Ilknur
Bilgili
Fk-4865qu Tr Q Multimedya Kablolu Klavye Mouse Set En Düşük Fiyat Nerede?
Fk-4865qu Tr Q Multimedya Kablolu Klavye Mouse Set Şu Anki Fiyat Aralığı 549.9 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Fk-4865qu Tr Q Multimedya Kablolu Klavye Mouse Set Memnuniyet Oranı Nedir?
Fk-4865qu Tr Q Multimedya Kablolu Klavye Mouse Set Hakkında yaklaşık 6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
Fk-4865qu Tr Q Multimedya Kablolu Klavye Mouse Set Teknik Açıklamalar
_x000D_
Fk-4865qu Tr Q Multimedya Kablolu Klavye Mouse Set Ürününün Satıcısı, Frisby Fk-4865qu Tr Q Multimedya Kablolu Klavye Mouse Set ürününü 549.9 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Fk-4865qu Tr Q Multimedya Kablolu Klavye Mouse Set Kullanıcı Yorumları Nasıl?
549.9 Tl ye satışta olan Fk-4865qu Tr Q Multimedya Kablolu Klavye Mouse Set Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: Tam bir fiyat performans ürünü, 7 programlanabilir buton ve 8000 DPImouse. su geçirmez ve Çakışmasız 19 tuşu destekler (Anti Ghosting)desteğine sahip Klavye. bu fiyata bu set cidden bedava arkadaşlararaştırıp aldım harika.
İsim: E** E**
Tarih: 22 Ekim 2021
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Vip Trend
Yorum: yani idare eder fazla kaliteli değil ama iş yapar fiyatına göre iyi
İsim: **** ****
Tarih: 13 Ağustos 2024
Satıcı: Hentek
Yorum: Fiyatına göre oldukça iyi zamanla tuşlar silinmeye başladı
İsim: t** ö**
Tarih: 30 Nisan 2024
Satıcı: Nepal Bilişim
Yorum: Klavyeyi beğendim, mouse u henüz kullanmadım.
İsim: A** Ç**
Tarih: 21 Aralık 2021
Satıcı: Rsa-Teknoloji
Fk-4865qu Tr Q Multimedya Kablolu Klavye Mouse Set Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: 3 tuş kombinasyonu var mıdır?
Cevap: merhaba evet efendim var
Soru: fotoğrafların bağzısında rgb var bazısında yok rgb varnı yok mu
Cevap: RGB değil efendim ışıklı klavye
Soru: Klavyede nefes modu var mı?
Cevap: Merhaba, tüm özellikler için comsis resmi sitesini incelemenizi öneririz. iyi günler.
Soru: klavye ve fare ps3 uzerinde çalisiyormu?
Cevap: Merhabalar. Ürün Windows® XP, Windows Vista™, Windows® 7, Windows® 8, Windows® 8.1, Windows® 10, Mac OS® X 10.4 veya üstü sistemlerde çalışmaktadır.
Soru: ışığı nasıl yanıyor
Cevap: Merhaba, öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Konu hakkında yeterli bilgiye sahip değiliz maalesef.
Soru: Ürün orijinal mi?
Cevap: Merhaba, öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bütün ürünlerimiz orijinal ve birebir faturalıdır.
Fk-4865qu Tr Q Multimedya Kablolu Klavye Mouse Set Detaylı Resimler
Fk-4865qu Tr Q Multimedya Kablolu Klavye Mouse Set En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Fk-4865qu Tr Q Multimedya Kablolu Klavye Mouse Set Şu Anki Fiyat Aralığı 549.9 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Fk-4865qu Tr Q Multimedya Kablolu Klavye Mouse Set Memnuniyet Oranı Nedir?
Fk-4865qu Tr Q Multimedya Kablolu Klavye Mouse Set Hakkında yaklaşık 6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
Fk-4865qu Tr Q Multimedya Kablolu Klavye Mouse Set Teknik Açıklamalar
_x000D_
Fk-4865qu Tr Q Multimedya Kablolu Klavye Mouse Set Ürününün Satıcısı, Frisby Fk-4865qu Tr Q Multimedya Kablolu Klavye Mouse Set ürününü 549.9 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Fk-4865qu Tr Q Multimedya Kablolu Klavye Mouse Set Kullanıcı Yorumları Nasıl?
549.9 Tl ye satışta olan Fk-4865qu Tr Q Multimedya Kablolu Klavye Mouse Set Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: Tam bir fiyat performans ürünü, 7 programlanabilir buton ve 8000 DPImouse. su geçirmez ve Çakışmasız 19 tuşu destekler (Anti Ghosting)desteğine sahip Klavye. bu fiyata bu set cidden bedava arkadaşlararaştırıp aldım harika.
İsim: E** E**
Tarih: 22 Ekim 2021
Satıcı: Vip Trend
Yorum: yani idare eder fazla kaliteli değil ama iş yapar fiyatına göre iyi
İsim: **** ****
Tarih: 13 Ağustos 2024
Satıcı: Hentek
Yorum: Fiyatına göre oldukça iyi zamanla tuşlar silinmeye başladı
İsim: t** ö**
Tarih: 30 Nisan 2024
Satıcı: Nepal Bilişim
Yorum: Klavyeyi beğendim, mouse u henüz kullanmadım.
İsim: A** Ç**
Tarih: 21 Aralık 2021
Satıcı: Rsa-Teknoloji
Fk-4865qu Tr Q Multimedya Kablolu Klavye Mouse Set Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: 3 tuş kombinasyonu var mıdır?
Cevap: merhaba evet efendim var
Soru: fotoğrafların bağzısında rgb var bazısında yok rgb varnı yok mu
Cevap: RGB değil efendim ışıklı klavye
Soru: Klavyede nefes modu var mı?
Cevap: Merhaba, tüm özellikler için comsis resmi sitesini incelemenizi öneririz. iyi günler.
Soru: klavye ve fare ps3 uzerinde çalisiyormu?
Cevap: Merhabalar. Ürün Windows® XP, Windows Vista™, Windows® 7, Windows® 8, Windows® 8.1, Windows® 10, Mac OS® X 10.4 veya üstü sistemlerde çalışmaktadır.
Soru: ışığı nasıl yanıyor
Cevap: Merhaba, öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Konu hakkında yeterli bilgiye sahip değiliz maalesef.
Soru: Ürün orijinal mi?
Cevap: Merhaba, öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bütün ürünlerimiz orijinal ve birebir faturalıdır.
Fk-4865qu Tr Q Multimedya Kablolu Klavye Mouse Set Detaylı Resimler

Fk-4865qu Tr Q Multimedya Kablolu Klavye Mouse Set En Uygun Satış Linki

Frisby Fk-4865qu Tr Q Multimedya Kablolu Klavye Mouse Set Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Frisby Fk-4865qu Tr Q Multimedya Kablolu Klavye Mouse Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.