GDH 5955B Hamburg 32" / 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV Satın Alır Mısınız?
GDH 5955B Hamburg 32" / 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV Şu Anki Satış Fiyatı 7999.0 Tl'den Satılmaktadır.
GDH 5955B Hamburg 32" / 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV Kaç Kişi Memnun?
GDH 5955B Hamburg 32" / 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
GDH 5955B Hamburg 32" / 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV Ürün Tanıtımı
GDH 5955B Hamburg 32" / 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV Ürününün Satıcısı, Grundig GDH 5955B Hamburg 32" / 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV ürününü 7999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
GDH 5955B Hamburg 32" / 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV Yorumlar Ve Değerlendirmeler
7999.0 Tl ye satışta olan GDH 5955B Hamburg 32" / 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Fiyatına göre iyi tv mutfakta kullanıma uygun
İsim: Ö** M**
Tarih: 05 Mart 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: PiranTech Türkiye
GDH 5955B Hamburg 32" / 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: Geçtiğimiz yıl bu televizyonu aldık ama sorunlu ne yapabiliriz
Cevap: Beko yetkili servisi arayarak arızayı çözümlendirebilirsiniz efendim
Soru: İyi günler ürünü aldığımızda kurulumu biz mi yapıyoruz yetkili servis mi? Birde hangi servis ile muhatab oluyoruz?
Cevap: Arçelik beko yetkili servisleri yapıyor efendim
Soru: Garantisi hakkinda detay verebilirmisiniz lutfen
Cevap: Merhaba, 3 yıl arcelik garantili
Soru: Ürünü (Grundig 32 inç tv) bu gün alırsam yılbaşından sonra gönderebilir misiniz?
Cevap: Evet gönderim yapabiliriz sipariş sonrası iletişime geçiyoruz
Soru: Kablosuz internet netflix var mı?
Cevap: Ürünümüz smart tv dir efendim
Soru: Bu ürüne xaomi mi box gibi harici android box lar ile kullanabilir miyiz ?
Cevap: Merhaba kullanabilirsiniz teşekkürler
Soru: HDMI VAR MI YANİ HARİCİ UYDU BAĞLANTI YAPILABİLİYOR MU
Cevap: Efendim merhaba, İki adet HDMI girişi, ayrıca bir adet de USB girişi mevcuttur. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhaba üründe wi-fi özelliği varmı. YouTube net flix izlenirmi
Cevap: Merhaba yoktur efendim.
GDH 5955B Hamburg 32" / 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV Ürün Resimleri
GDH 5955B Hamburg 32" / 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
GDH 5955B Hamburg 32" / 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV Şu Anki Satış Fiyatı 7999.0 Tl'den Satılmaktadır.
GDH 5955B Hamburg 32" / 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV Kaç Kişi Memnun?
GDH 5955B Hamburg 32" / 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
GDH 5955B Hamburg 32" / 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV Ürün Tanıtımı
GDH 5955B Hamburg 32" / 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV Ürününün Satıcısı, Grundig GDH 5955B Hamburg 32" / 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV ürününü 7999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
GDH 5955B Hamburg 32" / 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV Yorumlar Ve Değerlendirmeler
7999.0 Tl ye satışta olan GDH 5955B Hamburg 32" / 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Fiyatına göre iyi tv mutfakta kullanıma uygun
İsim: Ö** M**
Tarih: 05 Mart 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: PiranTech Türkiye
GDH 5955B Hamburg 32" / 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: Geçtiğimiz yıl bu televizyonu aldık ama sorunlu ne yapabiliriz
Cevap: Beko yetkili servisi arayarak arızayı çözümlendirebilirsiniz efendim
Soru: İyi günler ürünü aldığımızda kurulumu biz mi yapıyoruz yetkili servis mi? Birde hangi servis ile muhatab oluyoruz?
Cevap: Arçelik beko yetkili servisleri yapıyor efendim
Soru: Garantisi hakkinda detay verebilirmisiniz lutfen
Cevap: Merhaba, 3 yıl arcelik garantili
Soru: Ürünü (Grundig 32 inç tv) bu gün alırsam yılbaşından sonra gönderebilir misiniz?
Cevap: Evet gönderim yapabiliriz sipariş sonrası iletişime geçiyoruz
Soru: Kablosuz internet netflix var mı?
Cevap: Ürünümüz smart tv dir efendim
Soru: Bu ürüne xaomi mi box gibi harici android box lar ile kullanabilir miyiz ?
Cevap: Merhaba kullanabilirsiniz teşekkürler
Soru: HDMI VAR MI YANİ HARİCİ UYDU BAĞLANTI YAPILABİLİYOR MU
Cevap: Efendim merhaba, İki adet HDMI girişi, ayrıca bir adet de USB girişi mevcuttur. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhaba üründe wi-fi özelliği varmı. YouTube net flix izlenirmi
Cevap: Merhaba yoktur efendim.
GDH 5955B Hamburg 32" / 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV Ürün Resimleri

GDH 5955B Hamburg 32" / 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV En Uygun Satış Linki

Grundig GDH 5955B Hamburg 32" / 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Grundig GDH 5955B Hamburg 32" / 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.