Galaxy Tab S6 Lite 128 GB Yeşil Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Alınır Mı

Asli

Bilgili
Galaxy Tab S6 Lite 128 GB Yeşil Tablet (Samsung Türkiye Garantili) En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Galaxy Tab S6 Lite 128 GB Yeşil Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Şu Anki Fiyatı 8599.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Galaxy Tab S6 Lite 128 GB Yeşil Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?

Galaxy Tab S6 Lite 128 GB Yeşil Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Hakkında yaklaşık 6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

Galaxy Tab S6 Lite 128 GB Yeşil Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Teknik Bilgiler

Galaxy Tab S6 Lite 128 GB Yeşil Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Ürününün Satıcısı, Samsung Galaxy Tab S6 Lite 128 GB Yeşil Tablet (Samsung Türkiye Garantili) ürününü 8599.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Galaxy Tab S6 Lite 128 GB Yeşil Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Hakkında Yapılan Yorumlar
8599.0 Tl ye satışta olan Galaxy Tab S6 Lite 128 GB Yeşil Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: tablet zamanında ulaştı fakat şarj kablosu hatalı çıktı lütfen doğruşarj kablosunu ve adaptörunu gonderebılırmısınız.
İsim: D** K**
Tarih: 01 Ekim 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol

Yorum: teslimat hizli harika
İsim: a** o**
Tarih: 28 Eylül 2024
Satıcı: Trendyol

Yorum: Ürün güzel ama aras kargo çok geç getirdi fotoğraflarda telefon ile kıyasladım
İsim: V** Y**
Tarih: 17 Eylül 2024
Satıcı: TANDOĞAN TEKNOLOJİ

Yorum: Şarj cihazı yok. Kendiniz almanız gerek. Kutunun içinde iki tarafı datype-c olan kablo var.
İsim: **** ****
Tarih: 12 Eylül 2024
Satıcı: akel teknoloji

Galaxy Tab S6 Lite 128 GB Yeşil Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: tabletin modeli nedir p620 mi
Cevap: Merhaba, ürün Galaxy Tab S6 Lite 128 GB Yeşil Tablet tir. Model kodu 125046526. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhabalar şarj adaptörü girişi USB-A mı
Cevap: Merhaba, ürünün bağlantıları: USB 2.0, 3.5mm Kulaklık Girişi. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: 2024 yılı üretim mi? Yani yeni işlemci olan. 2020 veya 2022 olmasın. 2024 yılı üretimde şarj adaptörü yok diye biliyorum
Cevap: Merhaba ürün kutu içerisinde adaptör yoktur

Soru: Ürünün kalemi içinde mevcut müdür? Ürün kutu içeriği nedir ?
Cevap: Merhaba, ürün kutu içeriğinde şarj kablosu, kalem ve tablet bulunuyor. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba, tablet kaç yıl dayanabilir?
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba,kalemi ve adaptörü var mıdır?
Cevap: Merhaba. Evet vardır

Soru: 2024 yılı üretim midir?
Cevap: Merhaba, Piyasaya çıkış tarihi 2024'tür. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: 2024 yılı ürünü mü?
Cevap: Merhaba efendim evet 2024 ürünü doğrudur

Soru: Kutu içerisinde şarj adaptörü var mı?
Cevap: Merhaba, ürün ile ilgili kutu içeriği ve teknik özellikler hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Kalemi de yanında geliyor mu?
Cevap: Merhaba mevcut

Soru: merhaba içeriğinde kalem ve adaptör var mı
Cevap: Merhabalar kalem ve usb kablo adaptörü kutu içerinde mevcut değildir

Soru: şarj adaptörü var mı kafası yani
Cevap: Merhaba, kutu içinde şarj adaptörü bulunmamaktadır.

Soru: 2024 model mi ve kalemi yanında mı
Cevap: Merhaba, ürün kutu içeriğinde şarj kablosu, kalem ve tablet bulunuyor. Piyasaya çıkış tarihi 2024'tür. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba kutu içinde şarj adaptörü başlığı var mı
Cevap: merhaba ürün kutu içeriğinde şarj adaptörü yoktur.

Soru: Ürüne adaptör ve şarj aleti dahil mi
Cevap: Üründe sadece Şarj kablosu var efendim

Soru: kalemi varmi
Cevap: Merhaba, evet kalemi var. Sağlıcakla kalın

Soru: Merhabalar adaptörü şarj başlığı yanında geliyor mu
Cevap: Merhaba, bu seride adaptör yok maalesef. Kutu içeriğinde şarj kablosu, kalem ve tablet bulunuyor. Sağlıcakla kalın

Soru: merhaba şarj kablosu beyaz renkli mi acaba
Cevap: Merhaba, evet beyaz renkli

Soru: ürünün içinden başka neler çıkıyor?
Cevap: Merhaba efendim kutu içerisinde tablet ve kalemi ve USB kablosu var efendim

Soru: Merhabalar kutu içinde şarj adaptörü başlığı var mı
Cevap: merhaba sadece şarj kablosu çıkmaktadır

Galaxy Tab S6 Lite 128 GB Yeşil Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Ürüne Ait Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Galaxy Tab S6 Lite 128 GB Yeşil Tablet (Samsung Türkiye Garantili) En Uygun Satış Linki