEKİN ELEKTRONİK

Yorum: kutular gayet sağlam geldi kargolama çok hızlıydı henüz açmadım dahasonra yorumu tekrar güncelleyeceğim
İsim: Y** E** Y**
Tarih: 03 Nisan 2024
Satıcı: UCUZDUKKANNET

Yorum: Paketleme çok iyi hasarsız geldi anneme almıştım kendimede alıcam
İsim: Z** İ**
Tarih: 06 Temmuz 2023
Satıcı: biankastre

Yorum: sorunsuz geldi daha önce anneme de almıştım 3 senedir sorunsuz kullanıyoruz
İsim: Ş** U**
Tarih: 09 Mayıs 2023
Satıcı: MEGAANKASTRE

Yorum: süper ürün
İsim: İLHAN Y.
Tarih: 14 Nisan 2022

Yorum: Servise ulaşabilsek her şey güzel olacak
İsim: L** S**
Tarih: 30 Eylül 2024
Satıcı: İstanbul Ankastre

Yorum: Çok beğendik inşallah iyi günlerde kullanırız tavsiye ederim
İsim: **** ****
Tarih: 16 Eylül 2024

Yorum: Öncelikle her ne kadar çalışanları kibar olsa da teslimat süreci horozlojistik ile olunca her zamanki gibi sancılı geçti ve yaklaşık iki haftauğraştırdılar. Kurulum üçüncü iş gününde servis geldi. Sipariş etmemdenkuruluma kadar toplam 15 gün sürdü. Fırın biraz ufak düğmeleri bayakalitesiz, ocak iyi gibi, davlumbaz almasa mıydım dedirtti, çünkü tütsDevamını Oku
İsim: M** T**
Tarih: 12 Eylül 2024

Yorum: güzeldi begendik
İsim: E** A**
Tarih: 30 Ağustos 2024

Yorum: Harika arkadaşlar daha kullanmadım ama servis hemen geliyor ürünler aynıgün geldi inanamazsınız
İsim: Y** D**
Tarih: 29 Temmuz 2024

Yorum: Çok güzel bi ürün göründüğünden daha iyi kek yaptım güzel oldu indirimde aldım
İsim: Z** A**
Tarih: 03 Temmuz 2024

Yorum: Ürün cok güzel tereddütsüz alabilirsiniz.
Tarih: 08 Haziran 2024

Yorum: Güzel ürün
Tarih: 08 Haziran 2024
Satıcı: ArsemShop

Yorum: Güzel ürün kullanışlı
İsim: Ö** O**
Tarih: 21 Mayıs 2024

Yorum: Kendim 2,5yıldır ferre kullanıyorum memnun olduğum için annemedeferrenin ürünü femaş aldım ocak güzel, fırın düğmeleri hemen bozulacakhissi verdi pişirmesini beğendim ilk olarak tavuk patates pişirdikkurutmadan güzel pişirdi tek tepsi olması biraz üzücü ama bilerek aldımzaten etketleri çıkarırken kullandığım deterjan (yağ sökücü) fırınsapına çoDevamını Oku
İsim: S** T**
Tarih: 05 Mayıs 2024

Yorum: normal fiyata göre fırın tepsisi biraz küçük davlumbaz çok seslicalısiyo emiş gücü iyi ocak da birbirine yakın tencereler sıkışıyo
İsim: M** K**
Tarih: 23 Nisan 2024

Yorum: ürünü beğendim tam zamanında elime ulaştı tavsiye ederim
İsim: C** p**
Tarih: 21 Mart 2024
Satıcı: hesaplıaldım

Yorum: güzel kaliteli
İsim: E** Y**
Tarih: 01 Mart 2024

Yorum: Çok beğendim çok kaliteli iyiki almışım teşekkürler Trendyol 🤲🤲
Tarih: 20 Aralık 2023
Satıcı: hesaplıaldım

Yorum: paketleme çok kötüydü inşallah ürünler sağlamdır kargo 6 günde geldi
İsim: B** B**
Tarih: 24 Ağustos 2023

Yorum: Çeyizim için aldım. Servisi arayıp garantisi başladı ve kurulum oluştu
İsim: N** Ö**
Tarih: 27 Mayıs 2023

Yorum: ürün anlatıldığı gibi. kurmadım henüz ama iyi görünüyor firma ilgiliydi
Tarih: 08 Mayıs 2023

Yorum: Ürün bir tepsi geldi iki tepsi olsaydı iyiydi o yüzden puanı 4 verdim
İsim: Yasin Ş.
Tarih: 09 Mart 2023

Yorum: Çok beğendik, henüz fırını kullanmadık fakat görünüşü çok güzel
İsim: B** Y**
Tarih: 06 Mart 2023

Yorum: Beğendim gayet güzel.
İsim: K** Ş**
Tarih: 10 Şubat 2023

Yorum: Daha kurulmadı ama kargo paketi çok iyi yapılmış
İsim: H** Ü**
Tarih: 12 Ocak 2023

Yorum: ürünler geldi aldım teşekürler ederim ürün kutusunda duruyor dış tanherhangi bir sorun gözükmüyor hediye alındı ev sahibinin evine kurulum yapılacak.
İsim: A** A**
Tarih: 07 Ocak 2023

Yorum: çok teşekkür ediyorum güzel temiz kaliteli ürün
İsim: Y** Y**
Tarih: 27 Aralık 2022

Yorum: en iyi modellerden biri fırın çok güzel
Tarih: 04 Ekim 2022

Yorum: aspiratör emiş gücü daha yüksek olabilirdi.genel olarak ürün - fiyat -kalite olarak başarılı.tavsiye ederim. fırın guzel
Tarih: 12 Eylül 2022

Ferre - Beyaz Inci Ankastre Set ( 5001 - B 3140 - Fd 102 ) Sıkça Sorulan Sorular

Soru: markası ferremi
Cevap: Merhaba femaş bir ferre markasıdır

Soru: merhaba ürün bir zaman sonra sararma yapar mı sararırsa eğer garanti kapsamına girer mi
Cevap: Yapmaz efendim girer tabi iyi akşamlar

Soru: merhabalar ürünü şimdi alıp kurulumunu sonra yapabilir miyiz
Cevap: Merhaba ücretsiz kurulumunu istediğiniz zaman yaptıra bilirsiniz

Soru: merhabalar, ankastre set kurulum bedeli ücretli midir
Cevap: Merhabalar, tüm ankastre setlerimiz ücretsiz olarak kurulum yapılmaktadır.

Soru: Merhaba, fırını tüplü kullanabilir miyiz?
Cevap: Merhaba Ocak Tüp İle Kullanılabilir.

Soru: Aydın Nazillide şube var mı servis
Cevap: Merhaba servis türkiyenin heryerinde var

Soru: ocak cam olmayan varmi bu setin gömmeli olmayani
Cevap: Maalesef efendim seti bozamıyoruz

Soru: turba ve buharlı pişirme varmı
Cevap: Turbo var buharlı pişirme yok efendim

Soru: çeyiz için alıyorum kurumicak ama kurum sartmı acaba beklese 1 sene sonra garanti sin servisi çağırınca kurdurdugumuzda baslicak değilmi
Cevap: Merhaba,ürün garantisi ücretsiz kurulumdan sonra başlıyacaktır, 3 sene içersinde ücretsiz kurulum yaptırabilirsiniz.

Soru: LPG dönüşümü var mı
Cevap: Var efendim ilk dönüşümü servislerimiz ücretsiz yapmaktadır

Soru: fırında buharlı pişirme varmi
Cevap: Yok efendim buharlı en pahallı modeli steamart geçer ismi onun

Soru: bütün ankastre setleri ölçümleri standart degilmidir
Cevap: MERHABA STANDART ÖLÇÜLERDEDİR

Soru: Merhaba herkes fırın biraz küçük yazmış ölçüleri nedir acaba
Cevap: merhaba fırın iç hacmi brüy 64 net 56 litredir.

Soru: merhaba diger modelle farkı varmı acaba sitede 2 adet femaş modeli
Cevap: Aynı üründür efendim

Soru: Merhaba fırın ölçüleri nedir acaba
Cevap: Merhabalar, fırın ölçülerimiz bu şekildedir. Yükseklik: 59,5 cm / Genişlik: 59,4 cm / Derinlik: 55 cm

Soru: Merhaba fırın ölçüleri nedir acaba
Cevap: merhaba efendim 59 cm genişlik 57.5 yükseklik.. derinlik 59 cm

Soru: kaç adet tepsi var
Cevap: 2 tepsi var efendim

Soru: tüm özelliklerini belirtir misiniz
Cevap: Ürün özellikleri bölümünde yazıyor

Soru: Merhaba efendim altüst resident'ları var mı acaba kapalı mı
Cevap: Evet efendim var ve kapalı

Soru: mer. 12 adet lazım yardımcı olur musunuz
Cevap: 10 ADET ELIMIZDE MEVCUT EFENDIM BEYAZ RENK

Ferre - Beyaz Inci Ankastre Set ( 5001 - B 3140 - Fd 102 ) Ürüne Ait Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Ferre - Beyaz Inci Ankastre Set ( 5001 - B 3140 - Fd 102 ) En Uygun Satış Linki