GDH 5955B Hamburg 32- - 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV En Ucuzu Nerede Bulunur-

Fadime

Bilgili
14 Eyl 2023
509
0
0
GDH 5955B Hamburg 32" / 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV Satın Alır Mısınız?
GDH 5955B Hamburg 32" / 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV Şu Anki Satış Fiyatı 7999.0 Tl'den Satılmaktadır.

GDH 5955B Hamburg 32" / 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV Kaç Kişi Memnun?

GDH 5955B Hamburg 32" / 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

GDH 5955B Hamburg 32" / 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV Ürün Tanıtımı

GDH 5955B Hamburg 32" / 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV Ürününün Satıcısı, Grundig GDH 5955B Hamburg 32" / 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV ürününü 7999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

GDH 5955B Hamburg 32" / 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV Yorumlar Ve Değerlendirmeler
7999.0 Tl ye satışta olan GDH 5955B Hamburg 32" / 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Fiyatına göre iyi tv mutfakta kullanıma uygun
İsim: Ö** M**
Tarih: 05 Mart 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: PiranTech Türkiye

GDH 5955B Hamburg 32" / 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: Geçtiğimiz yıl bu televizyonu aldık ama sorunlu ne yapabiliriz
Cevap: Beko yetkili servisi arayarak arızayı çözümlendirebilirsiniz efendim

Soru: İyi günler ürünü aldığımızda kurulumu biz mi yapıyoruz yetkili servis mi? Birde hangi servis ile muhatab oluyoruz?
Cevap: Arçelik beko yetkili servisleri yapıyor efendim

Soru: Garantisi hakkinda detay verebilirmisiniz lutfen
Cevap: Merhaba, 3 yıl arcelik garantili

Soru: Ürünü (Grundig 32 inç tv) bu gün alırsam yılbaşından sonra gönderebilir misiniz?
Cevap: Evet gönderim yapabiliriz sipariş sonrası iletişime geçiyoruz

Soru: Kablosuz internet netflix var mı?
Cevap: Ürünümüz smart tv dir efendim

Soru: Bu ürüne xaomi mi box gibi harici android box lar ile kullanabilir miyiz ?
Cevap: Merhaba kullanabilirsiniz teşekkürler

Soru: HDMI VAR MI YANİ HARİCİ UYDU BAĞLANTI YAPILABİLİYOR MU
Cevap: Efendim merhaba, İki adet HDMI girişi, ayrıca bir adet de USB girişi mevcuttur. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: merhaba üründe wi-fi özelliği varmı. YouTube net flix izlenirmi
Cevap: Merhaba yoktur efendim.

GDH 5955B Hamburg 32" / 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV Ürün Resimleri

GDH 5955B Hamburg 32" / 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Kullanıcı Menüsü