Fitilli Kadın Tayt, Toparlayıcı Yüksek Bel Fitilli Şardonsuz Tayt, Spor Tayt, Fitilli Tayt, Tayt Bu Ürünü Almalı Mı ?

Ozge

Bilgili
Fitilli Kadın Tayt, Toparlayıcı Yüksek Bel Fitilli Şardonsuz Tayt, Spor Tayt, Fitilli Tayt, Tayt Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Fitilli Kadın Tayt, Toparlayıcı Yüksek Bel Fitilli Şardonsuz Tayt, Spor Tayt, Fitilli Tayt, Tayt Şu Anki Değeri 199.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Fitilli Kadın Tayt, Toparlayıcı Yüksek Bel Fitilli Şardonsuz Tayt, Spor Tayt, Fitilli Tayt, Tayt Kullanıcılar Memnun Mu?

Fitilli Kadın Tayt, Toparlayıcı Yüksek Bel Fitilli Şardonsuz Tayt, Spor Tayt, Fitilli Tayt, Tayt Hakkında yaklaşık 191 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

Fitilli Kadın Tayt, Toparlayıcı Yüksek Bel Fitilli Şardonsuz Tayt, Spor Tayt, Fitilli Tayt, Tayt Ürün Hakkında Bilgi

Fitilli Kadın Tayt, Toparlayıcı Yüksek Bel Fitilli Şardonsuz Tayt, Spor Tayt, Fitilli Tayt, Tayt Ürününün Satıcısı, G&Lui Fitilli Kadın Tayt, Toparlayıcı Yüksek Bel Fitilli Şardonsuz Tayt, Spor Tayt, Fitilli Tayt, Tayt ürününü 199.99 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Fitilli Kadın Tayt, Toparlayıcı Yüksek Bel Fitilli Şardonsuz Tayt, Spor Tayt, Fitilli Tayt, Tayt Kullanıcı Yorumları
199.99 Tl ye satışta olan Fitilli Kadın Tayt, Toparlayıcı Yüksek Bel Fitilli Şardonsuz Tayt, Spor Tayt, Fitilli Tayt, Tayt Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
191 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: 2xl aldım bedenimi, ama küçük oldu. kızım m beden giyiyor ona tam oldu. tam bedeninizden büyük almanızı tavsiye ederim.
İsim: G** E**
Tarih: 22 Şubat 2024
Beden: Beden:2XL
Satıcı: TheWear

Yorum: yumuşacık ve çok rahat bayıldım s beden aldım tam oldu
İsim: D** S**
Tarih: 10 Şubat 2024
Beden: Beden:S

Yorum: Çok kaliteli tam beden akanilirsiniz
İsim: **** ****
Tarih: 19 Şubat 2024
Beden: Boy:170cm

Yorum: beğendim kalitesi güzel tam beden alınmalı ben bir beden büyük aldım rahat olsun diye ama biraz bol oldu beli fln
İsim: s** a**
Tarih: 24 Ocak 2024
Beden: Beden:XXL

Yorum: çok güzel tam beden alın
İsim: Fatoş D.
Tarih: 28 Şubat 2024
Beden: Beden:L

Yorum: Tam bedeninizi alabilirsiniz duruşu güzel
İsim: S** T** A**
Tarih: 06 Şubat 2024

Yorum: Ürün harika duruyor .Bir beden büyük aldım bende .daha rahat edeyim diye .siyah rengini de aldım çok kaliteli duruyor
İsim: m** y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 12 Şubat 2024

Yorum: iki tane m beden aldım biri siyah biri gri ama siyah daha küçük duruyor. benım için problem olmadı siyah daha sıkı sardı. evde giymek için aldım memnun kaldım
İsim: S** U**
Tarih: 23 Ocak 2024
Beden: Beden:M

Yorum: kızıma aldım çok şık beğendik
İsim: O** E** Y**
Tarih: 13 Ocak 2024
Beden: Beden:XL

Yorum: Çok güzel yumuşacık
Tarih: 24 Şubat 2024

Yorum: Tam beden hızlı kargo dokusu yumuşak tam istediğim gibi ince umarım kullanınca da memnun kalırım teşekkürler
İsim: Z** B**
Tarih: 02 Nisan 2024
Beden: Boy:154cm

Yorum: harika teşekkürler trendyol
İsim: S** M** k**
Tarih: 19 Ocak 2024

Yorum: Çok rahat yumuşak
Tarih: 02 Şubat 2024
Beden: Boy:165cm

Yorum: Kumaşı kalitesi mükemmel bayıldım. Keşke xs bedeni de olsaymış bel kısmı bol geldi biraz potluk yapıyor ama evde giyilir
İsim: Ç** A**
Tarih: 26 Mart 2024
Beden: Boy:158cm

Yorum: Farklı renk gönderildi
İsim: S** A**
Tarih: 09 Eylül 2024
Beden: Boy:167cm

Yorum: L beden söyledim, etikette L yazmasına rağmen resmen S beden gibi alt bacağımdan bile geçmedi. kumaşı yakar gibi görünüyor. iade ediyorum
İsim: S** Ç**
Tarih: 08 Eylül 2024

Yorum: Dalgamı geciyorsunuz ya hem 1 hafta bekletildim hemde yanlış ürün iade 👍🏻
İsim: Ö** K**
Tarih: 07 Eylül 2024
Beden: Boy:150cm

Yorum: Çok iç gösteriyor üstelik daracık geldi, hiç beğenmedim. Kumaşı yumuşak ama iç gösterdikten sonra ne anlamı var ki üstte görünsün diye beş yıldız veriyorum
İsim: T** A**

Yorum: ürün güzel ve esnek tam bedenimi aldım
İsim: R** D**

Yorum: kızıma aldık cok memnun kaldik
Tarih: 05 Eylül 2024

Yorum: Kızım için aldım çok begendi
İsim: K** B**
Tarih: 31 Ağustos 2024

Yorum: 2 Adet satın alınmış ürüne 1 adet yollanmasını anlayamadım geri iade ediyorum 1 adet yollandigi icin
İsim: M** K**
Tarih: 30 Ağustos 2024

Yorum: Kumaşı mükemmel her renginden aldım yanında hediye geldiiii kesinlikle almalısınız
İsim: S** Ş**
Tarih: 27 Ağustos 2024
Beden: Boy:155cm

Yorum: çok rahat ve güzel ürün
İsim: H** A**
Tarih: 27 Ağustos 2024

Yorum: tayt gerçekten güzel
İsim: B** M**
Tarih: 11 Ağustos 2024
Beden: size:XXL

Yorum: yumuşak ve tam kalip 1.66 55 kg m tam oldu
İsim: M** D**
Tarih: Elite Üye
Beden: 09 Ağustos 2024

Yorum: bayıldım gerçekten
İsim: S** G**
Tarih: 31 Temmuz 2024

Yorum: Beklentimin üstünde güzel tayt
İsim: Y** G**
Tarih: 01 Mart 2024

Yorum: çok güzel memnunum
İsim: Dilara A.
Tarih: 19 Mart 2024

Yorum: çok güzeller tam kavramasını istiyorsanız bir beden küçük alın
İsim: S** A**
Tarih: 23 Mayıs 2024

Fitilli Kadın Tayt, Toparlayıcı Yüksek Bel Fitilli Şardonsuz Tayt, Spor Tayt, Fitilli Tayt, Tayt Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: 1.78 70 kilo
Cevap: S beden olur efendim

Soru: 1.81 80 kilo
Cevap: Xl olur efendim

Soru: 1.72 85 kilo
Cevap: Xxl beden olur efendim

Soru: 164 73 kilo

Soru: 150 51 kilo?

Soru: 1.63 56 kilo

Soru: 1.60 53 kilo

Soru: ürün yazlikmi
Cevap: Evet efendim

Soru: iç gösteriyomu
Cevap: Hayır efendim iç göstermez

Soru: 165 boy 58
Cevap: M beden olur efendim

Soru: hangi renk
Cevap: Antrasit renk

Soru: 160 boy 74 kilo hangi beden almalı

Soru: 170 63kg hangi beden olur

Soru: 153 43 kilo hangi beden

Soru: 70kg.için S önermişsiniz,dar gelmez mi.?66kg.için?
Cevap: efendim boy ve kilonun oranı önemli sadece kilo bi beden ifade etmez

Soru: 61 kg 163 boy
Cevap: L beden olur efendim

Soru: 160 boy 65 kilo hangi beden olur?

Soru: 158 cm 59 kilo

Soru: Kemeri sıkı mı ve ürün likralı mı?
Cevap: Kemeri sıkı efendim Ürün full likradır

Soru: 1.57 boy 86 kilo?
Cevap: Malesef efwndim bedenlerimiz olmaz

Fitilli Kadın Tayt, Toparlayıcı Yüksek Bel Fitilli Şardonsuz Tayt, Spor Tayt, Fitilli Tayt, Tayt Resim Ve Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Fitilli Kadın Tayt, Toparlayıcı Yüksek Bel Fitilli Şardonsuz Tayt, Spor Tayt, Fitilli Tayt, Tayt En Uygun Satış Linki

Bugün itibari ile baktığımda Fitilli Kadın Tayt, Toparlayıcı Yüksek Bel Fitilli Şardonsuz Tayt, Spor Tayt, Fitilli Tayt, Tayt 289 TL ile satışta.
Fitilli Kadın Tayt, Toparlayıcı Yüksek Bel Fitilli Şardonsuz Tayt, Spor Tayt, Fitilli Tayt, Tayt 249 Yorum Alarak Ortalama 5 üzerinden: ile Memnuniyet oranı almıştır.

Fitilli Kadın Tayt, Toparlayıcı Yüksek Bel Fitilli Şardonsuz Tayt, Spor Tayt, Fitilli Tayt, Tayt alıcılar için gerçekten cazip bir seçenek. Çok tercih edilen Fitilli Kadın Tayt, Toparlayıcı Yüksek Bel Fitilli Şardonsuz Tayt, Spor Tayt, Fitilli Tayt, Tayt kampanya alışveriş deneyimi için ideal bir tercihtir.
Fırsatları kaçırmamak adına, bu ürünü incelemenizi tavsiye ederim. Bunu yaparken, üst düzey ve geribildirim dikkate almak, doğru bir karar vermenizde yardımcı olacaktır.
Alışveriş dünyasında Fitilli Kadın Tayt, Toparlayıcı Yüksek Bel Fitilli Şardonsuz Tayt, Spor Tayt, Fitilli Tayt, Tayt gibi Popüler ürünler her zaman öne çıkmaktadır.

Sonuç olarak, baktığımda Fitilli Kadın Tayt, Toparlayıcı Yüksek Bel Fitilli Şardonsuz Tayt, Spor Tayt, Fitilli Tayt, Tayt 289 TL TL ile mevcuttur. daha fazla bilgi sahibi olmak ve alışverişin keyfini çıkarmak için ürün sayfasını ziyaret etmenizi öneririm. Eğer kaliteli bir ürün arıyorsanız, Fitilli Kadın Tayt, Toparlayıcı Yüksek Bel Fitilli Şardonsuz Tayt, Spor Tayt, Fitilli Tayt, Tayt kesinlikle düşünmeniz gereken bir seçenek.