G G435 Lightspeed Kablosuz Mavi Oyuncu Kulaklığı - 981-001062 Tavsiye Eder Misiniz

Busra

Bilgili
G G435 Lightspeed Kablosuz Mavi Oyuncu Kulaklığı - 981-001062 En Ucuzu Nerede Bulunur?
G G435 Lightspeed Kablosuz Mavi Oyuncu Kulaklığı - 981-001062 Güncel Satış Fiyatı 2616.0 Tl'den Satılmaktadır.

G G435 Lightspeed Kablosuz Mavi Oyuncu Kulaklığı - 981-001062 Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

G G435 Lightspeed Kablosuz Mavi Oyuncu Kulaklığı - 981-001062 Hakkında yaklaşık 72 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

G G435 Lightspeed Kablosuz Mavi Oyuncu Kulaklığı - 981-001062 Teknik Bilgiler

G G435 Lightspeed Kablosuz Mavi Oyuncu Kulaklığı - 981-001062 Ürününün Satıcısı, logitech G G435 Lightspeed Kablosuz Mavi Oyuncu Kulaklığı - 981-001062 ürününü 2616.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

G G435 Lightspeed Kablosuz Mavi Oyuncu Kulaklığı - 981-001062 Kullanıcı Geri Bildirimleri
2616.0 Tl ye satışta olan G G435 Lightspeed Kablosuz Mavi Oyuncu Kulaklığı - 981-001062 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
72 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: Sevgilime hediye aldım çok beğendi.
İsim: C** T**
Tarih: 19 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: hesapkitap

Yorum: Gerçekten Çok Kaliteli Kulaklık Gözünüz Kapalı Alabilirsiniz Satıcı ÇokGüzel Paketlemişti Teslimatda İse Bir Sorun Olmadı Tek Kelime İle Harika
İsim: **** ****
Tarih: 11 Mart 2024

Yorum: Aldım hemen fiyatı düşmüş
İsim: T** Ç**
Tarih: 28 Eylül 2024
Satıcı: MT Teknoloji

Yorum: Bu Kadar Güzel Beklemiyordum Satın Alırken Ufak Bi şüphem vardı ama onnumara ürün
Tarih: 24 Temmuz 2024
Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR

Yorum: ürün çok kaliteli aylardır kullanıyorum 1 kere bile sıkıntı çıkarmadıçok mükemmel
Tarih: 09 Temmuz 2024

Yorum: Güzel paketleme ve aşırı hızlı teslimat ürün gerçekten çok hafif 👍🏻
İsim: A** D**
Tarih: 21 Haziran 2024
Satıcı: hande iletişim-kapaks

Yorum: Ses kalitesi çok güzel teşekkürler
İsim: F** Ö**
Tarih: 23 Aralık 2023
Satıcı: hande iletişim-kapaks

Yorum: mükemmel
İsim: F** Ö**
Tarih: 21 Aralık 2023
Satıcı: Betaplus

Yorum: Süper bir ürün elime ulaştı gayet iyi herkese öneririm 6 ayda birekipman değiştiren biri olarak üstü yok diyebilirim.
İsim: O** A**
Tarih: 23 Kasım 2023
Satıcı: Gti Bilişim

Yorum: tavsiye ederim çok güzel bir ürün
İsim: K** H**
Tarih: 25 Ekim 2023
Satıcı: GpnTeknoloji

Yorum: Kutu çok korumalı olarak geldi herhangi bir zarar görmemisti teşekkürlerkalitesinden memnunum uzun süre kullanmada terleme baş agrısı yapmıyorşarjı ise dayanıklı tekrardan teşekkürler (oyunlarda sizi üzmezkalitesini sevdim)
İsim: Aysun a. y.
Tarih: 10 Eylül 2023

Yorum: indirimde aldım ses kalitesi mukkemmel tavsiye ederim
İsim: emre g.
Tarih: 09 Ağustos 2023
Satıcı: JetKlik

Yorum: Çok kaliteli zaten markada beli tavsiye ederim
İsim: O** Ö**
Tarih: 01 Ağustos 2023
Satıcı: WesternPacific

Yorum: 12 yaşında ki oğlum için aldım.ayni bu renk biraz uygundu kız kardeşiile kullanıyorlar çok memnunuz ses kalitesi kesinlikle çok güzel tavsiye ederim
Tarih: 06 Mayıs 2023

Yorum: Kulağımda yok gibi ve ses kalitesi çok güzel.Ben beğendim baya severekkullanıyorum 7 aydır canım kulaklığım.Büyük kafalılar almasın
İsim: H** A**
Tarih: 03 Mayıs 2023

Yorum: Kulaklik gayet rahat Bluetooth özelliği olması büyük avantaj ve kulağıçok iyi sarıyor.Ayrica çok hafif.Tek sıkıntı mikrofonu çok iyi seviyededeğil fakat ses vermesinde sorun yok. Kargolamada gayet iyiydi. Tavsiye ediyorum
İsim: Y** A**
Tarih: 24 Nisan 2023
Satıcı: FsGaming

Yorum: ses kalitesi gayet iyi mikrofon olmaması sesinizi uzaktan geliyormuşgibi duyulmasına yol açıyor çok da kötü değil.
Tarih: 06 Nisan 2023

Yorum: Ürünün beğendim kullanışlı ve kargolanışı güzel.
İsim: K** Ö**
Tarih: 25 Şubat 2023

Yorum: çok hafif çok kullanışlı
Tarih: 05 Şubat 2023

Yorum: çok iyi ürün
İsim: İ** U**
Tarih: 31 Ocak 2023
Satıcı: OverGame

Yorum: süper teşekkürler
İsim: Arda K.
Tarih: 26 Ocak 2023
Satıcı: Mertel

Yorum: ses çok iyi. mikrofon kısmı gürültü engelleyici değil ona göre alın. Benengeller diye düşünmüştüm ama evde ki sesleri karşı taraf çok rahatduyuyor. yine de kalite ve kablosuz olması benim işimi hayli gördü.
İsim: Z** B**
Tarih: 21 Ocak 2023
Satıcı: JetKlik

Yorum: Gerçekten çok kullanışlı bir ürün tavsiye ediyorum
İsim: A** Y**
Tarih: 18 Ocak 2023

Yorum: Ürün çok güzel renk seçenekleri de var kablosuz olması ayrı güzel seskalitesi olsun mikrofon kalitesi olsun baya iş görüyor kullanışlı şarjıçok uzun süre gidiyor
İsim: Metehan K.
Tarih: 16 Ocak 2023
Satıcı: Hyrox Bilişim

Yorum: güzel beğendim
İsim: F** S**
Tarih: 10 Ocak 2023
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: Rengi cok klas gúzel
İsim: I** C** N**
Tarih: 23 Kasım 2022
Satıcı: EnSonu

Yorum: öncelikle kulaklıktan çok memnunum yaklaşık birkaç aydır kullanıyorumses kalitesi mükemmel kulakta kullanım şekli yani çok hafif hiç kafanızabaskı yapmıyor saatlerce kullansanız kafanızda olduğunu bileunutuyorsunuz sesi hiç gecikmeden geliyor son ses müzikdinleyebiliyorsunuz kargosu da çok hızlı geldi zaten kaliteli bir firmaben çok beğendim alırkeDevamını Oku
Tarih: 12 Kasım 2022

Yorum: Çok beğendim teşekkürler
İsim: F** C**
Tarih: 21 Ekim 2022

Yorum: Hem oyun içi kulaklik sesi düşük,hem de mikrofonu inanilmaz kotu butundış sesi alıyor. Oyun için almayi düşünüyorsanız kesinlikle tavsiye etmem
İsim: İ** T**
Tarih: 03 Ağustos 2024

Yorum: kablolu kulaklıktan sonra sesini hiç beğenmedim idarelik almıştım amabaya kısık geldi şahsen bana
İsim: A** A** P**
Tarih: 09 Haziran 2024

G G435 Lightspeed Kablosuz Mavi Oyuncu Kulaklığı - 981-001062 Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: kaç saatte şarj oluyor
Cevap: 2 saatte şarj olur

Soru: driver var mı
Cevap: Değerli müşterimiz, Logitech G G435 Lightspeed Kablosuz Mavi Oyuncu Kulaklığı için özel bir sürücüye ihtiyacınız yoktur.

Soru: kaç saatte şarj oluyor
Cevap: 2 saatte şarj olur

Soru: Merhabalar efendim ürününüz acaba İOS telefona bağlanıyor mu ?
Cevap: Değerli müşterimiz, Bluetooth ile bağlantı kurabilmektesiniz.

Soru: 7.1 Varmıdır ?
Cevap: Merhaba, 7.1 özelliği yoktur. İyi günler.

Soru: telefona bağlanırmı
Cevap: Merhabalar telefona bağlantısını bluetooth yoluyla sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla...Jetklik.

Soru: Kutunun içinde USB dongle geliyor mu yoksa sadece Bluetooth ile mi bağlantı kuruluyor?
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz usb dongle ile baglantı yapabilirsiniz

Soru: bilgisayarda kullanılabiliyor değil mi?
Cevap: Merhaba, ürün bilgisayarda kullanılabilmektedir. Mutlu günler dileriz.

Soru: İçinde USB dönele geliyor mu
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz tam olarak ne demek istemiştiniz anlayamadım kusura bakmayın kablosuz kulaklık usb pc takıp kulaklığı açmanız yeterli o PC taktığınız usb bt olarak geçiyor

Soru: PTT gönderim mümkün mü sadece o geliyor
Cevap: Merhaba Trendyol Express ve Aras Kargo ile çalışıyoruz

Soru: android telefonlara uyumlumudur
Cevap: Merhabalar, PC'de, akıllı telefonlarda ve Playstation oyun cihazlarında çalışabilmektedir efendim

Soru: ürün masaüstünde kullanılabiliyor değil mi
Cevap: Merhaba, yalnızca mobil cihazlar ile uyumludur. Mutlu günler dileriz.

Soru: kulaklığın fiyatı neden bir anda 660 tl zam yedi neden böyle yapıyorsunuz uygulamaya almak için girmiştim alamıyorum şuan teşekkürler umarım alan biri çıkar
Cevap: Merhabalar. Bahsetmiş olduğunuz fiyat ürünün kampanyalı fiyatıydı, kampanya sona erdiği için fiyat revize edilmiştir. Saygılarımızla. JetKlik.

Soru: takmak için usb geliyormu
Cevap: Kutu içerisinde gönderilmektedir.

Soru: Ürün bilgisayara usb ile bağlanıyor değil mi
Cevap: Değerli Müşterimiz Sormuş olduğunuz ürün usb alıcısı ile bağlantı sağlamaktadır. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: telefona uyumlumudur
Cevap: Merhabalar; Telefon ve tabletlerle uyumlu değildir. Saygılarımızla, JetKlik...

Soru: üründe ses kartı bulunuyor değil mi?
Cevap: Değerli müşterimiz Sormuş olduğunuz üründe ses kartı mevcut değildir.

Soru: pc uyumlumu
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: merhaba yaklaşık 1,5 yıl önce sizden AC08037/PC GLORIUS MODEL O KABLOSUZ GAMING MAUSE satın aldık . . mause bozuldu garanti kapsamından onarım yaptırmak istiyoruz nasıl bir yol izlememiz gerekli?
Cevap: Merhabalar,bize gönderebilirsiniz. İyi günler

Soru: fiyat neden orjinal saticilardan daha yuksek secilmiş
Cevap: Merhaba efendim. Fiyatlar kampanya, garanti ve orjinallik durumuna göre fark gösterebilmektedir efendim.

G G435 Lightspeed Kablosuz Mavi Oyuncu Kulaklığı - 981-001062 Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

G G435 Lightspeed Kablosuz Mavi Oyuncu Kulaklığı - 981-001062 En Uygun Satış Linki