FX50 i5 3470 16GB Ram 1TB HDD+256GB SSD GT730 4GB 23.8'' Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Alanlar Memnun Mu

LeylaSes

Bilgili
FX50 i5 3470 16GB Ram 1TB HDD+256GB SSD GT730 4GB 23.8'' Oyuncu Masaüstü Bilgisayar En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
FX50 i5 3470 16GB Ram 1TB HDD+256GB SSD GT730 4GB 23.8'' Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Şu Andaki Fiyatı 12649.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

FX50 i5 3470 16GB Ram 1TB HDD+256GB SSD GT730 4GB 23.8'' Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Memnuniyet Oranı Nedir?

FX50 i5 3470 16GB Ram 1TB HDD+256GB SSD GT730 4GB 23.8'' Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Hakkında yaklaşık 906 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

FX50 i5 3470 16GB Ram 1TB HDD+256GB SSD GT730 4GB 23.8'' Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Ürün Detayları

_x000D_

FX50 i5 3470 16GB Ram 1TB HDD+256GB SSD GT730 4GB 23.8'' Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Ürününün Satıcısı, Zeiron FX50 i5 3470 16GB Ram 1TB HDD+256GB SSD GT730 4GB 23.8'' Oyuncu Masaüstü Bilgisayar ürününü 12649.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

FX50 i5 3470 16GB Ram 1TB HDD+256GB SSD GT730 4GB 23.8'' Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Yorumlar Hakkında Bilgi
12649.0 Tl ye satışta olan FX50 i5 3470 16GB Ram 1TB HDD+256GB SSD GT730 4GB 23.8'' Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
906 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: Ürünü çocuklarım için aldım paketleme güzeldi sağlam bir şekilde elimeulaştı emeği geçenlere teşekkür ederim.Tavsiye ederim.
İsim: **** ****
Tarih: 02 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: CİTY BİLİŞİM

Yorum: Ben aldım çok çok memnunum herkese tavsiye ederim paketleme çok güzeldiellerinize emeğinize sağlık
İsim: Selahattin A.
Tarih: 30 Ağustos 2024

Yorum: çok güzel çocuk için almıştım tavsiye ederim güzel paket leme ve kargo
İsim: h** d**
Tarih: 15 Ağustos 2024

Yorum: Kızım için aldım çok hızlı teslim edildi çok teşekkür ederim.......
Tarih: 08 Mart 2024

Yorum: ürün çok iyi çocukları ma aldım çok beğendiler teslimat ta sorunsuz vehızlı geldi teşekürler
Tarih: 19 Eylül 2023

Yorum: paketlenmesi çok özenli ürün fiyatına göre çok kalite oğlum için aldimseverek kullanıyor ilgi ve alakaları içinde ayrıca TSK ederiz
Tarih: 14 Temmuz 2023

Yorum: merhabalar oğlum icin aldım çok beğendik aldığımıza değdi tereddütetmeden alabilirsiniz
İsim: M** b**
Tarih: 19 Mayıs 2023

Yorum: oğlum için aldım.ilk başta tereddüt ettim ama ürün elime ulasana kadarpaketlemeden tut üründen tut çok memnun kaldım.birde ürünü aldıktanbirkaç gün sonra aramaları çok memnun etti tesekkr edrim ilginiz için.
İsim: Şerife İ.
Tarih: 17 Mayıs 2023

Yorum: Ürün çok güzel herşeyi sorunsuz bir şekilde geldi paketlemesi çok güzelçok beğendik teşekkür ederiz.
Tarih: 11 Nisan 2023

Yorum: oğluma doğum günü hediyesi olarak aldım ve çok güzel bir şekilde geldiiyice paket içerisinde çok güzel ve çok memnunum kaldık ürün çok güzel teşekkürler
Tarih: 27 Mart 2023

Yorum: Fiyat performans açısından çok iyi bir bilgisayar. Her parçası ayrı ayrıçok kaliteli ve kurulumu kolay. Masaüstü bilgisayar düşünen herkesetavsiye ederim. Paketleme ve satış sonrası hizmet için satıcıya çok teşekkürler
İsim: Z** M** S**
Tarih: Elite Üye
Beden: 09 Mart 2023

Yorum: Herşey çok güzel oğlum için aldım herşeyi sorunsuz bir şekilde geldipaketleme cok güzel ve Bi kac gün sonra beni arayıp Bi sorun varmımemnunmusun diye sormalari çok hoşuma gitti herşey için çok teşekkür ederim
İsim: A** O**
Tarih: 27 Şubat 2023

Yorum: 1 sınıf kaliteli bir ürün emegi geçen herkese çok tşk ederim konyadansaygı ve sevgilerimle...
İsim: E** C**
Tarih: 22 Şubat 2023

Yorum: Teşekkürler kızım severek kullanıyor
İsim: ezgi s.
Beden: 11 Şubat 2023

Yorum: süper
İsim: Ö** S**
Tarih: 04 Şubat 2023

Yorum: oyun için aldım çok memnun kaldım.. her hangi bir sorun oluşmasıdurumunda kafaya takılan Bi konu hakkında hemen yardımcı oluyorlar.teşekkürler citybilişim
İsim: a** s**
Tarih: 02 Şubat 2023

Yorum: hizli geldi gayet iii
İsim: M** A**
Tarih: 31 Ocak 2023

Yorum: City bilisim ve çalışan ark ilk olarak tam not teşekkür ediyorum.Urungayet güzel kargo hızlı karne hediyesi olarak aldim oğlum memnun oyunlarve yuklemeler güzel performans çalışıyor.Cok beğendik biz aldıktan sonrafiyat biraz düştü bu fiyattan kacirilmadan alınması gereken ürün geçkalmayın derim....
İsim: R** A**
Tarih: 30 Ocak 2023

Yorum: Çok güzel bir ürün faturalı geldi sorunsuz çalışıyor memnun kaldık
İsim: D** C**
Beden: 12 Ocak 2023

Yorum: ürün fiyat performans ürünü. Her zaman sizden beklenenin ötesinegeçtiğiniz için teşekkür ederim.İşiniz ve adanmışlığınız olağanüstü,sizi gerçekten takdir ediyorum. Teşekkürler CİTY BİLİŞİM VE TRENDYOL.
İsim: H** K**
Tarih: 12 Ocak 2023

Yorum: Çok memnun kaldım tam geldi bütün parçaları kullanışı gayet kolay oyunanlamında ve temel ihtiyaç anlamında çok iş görüyor Battlefield 1indirdim oynuyorum hiçbir sorun yok grafik açısından da City bilişim çokilgili onlara da çok teşekkür ediyorum 👏🏻
İsim: C** C**
Tarih: 15 Aralık 2022

Yorum: ürünümüz elimize çok sağlam bir şekilde ulaştı satıcı da çok ilgiliydikendileri bizi arayıp ellerinde ürün açıklamasında yazan Nvidia GT730olmadığı için AMD nin bir üst düzey ekran kartını takıp gönderdileraçıkçası çok memnun kaldık CİTY BİLİŞİM'e de ayrıca teşekkür ediyoruzhiç düşünmeden alin bence satıcıya da ilgilisinden dolayı teşekkür ederim
İsim: Z** T**
Tarih: 14 Aralık 2022

Yorum: Ofis kullanımı için aldım gayet güzel ürün satıcının ilgisi çok iyipaketleme gayet güzel özenli bir şekilde yapılmış.
Tarih: 28 Kasım 2022

Yorum: Selamlar gerçekten ürün çok güzel ambalaj edilmiş ve çok hızlı birşekilde elimize ulaştı ürünü çok beğendik City bilişim ailesine çokteşekkür ederiz hayırlı işler diliyorum hiç düşünmeden ürünü alabilirsiniz.
Tarih: 28 Eylül 2022

Yorum: Kardesim icin hediye qldim birgunde kargoya verildi eksiksiz hazirdurumda elime ulasti gozunuz kapali alabilirsiniz bes puan vermek azkaliyor musteri memnuniyeti icin geri donus saglamaniz ayrica guzel coktesekkur ederim City Bilişim😊👍👍👍👍
İsim: Y** T**
Tarih: 07 Eylül 2022

Yorum: Ürünü yaklaşık 1 ay önce satın aldım başta kargo paketlemesi çok iyiydikurulum yaparken de çok ilgiliydiler . Muazzam bir bilgisayar hepinizekuşkusuz önerebilirim . Teşekkürler city bilişim 🙏🙏🙏🙏🙏
İsim: B** D**
Tarih: 04 Ağustos 2022

Yorum: Ürün güzel paketleme de güzeld herkese tavsiye ederim ilk başta tereddütettim ama alacak arkadaşlar gozu kapali alabilir fiyatı da uygun
Tarih: 04 Temmuz 2022

Yorum: Kaliteli ve çok güzel sorunsuz bir şekilde teslim aldım paketleme çokgüzeldi City Bilişime çok teşekkür ederim ürünün arkasında duran birfirma ve ilgileri için ayrıca teşekkür ederim teslimat sonrası arayıpsıkıntı olup olmadığını kontrol ediyorlar sonrasında tekrar arayıpyardımcı olabileceğimiz bir şey var mı diye tekrar arıyorlar gerçektenfazlasıyDevamını Oku
İsim: S** G**
Tarih: 29 Haziran 2022

Yorum: ürünü karne gelince anca kurabildik gerçekten fiyat performans ürünüsatıcının teslimattan sonra arayıp memnuniyetimizi sorması ayrıca çokmanidar emeği geçen herkese çok teşekkür ederim bu piyasa da bu fiyatahiç düşünmeden alabilirsiniz. saygılar.
İsim: Meriç ç.
Tarih: 18 Haziran 2022

Yorum: kargolara çok özenli sağlam bi şekilde elimize ulaştı oğlum için aldıkbizde oğlumda memnunuz 1 ay oldu sorunsuz tüm oyunları yüklemişizoynuyor çocuk teşekkürler
Beden: 17 Mayıs 2022

FX50 i5 3470 16GB Ram 1TB HDD+256GB SSD GT730 4GB 23.8'' Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Merak Edilen Konular

Soru: Windows kaçtı bu ürün
Cevap: Merhabalar, Windows 10 30 günlük deneme sürümü yüklü olarak gönderilir. 30 gün sonra kullanmaya devam edebilirsiniz fakat etkinleştirme uyarısı verir. İnternetten Windows 10 etkileştirmesi hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Soru: merhabalar acaba ürün sıfırmı 2.el mi
Cevap: Merhabalar ürün sıfır, 24 ay resmi garantilidir ve garanti belgesiyle beraber gönderilir.

Soru: monitör kaç hz
Cevap: Merhabalar monitör 75HZ dir.

Soru: SİZ Mİ KURULUM YAPIYORSUN YOKSA BİZ Mİ
Cevap: Merhabalar herhangi bir kurulum işlemi yoktur efendim. Ürün size fişe takip kullanmaya hazır halde gönderilir

Soru: Monitorün markası nedir ?
Cevap: Merhabalar monitör şuan da stoklarımızda Turbox marka vardır efendim.

Soru: Öncelikle 2 sorum var cevaplarsaniz sevinirim işletim sistemi freedos diyor ama sizin yorumlara yazdığınıza göre windows yüklüyorsunuz sanırım bu gerçekmi windows mu oluyor 2. Ci sorum ise bu bilgisayarı 30-31 Ağustos tarihinde almayı düşünüyoruz elinizde stok kalırmı acaba cevap verirseniz çok sevinirim teşekkürler
Cevap: Merhabalar, Windows 10 30 günlük deneme sürümü yüklü olarak gönderilir. 30 gün sonra kullanmaya devam edebilirsiniz fakat etkinleştirme uyarısı verir. İnternetten Windows 10 etkileştirmesi hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Mağazamız üretici firmadır ve stoklarımızda yüksek miktarda vardır. Dilediğiniz zaman satın alabilirsiniz.

Soru: selamun aleyküm tam emin olamadığımdan soruyorum hem kasa hemde monitor var mı içerisinde?
Cevap: Merhabalar, görselde görünen tüm ürünler sipariş içeriğine dahildir efendim. Ayrıca Windows 10 işletim sistemi kurulu olarak, fişe takıp kullanmaya hazır halde gönderilmektedir.

Soru: FX 60 mi yoksa FX 50 mi
Cevap: Merhabalar, her iki ürün arasında ekran kartı farkı bulunmaktadır efendim

Soru: Klavyeyi çerçevesiz isteye biliyo muyuz
Cevap: Klavye görselde göründüğü gibi gelir efendim.

Soru: bu ürün 2 ay sonra raflarda olur mu aynı şekilde
Cevap: Merhabalar evet efendim stokta yüksek miktarda vardır. Dilediğiniz zaman satın alabilirsiniz.

Soru: windows kurulumu?
Cevap: Merhabalar, Windows 10 30 günlük deneme sürümü yüklü olarak gönderilir. 30 gün sonra kullanmaya devam edebilirsiniz fakat etkinleştirme uyarısı verir. İnternetten Windows 10 etkileştirmesi hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Soru: merhaba ben bu ürünü almak istiyorum ürün görseldeki gibi gelixek depilmi
Cevap: Evet efendim birebir görselde ki gibidir.

Soru: pes 24 açarmi denermisniz
Cevap: Merhabalar, genel olarak PUBG, Valorant, Fortnite, GTA5, CSGO, Zula, Minecraft, ETS2, vb oyunlarda orta ve başlangıç seviyesi grafik ayarlarında 50-75 arası FPS alırsınız efendim.

Soru: hangi kargo firması ile çalışıyorsunuz inşallah Trendyol express dir sipariş verdim de o yüzden merak ettim
Cevap: Merhabalar MNG Kargo ile gönderim yapılmaktadır efendim.

Soru: valorant kaç fps
Cevap: Merhabalar, genel olarak PUBG, Valorant, Fortnite, GTA5, CSGO, Zula, Minecraft, ETS2, vb oyunlarda orta ve başlangıç seviyesi grafik ayarlarında 50-100 arası FPS alırsınız efendim.

Soru: Sadece i5 mi var yoksa i6 i7 varmı
Cevap: Merhabalar, üründe İ5 üçüncü nesil işlemci bulunmaktadır efendim.

Soru: Taksiti varmı
Cevap: Değerli müşterimiz, taksitlendirme konusunda aşağıdaki linkten detaylı bilgi alabilirsiniz. https://www.trendyol.com/s/ozel-kampanyalar

Soru: oyunlarda kaç FPS alır
Cevap: Merhabalar, genel olarak PUBG, Valorant, Fortnite, GTA5, CSGO, Zula, Minecraft, ETS2, vb oyunlarda orta ve başlangıç seviyesi grafik ayarlarında 50-100 arası FPS alırsınız efendim.

Soru: bilgisayar'ın boyutu kaça kaç?
Cevap: Ürünle ilgili teknik bilgiler açıklama kısmında yazmaktadır efendim.

Soru: merhaba oģluma alacaktim da dùn 9300 kusurken bugùn 9700 tl olmuş indirim yapamaz mısınız? saygılar
Cevap: Merhabalar, ürün fiyatları güncel kampanya koşulları ve güncel döviz kurlarına göre değişmektedir efendim. Ürünü favorilerinize ekleyerek fiyat düşüşlerinde anında haberdar olabilirsiniz. Saygılarımızla

FX50 i5 3470 16GB Ram 1TB HDD+256GB SSD GT730 4GB 23.8'' Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Ürünün Fotoğrafları

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

6_org_zoom.jpg

7_org_zoom.jpg

8_org_zoom.jpg

FX50 i5 3470 16GB Ram 1TB HDD+256GB SSD GT730 4GB 23.8'' Oyuncu Masaüstü Bilgisayar En Uygun Satış Linki