Gc-b569nqlm Kombi No Frost Beyaz Buzdolabı Alanlar Memnun Mu-

MaviKahraman

Bilgili
Gc-b569nqlm Kombi No Frost Beyaz Buzdolabı En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Gc-b569nqlm Kombi No Frost Beyaz Buzdolabı Şu Anki Fiyat Aralığı 34100.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Gc-b569nqlm Kombi No Frost Beyaz Buzdolabı Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

Gc-b569nqlm Kombi No Frost Beyaz Buzdolabı Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

Gc-b569nqlm Kombi No Frost Beyaz Buzdolabı Ürün Tanıtımı

Gc-b569nqlm Kombi No Frost Beyaz Buzdolabı Ürününün Satıcısı, LG Gc-b569nqlm Kombi No Frost Beyaz Buzdolabı ürününü 34100.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Gc-b569nqlm Kombi No Frost Beyaz Buzdolabı En Son Yapılan Yorumlar
34100.0 Tl ye satışta olan Gc-b569nqlm Kombi No Frost Beyaz Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: sessiz kullanışlı güzel bir buzdolabı
İsim: E** Y**
Tarih: 03 Ocak 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Teknosa

Yorum: çok güzel tavsiye ederim 👍
İsim: M** K** Ö**
Tarih: 24 Kasım 2022

Yorum: Ürünle alakalı bir yorumda bulunamıyorum çünkü HOROZ LOJİSTİKtenYAKLAŞIK 3 haftadır ürünümü teslim alamadım ve en komiğide trendyoldateslim ettiklerini girdiler. Yoğunluk sebebiyle diyorlar ama 3 haftaönce teslim alacağım ürün hala hangi yoğunluğa takıldı anlamıyorum
İsim: S** G**
Tarih: 02 Aralık 2022

Yorum: İnanılmaz sesli çalışan bir ürün aldığıma bin pişman oldum eşim dışarıdaaraba mı çalışıyor diye sordu dolabın yanına gidince sesin dolapta.Geldiğini anladık bu paraya yazık oldu
İsim: Hüseyin Y.
Tarih: 22 Kasım 2022

Yorum: Alalı 4 aydan fazla oldu, çok memnunum. Satıcısından kargocusuna çokgüzel ilgilenildi
İsim: M** K**
Tarih: 05 Şubat 2023
Satıcı: İndiriminmerkezi

Yorum: 2 gün gibi sürede teslim edildi. Çok kullanışlı ve güzel bir buzdolabı
İsim: **** ****
Tarih: 22 Haziran 2023
Satıcı: modatrend34

Yorum: Memnun kaldım. Çok tasarruflu.Buzluğu süper. Sadece bir sıkıntı varsebze kutusunun arkasında çok buz oluyor. Resimdeki gibi hallettim erzak koydum.
İsim: Nataliia M.
Tarih: 19 Şubat 2023
Satıcı: KırmızıElma

Gc-b569nqlm Kombi No Frost Beyaz Buzdolabı Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Bizim kapı 64 cm, dolabın kapısı çıkınca bizim kapıda geçer değil mi?
Cevap: Değerli Müşterimiz, boyutlar (G/Y/D) 70 cm x 185 cm x 70 cm dir.Servis ile görüşerek teyit etmenizi rica ederiz. Saygılarımızla

Soru: Ön kapakları cam mı
Cevap: Merhaba, Ürün sayfasında yer alan ''ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ'' bölümünde ürün hakkında bilgi alabilir veya LG Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçerek detaylı teknik bilgi alabilirsiniz. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: garantisi nasıl başlıyor
Cevap: Merhaba, Üründe faturanız garanti belgesi yerine geçmekte olup garanti başlangıcınız fatura kesim tarihidir. İyi günler dileriz.

Soru: merhaba. garanti süresi kaç yıl. motor garantisi de varmı?
Cevap: Efendim 3 yıl genel garanti 10 yılda motor garantisi bulunmaktadır

Soru: Merhaba, ürün sıfır açılmamış kutu olarak gönderiliyor değil mi?
Cevap: Evet efendim

Soru: Katlanan raf var mı bu model de?
Cevap: Değerli müşterimiz; sorunuzu daha açık iletir misiniz.

Soru: merhaba urunu alirsak eski buzdolabimizi goturme islemi size mi ait oluyor
Cevap: Merhaba, Konu hakkında trendyol müşteri hizmetlerinden bilgi almanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

Soru: mavi ışık teknolojisi varmı
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: merhaba, üründe kurulum şartı yok değil mi?
Cevap: Merhaba, Ürün kata teslim olarak gönderilmektedir. Ürün tarafınıza ulaştığında ilgili markanın Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçerek kurulum için randevu talebi oluşturmanız gerekmektedir. Yetkili Servis kurulum için gelene kadar ürünü kapalı kutu olarak muhafaza etmenizi rica ederiz. İyi günler dileriz.

Gc-b569nqlm Kombi No Frost Beyaz Buzdolabı Fotoğraf Ve Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Gc-b569nqlm Kombi No Frost Beyaz Buzdolabı En Uygun Satış Linki