LeylaSes
Bilgili
Gamenote H2007U RGB 7.1 Gaming Oyuncu Kulaklığı Satın Alır Mısınız?
Gamenote H2007U RGB 7.1 Gaming Oyuncu Kulaklığı Şu Anki Fiyat Aralığı 899.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Gamenote H2007U RGB 7.1 Gaming Oyuncu Kulaklığı Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
Gamenote H2007U RGB 7.1 Gaming Oyuncu Kulaklığı Hakkında yaklaşık .
Gamenote H2007U RGB 7.1 Gaming Oyuncu Kulaklığı Ürün Hakkında Bilgi
Havit Gamenote RGB H2007U Oyuncu Kulaklık 7.1 >_x000D_
_x000D_
RGB Aydınlatma >_x000D_
Renklerin büyüsüne kapıl, heyecan dolu anları yaşa! >_x000D_
_x000D_
Deri Kulaklık Yastıkları >_x000D_
Deri yastıklar, kullanıcılara uzun süreli konfor sağlarken, aynı zamanda sağlam ve şık bir görünüm sunar. >_x000D_
_x000D_
50mm Hoparlör >_x000D_
50mm hoparlör, net ve güçlü ses sunarak oyun, müzik ve film deneyimlerinizi zenginleştirir. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Dinamik RGB Aydınlatma Efektleri >_x000D_
Kulaklıklar, dinamik RGB aydınlatma efektlerini sunmak için ışık geçiren ve opak PC malzemesi kullanır, böylece sürükleyici bir oyun deneyiminin tadını çıkarabilirsiniz. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Özel 50mm Sürücü >_x000D_
Özel 50 mm sürücü üniteleri ile donatılmış olup, daha zengin tizler, daha parlak ses ve güçlü bas sunar. Sizi sürükleyici bir oyun deneyimi ve müzik dinleme deneyimi sunar. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Sanal 7.1 USB Ses Efektleri >_x000D_
Sanal 7.1 USB ses efektleri, farklı ses efektleri ve sahneler sürücü aracılığıyla ayarlanabilir. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Rahatlık İçin Tasarlandı >_x000D_
Adaptif süspansiyon baş kirişi, cilde dost ve nefes alabilir kulak pedleri ile eşleştirilmiştir, bu da uzun süren oyun maratonlarında giymeyi rahat hale getirir. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Gamenote H2007U RGB 7.1 Gaming Oyuncu Kulaklığı Ürününün Satıcısı, Havit Gamenote H2007U RGB 7.1 Gaming Oyuncu Kulaklığı ürününü 899.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Gamenote H2007U RGB 7.1 Gaming Oyuncu Kulaklığı Yorum Ve Değerlendirmeler
899.0 Tl ye satışta olan Gamenote H2007U RGB 7.1 Gaming Oyuncu Kulaklığı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
Yorum: kardeşime aldık çok beğendim umarım kullandıkça sorun cikarmaz
İsim: s** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 06 Eylül 2024
Satıcı: Prestij Store
Yorum: Ben bu ürünle alakalı şunu söyleyeyim öncelikle bu kadar kaliteli birşeyolcağını beklemiyordum onu baştan söyleyim. Ürünün bir çok kişininkafasına olacağını düşünüyorum çünkü esneklik payı çok iyi. Ses kalitesiolarakta müzik dinlerkende çok güzel. CS ve Valorant oyuncusuyumetraftan gelen sesleri çok iyi alabiliyorum ve kulaklarım pedin içinetam girDevamını Oku
İsim: F** P**
Tarih: 04 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Gamenote H2007U RGB 7.1 Gaming Oyuncu Kulaklığı Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: ps5 uyumlumu
Cevap: Uyumlu değildir efendim
Soru: jack girişi varsa alıcam
Cevap: Ürün USB efendim , jack a gerek yok artık
Soru: Kulaklık ayrı mikrofon girişi ayrı mı
Cevap: USB kablosunu takarak kullanabiliyorsunuz başka hiçbir şey yapmanıza gerek yok efendim 
Soru: Sadece USB girişimi var yoksa jack ucuda varmı?
Cevap: Usb girişi efendim , jack girişleri eski nesil ürünlerde mevcut
Soru: kulağı kaplıyor mu ve usb girişli midir
Cevap: Merhabalar,usb girişlidir. kulağı kaplamaktadır.
Soru: bluetooth lumu
Cevap: Usb kablolu efendim
Soru: Kaç gram acaba
Cevap: Sadece 440g ağırlığında, bu kulaklık taşınabilir ve seyahat dostu, böylece nereye giderseniz gidin yanınızda götürün. En iyi ses deneyimini sunmak için konfor, performans ve stilin birleştiği RGB oyun kulaklığı ile oyun deneyiminizi yükseltin.
Soru: Mikrofon kalitesi ne düzeydedir
Cevap: Gayet iyi beğenilen bir ürün internette videoları da mevcut aylık 100 adetten fazla satıyor ve henüz hiçbir olumsuz geri dönüş almadık
Soru: ipad lere uyumlumudur
Cevap: Usb girişi olan tüm cihazlara uyumlu efendim
Soru: Merhaba omıx x400 cihazına uyarmı
Cevap: Merhabalar, ürün usb kablo girişlidir. Cihazınızda ki ses kartı destekliyorsa ve usb girişi var ise kullanım sağlayabilirsiniz.
Soru: tek girişlimi çift girişlimi
Cevap: tek usb girişli
Soru: telefona bağlanabılıyormu
Cevap: Merhabalar ürün USB girişli üründür USB girişi olan cihazlarla çalışıyor
Soru: 7.1 özelliği varmıdır acaba
Cevap: evet efendim var 7.1
Gamenote H2007U RGB 7.1 Gaming Oyuncu Kulaklığı Görseller
Gamenote H2007U RGB 7.1 Gaming Oyuncu Kulaklığı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Gamenote H2007U RGB 7.1 Gaming Oyuncu Kulaklığı Şu Anki Fiyat Aralığı 899.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Gamenote H2007U RGB 7.1 Gaming Oyuncu Kulaklığı Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
Gamenote H2007U RGB 7.1 Gaming Oyuncu Kulaklığı Hakkında yaklaşık .
Gamenote H2007U RGB 7.1 Gaming Oyuncu Kulaklığı Ürün Hakkında Bilgi
Havit Gamenote RGB H2007U Oyuncu Kulaklık 7.1 >_x000D_
_x000D_
RGB Aydınlatma >_x000D_
Renklerin büyüsüne kapıl, heyecan dolu anları yaşa! >_x000D_
_x000D_
Deri Kulaklık Yastıkları >_x000D_
Deri yastıklar, kullanıcılara uzun süreli konfor sağlarken, aynı zamanda sağlam ve şık bir görünüm sunar. >_x000D_
_x000D_
50mm Hoparlör >_x000D_
50mm hoparlör, net ve güçlü ses sunarak oyun, müzik ve film deneyimlerinizi zenginleştirir. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Dinamik RGB Aydınlatma Efektleri >_x000D_
Kulaklıklar, dinamik RGB aydınlatma efektlerini sunmak için ışık geçiren ve opak PC malzemesi kullanır, böylece sürükleyici bir oyun deneyiminin tadını çıkarabilirsiniz. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Özel 50mm Sürücü >_x000D_
Özel 50 mm sürücü üniteleri ile donatılmış olup, daha zengin tizler, daha parlak ses ve güçlü bas sunar. Sizi sürükleyici bir oyun deneyimi ve müzik dinleme deneyimi sunar. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Sanal 7.1 USB Ses Efektleri >_x000D_
Sanal 7.1 USB ses efektleri, farklı ses efektleri ve sahneler sürücü aracılığıyla ayarlanabilir. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Rahatlık İçin Tasarlandı >_x000D_
Adaptif süspansiyon baş kirişi, cilde dost ve nefes alabilir kulak pedleri ile eşleştirilmiştir, bu da uzun süren oyun maratonlarında giymeyi rahat hale getirir. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Gamenote H2007U RGB 7.1 Gaming Oyuncu Kulaklığı Ürününün Satıcısı, Havit Gamenote H2007U RGB 7.1 Gaming Oyuncu Kulaklığı ürününü 899.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Gamenote H2007U RGB 7.1 Gaming Oyuncu Kulaklığı Yorum Ve Değerlendirmeler
899.0 Tl ye satışta olan Gamenote H2007U RGB 7.1 Gaming Oyuncu Kulaklığı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
Yorum: kardeşime aldık çok beğendim umarım kullandıkça sorun cikarmaz
İsim: s** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 06 Eylül 2024
Yorum: Ben bu ürünle alakalı şunu söyleyeyim öncelikle bu kadar kaliteli birşeyolcağını beklemiyordum onu baştan söyleyim. Ürünün bir çok kişininkafasına olacağını düşünüyorum çünkü esneklik payı çok iyi. Ses kalitesiolarakta müzik dinlerkende çok güzel. CS ve Valorant oyuncusuyumetraftan gelen sesleri çok iyi alabiliyorum ve kulaklarım pedin içinetam girDevamını Oku
İsim: F** P**
Tarih: 04 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Gamenote H2007U RGB 7.1 Gaming Oyuncu Kulaklığı Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: ps5 uyumlumu
Cevap: Uyumlu değildir efendim
Soru: jack girişi varsa alıcam
Cevap: Ürün USB efendim , jack a gerek yok artık
Soru: Kulaklık ayrı mikrofon girişi ayrı mı
Cevap: USB kablosunu takarak kullanabiliyorsunuz başka hiçbir şey yapmanıza gerek yok efendim 
Soru: Sadece USB girişimi var yoksa jack ucuda varmı?
Cevap: Usb girişi efendim , jack girişleri eski nesil ürünlerde mevcut
Soru: kulağı kaplıyor mu ve usb girişli midir
Cevap: Merhabalar,usb girişlidir. kulağı kaplamaktadır.
Soru: bluetooth lumu
Cevap: Usb kablolu efendim
Soru: Kaç gram acaba
Cevap: Sadece 440g ağırlığında, bu kulaklık taşınabilir ve seyahat dostu, böylece nereye giderseniz gidin yanınızda götürün. En iyi ses deneyimini sunmak için konfor, performans ve stilin birleştiği RGB oyun kulaklığı ile oyun deneyiminizi yükseltin.
Soru: Mikrofon kalitesi ne düzeydedir
Cevap: Gayet iyi beğenilen bir ürün internette videoları da mevcut aylık 100 adetten fazla satıyor ve henüz hiçbir olumsuz geri dönüş almadık
Soru: ipad lere uyumlumudur
Cevap: Usb girişi olan tüm cihazlara uyumlu efendim
Soru: Merhaba omıx x400 cihazına uyarmı
Cevap: Merhabalar, ürün usb kablo girişlidir. Cihazınızda ki ses kartı destekliyorsa ve usb girişi var ise kullanım sağlayabilirsiniz.
Soru: tek girişlimi çift girişlimi
Cevap: tek usb girişli
Soru: telefona bağlanabılıyormu
Cevap: Merhabalar ürün USB girişli üründür USB girişi olan cihazlarla çalışıyor
Soru: 7.1 özelliği varmıdır acaba
Cevap: evet efendim var 7.1
Gamenote H2007U RGB 7.1 Gaming Oyuncu Kulaklığı Görseller

Gamenote H2007U RGB 7.1 Gaming Oyuncu Kulaklığı En Uygun Satış Linki

Havit Gamenote H2007U RGB 7.1 Gaming Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Havit Gamenote H2007U RGB 7.1 Gaming Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.