Naime
Bilgili
Flora Doğa Inverter Uyumlu 124 A Wıfı Klima Bu Ürünü Almalı Mı?
Flora Doğa Inverter Uyumlu 124 A Wıfı Klima Şu Andaki Değeri 24101.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Flora Doğa Inverter Uyumlu 124 A Wıfı Klima Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Flora Doğa Inverter Uyumlu 124 A Wıfı Klima Hakkında yaklaşık 2282 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Flora Doğa Inverter Uyumlu 124 A Wıfı Klima Ürün Bilgisi
_x000D_
Flora Doğa Inverter Uyumlu 124 A Wıfı Klima Ürününün Satıcısı, VESTEL Flora Doğa Inverter Uyumlu 124 A Wıfı Klima ürününü 24101.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Flora Doğa Inverter Uyumlu 124 A Wıfı Klima Ürün Hakkındaki Yorumlar
24101.0 Tl ye satışta olan Flora Doğa Inverter Uyumlu 124 A Wıfı Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2282 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Annem için almıştık çok qüzel bi ürün kendime de alacağım klima alacaklara da tavsiye ediyorum gönül rahatlığı ile alabilirsiniz hele ki böyle bi devirde hem az yakan hemde özelliği çok olan ve fiyatı da çok çok uygun olan bi ürün evde olmasanız da telefonla açıp kapatmanız sıcaklık soğukluk ayarını yapabilmenizde çok artı bi avantaj
İsim: Melek E.
Tarih: 19 Nisan 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Özşanal-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Başta sibel hanıma çok teşekkür ederim çok ilgili bir bayandı, aldığım andan itibaren evime gelip kurulana kadar sürekli arandım sorunsuz ulaştım 2. Ürünü almayı düşünüyorum hemen abimede aldırdım bir tane kötü yorumlara inanmayın çok memnun kaldım , klima montaj için gelen ekipte çok ilgiliydi ne istesem yaptılar onlar bizden biz onlardan memnun aDevamını Oku
İsim: R** D**
Tarih: 17 Haziran 2022
Satıcı: Alfero-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: üründen gayet memnunum urfa sıcağında akşam saat 5 gibi açıyorum sabah 8 gibi kapatıyorum 10 lira elektrik yakıyor Vestel evin aklı uygulamasına göre faturayla uyuşuyor ben gayet memnunum 24 metrekarelik güneş görmeyen odamı güzel soğutuyor
İsim: S** Y**
Tarih: 11 Temmuz 2023
Satıcı: Simport
Yorum: Ürün cok iyi soğutuyor evimiz de harika durdu
İsim: S** M**
Tarih: 22 Temmuz 2023
Satıcı: Orhan Mob-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Ürün elime sorunsuz ulaştı vestel yetkili servis hemen gelip taktı çok memnun kaldım her şey için teşekkür ederim
İsim: H** K**
Tarih: 20 Mayıs 2022
Satıcı: Bezna pazarlama
Yorum: kargosu hızlıydı kapımıza kadar çıkarttılar servisi hemen gelip kurdu klima cok guzel sogutuyor tavsiye ederim
İsim: g** ş**
Tarih: 12 Temmuz 2022
Satıcı: Çapkinoglu-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Sağlam ve sorunsuz çalışıyor memnun kaldık.
İsim: G** E**
Tarih: 15 Mayıs 2023
Satıcı: Beyaz Adres
Yorum: çok memnun kaldım servisde çok iyi hemen geldi
İsim: G** K**
Tarih: 14 Şubat 2022
Yorum: Ürün sağlam elime ulaştı kurulum konusunda hiç sorun yaşamadım kargo daha yoldayken arayıp kurulum için ilgilendiler teşekkür ederim
İsim: A** A**
Tarih: 22 Mart 2024
Yorum: kasım indiriminden gayet uyguna aldım. 3-4 gun içerisinde servis tarafından getirilip sorunsuz bı sekılde kuruldu. aşırı sessiz çalısıyor bazen anlamıyorm bile çalıstıgını. çok memnunum
İsim: b** ö**
Tarih: 16 Kasım 2022
Satıcı: Vestel Kurumsal Mağaza
Yorum: kargoyu sorunsuz bir şekilde teslim aldım.kurulumu için çok ilgilendiler.gelen ekip çok temiz çalıştılar. tam bir fiyat performans ürünü.
İsim: S** A**
Tarih: 16 Mart 2024
Satıcı: Has-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Çok beğendik tam fiyat performans ürünü salonumuz 25 m2 gayet güzel ısıtıyor.
İsim: M** E**
Tarih: 14 Mart 2023
Yorum: indirimde iken almıştık güzel vestel kalitesi nasıl ise öyle
İsim: D** E**
Tarih: 09 Ocak 2023
Yorum: Herkesin emeğine sağlık çok teşekkür ederim ısıtması çok güzel çok memnun kaldım tavsiye ederim bende yorumlara bakarak aldım sizde alabilirsiniz Antalya döşeme altı montaj ekibine çok teşekkür ederim ilgi ve dürüstlükleri için iyi günler diliyorum
İsim: **** ****
Tarih: 07 Mart 2024
Satıcı: YonAvm Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Sorunsuz teslim aldık sorunsuz kurdular ve yazın serin serin oturduk evde
İsim: R** K**
Tarih: 27 Kasım 2022
Yorum: Biz indirimdeyken aldık kayinvalidemlere . Gayet memnunlar ayrıca servis de çok temiz çalışıyor. evi kirletmemeye özen gösteriyorlar.
İsim: Yasemin D.
Tarih: 15 Ekim 2021
Satıcı: doludepo
Yorum: Vestel servisi harikaydı hemen gelip montaj yapıldı teknik servis çok nazik ve kibar davrandı çok temiz çalıştılar Vestel e teşekkür ediyorum
İsim: Cem T.
Tarih: 27 Nisan 2023
Yorum: Ürün sorunsuz ulaştı bn gayet memnun kaldım üründe çok sessiz ve kullanışlı kesinlikle tavsiye ederim
İsim: Melek M.
Tarih: 17 Temmuz 2023
Satıcı: ÜN TİCARET - VESTEL YETKİLİ ONLİNE BAYİ
Yorum: çok güzel sorunsuz elime ulaştı çok teşekkür ederim
İsim: e** k** a**
Tarih: 20 Mart 2024
Yorum: İndirimdeyken almıstım cok kalıtelı cok memnunum
İsim: esraerol.23
Tarih: Fenomen
Beden: 11 Ocak 2023
Satıcı: Yön AVM
Yorum: Ürün Hataydan Çanakkale ye sapa sağlam sorunsuz geldi, babamın evine köye almıştım kargo yolu üzerinde olduğundan eve kadar getirdi. Ertesi gün kurulum için geldiler ses konusunda normal gayet güzel 12000 aldım, salon 24 m2 memnunum.
Tarih: 07 Mayıs 2024
Yorum: Daha dün montajı yapıldı ama çalışması güzel fiyatı da göre piyasaya göre gayet güzel bir ürün Şu an için memnunum ilerki zamanlarda da inşallah kullanırken de bunu onaylayacağım satıcı da çok ilgiliydi teşekkür ederiz
İsim: A** Ü**
Tarih: 15 Nisan 2023
Yorum: ürünü ilk başta arastırdım ve wifili olması ben cezbetti ve şuan takıldı 6 7 günden beri kullanıyorum faturayı göstermeside harika bi olay hem takip edebiliyorum hem istediğim an kapata biliyorum dukkanıma taktırdım harika bi ürün içeriyi fırın gibi ediyor yakıtı harika yakmıyo gibi bişi günlük şuan 8 tl ile 13 tel arası hiç kapamadan tasarruf moduDevamını Oku
İsim: o** A**
Tarih: 13 Aralık 2023
Satıcı: Altınoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: çok güzel ürün
İsim: Ç** A**
Tarih: 20 Eylül 2024
Yorum: ürünü daha kurulum yapılmadı kurulum yapılınca paylaşacağım
Tarih: 19 Eylül 2024
Satıcı: ÜN HOME AVM
Yorum: Ürün hızlı bir sekılde kargolandı ertesi günde kuruldu. Servis fatura istedi ancak fatura görüntüleyemeidm satıcıdan istedim henuz atmadı. Onun dısında hızlı kargo temız ürün
İsim: D** K**
Tarih: 17 Eylül 2024
Satıcı: Nursan-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: gayet güzel iyi soğutuyor çok memnunum
İsim: A** O**
Tarih: 15 Eylül 2024
Satıcı: Grand - Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: son 2taksıttım kaldı yaz boyu ıyıkı almısım dedım süper bır ürün
Tarih: 14 Eylül 2024
Yorum: Ürün sapasağlam geldi aras kargoya teşekkür ederim 12 eylülde sipariş verdim 14 eylüldeydi kapımdaydı ürünü şuan kullanmadım ama inşallah memnun kalırım

Yorum: Firmanın ilgisi ve hızına 5 yıldız az bile geldikten bir gün sonra kurulumu yaptırdılar wifi özelliği stabil çalışıyor sorunsuz .
İsim: Bahadır K.
Tarih: 11 Eylül 2024
Satıcı: ZeraVestelYetkiliOnlineBayi
Flora Doğa Inverter Uyumlu 124 A Wıfı Klima Merak Edilenler
Soru: Merhaba acaba ün ticaretin yetkili servis siz mi oluyorsunuz
Cevap: Değerli Müşterimiz, Satışını gerçekleştirdiğimiz ürünlerimiz orijinal, kapalı kutu ve Vestel garantisi altındadır. Satıcı olarak Vestel bayisiyiz. Kurulum Vestel Yetkili Servisleri tarafından gerçekleştirilmektedir.
Soru: Kaç metre kare odayı soğutur
Cevap: Servisimizden ücretsiz keşif isteyebilirsiniz
Soru: Kurulum ücretsizmi
Cevap: Evet efendim Vestel yetkılı servis tarafından ücretsiz kuruluyor
Soru: hangi kargo firmasıyla çalışıyorsunuz acaba
Cevap: Merhaba kargo firması ile değil direk vestel fabrikasından yaşadığınız şehirdeki vestel yetkili serbisine bıraktırıyoruz ücretsiz mıntaj ve nakliye yapılıyor
Soru: Taksit yapabiliyor muyuz
Cevap: Merhaba , taksit seçeneğimiz yoktur.
Soru: MERHABA ÜRÜN ELİMDE ŞU AN FAKAT SERVİSİ ARADİM ÜCRETLİ KURULUM YAPACAKLARINI SÖYLÜYOLAR LÜTFEN MUĞLA/ORTACA VESTEL YETKİLİ BAYİYİ ARAYIN VE GELİP MOMTAJIMI YAPSINLAR GÜNLERDİR KLİMAMI TAKMADILAR
Cevap: Merhaba , 20100864 bayi kodumuzu ve ürünü yön avm den aldığınızı söylerseniz kurulum için size yardımcı olunacaktır.
Soru: hangi kargo firmasıyla gönderim yapıyorsunuz
Cevap: Merhabalar; ürün Yurtiçi Kargo ile gönderilmekte olup Yurtiçi Kargonun teslimat süresi 2-3 iş günüdür. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhaba yeriniz nerede mağazanız
Cevap: Merhaba efendim kayseri nevşehir ve niğde şubelerimiz mevcut
Soru: üründe bakır boru mu kullanılıyo yoksa aliminyum mu
Cevap: Bakır boru kullanılmıyor
Soru: merhaba kurulum için ne yapmamız gerekiyor
Cevap: Kimden aldıysanız sarıcı ile irtibata geçebilirsiniz
Soru: merhaba yeriniz nerede ben internetten telefonunuzu bulamıyorum nasıl bilgilerimi göndereceğim buradan mı yazayım
Cevap: Merhabalar; tüm taleplerinizi bize yazarak iletebilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.
Soru: Aynı modelin 24000 olanı var mı acaba?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürünlerimizin hepsi mağazamızda mevcuttur. Sayfamızdan girip takip etmenizi rica ederiz. Saygılarımızla
Soru: merhaba ürünüm geldi fakat kurulumunu kim yapacak kargo birakip gitti nereyi arayacağım
Cevap: 02247137946 - 0224 7116064 numaraları telefonlardan bize ulaşabilirsiniz biz kayıt açalım servis yönlendirmesi yapalım
Soru: adana karaisalıya kurulumunuz varmı ek ücret alıyormusunuz
Cevap: Merhabalar,size en yakın yetkili servis tarafından ücretsiz montaj hizmeti verilmektedir.
Soru: sadece ünitemi yoksa motoruda dahil mi
Cevap: Merhabalar; iç ve dış ünite dahildir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.
Soru: Dış ünite balkonun dışına bağlanacak onun için askı aparatı geliyor mu kutu içeriğinde
Cevap: Merhaba değerli müşterilerimiz ayak askı aparatı kutu içeriğinde bulunmaktadır efendim
Soru: 16 metre kare odaya yeterli gelirmi
Cevap: YETERLI EFENDIM
Soru: Ürün damlama yapıyor mu
Cevap: Merhabalar; tercih ettiğiniz ürün için Vestel müşteri hizmetlerini arayarak ürün özelliklerini öğrenebilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder mutlu ve sağlıklı günler dileriz.
Soru: kurulumda elektrik kablosunu servis çekiyor mu? ikinci sorum dış ve iç ünite arası kaç metre boru ücretsiz
Cevap: Efendim kurulacak bolgede elektrik olmasi lazım olmadigi takdirde servis kablo cekmez
Soru: Kendi kendimi temizleme özelliği var mı
Cevap: Merhabalar yoktur efendim
Flora Doğa Inverter Uyumlu 124 A Wıfı Klima Detaylı Fotoğraflar
Flora Doğa Inverter Uyumlu 124 A Wıfı Klima En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Flora Doğa Inverter Uyumlu 124 A Wıfı Klima Şu Andaki Değeri 24101.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Flora Doğa Inverter Uyumlu 124 A Wıfı Klima Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Flora Doğa Inverter Uyumlu 124 A Wıfı Klima Hakkında yaklaşık 2282 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Flora Doğa Inverter Uyumlu 124 A Wıfı Klima Ürün Bilgisi
_x000D_
Flora Doğa Inverter Uyumlu 124 A Wıfı Klima Ürününün Satıcısı, VESTEL Flora Doğa Inverter Uyumlu 124 A Wıfı Klima ürününü 24101.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Flora Doğa Inverter Uyumlu 124 A Wıfı Klima Ürün Hakkındaki Yorumlar
24101.0 Tl ye satışta olan Flora Doğa Inverter Uyumlu 124 A Wıfı Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2282 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Annem için almıştık çok qüzel bi ürün kendime de alacağım klima alacaklara da tavsiye ediyorum gönül rahatlığı ile alabilirsiniz hele ki böyle bi devirde hem az yakan hemde özelliği çok olan ve fiyatı da çok çok uygun olan bi ürün evde olmasanız da telefonla açıp kapatmanız sıcaklık soğukluk ayarını yapabilmenizde çok artı bi avantaj
İsim: Melek E.
Tarih: 19 Nisan 2022
Yorum: Başta sibel hanıma çok teşekkür ederim çok ilgili bir bayandı, aldığım andan itibaren evime gelip kurulana kadar sürekli arandım sorunsuz ulaştım 2. Ürünü almayı düşünüyorum hemen abimede aldırdım bir tane kötü yorumlara inanmayın çok memnun kaldım , klima montaj için gelen ekipte çok ilgiliydi ne istesem yaptılar onlar bizden biz onlardan memnun aDevamını Oku
İsim: R** D**
Tarih: 17 Haziran 2022
Satıcı: Alfero-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: üründen gayet memnunum urfa sıcağında akşam saat 5 gibi açıyorum sabah 8 gibi kapatıyorum 10 lira elektrik yakıyor Vestel evin aklı uygulamasına göre faturayla uyuşuyor ben gayet memnunum 24 metrekarelik güneş görmeyen odamı güzel soğutuyor
İsim: S** Y**
Tarih: 11 Temmuz 2023
Yorum: Ürün cok iyi soğutuyor evimiz de harika durdu
İsim: S** M**
Tarih: 22 Temmuz 2023
Satıcı: Orhan Mob-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Ürün elime sorunsuz ulaştı vestel yetkili servis hemen gelip taktı çok memnun kaldım her şey için teşekkür ederim
İsim: H** K**
Tarih: 20 Mayıs 2022
Satıcı: Bezna pazarlama
Yorum: kargosu hızlıydı kapımıza kadar çıkarttılar servisi hemen gelip kurdu klima cok guzel sogutuyor tavsiye ederim
İsim: g** ş**
Tarih: 12 Temmuz 2022
Yorum: Sağlam ve sorunsuz çalışıyor memnun kaldık.
İsim: G** E**
Tarih: 15 Mayıs 2023
Satıcı: Beyaz Adres
Yorum: çok memnun kaldım servisde çok iyi hemen geldi
İsim: G** K**
Tarih: 14 Şubat 2022
Yorum: Ürün sağlam elime ulaştı kurulum konusunda hiç sorun yaşamadım kargo daha yoldayken arayıp kurulum için ilgilendiler teşekkür ederim
İsim: A** A**
Tarih: 22 Mart 2024
Yorum: kasım indiriminden gayet uyguna aldım. 3-4 gun içerisinde servis tarafından getirilip sorunsuz bı sekılde kuruldu. aşırı sessiz çalısıyor bazen anlamıyorm bile çalıstıgını. çok memnunum
İsim: b** ö**
Tarih: 16 Kasım 2022
Yorum: kargoyu sorunsuz bir şekilde teslim aldım.kurulumu için çok ilgilendiler.gelen ekip çok temiz çalıştılar. tam bir fiyat performans ürünü.
İsim: S** A**
Tarih: 16 Mart 2024
Yorum: Çok beğendik tam fiyat performans ürünü salonumuz 25 m2 gayet güzel ısıtıyor.
İsim: M** E**
Tarih: 14 Mart 2023
Yorum: indirimde iken almıştık güzel vestel kalitesi nasıl ise öyle
İsim: D** E**
Tarih: 09 Ocak 2023
Yorum: Herkesin emeğine sağlık çok teşekkür ederim ısıtması çok güzel çok memnun kaldım tavsiye ederim bende yorumlara bakarak aldım sizde alabilirsiniz Antalya döşeme altı montaj ekibine çok teşekkür ederim ilgi ve dürüstlükleri için iyi günler diliyorum
Tarih: 07 Mart 2024
Satıcı: YonAvm Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Sorunsuz teslim aldık sorunsuz kurdular ve yazın serin serin oturduk evde
İsim: R** K**
Tarih: 27 Kasım 2022
Yorum: Biz indirimdeyken aldık kayinvalidemlere . Gayet memnunlar ayrıca servis de çok temiz çalışıyor. evi kirletmemeye özen gösteriyorlar.
İsim: Yasemin D.
Tarih: 15 Ekim 2021
Satıcı: doludepo
Yorum: Vestel servisi harikaydı hemen gelip montaj yapıldı teknik servis çok nazik ve kibar davrandı çok temiz çalıştılar Vestel e teşekkür ediyorum
İsim: Cem T.
Tarih: 27 Nisan 2023
Yorum: Ürün sorunsuz ulaştı bn gayet memnun kaldım üründe çok sessiz ve kullanışlı kesinlikle tavsiye ederim
İsim: Melek M.
Tarih: 17 Temmuz 2023
Satıcı: ÜN TİCARET - VESTEL YETKİLİ ONLİNE BAYİ
Yorum: çok güzel sorunsuz elime ulaştı çok teşekkür ederim
İsim: e** k** a**
Tarih: 20 Mart 2024
Yorum: İndirimdeyken almıstım cok kalıtelı cok memnunum

İsim: esraerol.23
Tarih: Fenomen
Beden: 11 Ocak 2023
Satıcı: Yön AVM
Yorum: Ürün Hataydan Çanakkale ye sapa sağlam sorunsuz geldi, babamın evine köye almıştım kargo yolu üzerinde olduğundan eve kadar getirdi. Ertesi gün kurulum için geldiler ses konusunda normal gayet güzel 12000 aldım, salon 24 m2 memnunum.
Tarih: 07 Mayıs 2024
Yorum: Daha dün montajı yapıldı ama çalışması güzel fiyatı da göre piyasaya göre gayet güzel bir ürün Şu an için memnunum ilerki zamanlarda da inşallah kullanırken de bunu onaylayacağım satıcı da çok ilgiliydi teşekkür ederiz

İsim: A** Ü**
Tarih: 15 Nisan 2023
Yorum: ürünü ilk başta arastırdım ve wifili olması ben cezbetti ve şuan takıldı 6 7 günden beri kullanıyorum faturayı göstermeside harika bi olay hem takip edebiliyorum hem istediğim an kapata biliyorum dukkanıma taktırdım harika bi ürün içeriyi fırın gibi ediyor yakıtı harika yakmıyo gibi bişi günlük şuan 8 tl ile 13 tel arası hiç kapamadan tasarruf moduDevamını Oku
İsim: o** A**
Tarih: 13 Aralık 2023
Satıcı: Altınoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: çok güzel ürün
İsim: Ç** A**
Tarih: 20 Eylül 2024
Yorum: ürünü daha kurulum yapılmadı kurulum yapılınca paylaşacağım
Tarih: 19 Eylül 2024
Yorum: Ürün hızlı bir sekılde kargolandı ertesi günde kuruldu. Servis fatura istedi ancak fatura görüntüleyemeidm satıcıdan istedim henuz atmadı. Onun dısında hızlı kargo temız ürün
İsim: D** K**
Tarih: 17 Eylül 2024
Satıcı: Nursan-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: gayet güzel iyi soğutuyor çok memnunum
İsim: A** O**
Tarih: 15 Eylül 2024
Satıcı: Grand - Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: son 2taksıttım kaldı yaz boyu ıyıkı almısım dedım süper bır ürün
Yorum: Ürün sapasağlam geldi aras kargoya teşekkür ederim 12 eylülde sipariş verdim 14 eylüldeydi kapımdaydı ürünü şuan kullanmadım ama inşallah memnun kalırım

Yorum: Firmanın ilgisi ve hızına 5 yıldız az bile geldikten bir gün sonra kurulumu yaptırdılar wifi özelliği stabil çalışıyor sorunsuz .
İsim: Bahadır K.
Tarih: 11 Eylül 2024
Satıcı: ZeraVestelYetkiliOnlineBayi
Flora Doğa Inverter Uyumlu 124 A Wıfı Klima Merak Edilenler
Soru: Merhaba acaba ün ticaretin yetkili servis siz mi oluyorsunuz
Cevap: Değerli Müşterimiz, Satışını gerçekleştirdiğimiz ürünlerimiz orijinal, kapalı kutu ve Vestel garantisi altındadır. Satıcı olarak Vestel bayisiyiz. Kurulum Vestel Yetkili Servisleri tarafından gerçekleştirilmektedir.
Soru: Kaç metre kare odayı soğutur
Cevap: Servisimizden ücretsiz keşif isteyebilirsiniz
Soru: Kurulum ücretsizmi
Cevap: Evet efendim Vestel yetkılı servis tarafından ücretsiz kuruluyor
Soru: hangi kargo firmasıyla çalışıyorsunuz acaba
Cevap: Merhaba kargo firması ile değil direk vestel fabrikasından yaşadığınız şehirdeki vestel yetkili serbisine bıraktırıyoruz ücretsiz mıntaj ve nakliye yapılıyor
Soru: Taksit yapabiliyor muyuz
Cevap: Merhaba , taksit seçeneğimiz yoktur.
Soru: MERHABA ÜRÜN ELİMDE ŞU AN FAKAT SERVİSİ ARADİM ÜCRETLİ KURULUM YAPACAKLARINI SÖYLÜYOLAR LÜTFEN MUĞLA/ORTACA VESTEL YETKİLİ BAYİYİ ARAYIN VE GELİP MOMTAJIMI YAPSINLAR GÜNLERDİR KLİMAMI TAKMADILAR
Cevap: Merhaba , 20100864 bayi kodumuzu ve ürünü yön avm den aldığınızı söylerseniz kurulum için size yardımcı olunacaktır.
Soru: hangi kargo firmasıyla gönderim yapıyorsunuz
Cevap: Merhabalar; ürün Yurtiçi Kargo ile gönderilmekte olup Yurtiçi Kargonun teslimat süresi 2-3 iş günüdür. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhaba yeriniz nerede mağazanız
Cevap: Merhaba efendim kayseri nevşehir ve niğde şubelerimiz mevcut
Soru: üründe bakır boru mu kullanılıyo yoksa aliminyum mu
Cevap: Bakır boru kullanılmıyor
Soru: merhaba kurulum için ne yapmamız gerekiyor
Cevap: Kimden aldıysanız sarıcı ile irtibata geçebilirsiniz
Soru: merhaba yeriniz nerede ben internetten telefonunuzu bulamıyorum nasıl bilgilerimi göndereceğim buradan mı yazayım
Cevap: Merhabalar; tüm taleplerinizi bize yazarak iletebilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.
Soru: Aynı modelin 24000 olanı var mı acaba?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürünlerimizin hepsi mağazamızda mevcuttur. Sayfamızdan girip takip etmenizi rica ederiz. Saygılarımızla
Soru: merhaba ürünüm geldi fakat kurulumunu kim yapacak kargo birakip gitti nereyi arayacağım
Cevap: 02247137946 - 0224 7116064 numaraları telefonlardan bize ulaşabilirsiniz biz kayıt açalım servis yönlendirmesi yapalım
Soru: adana karaisalıya kurulumunuz varmı ek ücret alıyormusunuz
Cevap: Merhabalar,size en yakın yetkili servis tarafından ücretsiz montaj hizmeti verilmektedir.
Soru: sadece ünitemi yoksa motoruda dahil mi
Cevap: Merhabalar; iç ve dış ünite dahildir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.
Soru: Dış ünite balkonun dışına bağlanacak onun için askı aparatı geliyor mu kutu içeriğinde
Cevap: Merhaba değerli müşterilerimiz ayak askı aparatı kutu içeriğinde bulunmaktadır efendim
Soru: 16 metre kare odaya yeterli gelirmi
Cevap: YETERLI EFENDIM
Soru: Ürün damlama yapıyor mu
Cevap: Merhabalar; tercih ettiğiniz ürün için Vestel müşteri hizmetlerini arayarak ürün özelliklerini öğrenebilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder mutlu ve sağlıklı günler dileriz.
Soru: kurulumda elektrik kablosunu servis çekiyor mu? ikinci sorum dış ve iç ünite arası kaç metre boru ücretsiz
Cevap: Efendim kurulacak bolgede elektrik olmasi lazım olmadigi takdirde servis kablo cekmez
Soru: Kendi kendimi temizleme özelliği var mı
Cevap: Merhabalar yoktur efendim
Flora Doğa Inverter Uyumlu 124 A Wıfı Klima Detaylı Fotoğraflar

Flora Doğa Inverter Uyumlu 124 A Wıfı Klima En Uygun Satış Linki

VESTEL Flora Doğa Inverter Uyumlu 124 A Wıfı Klima Fiyatı, Yorumları - Trendyol
VESTEL Flora Doğa Inverter Uyumlu 124 A Wıfı Klima yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.