Fit Nba Los Angeles Lakers Oversize Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu Tişört B7480ax24sp Tavsiye Edilen Yer Neresi ?

Irem

Bilgili
Fit Nba Los Angeles Lakers Oversize Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu Tişört B7480ax24sp Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Fit Nba Los Angeles Lakers Oversize Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu Tişört B7480ax24sp Şimdiki Fiyatı Ile 499.99 Tl'den Satılmaktadır.

Fit Nba Los Angeles Lakers Oversize Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu Tişört B7480ax24sp Gerçekten İyi Mi?

Fit Nba Los Angeles Lakers Oversize Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu Tişört B7480ax24sp Hakkında yaklaşık 36 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

Fit Nba Los Angeles Lakers Oversize Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu Tişört B7480ax24sp Ürün Tanıtımı

Fit Nba Los Angeles Lakers Oversize Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu Tişört B7480ax24sp Ürününün Satıcısı, Defacto Fit Nba Los Angeles Lakers Oversize Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu Tişört B7480ax24sp ürününü 499.99 Tl'den Satılmaktadır.

Fit Nba Los Angeles Lakers Oversize Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu Tişört B7480ax24sp Ürünü Kullananların Görüşleri
499.99 Tl ye satışta olan Fit Nba Los Angeles Lakers Oversize Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu Tişört B7480ax24sp Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
36 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Çok iyi tam beden
İsim: E** Ö**
Tarih: 21 Nisan 2024
Beden: Boy:167cm
Satıcı: DeFacto

Yorum: Çok büyük bir kalıbı var
İsim: A** D**
Tarih: Elite Üye
Beden: 04 Eylül 2024

Yorum: Ürün çok güzel ve kaliteli fakat 1 beden küçük alınmalı
İsim: Y** Ş**
Tarih: 02 Eylül 2024
Beden: Boy:165cm

Yorum: Çok güzel, çok şık, kesinlikle alınması gereken bir ürün
İsim: İ** T**
Tarih: 02 Eylül 2024
Beden: Beden:L

Yorum: Rengi ve kumaşı güzel
İsim: b** a**
Beden: 27 Ağustos 2024

Yorum: Çok güzel bir ürün indirimdeyken aldım. Çok oversize değil. Normal beden alınabilir.
İsim: G** B** B**
Beden: 22 Ağustos 2024

Yorum: s bedeni bile çok buyuk fakat kaliteli ürün
İsim: s** ö**
Tarih: 14 Ağustos 2024
Beden: Beden:S

Yorum: oversize kalıp çok beğendik, üç arkadaş beraber aldık
İsim: A** G**
Beden: 03 Ağustos 2024

Yorum: gayet güzel oversize kendi bedeninizi alabilirsiniz.
İsim: S** ç**
Tarih: 13 Haziran 2024
Beden: Beden:M

Yorum: Çok kaliteli bedeninizi alın
İsim: T** I** Ç**
Tarih: 05 Mart 2024
Beden: Beden:2XL

Yorum: Eşime de kendime de aldım
İsim: ç** g**
Beden: 08 Mayıs 2024

Yorum: oversize bir ürün o yüzden kendi bedeninizi alın ürün çok güzel rengi falan süper
İsim: F** İ**
Tarih: 22 Nisan 2024
Beden: Beden:XS

Yorum: teşekkürler güzel ürün ovırsayz
İsim: B** Y**
Tarih: 03 Mayıs 2024
Beden: Beden:M

Yorum: rengi çok hoşuma gitti almanızı tavsiye ederim
İsim: S** A** Ş**
Tarih: 21 Mayıs 2024

Yorum: tartışılmaz
İsim: A** F**
Tarih: 16 Mayıs 2024

Yorum: lakers tişörtleri kadar güzel bişey yok cok tavsiye ederim
İsim: Ş** A**
Tarih: 14 Mayıs 2024
Beden: Beden:S

Yorum: Oversizemiş ya. Ben normal sandım.
İsim: N** C** H**
Tarih: 10 Temmuz 2024

Yorum: kalıp çok genis
İsim: İ** O**
Beden: 31 Mayıs 2024

Fit Nba Los Angeles Lakers Oversize Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu Tişört B7480ax24sp Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: bu mor t twsthort mor rengin baskılı şekli sembolünü bu tarzı çok beğendim çok hoşuma gitti fakat başka renk tercih ediyorum başka renkleri mevcutmu acaba yada temin edilebilir mi rica etsem çok hoşuma gitti mutlaka başka renklerinden olursa bir kaç tane fazlaca almak istiyorum yardımcı olursanız memnun olurum teşekkür ederim
Cevap: Merhabalar, olan bedenler/renkler sayfasında görünmektedir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: cevaplarda normal kalıp yazmışsınız ama açıklama bölümünde oversize yaziyo daha önce almıştım NBA fit yaziyodu aynı urunmu acaba aynısı ise almak istiyorum
Cevap: Merhaba, ürün oversize kalıptır, Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: iki tane alicam ikisi farklı beden ayni günde gelme imkanı varmi
Cevap: Merhabalar, Trendyol Express, MNG ve Aras, PTT Kargo ile anlaşmamız vardır. Hangi kargo ile geleceği sipariş oluştuktan sonra uygunluk durumuna göre belli olmaktadır. Siparişleriniz genelde yol ve yoğunluğa göre "tahmini teslimat tarihi" içerisinde teslim edilmektedir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Bu ürün oversize mı yoksa normal tişörtmü
Cevap: Merhaba, ürün normal kalıptır, kendi bedeninizi tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: ürün kalıbı oversize mı yoksa normal kalıp mı?
Cevap: Merhaba, ürün oversize yani geniş kalıptır, beden tercih ederken göz önünde bulundurmanızı rica ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: m beden ölçüleri alabilirmiyim
Cevap: Merhaba, boy 74 cm en 60 cm . Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Salam. Bu şəkildəki şalvardan da almaq istərdim. Var sizdə?
Cevap: Merhabalar, olan bedenler/renkler sayfasında görünmektedir. Keyifli alışverişler dileriz.

Fit Nba Los Angeles Lakers Oversize Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu Tişört B7480ax24sp Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Fit Nba Los Angeles Lakers Oversize Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu Tişört B7480ax24sp En Uygun Satış Linki

Bugün itibari ile baktığımda Fit Nba Los Angeles 239,99 TL ile mevcuttur.
Fit Nba Los Angeles 51 Yorum Alarak Ortalama 5 üzerinden: ile Memnuniyet oranı almıştır.

Fit Nba Los Angeles alıcılar için gerçekten cazip bir seçenek. Popüler Fit Nba Los Angeles teklif alışveriş deneyimi için ideal bir tercihtir.
Fırsatları kaçırmamak adına, bu ürünü incelemenizi öneririm. Bunu yaparken, üst düzey ve analiz dikkate almak, doğru bir karar vermenizde yardımcı olacaktır.
Alışveriş dünyasında Fit Nba Los Angeles gibi Popüler ürünler her zaman öne çıkmaktadır.

Sonuç olarak, baktığımda Fit Nba Los Angeles 239,99 TL TL ile satışta. daha fazla bilgi sahibi olmak ve alışverişin keyfini çıkarmak için ürün sayfasını ziyaret etmenizi tavsiye ederim. Eğer kaliteli bir ürün arıyorsanız, Fit Nba Los Angeles kesinlikle düşünmeniz gereken bir seçenek.