Goksu
Bilgili
Gamenote H2039BG Gaming Kablosuz 7.1 Oyuncu Kulaklığı 2.4GHz+BT+3.5mm Audio Fiyatına Göre Alınır Mı?
Gamenote H2039BG Gaming Kablosuz 7.1 Oyuncu Kulaklığı 2.4GHz+BT+3.5mm Audio Şu Andaki Fiyatı 1899.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Gamenote H2039BG Gaming Kablosuz 7.1 Oyuncu Kulaklığı 2.4GHz+BT+3.5mm Audio Alanlar Memnun Mu?
Gamenote H2039BG Gaming Kablosuz 7.1 Oyuncu Kulaklığı 2.4GHz+BT+3.5mm Audio Hakkında yaklaşık 16 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
Gamenote H2039BG Gaming Kablosuz 7.1 Oyuncu Kulaklığı 2.4GHz+BT+3.5mm Audio Açıklama Ve Özellikler
Gamenote H2039BG Gaming Kablosuz 7.1 Oyuncu Kulaklığı 2.4GHz+BT+3.5mm Audio Ürününün Satıcısı, Havit Gamenote H2039BG Gaming Kablosuz 7.1 Oyuncu Kulaklığı 2.4GHz+BT+3.5mm Audio ürününü 1899.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Gamenote H2039BG Gaming Kablosuz 7.1 Oyuncu Kulaklığı 2.4GHz+BT+3.5mm Audio Yorum Ve Değerlendirmeler
1899.0 Tl ye satışta olan Gamenote H2039BG Gaming Kablosuz 7.1 Oyuncu Kulaklığı 2.4GHz+BT+3.5mm Audio Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
16 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: Erkek arkadaşıma aldım.Paketlemesi harika sorunsuz bir şekilde geldi çokistemeyerek almıştım ama ürün harikaaaaaaa

İsim: **** ****
Tarih: 14 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: TechAway
Yorum: Tek bir yıldızı kırıyorum, (-) bir yanı şu ki; büyük kafalı ve kabarıksaçlı insanın kafasına dar olabilir. büyütme ayarı yetersiz. orta seviyebir kafaya büyütme ayarını açarak tam oluyor. Bunun dışında Ürünbeklediğim gibi, çok premium kaliteli bir ürün. hafızalı süngerleriboyunda bükülebilen duruş derken çok havalı bir duruşu var. malzemesigerçekteDevamını Oku
İsim: Ercan Ö.
Tarih: 07 Eylül 2024
Yorum: Çok iyi bir ürün PUBG mobile için aldım sonuna kadar destekliyorumherkese tavsiye ederim
İsim: U** A**
Tarih: 24 Ağustos 2024
Satıcı: HAVIT
Yorum: ürün gayet iyi 3 gündür kullanıyorum kalitesi falan iyi tek bulduğumsıkıntı kısaltma ve uzatma ayari biraz daha uzun olabilirdi onunharicinde fiyatına yakışır bir kulaklık uzun zamandır stoklara gelmesinibekliyordum zaten. Satıcı çok kötü paketlemiş biraz daha korunaklıpaketylenebilirdi. Kargo elime geldiğinde baya kötü durumdaydı kutuyamulmuş içinDevamını Oku
İsim: İbrahim G.
Tarih: 19 Ağustos 2024
Yorum: Kulaklık alıp alabileceğiniz en premium modellerden biri ps5 ve Pc deakıyor resmen sesi max yüzde 55 de dinliyorum gayet yüksek 7.1 oyunlardabaşarılı 6 saat aralıksız oyun oynadım terleme olmadı acıtma çok azBassları gayet yeterli müzik ve film konusunda ise çok iyi tavsiye ediyorum
İsim: A** A**
Tarih: 01 Mayıs 2024
Yorum: İADEYİ ONARLARMISINIZ ARTIKKKKKKKK
Tarih: 29 Ağustos 2024
Yorum: çok iyi bir tek yazın biraz terletiyor onun dışı çok iyi
Tarih: 08 Temmuz 2024
Yorum: Telefonla güzel ama oyun oynarken ses kalitesi çok az
İsim: V** G**
Tarih: 29 Mayıs 2024
Yorum: Ürün çok güzel ama kafada durma konusunda iyi değil dik durmanız gerekdüşüyor yoksa
İsim: E** a**
Tarih: 22 Mayıs 2024
Yorum: Ürün fiyatına göre gayet makul. İlk izlenimim bu yönde. Parça kalitesivs. gayet iyi. Umarım uzun vadede de iyi olur.
İsim: B** G**
Tarih: 26 Nisan 2024
Yorum: Ürünün malzeme kalitesi ve ses netliği çok iyi son seste bass kendinigösteriyor bass yönündende tatmin edici bir oyun kulaklığına göre.Önemli nokta uzamsal ses ne kullandığınız benim DTS destekliyor laptobumtelefonumda Dolby destekli ona göre kalite farkını görürsünüz.
İsim: E** Z**
Tarih: 22 Nisan 2024
Yorum: mükemmel bir kulaklık çok beğendim
Tarih: 20 Nisan 2024
Yorum: alın direkt alın bu kadar iyi kulaklık olamaz
İsim: k** k**
Tarih: 17 Nisan 2024
Yorum: kulaklık 10 da 10 ama tek eksiği kafada sağlam durmuyor az eğilincedüşmeye başlıyor ve satıcıda açılmış kulaklığı sıfır diye satmiş banaama sağolsun Trendyol sorunsuz bir şekilde iade aldı.
Tarih: 17 Haziran 2024
Gamenote H2039BG Gaming Kablosuz 7.1 Oyuncu Kulaklığı 2.4GHz+BT+3.5mm Audio Merak Edilenler Neler?
Soru: ps5 uyumlu mu
Cevap: Merhabalar, uyumludur.
Soru: Ürün 7.1 destekliyor mu
Cevap: Evet efendim, ürün isminde de 7.1 yazmaktadır.
Soru: Bluetooth ile değil yani değil mi bağlantısı usb ile olmakta
Cevap: Evet efendim.
Soru: Merhabalar uzun zamandır stok bekliyorum, Temmuz'un sonu ya da Ağustos'ta yeni stok gelecek midir?
Cevap: Merhabalar, yakın zamanda gelecek efendim.
Soru: sadece başlıkta 7.1 yazıyor ürün özelliklerinde göremediğim için sordum teşekkürler
Cevap: Evet efendim 7.1 özelliği mevcuttur.
Soru: kutu içeriği nedir
Cevap: Merhabalar, usb dongle, kulaklık ve şarj kablosu çıkmaktadır efendim.
Soru: Merhaba USB dongle var mı?
Cevap: Merhabalar, vardır efendim.
Soru: Tahmini ne zaman stok gelicek yakın zaman diyorsunuz da tam bi tarih mevcut degil?
Cevap: Merhaba, şuan için net bir bilgimiz mevcut değil yakın zaman da stoklar da olacaktır.
Soru: içinde dongle varmı?
Cevap: Merhabalar, var efendim.
Soru: Xbox series s uygun mu
Cevap: Merhabalar, uygundur.
Soru: 1.laptoba uyumlumu 2.usb ilemi yoksa bluetoot ilemi bağlanıyor?
Cevap: Merhabalar, laptopa tabii uyumludur efendim. Her 2 türlü de bağlanmaktadır.
Soru: yakın zamanda stok gelicekmi?
Cevap: Merhaba, maalesef efendim.
Soru: Merhaba urunu aldimda usb ile baglanti kuruluyor degil mi
Soru: merhaba ps5 ile uyumlumudur
Soru: stocklara ne zaman gelir?
Cevap: Merhaba, yakın zaman da stoklar da olacaktır. iyi günler
Soru: telefon yata taplete bağlanır mı
Cevap: Bağlanır efendim.
Soru: Bayadır stoklara girmesini bekliyorum hala güncellenmedi. Yakın zamanda dediğiniz süre birkaç ay mıdır ?
Cevap: Merhaba, şuan herhangi bir bilgimiz mevcut değildir maalesef yakın zaman da stoklar da olacaktır. iyi günler
Soru: Telefona bluetoothla baglaniyor mu?
Soru: Ürünün yedek pedleri kutu içinde dahil değil sanırım, ayrı olarak satıyor musunuz?
Cevap: Merhabalar, bizde yok efendim.
Soru: merhaba kulaklık telefona baglanirmi
Cevap: Merhabalar, 3.5 mm jack girişi varsa bağlanabilir.
Gamenote H2039BG Gaming Kablosuz 7.1 Oyuncu Kulaklığı 2.4GHz+BT+3.5mm Audio Resim Galerisi
Gamenote H2039BG Gaming Kablosuz 7.1 Oyuncu Kulaklığı 2.4GHz+BT+3.5mm Audio En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Gamenote H2039BG Gaming Kablosuz 7.1 Oyuncu Kulaklığı 2.4GHz+BT+3.5mm Audio Şu Andaki Fiyatı 1899.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Gamenote H2039BG Gaming Kablosuz 7.1 Oyuncu Kulaklığı 2.4GHz+BT+3.5mm Audio Alanlar Memnun Mu?
Gamenote H2039BG Gaming Kablosuz 7.1 Oyuncu Kulaklığı 2.4GHz+BT+3.5mm Audio Hakkında yaklaşık 16 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
Gamenote H2039BG Gaming Kablosuz 7.1 Oyuncu Kulaklığı 2.4GHz+BT+3.5mm Audio Açıklama Ve Özellikler
Gamenote H2039BG Gaming Kablosuz 7.1 Oyuncu Kulaklığı 2.4GHz+BT+3.5mm Audio Ürününün Satıcısı, Havit Gamenote H2039BG Gaming Kablosuz 7.1 Oyuncu Kulaklığı 2.4GHz+BT+3.5mm Audio ürününü 1899.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Gamenote H2039BG Gaming Kablosuz 7.1 Oyuncu Kulaklığı 2.4GHz+BT+3.5mm Audio Yorum Ve Değerlendirmeler
1899.0 Tl ye satışta olan Gamenote H2039BG Gaming Kablosuz 7.1 Oyuncu Kulaklığı 2.4GHz+BT+3.5mm Audio Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
16 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: Erkek arkadaşıma aldım.Paketlemesi harika sorunsuz bir şekilde geldi çokistemeyerek almıştım ama ürün harikaaaaaaa

Tarih: 14 Eylül 2024
Yorum: Tek bir yıldızı kırıyorum, (-) bir yanı şu ki; büyük kafalı ve kabarıksaçlı insanın kafasına dar olabilir. büyütme ayarı yetersiz. orta seviyebir kafaya büyütme ayarını açarak tam oluyor. Bunun dışında Ürünbeklediğim gibi, çok premium kaliteli bir ürün. hafızalı süngerleriboyunda bükülebilen duruş derken çok havalı bir duruşu var. malzemesigerçekteDevamını Oku
İsim: Ercan Ö.
Tarih: 07 Eylül 2024
Yorum: Çok iyi bir ürün PUBG mobile için aldım sonuna kadar destekliyorumherkese tavsiye ederim
İsim: U** A**
Tarih: 24 Ağustos 2024
Yorum: ürün gayet iyi 3 gündür kullanıyorum kalitesi falan iyi tek bulduğumsıkıntı kısaltma ve uzatma ayari biraz daha uzun olabilirdi onunharicinde fiyatına yakışır bir kulaklık uzun zamandır stoklara gelmesinibekliyordum zaten. Satıcı çok kötü paketlemiş biraz daha korunaklıpaketylenebilirdi. Kargo elime geldiğinde baya kötü durumdaydı kutuyamulmuş içinDevamını Oku
İsim: İbrahim G.
Tarih: 19 Ağustos 2024
Yorum: Kulaklık alıp alabileceğiniz en premium modellerden biri ps5 ve Pc deakıyor resmen sesi max yüzde 55 de dinliyorum gayet yüksek 7.1 oyunlardabaşarılı 6 saat aralıksız oyun oynadım terleme olmadı acıtma çok azBassları gayet yeterli müzik ve film konusunda ise çok iyi tavsiye ediyorum
İsim: A** A**
Tarih: 01 Mayıs 2024
Yorum: İADEYİ ONARLARMISINIZ ARTIKKKKKKKK
Tarih: 29 Ağustos 2024
Yorum: çok iyi bir tek yazın biraz terletiyor onun dışı çok iyi
Tarih: 08 Temmuz 2024
Yorum: Telefonla güzel ama oyun oynarken ses kalitesi çok az
İsim: V** G**
Tarih: 29 Mayıs 2024
Yorum: Ürün çok güzel ama kafada durma konusunda iyi değil dik durmanız gerekdüşüyor yoksa
İsim: E** a**
Tarih: 22 Mayıs 2024
Yorum: Ürün fiyatına göre gayet makul. İlk izlenimim bu yönde. Parça kalitesivs. gayet iyi. Umarım uzun vadede de iyi olur.
İsim: B** G**
Tarih: 26 Nisan 2024
Yorum: Ürünün malzeme kalitesi ve ses netliği çok iyi son seste bass kendinigösteriyor bass yönündende tatmin edici bir oyun kulaklığına göre.Önemli nokta uzamsal ses ne kullandığınız benim DTS destekliyor laptobumtelefonumda Dolby destekli ona göre kalite farkını görürsünüz.
İsim: E** Z**
Tarih: 22 Nisan 2024
Yorum: mükemmel bir kulaklık çok beğendim
Tarih: 20 Nisan 2024
Yorum: alın direkt alın bu kadar iyi kulaklık olamaz
İsim: k** k**
Tarih: 17 Nisan 2024
Yorum: kulaklık 10 da 10 ama tek eksiği kafada sağlam durmuyor az eğilincedüşmeye başlıyor ve satıcıda açılmış kulaklığı sıfır diye satmiş banaama sağolsun Trendyol sorunsuz bir şekilde iade aldı.
Tarih: 17 Haziran 2024
Gamenote H2039BG Gaming Kablosuz 7.1 Oyuncu Kulaklığı 2.4GHz+BT+3.5mm Audio Merak Edilenler Neler?
Soru: ps5 uyumlu mu
Soru: Ürün 7.1 destekliyor mu
Cevap: Evet efendim, ürün isminde de 7.1 yazmaktadır.
Soru: Bluetooth ile değil yani değil mi bağlantısı usb ile olmakta
Soru: Merhabalar uzun zamandır stok bekliyorum, Temmuz'un sonu ya da Ağustos'ta yeni stok gelecek midir?
Cevap: Merhabalar, yakın zamanda gelecek efendim.
Soru: sadece başlıkta 7.1 yazıyor ürün özelliklerinde göremediğim için sordum teşekkürler
Cevap: Evet efendim 7.1 özelliği mevcuttur.
Soru: kutu içeriği nedir
Cevap: Merhabalar, usb dongle, kulaklık ve şarj kablosu çıkmaktadır efendim.
Soru: Merhaba USB dongle var mı?
Cevap: Merhabalar, vardır efendim.
Soru: Tahmini ne zaman stok gelicek yakın zaman diyorsunuz da tam bi tarih mevcut degil?
Cevap: Merhaba, şuan için net bir bilgimiz mevcut değil yakın zaman da stoklar da olacaktır.
Soru: içinde dongle varmı?
Cevap: Merhabalar, var efendim.
Soru: Xbox series s uygun mu
Cevap: Merhabalar, uygundur.
Soru: 1.laptoba uyumlumu 2.usb ilemi yoksa bluetoot ilemi bağlanıyor?
Cevap: Merhabalar, laptopa tabii uyumludur efendim. Her 2 türlü de bağlanmaktadır.
Soru: yakın zamanda stok gelicekmi?
Cevap: Merhaba, maalesef efendim.
Soru: Merhaba urunu aldimda usb ile baglanti kuruluyor degil mi
Soru: merhaba ps5 ile uyumlumudur
Soru: stocklara ne zaman gelir?
Cevap: Merhaba, yakın zaman da stoklar da olacaktır. iyi günler
Soru: telefon yata taplete bağlanır mı
Cevap: Bağlanır efendim.
Soru: Bayadır stoklara girmesini bekliyorum hala güncellenmedi. Yakın zamanda dediğiniz süre birkaç ay mıdır ?
Cevap: Merhaba, şuan herhangi bir bilgimiz mevcut değildir maalesef yakın zaman da stoklar da olacaktır. iyi günler
Soru: Telefona bluetoothla baglaniyor mu?
Soru: Ürünün yedek pedleri kutu içinde dahil değil sanırım, ayrı olarak satıyor musunuz?
Cevap: Merhabalar, bizde yok efendim.
Soru: merhaba kulaklık telefona baglanirmi
Cevap: Merhabalar, 3.5 mm jack girişi varsa bağlanabilir.
Gamenote H2039BG Gaming Kablosuz 7.1 Oyuncu Kulaklığı 2.4GHz+BT+3.5mm Audio Resim Galerisi

Gamenote H2039BG Gaming Kablosuz 7.1 Oyuncu Kulaklığı 2.4GHz+BT+3.5mm Audio En Uygun Satış Linki

Havit Gamenote H2039BG Gaming Kablosuz 7.1 Oyuncu Kulaklığı 2.4GHz+BT+3.5mm Audio Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Havit Gamenote H2039BG Gaming Kablosuz 7.1 Oyuncu Kulaklığı 2.4GHz+BT+3.5mm Audio yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.