Gonul
Bilgili
G Pro X Wireless Lıghtspeed Oyuncu Kulaklığı - Siyah Alınmaya Değer Mi?
G Pro X Wireless Lıghtspeed Oyuncu Kulaklığı - Siyah Şu Anki Fiyat Aralığı 9509.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
G Pro X Wireless Lıghtspeed Oyuncu Kulaklığı - Siyah Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
G Pro X Wireless Lıghtspeed Oyuncu Kulaklığı - Siyah Hakkında yaklaşık 50 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9 .
G Pro X Wireless Lıghtspeed Oyuncu Kulaklığı - Siyah Ürün Özellikleri
G Pro X Wireless Lıghtspeed Oyuncu Kulaklığı - Siyah Ürününün Satıcısı, logitech G Pro X Wireless Lıghtspeed Oyuncu Kulaklığı - Siyah ürününü 9509.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
G Pro X Wireless Lıghtspeed Oyuncu Kulaklığı - Siyah Kullanıcı Değerlendirmeleri
9509.0 Tl ye satışta olan G Pro X Wireless Lıghtspeed Oyuncu Kulaklığı - Siyah Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
50 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9
Yorum: ürünü 3699 TL den aldım wireless modelini bu fiyata bulduğumdakaçırmadım aldığımda biraz kuşku vardı ama fsgaming sağolsun çok güzelbir kargolama ile gönderim sağladı kulaklığı fatura yoktu kutuda amamesaj atınca onu da yolladılar tekrardan FS gaming e çok teşekkür ediyorum.
İsim: Berkcan T.
Tarih: 26 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: FsGaming
Yorum: 4400 ken aldım hemen fiyatı düşüyor bekleyin öyle alın
cok kalitelikafa yormuyor e sporcu işi zaten imkanı olan kaçırmasın
İsim: **** ****
Tarih: 18 Mart 2023
Satıcı: keystonebear
Yorum: Güzel ürün
Tarih: 14 Nisan 2022
Satıcı: Betaplus
Yorum: anlatılandan daha ötesi mükemmel
Tarih: 03 Ağustos 2024
Satıcı: Teknobiyotik
Yorum: harika ürün. çok söze gerek yok.
İsim: Hüseyin C. A.
Tarih: 07 Temmuz 2024
Yorum: Ürün orjinaliyle birebir aynı zaten bunu alan kişi burdan ürününözelliklerini değil aynısımı yoksa sıkıntısı var mı yok mu diye bakarbirebir aynı ürün paketleme iyiydi ama kutuda hafif ezilmeler vardı çokönemli değil tabiki de
Tarih: 29 Haziran 2024
Yorum: Kulaklık çok fazla iyi herşeyiyle kusursuz evin çok uzak noktalarındanbile kullanım sağlanabiliyor şarjı çok uzun süre gidiyor evden çağrımerkezi işi yapıyorum günlük 10 saat kafamda ve hiç kafa kulak ağrısıyapmıyor bez kulaklık pedleri terletmiyor.
İsim: S** T**
Tarih: 13 Temmuz 2023
Yorum: Ürün çok güzel söyledikleri gibi wifi geldi kapalı kutu belkikargolamaya özen gösterilebilirdi
İsim: Kürşat Y.
Tarih: 04 Mayıs 2023
Yorum: Önceki kulaklığıma göre sesi biraz az geldi gibi hissetim ama 6 aydırkullanıyorum herhangi bir problem vs yaşamadım.Harici mikrofonkullandığım için mikrofona yorum yapamıcam.SEs konusunda bi sıkıntım yokoyunlarda müzikte vs.
İsim: Altuğ U.
İsim: E** S**
Tarih: 24 Ocak 2023
Yorum: Ses ve mikrofon kalitesi çok iyi. Şarj süresi de iyi. Bluetooth olsadaha iyi olurdu. Ayrıca Logitech unifying alıcı desteği yok, ürünlegelen usb alıcısı olmadan bilgisayara bağlantı yapılamıyor.
İsim: M** T**
Tarih: 11 Haziran 2022
Yorum: Ürün efsane tek kelimeyle

İsim: Umut C.
Tarih: 21 Nisan 2022
Satıcı: JetKlik
Yorum: bozuk ürün gönderildi
Tarih: 20 Mart 2024
Yorum: SAKIN almayın arızalı ürün yolluyorlar ve geri değişim yapmıyorlartrendyol da elektronik ürün oldugu için iade almıyor
İsim: U** ş** B**
Tarih: 23 Mayıs 2023
Yorum: İlk önce ürünün iadesine izin veren jetklik satıcısına teşekkür ederimher mağaza kulak üstü kulaklıkların iadesini kabul etmiyor. Ürünün +yönleri: rakiplerine kıyasla ağır olduğu için korkutuyordu ama ağırlıkgüzel dağıtılmış 100 gram daha hafif eski kulaklığım ile bile aşırı farkhissetmedim. Stero modunda 3D sound destekli oyunlarda sesi çok netanDevamını Oku
Tarih: 19 Ağustos 2022
Yorum: çok ağır geldi kulakta bize..İade ettik
İsim: D** S**
Tarih: 26 Nisan 2022
Yorum: 3-4 aya yakındır kullanıyorum. Ürün hakkaten mükemmel logitechkalitesiii mükemmel satıcı mükemmel alın aldırın
İsim: M** E**
Tarih: 21 Aralık 2023
Yorum: Ürün bildiğim ürün zaten çok hızlı kargo için tşkler
İsim: T** Ü**
Tarih: 03 Mayıs 2023
Yorum: Hızlı ve sorunsuz bir alışveriş oldu. Kutu içeriği eksiksiz geldi vesatıcı ilgili. Çok teşekkür ediyorum.
İsim: Halil İ. E.
Tarih: 30 Nisan 2023
Yorum: ürün eksiksiz geldi çok güzel bir ürün
İsim: M** A**
Tarih: 22 Mayıs 2024
Yorum: Ürünü wireless diye aldım özellikle satıcıya sordum wireless olduğunuonayladı ve ürün tahmin ettiğim gibi kablolu geldi çok şükür tedbirimialdım ürünü iade ediyorum ve kutuyu ilk açarken daha önce iade edilmişürün olduğu çok belli kutuda hasarlar var ufak tefek umarım satıcı iadekonusunda sorun çıkarmaz tüketici haklarına başvurmak zorunda kalmayız
İsim: Emin Y.
Tarih: 28 Nisan 2023
Satıcı: Bebeology
Yorum: kargolama süreci çok yavaş geçti Trendyol express ile anlaşmalıyerlerden birdaha kesinlikle alışveriş yapmam bütün şubelere uğrayarakkargo elime geliyor
İsim: B** K**
Tarih: 23 Ocak 2023
Yorum: Dip ses ve cızırtı var. Ses kalitesi iyi değil ürün iadesi kabuledilmedi. Kablolu cloud 2 buna beş basar. Paranızı çöp etmeyin.
Tarih: 10 Kasım 2023
Yorum: Ürünü wireless diye aldım fakat kablolu olarak gönderildi kablosuz olanıile değişim isteyince de bu ürünü tedarik edemiyorz dediler hala ilanıduruyor wireless olarak
Tarih: 07 Mayıs 2023
Yorum: kablosuz aldık kablosuz gönderildi diğer fırsatları da kaçırdık bilerekyapıldığını düşünüyorum
İsim: Muhsin A.
Yorum: Wireless diye aldık kablolusunu göndermişler sonra da tedarik edemiyoruzwireless diyorlar
İsim: B** U**
Yorum: ürünü kablosuz olarak media markt üzerinden aldım ürünün kablolu modeligönderildi ürünü alırken firmaya sorun bu kulaklık özelinde yanlışyapıyolar dikkat edin ben iade ettim olan benim zamanıma oldu
Tarih: 25 Nisan 2023
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: Ürün yanlış geldi acil bir şekilde benimle iletişime geçin. Tüketicihakem heyetine başvurmak istemiyorum
İsim: Ahmet S.
Tarih: 24 Nisan 2023
Yorum: Ürün Wireless olarak satılıyor fakat kablolu gönderiliyor. Satın alırkenson 3 adet kaldığı için çok fazla araştırma yapmadan aldım fakat satınaldıktan 20-30 dk. içerisinde kargoya verildiği için iadesini hızlı birşekilde yapamadım. Ücret iademi ise 8-15 gün içerisinde alacağımsöyleniyor. Bu durum yüzünden başka fırsatları kaçırdım. Trendyol pişmanlDevamını Oku
İsim: Mert D.
Tarih: 22 Nisan 2023
Yorum: Ürün elime ulaştı fakat mağaza müşteri düşmanı. Ürünü iade etmekistedim. İade şartlarını dikkate alarak ürünün paketini açmadan HyroxBilişim mağazasına geri gönderdim. Aynı zamanda mağazalarına mesajatarak ürünün kutusunu açmadım ama ürünü iade etmem gerektiğini söyledimve onlar herhangi bir sorun olmayacağını söylediler. Bu sözlerineuymadan bana iDevamını Oku
Tarih: 29 Mart 2022
Satıcı: Hyrox Bilişim
G Pro X Wireless Lıghtspeed Oyuncu Kulaklığı - Siyah Akıllarda Kalan Sorular
Soru: Ürün kablolu mu kablosuz mu bir karar verin ?
Cevap: Mrb kablosuz
Soru: üründe bulutut var mı
Cevap: Değerli müşterimiz, ürün teknik bilgileri için marka müşteri hizmetlerinden bilgi ve destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Fiyatı şu an çok yüksek kasım ayı içersinde 4 bin altına düşme ihtimali yok mu alalım
Cevap: Merhaba suan kampanyada ürün
Soru: İYİ AKŞAMLAR ÜRÜN KABLOLU MU? KABLOSUZ MU?
Cevap: Merhaba bu urun kablosuz
Soru: Ziraat bankasına taksit varmı?
Cevap: Trendyol ödeme ekranında karta göre taksit seçeneklerini sunmaktadır
Soru: Merhaba internette 1. Versiyon 2. Versiyon diye ayrılıyor ürün son çıkan modelmi ?
Cevap: Merhaba son çıkan versiyonudur
Soru: bu kulaklığı nasıl alabiliriz bu şartlar altında
Cevap: Sepete ekleyip kart bilgilerinizi girdikten sonra alabilirsiniz
Soru: Merhaba kablosuz olan model mi ?
Cevap: Mrb kablosuz modeldir
Soru: kabloluysa kaldır kardeşim ürününü milleti neden yaniltiyosun?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürünümüz kablolu olmaktadır. Ürün farklı satıcı tarafından değiştirilmiştir. Konu trendyol müşteri hizmetlerine bildirilmiştir. Ürün model kodu : LOG-981-000818
Soru: Merhaba Oyun kulaklığı olarak üretilmiş olsa da 7.1 surround aslında film gösterileri içinde uygun olabileceğini gösterebiliyor. reklamında oyun içinde ayak sesleri helikopter sesi gerçekçiliği derken aslında çok güzel bir aksiyon film sahnesini de tarif etmiş oluyor. umarım yanılmıyorumdur. iyi günler iyi işler
Cevap: Merhaba rahatlıkla kullanabilirsiniz size göre bir kulaklık modelidir.
Soru: Ürün kapalı kutu ve garantilimi
Cevap: Merhaba. evet kapalı kutu ve 2 yıl garantilidir.
Soru: cloud 2 ile arasında kaldım.. umarım pişman olmam
Cevap: Sorun değil güle güle kullanın onuda
Soru: Ürün de kablosuz yazıyor fakat soru soran kişiye kablolu demiştiniz?
Cevap: mrb kablosuz kulaklık
Soru: Merhaba Ürün dongle (kablosuz mu) yoksa kablolu mu Her yorumda farklı bir şey yazıyor
Cevap: Değerli müşterimiz, teknik bilgiler için marka müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Ürün tr garantilimi
Cevap: Logitech garantili
Soru: 1 month ago i bought logitech g pro x headset but left side not working
Cevap: We ask you to send your request from order questions.
Soru: mobil cihaz ile uyumlumu
Cevap: Hayır efendim
Soru: Jak girişli mi yoksa usb mi
Cevap: Merhabalar usb girişidir
Soru: intarnette 3.500 TL olan kulaklık neden burda 1500 TL
Cevap: MERHABA ; Muhtamelen wifili - kablosuz modeline bakıyor olsanız gerek.. Ürün Orjinal Kutulu Ürün . İyi Günler Dileriz
Soru: Merhabalar ürün kapalı pakette geliyor mu ürün orjinal mı ?
Cevap: merhaba kapalı kutu sıfır orijinal üründür
G Pro X Wireless Lıghtspeed Oyuncu Kulaklığı - Siyah Ürünün Fotoğrafları
G Pro X Wireless Lıghtspeed Oyuncu Kulaklığı - Siyah En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
G Pro X Wireless Lıghtspeed Oyuncu Kulaklığı - Siyah Şu Anki Fiyat Aralığı 9509.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
G Pro X Wireless Lıghtspeed Oyuncu Kulaklığı - Siyah Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
G Pro X Wireless Lıghtspeed Oyuncu Kulaklığı - Siyah Hakkında yaklaşık 50 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9 .
G Pro X Wireless Lıghtspeed Oyuncu Kulaklığı - Siyah Ürün Özellikleri
G Pro X Wireless Lıghtspeed Oyuncu Kulaklığı - Siyah Ürününün Satıcısı, logitech G Pro X Wireless Lıghtspeed Oyuncu Kulaklığı - Siyah ürününü 9509.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
G Pro X Wireless Lıghtspeed Oyuncu Kulaklığı - Siyah Kullanıcı Değerlendirmeleri
9509.0 Tl ye satışta olan G Pro X Wireless Lıghtspeed Oyuncu Kulaklığı - Siyah Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
50 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9
Yorum: ürünü 3699 TL den aldım wireless modelini bu fiyata bulduğumdakaçırmadım aldığımda biraz kuşku vardı ama fsgaming sağolsun çok güzelbir kargolama ile gönderim sağladı kulaklığı fatura yoktu kutuda amamesaj atınca onu da yolladılar tekrardan FS gaming e çok teşekkür ediyorum.
İsim: Berkcan T.
Yorum: 4400 ken aldım hemen fiyatı düşüyor bekleyin öyle alın

Tarih: 18 Mart 2023
Tarih: 14 Nisan 2022
Yorum: anlatılandan daha ötesi mükemmel
Tarih: 03 Ağustos 2024
Yorum: harika ürün. çok söze gerek yok.
İsim: Hüseyin C. A.
Tarih: 07 Temmuz 2024
Yorum: Ürün orjinaliyle birebir aynı zaten bunu alan kişi burdan ürününözelliklerini değil aynısımı yoksa sıkıntısı var mı yok mu diye bakarbirebir aynı ürün paketleme iyiydi ama kutuda hafif ezilmeler vardı çokönemli değil tabiki de
Tarih: 29 Haziran 2024
Yorum: Kulaklık çok fazla iyi herşeyiyle kusursuz evin çok uzak noktalarındanbile kullanım sağlanabiliyor şarjı çok uzun süre gidiyor evden çağrımerkezi işi yapıyorum günlük 10 saat kafamda ve hiç kafa kulak ağrısıyapmıyor bez kulaklık pedleri terletmiyor.
İsim: S** T**
Tarih: 13 Temmuz 2023
Yorum: Ürün çok güzel söyledikleri gibi wifi geldi kapalı kutu belkikargolamaya özen gösterilebilirdi
İsim: Kürşat Y.
Yorum: Önceki kulaklığıma göre sesi biraz az geldi gibi hissetim ama 6 aydırkullanıyorum herhangi bir problem vs yaşamadım.Harici mikrofonkullandığım için mikrofona yorum yapamıcam.SEs konusunda bi sıkıntım yokoyunlarda müzikte vs.
İsim: Altuğ U.
İsim: E** S**
Tarih: 24 Ocak 2023
Yorum: Ses ve mikrofon kalitesi çok iyi. Şarj süresi de iyi. Bluetooth olsadaha iyi olurdu. Ayrıca Logitech unifying alıcı desteği yok, ürünlegelen usb alıcısı olmadan bilgisayara bağlantı yapılamıyor.
İsim: M** T**
Tarih: 11 Haziran 2022
Yorum: Ürün efsane tek kelimeyle

İsim: Umut C.
Tarih: 21 Nisan 2022
Yorum: bozuk ürün gönderildi
Tarih: 20 Mart 2024
Yorum: SAKIN almayın arızalı ürün yolluyorlar ve geri değişim yapmıyorlartrendyol da elektronik ürün oldugu için iade almıyor
İsim: U** ş** B**
Tarih: 23 Mayıs 2023
Yorum: İlk önce ürünün iadesine izin veren jetklik satıcısına teşekkür ederimher mağaza kulak üstü kulaklıkların iadesini kabul etmiyor. Ürünün +yönleri: rakiplerine kıyasla ağır olduğu için korkutuyordu ama ağırlıkgüzel dağıtılmış 100 gram daha hafif eski kulaklığım ile bile aşırı farkhissetmedim. Stero modunda 3D sound destekli oyunlarda sesi çok netanDevamını Oku
Tarih: 19 Ağustos 2022
Yorum: çok ağır geldi kulakta bize..İade ettik
İsim: D** S**
Tarih: 26 Nisan 2022
Yorum: 3-4 aya yakındır kullanıyorum. Ürün hakkaten mükemmel logitechkalitesiii mükemmel satıcı mükemmel alın aldırın
İsim: M** E**
Tarih: 21 Aralık 2023
Yorum: Ürün bildiğim ürün zaten çok hızlı kargo için tşkler
İsim: T** Ü**
Tarih: 03 Mayıs 2023
Yorum: Hızlı ve sorunsuz bir alışveriş oldu. Kutu içeriği eksiksiz geldi vesatıcı ilgili. Çok teşekkür ediyorum.
İsim: Halil İ. E.
Tarih: 30 Nisan 2023
Yorum: ürün eksiksiz geldi çok güzel bir ürün
İsim: M** A**
Tarih: 22 Mayıs 2024
Yorum: Ürünü wireless diye aldım özellikle satıcıya sordum wireless olduğunuonayladı ve ürün tahmin ettiğim gibi kablolu geldi çok şükür tedbirimialdım ürünü iade ediyorum ve kutuyu ilk açarken daha önce iade edilmişürün olduğu çok belli kutuda hasarlar var ufak tefek umarım satıcı iadekonusunda sorun çıkarmaz tüketici haklarına başvurmak zorunda kalmayız
İsim: Emin Y.
Yorum: kargolama süreci çok yavaş geçti Trendyol express ile anlaşmalıyerlerden birdaha kesinlikle alışveriş yapmam bütün şubelere uğrayarakkargo elime geliyor
İsim: B** K**
Tarih: 23 Ocak 2023
Yorum: Dip ses ve cızırtı var. Ses kalitesi iyi değil ürün iadesi kabuledilmedi. Kablolu cloud 2 buna beş basar. Paranızı çöp etmeyin.
Tarih: 10 Kasım 2023
Yorum: Ürünü wireless diye aldım fakat kablolu olarak gönderildi kablosuz olanıile değişim isteyince de bu ürünü tedarik edemiyorz dediler hala ilanıduruyor wireless olarak
Tarih: 07 Mayıs 2023
Yorum: kablosuz aldık kablosuz gönderildi diğer fırsatları da kaçırdık bilerekyapıldığını düşünüyorum
İsim: Muhsin A.
Yorum: Wireless diye aldık kablolusunu göndermişler sonra da tedarik edemiyoruzwireless diyorlar
İsim: B** U**
Yorum: ürünü kablosuz olarak media markt üzerinden aldım ürünün kablolu modeligönderildi ürünü alırken firmaya sorun bu kulaklık özelinde yanlışyapıyolar dikkat edin ben iade ettim olan benim zamanıma oldu
Tarih: 25 Nisan 2023
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: Ürün yanlış geldi acil bir şekilde benimle iletişime geçin. Tüketicihakem heyetine başvurmak istemiyorum
İsim: Ahmet S.
Tarih: 24 Nisan 2023
Yorum: Ürün Wireless olarak satılıyor fakat kablolu gönderiliyor. Satın alırkenson 3 adet kaldığı için çok fazla araştırma yapmadan aldım fakat satınaldıktan 20-30 dk. içerisinde kargoya verildiği için iadesini hızlı birşekilde yapamadım. Ücret iademi ise 8-15 gün içerisinde alacağımsöyleniyor. Bu durum yüzünden başka fırsatları kaçırdım. Trendyol pişmanlDevamını Oku
İsim: Mert D.
Tarih: 22 Nisan 2023
Yorum: Ürün elime ulaştı fakat mağaza müşteri düşmanı. Ürünü iade etmekistedim. İade şartlarını dikkate alarak ürünün paketini açmadan HyroxBilişim mağazasına geri gönderdim. Aynı zamanda mağazalarına mesajatarak ürünün kutusunu açmadım ama ürünü iade etmem gerektiğini söyledimve onlar herhangi bir sorun olmayacağını söylediler. Bu sözlerineuymadan bana iDevamını Oku
Tarih: 29 Mart 2022
Satıcı: Hyrox Bilişim
G Pro X Wireless Lıghtspeed Oyuncu Kulaklığı - Siyah Akıllarda Kalan Sorular
Soru: Ürün kablolu mu kablosuz mu bir karar verin ?
Cevap: Mrb kablosuz
Soru: üründe bulutut var mı
Cevap: Değerli müşterimiz, ürün teknik bilgileri için marka müşteri hizmetlerinden bilgi ve destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Fiyatı şu an çok yüksek kasım ayı içersinde 4 bin altına düşme ihtimali yok mu alalım
Cevap: Merhaba suan kampanyada ürün
Soru: İYİ AKŞAMLAR ÜRÜN KABLOLU MU? KABLOSUZ MU?
Cevap: Merhaba bu urun kablosuz
Soru: Ziraat bankasına taksit varmı?
Cevap: Trendyol ödeme ekranında karta göre taksit seçeneklerini sunmaktadır
Soru: Merhaba internette 1. Versiyon 2. Versiyon diye ayrılıyor ürün son çıkan modelmi ?
Cevap: Merhaba son çıkan versiyonudur
Soru: bu kulaklığı nasıl alabiliriz bu şartlar altında
Cevap: Sepete ekleyip kart bilgilerinizi girdikten sonra alabilirsiniz
Soru: Merhaba kablosuz olan model mi ?
Cevap: Mrb kablosuz modeldir
Soru: kabloluysa kaldır kardeşim ürününü milleti neden yaniltiyosun?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürünümüz kablolu olmaktadır. Ürün farklı satıcı tarafından değiştirilmiştir. Konu trendyol müşteri hizmetlerine bildirilmiştir. Ürün model kodu : LOG-981-000818
Soru: Merhaba Oyun kulaklığı olarak üretilmiş olsa da 7.1 surround aslında film gösterileri içinde uygun olabileceğini gösterebiliyor. reklamında oyun içinde ayak sesleri helikopter sesi gerçekçiliği derken aslında çok güzel bir aksiyon film sahnesini de tarif etmiş oluyor. umarım yanılmıyorumdur. iyi günler iyi işler
Cevap: Merhaba rahatlıkla kullanabilirsiniz size göre bir kulaklık modelidir.
Soru: Ürün kapalı kutu ve garantilimi
Cevap: Merhaba. evet kapalı kutu ve 2 yıl garantilidir.
Soru: cloud 2 ile arasında kaldım.. umarım pişman olmam

Cevap: Sorun değil güle güle kullanın onuda

Soru: Ürün de kablosuz yazıyor fakat soru soran kişiye kablolu demiştiniz?
Cevap: mrb kablosuz kulaklık
Soru: Merhaba Ürün dongle (kablosuz mu) yoksa kablolu mu Her yorumda farklı bir şey yazıyor
Cevap: Değerli müşterimiz, teknik bilgiler için marka müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Ürün tr garantilimi
Cevap: Logitech garantili
Soru: 1 month ago i bought logitech g pro x headset but left side not working
Cevap: We ask you to send your request from order questions.
Soru: mobil cihaz ile uyumlumu
Cevap: Hayır efendim
Soru: Jak girişli mi yoksa usb mi
Cevap: Merhabalar usb girişidir
Soru: intarnette 3.500 TL olan kulaklık neden burda 1500 TL
Cevap: MERHABA ; Muhtamelen wifili - kablosuz modeline bakıyor olsanız gerek.. Ürün Orjinal Kutulu Ürün . İyi Günler Dileriz
Soru: Merhabalar ürün kapalı pakette geliyor mu ürün orjinal mı ?
Cevap: merhaba kapalı kutu sıfır orijinal üründür
G Pro X Wireless Lıghtspeed Oyuncu Kulaklığı - Siyah Ürünün Fotoğrafları

G Pro X Wireless Lıghtspeed Oyuncu Kulaklığı - Siyah En Uygun Satış Linki

logitech G Pro X Wireless Lıghtspeed Oyuncu Kulaklığı - Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
logitech G Pro X Wireless Lıghtspeed Oyuncu Kulaklığı - Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.